• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بازی 2 Half-Life

MohammadR

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
10
ا آقا من می خواستم این بازی را بخرم.
پس با این اوصاف نخرم بهتره :wacko: :wacko:

pay

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
من CD هاي اين بازي رو دو بار گرفتم اوليش كه كلي مشكل داشت هيچ.. بعد از يه مدت كه آبها از آسياب افتاد گفتم حتما كرك سالمش تا حالا ديگه اومده رفتم گرفتم ( فروشنده هم مي گفت اين سري ديگه هيچ مشكلي نداره!) .
اين يكي تقريبا بيشتر مشكلاتش حل شده فقط مشكل Save داره!!!
حالا هم راستشو بخوایین اصلا حالش نیست که تو اینترنت دنبال این ماجرای جذاب کرک HL2 بگردم!
کسی می دونه آخرش کرک درست حسابی واسش پیدا می شه یا نه؟

irgamer

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
15
مثل اینکه سازنده بازی حسابی حال همه سایتها رو گرفته!! بعضیا کرک No CD/DVD دارن که ظاهرا دیگه لازم نیست چون خودش چک کردن CD/DVD رو برداشته اما از طرف دیگه نیاز به کرک کردن Steam هست که اینو سایتهای کرک و انجمن هاشون جرات ندارن بذارن :eek:
خودم هم بازی رو ندارم که راههای مختلف رو امتحان کنم :(
اما در سایتهایی که کلا کارشون کرک هست نه فقط واسه بازیها این راه حل نوشته شده بود امیدوارم برای شما هم عمل کنه:
Follow these steps to unlock Half-Life 2 via Steam and play without a valid cd-key:
1) Launch Steam.
2) Right click on Half-Life 2 in the 'Just Released' list and click 'Purchase'.
3) Enter the following cd-key and click 'Next':

4) When it gets to 2 bars, pull out your network cable or disconnect your modem.

5) Let it keep going, don't crash Steam. When it finishes you should get a message

saying "Servers are busy" and then Half-Life 2 will appear in your 'My Games' list.

Now put the network cable back in or reconnect your modem. Do not attempt to

run the game, if you do, a message will appear saying, "Duplicate cd-key' and the

game will dissapear from your 'My Games' list.

6) Right click Half-Life 2 in the 'My Games' list and click Properties. Change

Automatic Updates to 'Do not Automatically update this game' and then back to

'Always keep this game up to date'.

7) Now you should see a message box saying 'Unlocking Half-Life 2 game files'.

When this is finished (should take between 5-10 mins) Steam will update the game.

8] Wait until the update is finished, and then open the following unencrypted GCF files

using GCFScape and extract all files to 1 directory:

- half-life 2 content.gcf

- source engine.gcf

- source materials.gcf

- source models.gcf

- source sounds.gcf

9) Once this is done, copy your Counter-Strike: Source 'bin' folder and paste it where
you have extraced the Half-Life 2 files.
10) Create a shortcut of hl2.exe on the desktop using the -steam command.
(eg. "C:\HL2\hl2.exe" -steam)
11) Now run the shortcut on the desktop, you should now be able to play Half-Life 2

and WITHOUT running through Steam.

-- Download GCFScape from:
http://countermap.counter-strike.net/Nemesis/

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
اين مسئله هيچ ربطي به تنظيمات نداره.
توي بازي هاي Virtual مخصوصا از نوع پر تحركش، يكي از مهم ترين مواردي كه حين ساخت بايد رعايت بشه، Angle of View و Focal Lenght مربوط به دوربيني هستش كه قراره به جاي چشم بازيگر قرار بگيره. متاسفانه تا امروز هيچ استانداردي براي اين موضوع در نظر گرفته نشده و شركت هاي بازي ساز با نظر شخصي خودشون سعي مي كنن كه بهترين حالت رو براي اين دو پارامتر در نظر بگيرن.
حالا كافيه تا يكي از اين دو پارامتر يه مقدار با حالت عدسي چشم يه نفر متفاوت باشه، اون وقته كه حين حركت ( مخصوصا گردش ها) اون شخص احساس مي كنه كه كشيده شدن گوشه هاي تصوير با حالت واقعي متفاوته. اون وقت بسته به ميزان حساسيت مغزش، احساس سرگيجه و تهوع مي كنه، درست مثل حالتي كه آدم دور خودش مي چرخه.

