• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بازی 2 Half-Life

Jacky

مدیر بازنشسته - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
34
دوستان اين بازي رو هم امروز خريدم ، ولي همونطور كه در عكس مي بيننين مشكل داره . با 3 نسخه از درايورهاي nividia ‌ تست كردم (66.39 و 61.77 و 56.72 ) و با آخرين نسخه درايور omega هم تست كردم ، باز هم فرقي نكرد . از لحاظ سرعت و كندي ، هيچ مشكلي نداره و گرافيك بازي ، مخصوصا چهرها فوق العادس . صدا گذاري بازي هم هميطور . چون خيلي بازي نكردم ، چيز بيشتر نمي تونم بگم .

halflife.JPG

Xradical

Registered User
لایک‌ها
4
متاسفانه اين نسخه خراب بازيه كه مسه اينكه يه بابايي برا اينكه حجم فايلهاي بازي رو كوچك كنه اومده يه سري از فايلهاي مربوط به بافتهاي بازي رو پاك كرده گند زده بهش
ميگن با نصب اين fix درست ميشه:
fixeng

وقتي فايل رو باز كردي سه تا فايل توشه بازون ميكني بعدش كپي ميكني به:
فولدر اصلي بازي كه رو سيستمت نصب شده داخلش كه شدي يه فولدر هست به اسم hl2 وقتي داخلش شدي مجدد داخلش يه فولدر هست به اسم cfg اونجا فايلهاي باز كرده رو paste ميكني

Jacky

کاربر فعال
لایک‌ها
34

Jacky

کاربر فعال
لایک‌ها
34
داش راديكال با اين هم كه درست نشد :(

Xradical

Registered User
لایک‌ها
4
يه چيزي رو فراموش كردم بگم فكر كنم تو همون فولدر cfg باشه كه يه فايلي هست به نام ai_fix.cfg روش رايت كليك كن بعد properties بانتخاب بعدش مطمئنش كنار read only حتما علامت دار باشه
اين fix يه مشكل ديگه رو هم تو بازي برطرف ميكنه كه اون بيحركت موندن كاراكترهاي بازي بعد از لود كردن مراحل save شده توسط شماست كه برطرفش ميكنه
اگه باز مشكل رو حل نكرد ميبايس يه نسخه كاملو از بازي بخري خيلي جاها نسخه بدون مشكل بازي هست خيلي جاهام نيست اينو ميشه از ظرفيت بيشتر فايلها متوجه شد(يه چيزي تو اندازه هاي 40275 تا فايل نسخه كامل بازي داره)
راستي بازيكده ادعا ميكنه كه كليه مشكلات بازيو برطرف كردن ميتوني پك بازيه اونا رو بگيري:
Half-Life2 بدون مشکل
Half-Life 2 بازيکده

Jacky

کاربر فعال
لایک‌ها
34
درسته ، راديكال جان ، مشكل از cd هاي بازيه . اون patch اي كه شما گذاشتي براي اصلاح پيغام A.I disabled كه باعث قفل شدن آدمها مي شه . اين يكي از مشكلات عمومي در مورد اين بازيه .
در فروم بازي دات كام يه تاپيك مفصل در مورد مشكلات half life 2 است . كه يكي از اين مشكالات با همون patch‌ بالايي رفع مي شه و مشكلي كه من در ابتدا گفتم ( خط هاي سفيد وسط بازي ، كه همنوطور كه راديكال عزيز گفت به خاطر پاك كردن يه سري از فايلها ست .در واقع اين يك نسخه نصب شدس كه zip شده و ما فقط روي سيستم unzip مي كنيم ) ، ظاهرا با تعويض نسخه بازي حل مي شه . يعني بايد دنبال يك سري cd ديگه برم . اين مال شركت dc و نسخه takin هم مشكل داره . نقل قوا از بچه هاي بازي دات كام : " نسخه ايراني حدود 100 مگ كمتر از نسخه خارجي ميريزه
اين مغازه با يك شركت تو مالزي قرارداد داره و بازي ها همزمان با پايتخت مياره . آدرس:اكباتان.فاز 2 .پاساژگلها.فانوس آبي تلفن: 466520 "
در ضمن بر و بچ بازي كده هم دارن يه نسخه بدون مشكل از بازي رو درست مي كنن . براي ديدن خبر به اينجا يه سري بزنين .

