• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بازی :: Windows Mobile , Pocket Pc ٠

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از raizaM :
دکتر جان بطور رسمی! خواهش ميکنم اين کارو بکن!
يه حال اساسی به جمع ميدی با اين کارت!
چون duke nukem 3D انصافاً بازی قشنگيه!:happy:

راستی اگه لطف کنی يک مقدار بيشتر توضيح هم بدی که چجوری دقيقاً بايد نصبش کرد که ديگه کولاک کردی.
قبلاً از زحمتت تشکّر ميکنم دانيال عزيز.:)

.
همین الان این کارو کردم.چون فکر کردم خواهان زیاد نداره.خوب فقط یه چیزی این که می گید برای نصب توضیح بدم که خیلی توضیح دادم بگید کجاش نا مفهمومه من بیشتر توضیح بدم.

Overload

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از raizaM :
يه سؤال...
آيا اين بازی هايی رو که گفتين، بايد match شده باشن با اين console يا هر بازی اي که از قبل ميتونستيم رو dos بازی کنيم رو ميشه باهاش بازی کرد؟
اگه اينجوری بشه که ديگه چی ميخواااااااايم!!! :D :cool: :D

متاسفانه اين كنسول فقط مخصوص يه سري از بازيهاي ماجرائيه كه از يه فرمت خاص استفاده ميكنن و توي سايتش هم اسمشونو ذكر كرده .
ولي بقيه بازيهاي داس رو ميتونيد با DosBox كه شبيه ساز داس توي پاكت پيسي هست اجرا كنيد (البته همشون اجرا نميشن)

Axim

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من یه توضیح بدم که بازیهای ادونچر دهه 90 lucas arts از یه engine خاص استفاده می کردن که این همون engine که نویسندش برای انواع و اقسام کامپیوترهای امروزی (Windows, Linux, Mac OS X, Dreamcast, PocketPC, PalmOS, AmigaOS, BeOS, OS/2, PSP, PS2, SymbianOS/EPOC) اون انجین رو ارتقا داده تا کسایی که مثل من اونقدر پیر نیستن که در اون دوران اینا رو بازی کنن بتونن ازشون لذت ببرن.ضمنا بعضی از شرکتهای دیگه از اون انجین استفاده کردن که می شه اونا رو هم بازی کرد لیست بازیهای قابل اجرا تو سایت است.

کد:
 http://www.scummvm.org/compatibility.php
راستی این بازیا بعضیا شون صدا دارن و خیلی اونطوری جالب ترنن.

raizaM

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
به نقل از Overload :
متاسفانه اين كنسول فقط مخصوص يه سري از بازيهاي ماجرائيه كه از يه فرمت خاص استفاده ميكنن و توي سايتش هم اسمشونو ذكر كرده .
ولي بقيه بازيهاي داس رو ميتونيد با DosBox كه شبيه ساز داس توي پاكت پيسي هست اجرا كنيد (البته همشون اجرا نميشن)
جناب overload عزيز، لينک اين dosbox که فرمودين رو هم دارين؟
راستی مثلاً چه بازی هايی رو ميدونين که ميشه باهاش اجرا کرد؟

Saransoft

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از raizaM :
post-53-1135028106.jpg

Return to Mysterious Island
اينم يه بازی که فکر کنم جزو همونايی باشه که تو ppc آخرشه!
تقريباً 80MB فضا ميخواد.
چند تا از screen shot هاشو ميذارم تا از بازی خوشتون بياد :D

post-53-1135034600.jpg

post-53-1135034636.jpg

مشخصات سيستمی بازی:

pocketpc/pocketpc phone 2003/2003 se or windows mobile 5.0

for vga based pocket pcs, it will run full screen but at a fixed 320x240
resolution.