توي بازي هايي كه من تا حالا ديدم Medal of Honor Pacific Assault از همه اش بهتر بوده و به شخصه كم ترين مشكل رو باهاش داشتم. ولي مثلا توي RockWill اين مشكل به حدي بود كه حتا 5 دقيقه ام نمي تونستم تحملش كنم و به سرعت دچار سرگيجه مي شدم.

Darius Aryanpur

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
اگه نسخه سالمش رو ميخوايد بريد نسخه DVD بازي رو از بازار رضا - مديا تك بگيريد

Asef

Registered User
لایک‌ها
21
بعد از اينكه بازي از روي Save Game لود ميشه کاراکترها هيچ عكس العملی نشون نمیدن.
کسی پچ ش رو داره؟ اون لینکی که گذاشتین کار نمیکنه

sina_judgment

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
half_life داستان half_life چيه؟
كل قضيه چطور اغازميشه؟

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
من فقط ميگم خدايه بازيه يكي از بهترين بازيهاي كه من تا الان بازي كردم ولي حتما نسخه dvd بازي رو بخرين چون من نسخه cd بازي رو هم خريدم مشكل داشت ولي dvd بازي عالي بود من تا اخرش رفتم و جزو معدود بازيهاي بود كه هرچي به اخرش نزديكتر ميشي خيلي قشنگتر ميشه مخصوصا اخراي بازي كه تو يه اسمون خراشه ولي يه ايراد خيلي بزرگ بازي داشت كه خيلي زود تموم شد 4 روز بيشتر طول نكشيد كه تموم بشه ولي اين بازي رو من به همه توصيه ميكنم

imt.Amir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از saeid_2001 :
من فقط ميگم خدايه بازيه يكي از بهترين بازيهاي كه من تا الان بازي كردم ولي حتما نسخه dvd بازي رو بخرين چون من نسخه cd بازي رو هم خريدم مشكل داشت ولي dvd بازي عالي بود من تا اخرش رفتم و جزو معدود بازيهاي بود كه هرچي به اخرش نزديكتر ميشي خيلي قشنگتر ميشه مخصوصا اخراي بازي كه تو يه اسمون خراشه ولي يه ايراد خيلي بزرگ بازي داشت كه خيلي زود تموم شد 4 روز بيشتر طول نكشيد كه تموم بشه ولي اين بازي رو من به همه توصيه ميكنم

منم از بازيش خيلي خوشم اومد و تا آخرش رفتم. برعكس Doom3 كه بعد از مدتي خسته شدم و پاكش كردم.

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
half-Life 2: Episode One
سلام.
نسخه جدیدی از بازی Half-Life 2 اومده و خیلیم بازی خدایی به اسم half-Life 2: Episode One و به گفته سایت gamespot از نسخه اصلی بازی بهتره با این حال امتیاز 8.7 رو گرفته که اونم به خاطر یه ایراد خیلی بزرگه . سایت gamespot اینطور در مورد این بازی گفته Episode One is even better than Half-Life 2. The only problem is that it's over before you know it.
ایراد بزرگ بازی اینه که خیلی زود تموم میشه طوری زمان game play بازی بین 4-6 ساعته که خیلی خیلی کمه و باعث شده که ارزش بازی به شدت کاهش پیدا کنه با این حال همچی بازی نسبت به نسخه اصلی 2 بازی ارتقا پیدا کرده .اینم review این بازی

92.jpg

921.jpg

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
عجب گرافيکی !
واقعاً اين بازی در نوع خودش بی نظيره...من level 3 رو
اونجايی که وارد خانيه زامبيا میشی رو بيشتر 20 بار بازی
کردم:happy:
انشا الّله از اون صحنه ها تو اين بازی هم باشه