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
عوارض نامطلوب جسمانى بازى کامپيوترى ۲" Half Life"
تهران ، خبرگزارى جمهورى اسلامى ۰۷ / ۰۹ / ۸۳
صدها نفر از خريداران بازى پر سر و صداى رايانه اى ۲" Half Life" که
هفته پيش منتشر شد، به انجمن هاى "آن لاين " مربوط به اين بازى، از تاثيرات
فيزيکى نامطلوب آن حتى پس از مدت کوتاهى مانند يک ساعت ، شکايت کردند.
به گزارش روز شنبه پايگاه اينترنتى "CNET NEWS"، عوارضى مانند حالت
تهوع و سردرد شديد، مواردى بودند که تعداد زيادى از کاربران به آن دچار
شده اند.
اين بازى پس از انتشار، موجب حيرت علاقه مندان بازيهاى رايانه اى شد، به
طوريکه اکثر صاحب نظران اين اقبال را نقطه عطفى در زمينه بازىهاى
رايانه اى محسوب کردند.
بنابر پيش بينى يکى از کاربران ، بازى ۳" Half Life" احتمالا به همراه
جعبه کمکهاى اوليه دارويى و قرص هاى آرامش بخش عرضه خواهد شد!!

ميشه بگين بازيش چه جوريه؟ داستانش چيه؟

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
حفره امنیتی در Half life2؟
خبرگزاری سلام - با وجود استقبال اولیه گسترده از بازی جنگی تخیلی Half Life2 این روزها شکایت از وجود برخی مشکلات در این بازی در حال افزایش است، بسیاری از کاربران معتقدند که طراحی بازی مذکور به درستی انجام نشده و اجرای آن در برخی موارد با مشکل مواجه است.
کارشناسان تاکید میکنند که این اشکالات به سخت افزارهای اجرا کننده بازی ارتباطی ندارد و مربوط به خود این بازی است.
شرکت سازنده بازی ضمن پذیرش این مشکلات تاکید کرد که در حال تحقیق و بررسی برای برطرف کردن نقصهای احتمالی است.
گفتنی است که استقبال اولیه از بازی Half Life 2 تا آن حد بود که تنها در 4 روز اول عرضه آن بیش از 200 هزار کپی از این محصول به فروش رفت.

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
لایک‌ها
3,918
خدا به خیر کنه. کامپیوتر خونه ما هنوز ضعیفه و کفاف این بازی رو نمیده. :lol:

aaber_piade

Registered User
لایک‌ها
25
من اخیرا معتاد شدم به counter strike.. پايه باشين يه قرار بذاريم بريم gamenet.. از شما چه پنهون غرفه Tb Game توي الکامپ وسوسه ام کرد و مبتلا شدم :)

Kako

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
حالا فقط در حد يك ايده خام ها ! ولي اگر احسان اينا يه گيم نت هم ميزدن( :lol: ) پاتوق خوبي ميشد براي بروبچ پي تي .....
من كه هستم. البت تابحال كانتر بازي نكردم ولي COD آخرت مولتي هست....

....P30....

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
این نسخه ای که من خریدم هم مشکل داره ! یعنی نمیشه اینو با پچ درستش کرد؟ :eek:

Jacky

کاربر فعال
لایک‌ها
34
به نقل از ....P30.... :
این نسخه ای که من خریدم هم مشکل داره ! یعنی نمیشه اینو با پچ درستش کرد؟ :eek:
دوست عزيز اكثر نسخا ها مشكل دارن ، من به DC‌ زنگ زدم ، خودشون هم مي دونن كه بازي مشكل داره . من كه رفتم پس دادم ، شما هم اگه مي توني اين كار رو بكن .
بچه هاي بازي كده نسخه سالم رو در ست كردن ، نمي دونم از كجا و چه جوري بايد خريد ، حال داشتي يه پيگيري بكن .

Sarzamin Game

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
همانطور که می دانید Half-life 2حدود سه هفته به بازار آمده اما همه آنها دو مشكل اساسي دارند دليل اين مشكلات 1.درست crack نشدي بازي 2.نسخه كه وارد ايران شده ناقص بوده و چون حالت setupنداشته تمامي ريجستري آن ناقص است و حتي حدود 285 فايل را ندارد .
شما هر چه قدر Patch براي اين بازي يگيريد باز هم مشكل دارد
1.مشكل نبودن Object ها و نشان دادنRender line(بيشتر در مرحله دوم به بعد كه از زيبايي اين باازي مي كاهد)
2. اگر دقت كرده باشيد در حيت بازي تمامي Objectها قفل ميشود اين به خاطر اين هست كه هسته اين بازي بسيار باهوش نوشته شده و در رده بالايي از امنيت قرار دارد و مادام خود را چك مي كند و ریجستری قوی
اما راه حل
سرزمین گیم پس از دو هفته توانستبا تلاش زیاد نسخه کامل از این بازی کاملا بدون مشکل در 4 سی دی به بازار آمد.
هیچ مشکل نداشته و حتی شبکه این بازی کامل کار میکند و از لحاظ گرافیکی کامل می باشدو بهمراه Deathmach
با تشکر
اعتبار ما افتخار ماستwww.srayaneh.com

