• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

باز طراحی این سایت

p30vell

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10

rezahashemian

Registered User
لایک‌ها
5
آقا من نیاز به طراحی سایت مشابه اوکسین ادز را دارم . با قیمت 30الی 50تومان
در صورت موافقت پیام بدید
جناب فکر نکنم بتونم با هم همکاری کنیم
سیستمی که مد نظر شماست قیمت نمونه مشابهش 610 هزار تومان هست که بنده برای شما با مبلغ 550 تومان طراحی می کنم.با همون امکانات و ابزار ها
اگه مایل به همکاری بودید در خدمتم

isatise

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بچه ها میخواستم ببینم قالب جدید سایت www.isatise.com چطوری شده ؟
لطفا نظر بدید

Gartner

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
دوست عزیز
1- از هم گسیختگی اطلاعات
2- نداشتن معماری طراحی
3- دسترسی پائین به اطلاعات سایت
4- سایز بزرگ اسلایدر (بدون بهره وری شده چرا چون تنها در حال حاضر فقط حجم سایت رو برده بالا و بارگذاری بیشتر شده و سرعت لود پائین (
و ..................

این ها علاوه بر این که از نظر زیبایی قالبتون برده زیر سوال از نظر سئو هم مشکل سازه چرا سئو چون بیینده گم میشه و نمی تونه درست تو سایت شما اطلاعات خودش رو پیدا کنه و امکان داره زمانی که تو سایت شما میمونه خیلی خیلی کم بشه و وقتی ببینه که نمی تونه اطلاعات مورد نظرش رو پیدا کنه از سایت شما میره ما شالله رقبا هم که ریختن و زیادن در نتیجه در مدت زمان اون کیفیتی که می خواهید از سایت داشته باشید رو از دست می دید
و نتیجه ایی که مورد نظر شماست از دست میره ( زمانی که یک بازدید کننده توی سایت شما میمونه یکی از فاکتور های مهم در سئو از نظر گوگل می باشد )

بنده اصراری ندارم که شما طراحی قالب کنید یا قالبتون رو بدید به ما یا هر گونه استفاده مالی برای بنده داشته باشید این ها رو گفتم چون پیش خودم گفتم شاید ندونید

بعدم دوست عزیز دراپل چیز ساده ایی نیست به شوخی نگریدیدش توی سایت های بالای 10000 مطلب فقط و فقط دراپل که منابع هاست رو کمتر درگیر می کنه

عجب!
میشه بفرمایید گوگل از کجا خبردار میشه کی چقدر تو چه صفحه ای میمونه!؟؟؟؟؟؟!

Gartner

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
:wacko: :blink: ای بابا یعنی جنابعالی نمی دونید واقعا این مسئله رو من واقعا دیگه حرفی ندارم ( از طریق کدی ک توی سایت میزارید )

کدوم کد؟!!
گوگل کجا اعلام کرده یکی از فاکتور های سئو این مسئله هست!!؟

alalalk71

Registered User
لایک‌ها
5,856
کدوم کد؟!!
گوگل کجا اعلام کرده یکی از فاکتور های سئو این مسئله هست!!؟

:D ای بابا برادر من کاملا پرتید از این مسئله بی خیال شما یه سرچی بزن توی گوگل دستت میاد

Gartner

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
:D ای بابا برادر من کاملا پرتید از این مسئله بی خیال شما یه سرچی بزن توی گوگل دستت میاد

پرت تویی! درست صحبت کن!
بلدی سرچ کنی خودت سرچ کل لینک بده!

به نقل از AGHIL1265 :
شما خلافش رو ثابت کن اگه میدونی همچین چیزی وجود نداره

تو شهر شما هرکس ادعا میکنه به صورت پیش فرض روی صحیح قرار گرفته و باید برای خلافش دلیل اورد؟!
یکی همینجوری یه چیزی از خودش میپرونه بقیه هم قبول میکنن!

برای اثباتش هم کافیه به مغز گرامیتون رجوع کنید دلیلش رو متوجه میشید!

alalalk71

Registered User
لایک‌ها
5,856
پرت تویی! درست صحبت کن!
بلدی سرچ کنی خودت سرچ کل لینک بده!

تو شهر شما هرکس ادعا میکنه به صورت پیش فرض روی صحیح قرار گرفته و باید برای خلافش دلیل اورد؟!
یکی همینجوری یه چیزی از خودش میپرونه بقیه هم قبول میکنن!

برای اثباتش هم کافیه به مغز گرامیتون رجوع کنید دلیلش رو متوجه میشید!

بیا برادر وقتی می گم پرتی فش نمی دم بهت دارم می گم بی اطلاعی و از این که کلمه نامناسب انتخاب کردم معذرت می خواهم

لینک : زمانی که بازدید کننده در سایت شماست یا همون Bounce Rate

که شما این گزینه رو توی گوگل آنالیز هم می بینید و دلیلی برای وجودش هست

بعدم در مورد چیزی که نمی دونی اظهار نظر لازم نیست بکنی واقعا

در ضمن من از استارتر عزیز هم معذرت می خواهم به خاطر این که تاپیک به حاشیه کشیده شد

Last edited:

Gartner

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
بیا برادر وقتی می گم پرتی فش نمی دم بهت دارم می گم بی اطلاعی و از این که کلمه نامناسب انتخاب کردم معذرت می خواهم

لینک : زمانی که بازدید کننده در سایت شماست یا همون Bounce Rate

که شما این گزینه رو توی گوگل آنالیز هم می بینید و دلیلی برای وجودش هست

بعدم در مورد چیزی که نمی دونی اظهار نظر لازم نیست بکنی واقعا

در ضمن من از استارتر عزیز هم معذرت می خواهم به خاطر این که تاپیک به حاشیه کشیده شد