اين هم آدرس سايت سازنده بازيه:
[url]http://www.tetraedge.com/rtmi/[/url][/QUOTE]

آقا آدرس دانلودش چي؟ :happy:​

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از Saransoft :
آقا آدرس دانلودش چي؟ :happy:
تمام بازی های جدیدی که از این شرکت بیرون اومده اصولا روی سی دی یا روی مموری کارت ارائه شده برای همین دنبال اش فقط در نرم افزار های اشتراک فایل بگردید ،نه روی اف تی پی شرکت سازنده.این کار و معلومه که برای امنیت بیشتر این ها انجام داده

en2fa

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
ديدم چند تا جوون، باز علاقه مند شدن به اين بازی های duke/shadow warrior گفتم ما هم يک عرض ارادتی کنيم!

اضافه کنم که چون من pocketpc ندارم خيلی برام کار سختی بود آماده کردن بازی برای pocketpc
اگر کسی اينجا علاقه مند هست به بهتر کردن بازی حتماً نظرش رو بده...
چون من هيچ ايده اي که چجوری بازی بهتر اجرا بشه توی pocketpc ندارم!و دقيقاً بهمين علت هم کليدی برای خروج از بازی نيست!!
مثلاً کد های استفاده از touchscreen خيلی زياد تو بازی نوشتم خيلی هاش رو چون حس کردم راحت نيست حذف کردم!
اگه کسی علاقه منده باشه،خوشحال ميشم نظرتون در مورد اينکه بازی چجوری باشه،چجوری
حرکت کنه،چجوری از control های زيادی که در بازی هست استفاده بشه،و صد البته multiplayer با bluetooth!

در هر صورت بازی shadow warrior که از duke nukem هم قشنگ تر هست ميتونيد از سايت dl کنيد!
نياز به file grp داره که در حد 28mg هست!

من خيلی توضيح تو فايل readme که همراه برنامه هست نوشتم،خوندنش توصيه ميشود!

اينم چند تا عکس که حال کنيد!

در ضمن console scummvm ميتونه بازی monkey island جديد رو هم اجرا کنه که 3 تا cd هست!
ميتونيد در حد يک cd رو بريزيد رو sd کارت و بازی کنيد!فکر ميکنم از همه بازی هايی که تا چند سال خواهيد ديد رو pocketpc خفن تر باشه!
ميتونيد حجم فايل ها رو تا 500mg کم کنيد،اگه البته چنين memory کارتی دارين!
در ضمن فکر کنم grim fandango رو هم مشغولن،يا اصلاً ميشه...

mehdi_ms

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
حالا كه بازار بازي داغه(يه بازيم من معرفي ميكنم)
دوستاني كه بازي اتلانتس رو پسندين حتما از اين بازي هم خوشون مياد:blink:
بازي هاي اين شركت معمولا حجم بالايي دارن كه نشون از گرافيك و مراحل جذابه(اين يكي هم به 210 مگ فضا نيازمنده وهمچنين 20 مگ هم فضاي رم ميخواد:wacko: :blink:

in_game_02.jpg
egypte2.jpg

in_game_01.jpg
egypte4.jpg

300-400 MHz - 210 MB storage and 20-22 MB free memory - Windows Mobile 2003/2003 SE

متاسفانه فقط لينك ايمول رو دارم

raizaM

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
PDScreen5.jpg
PDScreen1.jpg

PDScreen3.jpg
PDScreen4.jpg

هنوز خودم دانلود اش نکردم... ولی از screen shot هاش معلومه که بايد بازی جالب و سر گرم کننده اي باشه.
از http://www.clickgamer.com/moreinfo.htm?pid=3770&section=ppc بايد دانلود اش کنين. crack رو هم، اگه پيدا کردم ميذارم.
هدف بازی هم رسيدن به يکی از عقده های دوران کودکيه! ترکاندن باد کنک!
اينم قابليت های بی نظير و منحصر به فرد! و رويايی!! از اين بازی که clickgamer با آب و تاب! ازشون ياد کرده:

brilliant colourful graphics (rainbow balloons, puffer fish, bombs, spinning stars and more)
multi-language support (english, french, german, italian, spanish)
portrait and landscape view supported on all devices (not just windows mobile 2003se)
excellent original music track
great sound fx
highscore table
in game instructions
supports windows mobile 5.0 devices
high quality vga graphics

raizaM

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
logoFPSE.jpg

خوب، حالا يه خبر خوب حداقل برای خودم!
اينو من نميدونستم و نشنيده بودم:
بازی های Play Station رو دوست دارين؟
پس اين Emulator رو دانلود کنين!
http://www.fpsece.net/download.htm

