mohsen_csharp
Registered User
سلام آقا بهنام. این اکشن ریپلی تو حالت عادی نمی تونه بازی های رایتی رو اجرا کنه. همونطور که روی جلد نوشته کار مموری کارت و رم یک مگ و چهار مگ و همچنین کار تغییر ریجن رو انجام می ده.
عرض احترام:general406:اکشن ریپلی و دسته سترن را خریدارم
عرض احترامسلام آقا بهنام. این اکشن ریپلی تو حالت عادی نمی تونه بازی های رایتی رو اجرا کنه. همونطور که روی جلد نوشته کار مموری کارت و رم یک مگ و چهار مگ و همچنین کار تغییر ریجن رو انجام می ده.
سال نوی شما هم مبارک باشد آقا بهنام. بله این جدید ترین روش کپی خور کردن ساترن می باشد ولی متاسفانه چند تا بازی هست که حتی با این روش هم کار نمیکنه. فکر کنم بازی پانزر دراگون panzer dragon saga باشه. البته جالبه بدونید که بعضی بازی های هم حتی با مودچیپ کار نمی کنند مثل king of fighters 95.این کارتریج به راحتی اکسپلویت رو اجرا میکنه و با pseudo saturn میشه کار کنسول رو ساخت و بایوس رو فلش کرد و تمام
عرض احترام:general406:سال نوی شما هم مبارک باشد آقا بهنام. بله این جدید ترین روش کپی خور کردن ساترن می باشد ولی متاسفانه چند تا بازی هست که حتی با این روش هم کار نمیکنه. فکر کنم بازی پانزر دراگون panzer dragon saga باشه. البته جالبه بدونید که بعضی بازی های هم حتی با مودچیپ کار نمی کنند مثل king of fighters 95.
نرم اقزار pseudo saturn کار تیم سازنده امولاتور yabause هست که کارش درسته.
عرض ادب:general406:سلام و عرض و ادب و تبریک سال نو
همه جنس ها اومدن الا موردی که من سفارش داده بودم :general208:
عرض ادب:general406:آقای محمدی خسته نباشید عیدی خوبی به دوستان دادید ولی قیمت ها خیلی گرون شدن البته چون خودم تو بازرگانی یک شرکتهای معتبر ایران کار می کنم از دردرسرهای تازه خرید کردن از خارج کشور کاملا خبر دارم.
حالا چرا عذرخواهی می کنید شما که تقصیر ندارید. کلا الان وقت عید هست رسدن سفارشات طول میکشه
عرض احترام:general406:مورد اول خریداری شد با تشکر از اقا بهنام گل
عرض ادب:general406:
خوب هستید دوست من ؟:general206:
موجود خیر ، ولی سفارش بفرمایید حتما به سرعت براتون اقدام میشه
سپاسگزارم:general307: