• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بازی کنید و بیتکوین ببرید

naser007

Registered User
لایک‌ها
206
استراتژی با موفقیت بالای 99 درصد در این سایت با میزان سود تقریبا" 2 درصد سود در روز به قیمت 0.1 بیتکوین فقط تا فردا شب بفروش میرسد
دوستانی که مایل به خرید هستند لطفا پیام خصوصی بدهند
طبق استراتژی فوق
در هر 1350 بار بازی با میزان بت 0.00000001 بیتکوین میتوان سودی معادل 0.00000750 بیتکوین بدست آورد
درصد احتمال برد به ضرر در هر بت تقریبا" 3.3 به 1 میباشد
یعنی احتمال برد ما در هر شرط بندی 3 برابر احتما ضرر ماست

naser007

Registered User
لایک‌ها
206
برداشت بعدی بنده
این برداشت صد در صد سود میباشد که بعد از دو یا سه روز حاصل گردیده است یعنی در بدترین حالت 30 درصد سود روزانه
cashs-jpg.716929

فایل های ضمیمه

• cashs.JPG
    cashs.JPG
    14.8 KB · نمایش ها: 84

saeeds255

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
20
شما الان چقدر بیت کوین توی این سایت گذاشتید؟

naser007

Registered User
لایک‌ها
206
شما الان چقدر بیت کوین توی این سایت گذاشتید؟
سلام تقریبا 0.5
البته من میبینید یک هفته توی این سایت پول میزارم یک هفته بعدش کل پول رو درمیارم میرم یه سایت دیگه یک هفته اونجام بعدش دوباره میرم یه سایت دیگه و بعد یک هفته دوباره برمیگردم همین جا و این چرخه رو ادامه میدم

naser007

Registered User
لایک‌ها
206
ببخشید نام کاربریتون تو سایت چیه استارتر؟؟؟
من به حداقل برداشت رسیدم طمع کردم و خراب شد :(
تا دیروز یک نام کاربری داشتم مسدود شد با پیگیری که کردم گفتند چون از چندین آیپی استفاده شده و احتمال خرابکاری هست مسدود شده پولمو کشیدم بیرون
از دیروز شبم یه یوزر جدید ساختم
اصلا نباید طمع کنید اول کار با کمترین مبلغ و حداکثر سرمایه برید جلو بعد بشمارید ببینید چند بار پشت سر هم رفتید ضرر دو روز سه روز همین طوری چک کنید سپس طبق اطلاعاتی که بدست آوردید لات رو نسبت به سرمایتون تنظیم کنید
در حال نوشتن برنامه ای هستم که میزان لات و سرمایه رو بر اساس استراتژی های مشخص شده تنظیم کنه

موفق باشید

saeeds255

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
20
سلام تقریبا 0.5
البته من میبینید یک هفته توی این سایت پول میزارم یک هفته بعدش کل پول رو درمیارم میرم یه سایت دیگه یک هفته اونجام بعدش دوباره میرم یه سایت دیگه و بعد یک هفته دوباره برمیگردم همین جا و این چرخه رو ادامه میدم
درستش هم همینه چون هر سایت بعد یه مدت سودتونو منفی میکنن !
با این مقدار حداقل بتو چند میذارید ؟
استراتژی باخت هم خوبه ریسکو کم میکنه و سودو زیاد !

naser007

Registered User
لایک‌ها
206
درستش هم همینه چون هر سایت بعد یه مدت سودتونو منفی میکنن !
با این مقدار حداقل بتو چند میذارید ؟
استراتژی باخت هم خوبه ریسکو کم میکنه و سودو زیاد !
این سایت درآمدش اونقدری هست که با سود کردن بعضی از کاربرانش ضرر نکنه، پس مشکلی با سود کردن نداره
همان طوری که گفتم میزان بت بستگی به استراتژی داره که نمیتونم الان بگم
توی پست قبل توضیح دادم برای اینکه واسه خودتون استراتژی داشته باشید
اول کار با کمترین مبلغ و حداکثر سرمایه برید جلو بعد بشمارید ببینید چند بار پشت سر هم رفتید ضرر دو روز سه روز همین طوری چک کنید سپس طبق اطلاعاتی که بدست آوردید لات رو نسبت به سرمایتون تنظیم کنید