اينجا ميتونين ليست بازی های تست شده توسط اين Emulator رو ببينين:
http://projects.davejansen.com/fpsece/

يکی از تست های انجام شده رو بازی رو براتون ميذارم:

game name: medal of honor
fpsece version: 0.09.1
location of iso: storage card (normal speed)
ripped or full: ripped, to 266mb.
compression: z
playable: yes
information/bugs: close to full speed but not yet
fps: 39-46 fps.
device name: asus a620
overclocked/turbo: overclocked & turbo​

Saransoft

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از en2fa :
ديدم چند تا جوون، باز علاقه مند شدن به اين بازی های duke/shadow warrior گفتم ما هم يک عرض ارادتی کنيم!

در هر صورت بازی shadow warrior که از duke nukem هم قشنگ تر هست ميتونيد از سايت dl کنيد!
نياز به file grp داره که در حد 28mg هست!

در ضمن console scummvm ميتونه بازی monkey island جديد رو هم اجرا کنه که 3 تا cd هست!
ميتونيد در حد يک cd رو بريزيد رو sd کارت و بازی کنيد!فکر ميکنم از همه بازی هايی که تا چند سال خواهيد ديد رو pocketpc خفن تر باشه!

با سلام از كدوم سايت دانلود كنيم ؟؟؟:(

و بعد هم اينكه ميشه بگيد چجوري ميشه با monkey island اين كار هارو كرد:happy:

Saransoft

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

Axim

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
Montezuma.gif

اگر یاد قدیم افتادید و خواستید آتاری بازی کنید.می توانید با Pocket Atari این کار رو انجام بدهید.
البته باید Rom هاش رو داشته باشید که اگر سرچ کنید راحت پیدا میشه:)

از اینجا دانلود کنید:

کد:
http://pocketatari.retrogames.com/downloads.html

به نقل از en2fa :

فکر کنم منظورتون Escape From Monkey Island(Monkey 4) نباشه که اون سه بعدی است و engine متفاوتی استفاده می کنه همونطور که تو لیست هم نوشته Monkey 1,2,3 با این برنامه اجرا می شه Grim Fandango هم فکر نکنم چون اون هم سه بعدی بود ( فکر کنم با Monkey 4 هم فرق داشت) ببخشید اگر اشتباه گفتم

en2fa

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
والا همون 3 منظورم بود،اما درسته که اينا در ظاهر 3 بعدی هستن اما انگار همون engine قبلی هست که پيشرفته تر کردن!
اما ميدونم اگه تو سايت پس اشاره نشده،مشغول کار رو grim هستن!
اينا رو ببينيد
http://wiki.scummvm.org/index.php/residual
البته نميدونم که روی pocketpc ميتونيد يا نه!
تو سايت pocketmatrix رو ببينيد اونجا forum رسمی بازی واسه pocketpc هست!

سايت اون بازی ها هم www.spv3d.com هست!

Saransoft

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از mehdi_ms :
سلام
حالا كه بازار بازي داغه(يه بازيم من معرفي ميكنم)
دوستاني كه بازي اتلانتس رو پسندين حتما از اين بازي هم خوشون مياد:blink:
بازي هاي اين شركت معمولا حجم بالايي دارن كه نشون از گرافيك و مراحل جذابه(اين يكي هم به 210 مگ فضا نيازمنده وهمچنين 20 مگ هم فضاي رم ميخواد:wacko: :blink:

in_game_02.jpg
egypte2.jpg

]

آقا من با تلاش شبانه روزي پس از 4 روز با خط Dialup بالاخره دانلودش كردم:wacko:
اما متاسفانه كرك مي خواهد:( دقيقا مثل Atlantis Redux
شركت سازندشان يكي هستش و داراي 6 كتابخانه و يك موتور كه به عنوان فايل اجرايي مي باشد ساختارش دقيقا مثل Atlantis هستش;)

كسي كركي كيجني چيزي ازش نداره ؟:(

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از Saransoft :
آقا من با تلاش شبانه روزي پس از 4 روز با خط Dialup بالاخره دانلودش كردم:wacko:
اما متاسفانه كرك مي خواهد:( دقيقا مثل Atlantis Redux
شركت سازندشان يكي هستش و داراي 6 كتابخانه و يك موتور كه به عنوان فايل اجرايي مي باشد ساختارش دقيقا مثل Atlantis هستش;)

كسي كركي كيجني چيزي ازش نداره ؟:(
قربان به درد من دچار شدید!

