تو نظراتش که نوشتن خرابه!!
ArashMiniStar Registered User تاریخ عضویت 8 آگوست 2010 نوشتهها 4,650 لایکها 8,092 محل سکونت IR/MASHHAD 5 ژانویه 2012 #21 تو نظراتش که نوشتن خرابه!!
Mr.4 همکار بازنشسته کاربر فعال تاریخ عضویت 12 آگوست 2008 نوشتهها 1,866 لایکها 526 سن 95 محل سکونت آسمانها و فراتر از آن 5 ژانویه 2012 #22 فشرده سازی تا به این حجم هم ممکنه کاری ندارم این سالم یا خراب ولی فشرده سازی فقط تا یک حد مشخصی صورت میگیره مثل مشتق میمونه از حجی به بالا احتمال خطا زیاد میشه و همینطور زمان خارج کردن از فشرده سازی :ی که توجیح نداره :ِی برای همین صورت نمیگیره
فشرده سازی تا به این حجم هم ممکنه کاری ندارم این سالم یا خراب ولی فشرده سازی فقط تا یک حد مشخصی صورت میگیره مثل مشتق میمونه از حجی به بالا احتمال خطا زیاد میشه و همینطور زمان خارج کردن از فشرده سازی :ی که توجیح نداره :ِی برای همین صورت نمیگیره
Ali_softcenter Registered User تاریخ عضویت 8 مارس 2009 نوشتهها 5,918 لایکها 7,364 محل سکونت In my Sad Little world 5 ژانویه 2012 #23 به نقل از 4minddr : مثل مشتق میمونه کلیک کنید تا بازشود... uke: حالم از مشتق و انتگرال و حد و ریاضی بد میشه! در این مقوله هم باید به این چیزا برخورد کنیم! :دی
به نقل از 4minddr : مثل مشتق میمونه کلیک کنید تا بازشود... uke: حالم از مشتق و انتگرال و حد و ریاضی بد میشه! در این مقوله هم باید به این چیزا برخورد کنیم! :دی
خلیج فارس Registered User تاریخ عضویت 2 جولای 2010 نوشتهها 334 لایکها 126 5 ژانویه 2012 #24 به نقل از softcenter : هفتصد مگ یا 7 گیگ؟ در ضمن همه هم پایینش پیام گذاشتن که ایراد داره! این رو در بازی اسکایریم هم نشون دادن...بازی به این گستردگی رو توی 5 گیگ جا کردن! کلیک کنید تا بازشود... اینا وقتی نصبشون میکنه از هر گوششون هزار تا باگ میباره اسکایریم هم دوست عزیز توی هر چهار تا نسخه برای چهار کنسول دارای یه سری نواقص گرافیکی هستش میتونید تحقیق کنید
به نقل از softcenter : هفتصد مگ یا 7 گیگ؟ در ضمن همه هم پایینش پیام گذاشتن که ایراد داره! این رو در بازی اسکایریم هم نشون دادن...بازی به این گستردگی رو توی 5 گیگ جا کردن! کلیک کنید تا بازشود... اینا وقتی نصبشون میکنه از هر گوششون هزار تا باگ میباره اسکایریم هم دوست عزیز توی هر چهار تا نسخه برای چهار کنسول دارای یه سری نواقص گرافیکی هستش میتونید تحقیق کنید
tanha2011 Registered User تاریخ عضویت 7 سپتامبر 2011 نوشتهها 3,240 لایکها 251 محل سکونت HAMEDAN 5 ژانویه 2012 #25 من جی تی ای یدونه دانلود کردم 14مگابایت وقتی بازش کردم شد 7گیگ .اما کار کرد
sJaguar کاربر فعال موبایل و فوتبال کاربر فعال تاریخ عضویت 5 اکتبر 2007 نوشتهها 11,526 لایکها 1,591 سن 37 محل سکونت Old Persian Empire 5 ژانویه 2012 #26 من یادمه یه آفیس 2007 دانلود کردم 4-5 مگ بود .2 سال پیش شایدم بیشتر و بعد از اکسترکت هم سالم بود فایل ها و کار میکرد.
من یادمه یه آفیس 2007 دانلود کردم 4-5 مگ بود .2 سال پیش شایدم بیشتر و بعد از اکسترکت هم سالم بود فایل ها و کار میکرد.