Last edited:

oghab313

Registered User
لایک‌ها
22
تا دیروز یک نام کاربری داشتم مسدود شد با پیگیری که کردم گفتند چون از چندین آیپی استفاده شده و احتمال خرابکاری هست مسدود شده پولمو کشیدم بیرون
از دیروز شبم یه یوزر جدید ساختم
اصلا نباید طمع کنید اول کار با کمترین مبلغ و حداکثر سرمایه برید جلو بعد بشمارید ببینید چند بار پشت سر هم رفتید ضرر دو روز سه روز همین طوری چک کنید سپس طبق اطلاعاتی که بدست آوردید لات رو نسبت به سرمایتون تنظیم کنید
در حال نوشتن برنامه ای هستم که میزان لات و سرمایه رو بر اساس استراتژی های مشخص شده تنظیم کنه

موفق باشید

سلام دوباره چندتا سوال:
اول اینکه لات چی هست؟
دوم نیازی به سرمایه گذاری dosepit در اول کار نیست؟
سوم روش اتوماتیک پلیر رو اگه میشه یکم توضیح بدید...

یه بار تونستم موجودیمو 50 برابر کنم اما دیگه شکست خوردم..
اگه در نوشتم برنامه کمکی نیاز داشتید در خدمتم...

موفق باشید

M3hdi

Registered User
لایک‌ها
26
در کل این سایت ها اگر به صورت درست و حقیقی بدون تقلب فعال بودن میشد روش حساب کرد
ولی متاسفانه این طور نیستن

dollar_e_gold

Registered User
لایک‌ها
95
استراتژی با موفقیت بالای 99 درصد در این سایت با میزان سود تقریبا" 2 درصد سود در روز به قیمت 0.1 بیتکوین فقط تا فردا شب بفروش میرسد
دوستانی که مایل به خرید هستند لطفا پیام خصوصی بدهند

هیچ استراتژی سود ده نیست و در دراز مدت تبدیل به ضرر میشه علتش آستانه سود کازینو هست که براش از قبل تعیین شده .

روزانه ده ها استراتژی میاد بیرون اما تا حالا موفقیت آمیز نبوده

روش های مارتینگلی خیلی زود شما رو ورشکست میکنند روش های دیگه کمی دیرتر .

اگه دنبال سود هستید پیشنهاد میکنم بازی نکنید یا فقط از faucet بازی کنید .

در مورد برداشت های وسوسه انگیزی که میذارید من خیلی مشکوکم لطفا لینک والت رو از blockchain قرار بدید .

sorek17

Registered User
لایک‌ها
114
هیچ استراتژی سود ده نیست و در دراز مدت تبدیل به ضرر میشه علتش آستانه سود کازینو هست که براش از قبل تعیین شده .

روزانه ده ها استراتژی میاد بیرون اما تا حالا موفقیت آمیز نبوده

روش های مارتینگلی خیلی زود شما رو ورشکست میکنند روش های دیگه کمی دیرتر .

اگه دنبال سود هستید پیشنهاد میکنم بازی نکنید یا فقط از faucet بازی کنید .