منکه بالا نوشته بودم که چنین نکنید ، البته تو خود ای میول سرچ بزنید، یه سری فایل چرت می آد که البته نوشته باسه کرک کردنه.ولی فقط توضیح یه فردی هست که گفته بنظر من این طور باید براش کرک درست کرد!
شاید هم تا الان اومده باشه رو نت:lol:

پس نوشت:
اگه درست متوجه شده باشم، و اگه کمپایلر دروغ نگفته باشه ،این فایل باید کرک شده باشه.

<a href="ed2k://|file|egyptian%20prophecy%20-%20the%20fate%20of%20ramses%20v1.2%20regged.rar|198861449|E36488F58D6DB19FE249F9F30D933D08|/">egyptian prophecy - the fate of ramses v1.2 regged.rar</a>
البته به گردن خودتونه که د/ل اش کنید.صبر کنید شاید من از زور بی کاری دانلود کردم و اگه شد فایل اجرای شو براتون آپ کردم!!!

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
سران شما که دانلود کردی و لابد جای خالی رو کارت ات داری، این رو نصب کن رو دستگاه ت شاید کار کنه.
کد:
http://www.bianconero.persiangig.com/Egyptian.rar

فایل های کب هستن.من هردوشونو گرفتم از ای میول ، البته احتمالا یکی هستن.ولی گفتم که ببینم شاید فرق داشته باشن.مثل اینکه کلید می سازه ، نصب کن و اگه کار کرد خبر بده

Saransoft

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از king_dani :
فایل های کب هستن.من هردوشونو گرفتم از ای میول ، البته احتمالا یکی هستن.ولی گفتم که ببینم شاید فرق داشته باشن.مثل اینکه کلید می سازه ، نصب کن و اگه کار کرد خبر بده
مموري كارت من 1G هستش و با ريختن اين بازي ديگه پر شد:happy: فكر كنم بايد به فكر يك 2G بايد باشم:blink:

هچكدوم كار نكرد يعني موقع نصب پيغام ميده كه : The file ...... is not a valid windows ce cab file
هر دوشون!!!!

چنتاي ديگه هم با ايمول گرفتم همين پيغام رو ميداد:eek:

شايد ايراد از دستگاه من باشه ميشه شما چك كنيد روي دستگاهتون;)

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از Saransoft :
مموري كارت من 1G هستش و با ريختن اين بازي ديگه پر شد:happy: فكر كنم بايد به فكر يك 2G بايد باشم:blink:

هچكدوم كار نكرد يعني موقع نصب پيغام ميده كه : The file ...... is not a valid windows ce cab file
هر دوشون!!!!

چنتاي ديگه هم با ايمول گرفتم همين پيغام رو ميداد:eek:

شايد ايراد از دستگاه من باشه ميشه شما چك كنيد روي دستگاهتون;)[/QUOTE]
اها ، یه فایل دیگه هم همراهش بود که من ندادم گفتم شاید به درد نخوره، یعنی اونم داری؟کار نمی کنه حتی با اون؟
می گم دستگاهت چیه؟من اورکس ای 900 دارم.ولی بعید نیست که این کرک چرت و پرت باشه.یعنی خوب که فکر می کنم فکر کنم منم قبلا ،یکی دوماه پیش امتحان کردم دیدم همینو نوشت ، بی خیالش شدم.حالا مهم نیست، این بازی ها بالاخره کرک می شن، طرفدار زیاد داره.
کارت 2قیمت داری؟

Saransoft

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
فعلن من كه چيزي پيدا نكردم:(
كسي كركي براش پيدا نكرده؟:wacko:

بالا