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
لایک‌ها
3,918
خب بابا یه آدرسی چیزی میدادی. من اینو از تو سایتتون برداشتم:

دفتر مركزي :
اهواز - چهارراه طالقاني - بازار بزرگ اهواز - طبقه دوم - سرزمين رايانه

تهران :
خيابان وليعصر - فروشگاه قرن 21
مجتمع پايتخت - طبقه همكف - تدارك نرم افزار
مجتمع پايتخت - طبقه دوم - شريف كامپيوتر

اصفهان :
چهارراه توحيد - بازار مريم - طبقه اول - شماره 3024 - سرزمين رايانه
مجتمع پارك - مركز كامپيوتر پاسارگاد

شاهين شهر :
بلوار امام خميني - پاساژ امير - طبقه زيرين - پلاك 7 - سرزمين رايانه

تبريز :
مركز كامپيوتري واژه

Captain P@rsa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
احسان چقدر گرفتي تبليغشونو بكني ؟ ميگن كلي پولم واسه تبليغ دويل گرفتي :f34r:

Captain P@rsa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چندي پيش بازي هاف لايف دو عرضه شد . اولين نسخه آن در دو سال پيش عرضه شد و انقلاب بزرگ در عرضه بازيهاي استراتژيك به وجود آورد . و اينبار پس از دوسال با عرضه بازي نيمه جون 2 انقلابي ديگر در بازيهاي شبيه سازي به وجود آمد . اين بازي كه از موتور و هسته گرافيكي فيلم شرك 2 بهره ميبرد حتي در پايين ترين مدل كامپيوترها ( مثل مال احسان كه از كي بردش به همراه چكش ( كله خودش ) براي بازيهاي مار كذينو ها استفاده ميشه ) اجرا ميشود . براي اجراي اين بازي شما فقط به وسيله اي نياز داريد كه بتونه فيلم پخش كنه ! مثل پروژكتور !!! نقد بعدي را بعدا مينويسم :blink:

pay

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
به نقل از daftarekhaterat :
عوارض نامطلوب جسمانى بازى کامپيوترى ۲" Half Life"
تهران ، خبرگزارى جمهورى اسلامى ۰۷ / ۰۹ / ۸۳
صدها نفر از خريداران بازى پر سر و صداى رايانه اى ۲" Half Life" که
هفته پيش منتشر شد، به انجمن هاى "آن لاين " مربوط به اين بازى، از تاثيرات
فيزيکى نامطلوب آن حتى پس از مدت کوتاهى مانند يک ساعت ، شکايت کردند.
به گزارش روز شنبه پايگاه اينترنتى "CNET NEWS"، عوارضى مانند حالت
تهوع و سردرد شديد، مواردى بودند که تعداد زيادى از کاربران به آن دچار
شده اند.
اين بازى پس از انتشار، موجب حيرت علاقه مندان بازيهاى رايانه اى شد، به
طوريکه اکثر صاحب نظران اين اقبال را نقطه عطفى در زمينه بازىهاى
رايانه اى محسوب کردند.

ميشه بگين بازيش چه جوريه؟ داستانش چيه؟
جالبه منم همین مشکلو دارم خودم فکر می کردم چون سرما خوردم موقع بازی حالم به هم می خوره!
حالا کسی در این باره اطلاعات بیشتری داره؟

Xradical

Registered User
لایک‌ها
4
به نقل از pay :
جالبه منم همین مشکلو دارم خودم فکر می کردم چون سرما خوردم موقع بازی حالم به هم می خوره!
حالا کسی در این باره اطلاعات بیشتری داره؟

من فكر كردم ممكنه از flicker زياد بازي باشه كه موجب اين وضعيت ميشه vertical vsync كاهش دهنده عملكرد رو فعال كردم
تنظيمات refresh rate رو تغيير دادم اما باز با اينكه تنوع صحنه هاو مراحل بازي هم خيلي زياده اين مشكل هست چيزي كه تو دوم3 با اون مراحل يكنواختش اصلا يا در حد خيلي كم بود

بالا