در مورد برداشت های وسوسه انگیزی که میذارید من خیلی مشکوکم لطفا لینک والت رو از blockchain قرار بدید .
هیچ استراتژی وجود نداره که بشه گفت اصلا هیچ وقت باعث ضرر نمیشه.ولی هستن برخی روش ها که احتمال ضرر رو کم کنه و حتی در صورت ضرر جبران کنه.جالبه بدونید من گاهی اوقات با حدس زمان از طریق مقدار پولی که خودش میده با ضریب 2 تا 0.005 بیت کوین هم میرم و بعد سریع میکشم تا وسوسه نشم :D.اما در مورد پرداختی ها کاملا واقعی هست. و انی هم واریز میشه.

dollar_e_gold

Registered User
لایک‌ها
95
من که باختم داداش :D

17 تا باخت پشت سر هم :| :(

prime-png.713299

خیلی مواظب باشید معتاد نشوید وگرنه همه زندگی خود را تباه خواهید کرد !
روش شما معروف به مارتینگلی هست که همه این روش ها ضرر ده هستن .
حتی کسانی بودن که 40 باخت پشت سر هم در روش مارتینگلی رو تجربه کردن .
حتی اگه شانس برد رو روی 98 درصد بذارید باز 5 یا 6 باخت پشت سر هم در کیی از روز های بازی براتون اتفاق می افته و چیزی به اسم سود روزانه در بازی های dice وجود نداره .
خام افرادی که حاضرن برای اندکی زیر مجموعه گیری شما رو تو منجلاب فرو ببرند رو نخورید .

dollar_e_gold

Registered User
لایک‌ها
95
هیچ استراتژی وجود نداره که بشه گفت اصلا هیچ وقت باعث ضرر نمیشه.ولی هستن برخی روش ها که احتمال ضرر رو کم کنه و حتی در صورت ضرر جبران کنه.جالبه بدونید من گاهی اوقات با حدس زمان از طریق مقدار پولی که خودش میده با ضریب 2 تا 0.005 بیت کوین هم میرم و بعد سریع میکشم تا وسوسه نشم :D.اما در مورد پرداختی ها کاملا واقعی هست. و انی هم واریز میشه.

من بالای 8 سال است dice بازی میکنم حتی زمانی که dice با دلار ایگولد بازی میشد !
این توهمه که با دیدن اعداد و زمان میتونی پیش بینی کنی dice همه چیزش بر حسب شانسه و شما یه روز همه سودت رو از دست میدی .
مثلا روی 98 درصد بگذارید احتمال باخت خیلی کمه اما من خودم 5 بار باخت پشت سر هم روی 98 درصد رو در کارنامم داشتم .
کازینو ها یک آستانه و لبه سود دارن و شما نمیتونی اون آستانه رو بشکنی .
وای به حالی که معتاد شوید همه زندگی شما دو دستی به انها تقدیم میشود

sorek17

Registered User
لایک‌ها
114
من بالای 8 سال است dice بازی میکنم حتی زمانی که dice با دلار ایگولد بازی میشد !
این توهمه که با دیدن اعداد و زمان میتونی پیش بینی کنی dice همه چیزش بر حسب شانسه و شما یه روز همه سودت رو از دست میدی .
مثلا روی 98 درصد بگذارید احتمال باخت خیلی کمه اما من خودم 5 بار باخت پشت سر هم روی 98 درصد رو در کارنامم داشتم .
کازینو ها یک آستانه و لبه سود دارن و شما نمیتونی اون آستانه رو بشکنی .
وای به حالی که معتاد شوید همه زندگی شما دو دستی به انها تقدیم میشود
ببینید این اعدادی که میاد.تو برنامه نویسی این سایت عدد از 0.00 شروع میشه و در یه مدت زمان یه دور میزنه.و چیزی که من فهمیدم هر دور 2 ثانیه طول میکشه.تو این سایت یه کاری کردن که باعث ضرر بشه.اما یه سایت دیگه هست که توش کار میکنم.100% شانسی هست و هیچ کاری برای ضرر رسیدن به کاربر نداره و اعداد از نظر over یا under تقریبا قابل تشخیصه.

dollar_e_gold

Registered User
لایک‌ها
95
ببینید این اعدادی که میاد.تو برنامه نویسی این سایت عدد از 0.00 شروع میشه و در یه مدت زمان یه دور میزنه.و چیزی که من فهمیدم هر دور 2 ثانیه طول میکشه.تو این سایت یه کاری کردن که باعث ضرر بشه.اما یه سایت دیگه هست که توش کار میکنم.100% شانسی هست و هیچ کاری برای ضرر رسیدن به کاربر نداره و اعداد از نظر over یا under تقریبا قابل تشخیصه.

