ديگه خسته شدم. فكر كنم 35 تا بازي شد.
ضمناً من از بازيهاي دريوري و ظرفيت پايين خوشم نمياد. به خاطر همين خواهشاً غر نزنيد كه چرا اينقدر حجمش بالاست.
من همزمان كه اين بازي ها را معرفي ميكردم همشو دانلود هم كردم. اگر كسي همشو ميخواد پيام خصوصي بده. ظرفيت همه اين بازي هايي كه امروز معرفي كردم نزديك 1GB شد.
ضمناً اين بازيهارا تقديم ميكنم به همه عزيزاني كه در فروم Pocket PC پرشين تولز فعاليت ميكنند.
:blush:
ديگه خسته شدم. فكر كنم 35 تا بازي شد.
ضمناً من از بازيهاي دريوري و ظرفيت پايين خوشم نمياد. به خاطر همين خواهشاً غر نزنيد كه چرا اينقدر حجمش بالاست.
من همزمان كه اين بازي ها را معرفي ميكردم همشو دانلود هم كردم. اگر كسي همشو ميخواد پيام خصوصي بده. ظرفيت همه اين بازي هايي كه امروز معرفي كردم نزديك 1GB شد.
ضمناً اين بازيهارا تقديم ميكنم به همه عزيزاني كه در فروم Pocket PC پرشين تولز فعاليت ميكنند.
:blush:
اقا بهروز یه چیزی...اینا کرک شدن؟ کامل کار میکنن؟
اگه اره و همشون فول ورژن هستن من میخوام:happy:
بلاخره باید یه حالی به اتم جدیدمون بدیم دیگه![]()
بهروز جان من با کمال ميل هزينه این بازيها و هرچی بازی و نرم افزار داريد رو میدم
واقعا این لينک ها به درد بخور هستند و عالی
سلام دوست عزيز. اگه اسمتو به ما هم بگي بد نميشه ها. آخه نميشه كه sony ericsson صدات كنم.
آقا من هنوز دانشگاه هستم. فقط دانلود كردم اينهارو. بايد فول باشند همشون. اجازه بديد وقتي رسيدم خونه امتحان ميكنم.
اتم با اين بازيها پرواز خواهد كرد.
:lol:
لطفا password یا crack این بازیو رو هم بذارید.
اگر دقت ميكرديد يك فايل تصويري در فايل دانلود شده هست كه با كمك اون ميتوني بازي را رجيستر كني.