• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بازی :: Windows Mobile , Pocket Pc ٠

bodybuilder2

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
یه بازیه فکری که باید شکل نمایش داده شده رو با قطعاتی که در اختیارتان قرار میدهند درست کنید - یه جور پازله .

* یادمه ساله 42 همین بازی رو با قطعات مقوایی داشتم ( چه چیزایی باهاش می ساختیم ) *

TangramsMini.jpg

Tangrams is the classic Chinese puzzle game that involves arranging 7 geometric puzzle pieces to form an endless number of shapes. The object of Tangrams is to reproduce the puzzle shapes provided. All 7 tiles must be used in every puzzle, and the tiles may not overlap. Tangrams is distributed with a freeware puzzle pack containing 15 sample puzzles. Three additional retail puzzle packs, containing 100 puzzles each, may also be purchased. Once all 3 retail puzzle packs have been purchased, a custom puzzle pack feature is enabled that will allow you to create and distribute your own puzzle packs, or use puzzle packs created by others. Nearly every cosmetic aspect of Tangrams is customizable! تاریخ ساخت بازی : • Arrived: Jul 15, 2001

فایل های ضمیمه

• tangrams.rar
    466.3 KB · نمایش ها: 156

fcbali

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شما تونستی بازی رو اجرا کنی؟

آقایون عزیز (راستشو بخواین یه نگاه انداختم دیدم خانوم تو جمعمون نیست واسه همین فقط می گم آقایون عزیز) نمیدونم جاش اینجاست یا نه ؟ اما اگر نیست زیاد هم مهم نیست مهم نفس عمله که خیره... می خواستم از همتون تشکر کنم به خاطر برنامه ها و بازی هایی که زحمتشو می کشین چون می ترسم اسم عزیزی رو جا بندازم نام نمی برم ولی خدایش دسته همتون درد نکنه... ما هم دستی از دور بر آتیش داریم شاید وقتی دیگر ما هم یه چندتایی لینک گذاشتیم البته در جمع شما اساتید لینک گذاشتن سخته اما نه به سختیه خوردن یه نفسه نوشابه خانواده...!!:;)

profixus

Registered User
لایک‌ها
1
بله. براحتي اجزا شد... :cool:

برای من همون اروری که دوستمون گفت رو میده this is not a valid application :blink:

آقایون عزیز (راستشو بخواین یه نگاه انداختم دیدم خانوم تو جمعمون نیست واسه همین فقط می گم آقایون عزیز) نمیدونم جاش اینجاست یا نه ؟ اما اگر نیست زیاد هم مهم نیست مهم نفس عمله که خیره... می خواستم از همتون تشکر کنم به خاطر برنامه ها و بازی هایی که زحمتشو می کشین چون می ترسم اسم عزیزی رو جا بندازم نام نمی برم ولی خدایش دسته همتون درد نکنه... ما هم دستی از دور بر آتیش داریم شاید وقتی دیگر ما هم یه چندتایی لینک گذاشتیم البته در جمع شما اساتید لینک گذاشتن سخته اما نه به سختیه خوردن یه نفسه نوشابه خانواده...!!:;)

مخلصیم :D حالا چرا پست منو نقل قول کردی؟
55.gif

capodtc

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
خوب اگه کارش انداختین یه توضیح بدین ما هم استفاده کنیم :(

_Hamed_

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6
Call of Duty 2 v1.0​

86o7y9h.gif

بازي فوق العاده ايه. اما دوستان حواستون باشه CPU براي اجراي اين بازي بايد بالا 400MHz اينتل باشه و جدودا 28MB رم نياز داره و 32MB هم فضاي خالي... :blink:

دانلود

bodybuilder2

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
Call of Duty 2 v1.0​
بازي فوق العاده ايه. اما دوستان حواستون باشه CPU براي اجراي اين بازي بايد بالا 400MHz اينتل باشه و جدودا 28MB رم نياز داره و 32MB هم فضاي خالي... :blink:

دانلود

من این بازی رو قبلاً با جمین ران کردم مشکلی نداشت - وقتی هم تصویر شلوغ میشه اگه گرافیک رو بیارید پایین روان اجرا میشه .

این. گفم که دوستانی که سی پی یو های Omap هم دارند استفاده کنند .

Profession@l

همکار بازنشسته
لایک‌ها
317
یک بازی سرگرم کننده به نام C2matrix FireHawk

6wxt9qo.jpg

توضیحات:
* 3 different ship types with their own unique firing style!
* Each ship has 2 supporting scout ships with their own fire power
* Ships have the ability to power up along with their scout ships
* Features 6 missions, each with 3 sub stages
* Fight against 6 total bosses
* Record your gameplay for future viewing
* Textured 3D elements
* Destructible buildings
* Shadows and animated halo effects
* Particle explosions
* Advanced particle system (fire, water, smoke, sparks)
* Original in game soundtrack with sound effects
* 4 different difficulty levels (Ranging from baby mode all the way to hard)
* High score table for each difficulty
* Upload your replay files to C2Matrix and prove your high score!
* 1 level for free playing in the DEMO
* Lifetime free upgrade

V1.23 changes:

* Support more devices (176*220 screens, QVGA Landscape for Blackjack, Dash, and MotoQ/Q8/Q9 Supoort)
* Support rotate screen (useful in QVGA device)
* More fast with VGA device

دانلود

bodybuilder2

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
یک بازیه پازلی مانند تتریس که گرافیک خوبی داره

samulos_pocket_pc.jpg

Samulos is a puzzle game, similar to Tetris and Lumines. The player has to make figures from squares in the same colour to make them explode.

The explosion is delayed which gives an opportunity to add some more squares to the figure. The smallest figure that explodes has to include at least 2x2 squares (the same colour). To the next level the player has to cause specified amount of explosions.

دریافت بازی

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4
Call of Duty 2 v1.0​

86o7y9h.gif

دانلود

بسیار عالی:rolleyes:
یه چند وقتی هستش تو کلاس حوصلم که سر میره میام سراغ این بازی:D

saeid.z

Registered User
لایک‌ها
3
علیرضا از همین لینک آخری گرفتی ؟ یا لینک دیگه داری ؟ آخه من اینو گرفتم فایل فشردش ارور CRC میداد گفتم اگر خراب باشه دوباره نگیرم اما اگر درسته یه باردیگه دانلود کنم

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4
علیرضا از همین لینک آخری گرفتی ؟ یا لینک دیگه داری ؟ آخه من اینو گرفتم فایل فشردش ارور CRC میداد گفتم اگر خراب باشه دوباره نگیرم اما اگر درسته یه باردیگه دانلود کنم

نه از همون لینک گرفتم(4shared).
حالا اگه کار نکرد بگو unzip کنمش برات تو چندتا فایل upload کنم.

sunnyboy

Registered User
لایک‌ها
1
ee آره واسه منم خیلی وقت پیش که دانلود کردم موقع extract ارور داد . فکر کردم تو دانلود مشکل داشتم . دیگه امتحان نکردم .

saeid.z

Registered User
لایک‌ها
3
نه از همون لینک گرفتم(4shared).
حالا اگه کار نکرد بگو unzip کنمش برات تو چندتا فایل upload کنم.
چند تا فایل لازم نیست البته شاید برا بقیه مهم باشه ولی من تو سرعت مشکل ندارم فقط یا درست دانلود نمیشه یا کلا خرابه

saeid.z

Registered User
لایک‌ها
3
cry.gif

دوباره دانلود کردم همون مشکل رو داشت
لطفا یه جا دیگه سالمشو آپلود کنید این 4shared سرعتش پایینه

بالا