پرایم دایس از معتبرترین سایت های دایس در جهانه که جایزه بهترین دایس گیم 2014 را برد .
در صادق بودن سایت شکی نیست اما به علت وجود سود لبه ای که همه کازینو ها دارند هیچ وقت شما به سود دهی نمیرسی و اگه به بازی ادامه بدی یه جایی متوقف میشی .
در ظاهر شدن اعداد زمان نقشی نداره در این سایت از طریق ترکیب پیک ( اعداد دلخواه یک بار مصرف ) و کلاینت سید و سرور سید یه عدد به دست میاد که کاملا تصادفیه و هیچ دخل و تصرفی در دارایی یا شانس شما از طریق سایت نمیشه .
متاسفانه خیلی ها نمیخوان قبول کنند علت باخت آنها نه از سایت بلکه از ذات سیستم است و بهترین سود بازی نکردن است .

naser007

Registered User
لایک‌ها
206
دوست عزیز جناب dollar_e_gold
جهت غیر واقعی بودن ادعای شما حرفهای بسیاری دارم ولی افسوس که میدونم بازم در آخر متهم خواهم شد تمامی افرادی که در این فروم حضور دارند ممکن است تجارب متفاوتی از این سایتها داشته باشند من اعتقادی به لبه سود و ... ندارم صادقانه هم میگم از هر 3 یا 4 بار برد یک بار هم شکست میخورم ولی دلیل قطعی پیروزی بنده استفاده از درصد شانس برد بالا بهمراه لاتیج بسیار پایین و بازی بسیار زیاد است
با درصد شانس 98 درصد بنده بعد از یک ماه بازی ندیدم پشت سر هم 10 لول باخت باشد پس این را در نظر میگیرم با یک سرمایه مناسب و ضریب افزایشی حساب شده جلو میرم
از اینکگه نظرات خودتون رو فرمودید سپاسگذارم ولی بدونید بنده برای هزار برابر همین کمسیون رفرال حاضر نمیشم هموطن خودم رو به ضرر بندازم، این سایتها بیشتر برای سرگرمی مناسب میباشد که در کنار آن مقداری درآمد نیز باشد نه اینکه بشود به عنوان محل اصلی درآمد روی آن حساب کرد

در هر حال سایت دارای بونوس رایگان میباشد که دوستان میتونن از آن استفاده کرده و بازی کنند که بدون ریسک باشد تا به یک استراتژی مهم برسند

موفق باشید

dollar_e_gold

Registered User
لایک‌ها
95
دوست عزیز جناب dollar_e_gold
من اعتقادی به لبه سود و ... ندارم
کازینو ها بر اساس همین اصل ساخته میشن و اونها ساخته نشدن که جیب من و شما رو پر پول کنند اونها ساخته شدن تا جیب خودشون رو پر پول کنند .

از اینکگه نظرات خودتون رو فرمودید سپاسگذارم ولی بدونید بنده برای هزار برابر همین کمسیون رفرال حاضر نمیشم هموطن خودم رو به ضرر بندازم، این سایتها بیشتر برای سرگرمی مناسب میباشد که در کنار آن مقداری درآمد نیز باشد نه اینکه بشود به عنوان محل اصلی درآمد روی آن حساب کرد

من برای جلوگیری از ضرر هم وطنانم از جمله خود شما عرض کردم .
اگه شما کازینویی رو سراغ داشتی که لبه سود نداشت بهم معرفی کن !
یعنی وقتی روی 49.95 درصد شانست رو میبندی بهت 2 برابر نده بیشتر از دو برابر بده و روی 50 درصد شانس دو برابر بده .

بالا