چیزی که شما گفتید:

این ها علاوه بر این که از نظر زیبایی قالبتون برده زیر سوال از نظر سئو هم مشکل سازه چرا سئو چون بیینده گم میشه و نمی تونه درست تو سایت شما اطلاعات خودش رو پیدا کنه و امکان داره زمانی که تو سایت شما میمونه خیلی خیلی کم بشه و وقتی ببینه که نمی تونه اطلاعات مورد نظرش رو پیدا کنه از سایت شما میره ما شالله رقبا هم که ریختن و زیادن در نتیجه در مدت زمان اون کیفیتی که می خواهید از سایت داشته باشید رو از دست می دید
و نتیجه ایی که مورد نظر شماست از دست میره ( زمانی که یک بازدید کننده توی سایت شما میمونه یکی از فاکتور های مهم در سئو از نظر گوگل می باشد )

معنای Bounce Rate (چیزی که در فرهنگ لغت اومده):
کد:
[I]noun[/I]
noun: [B]bounce rate[/B]; plural noun: [B]bounce rates[/B]

[LIST]
[*][B]1[/B]. 
the percentage of visitors to a particular website who navigate away from the site after viewing only one page.
"a rising bounce rate is a sure sign that your homepage is boring or off-putting"

[/LIST]
ترجمه فارسی Bounce Rate:
درصد بازدیدکنندگان وبسایتی مشخص که پس از بازدید تنها یک صفحه از آن سایت خارج میشوند.

یعنی همون: کاربر وارد سایت شما میشه، بدون اینکه صفحه ای دیگه از سایت شما رو باز کنه، از سایت خارج میشه.

خب حالا این چه ربطی به زمان موندن توی سایت داره؟! Bounce Rate فقط درصدی از IP هایی با یک بازدید هست!
شما منظورتو اشتباه میرسونی بی زحمت ننداز گردن من که متوجه نیستم!

alalalk71

Registered User
لایک‌ها
5,856
چیزی که شما گفتید:

معنای Bounce Rate (چیزی که در فرهنگ لغت اومده):
کد:
[I]noun[/I]
noun: [B]bounce rate[/B]; plural noun: [B]bounce rates[/B]

[LIST]
[*][B]1[/B]. 
the percentage of visitors to a particular website who navigate away from the site after viewing only one page.
"a rising bounce rate is a sure sign that your homepage is boring or off-putting" 
[/LIST]
ترجمه فارسی Bounce Rate:
درصد بازدیدکنندگان وبسایتی مشخص که پس از بازدید تنها یک صفحه از آن سایت خارج میشوند.

یعنی همون: کاربر وارد سایت شما میشه، بدون اینکه صفحه ای دیگه از سایت شما رو باز کنه، از سایت خارج میشه.

خب حالا این چه ربطی به زمان موندن توی سایت داره؟! Bounce Rate فقط درصدی از IP هایی با یک بازدید هست!
شما منظورتو اشتباه میرسونی بی زحمت ننداز گردن من که متوجه نیستم!

در کنار bounce rate یه آپشن دیگه ایی هم داره به نام time bounce که زمان بازدید کننده در یک صفحه برای شما هستش حالا در آمار گیر های مختلف این زمان ملاک خودش رو داره مثلا در گوگل 15 ثانیه هستش و در مثلا histate 45 ثانیه هستش این مقدار اولیه برای حساب شدن بازدیده یعنی کسی که زیر این زمان باقی موند توی سایت اصلا شمارش نمی شه که معمولا به خاطر زمانی که بازدید کننده میاد تا صفحه لود بشه در اینجا قرار می گیره یعنی بازه زمانی مورد نیاز رو طی میکنه حالا پس فهمیدیم اولا زمانی که بازدید می کنه مهمه چرا چون در اولین آپشن تعداد وردوی تاثیر میزاره در مرحله بعد میرسیم به این که زمانی که بازدید کننده میزاره بیشتر باشه مهمه چرا ؟
چون زمانی که طول میکشه یه بازدید کننده یک کلمه رو بخونه مشخصه و هزینه زمانی که برای مثلا یک پاراگراف میده مشخصه و این بازه زمانی در صورتی که تکرار بشه و بیننده از صفحه ایی به صفحه دیگه منتقل بشه جز یکی از آپشن های سئو میشه چرا چون این سایت از نظر گوگل به درد بازدید کننده خورده و گوگل توانسته بازدید کننده رو به هدف برسونه این ساده تراین چیزی بود که میتونستم بگم

mobomas

Registered User
لایک‌ها
1,185
اطلاعات جالبی دوستان مطرح میکنند
سپاس
اساتید کسی میدونه بهترین مرجع برای اینکه بفهمیم یک سایت چقدر سئو شده ، چیه ؟
من از Seo Tools, Check My SEO and Free SEO Tools - Website SEO Tool استفاده میکنم
گزینه بهتری هم وجود داره ؟

mobomas

Registered User
لایک‌ها
1,185

mobomas

Registered User
لایک‌ها
1,185
جناب شما اول سایتو طراحی کن بعد بیفت دنبال سئوش
فخ آیت الله گوگل سرچ کنید : Seo Tools یا Seo Checker

این دو موضوع ارتباطی به هم نداره دوست گرامی
یکی هست که ادعای سئوش میشه . میخام ببینم سایتهایی که سئو کرده رو با چی اندازه میگیرن . معیار معتبرش چیه . وگرنه گوگل که هزار تا مرجع پیشنهاد میده

POXER

Registered User
لایک‌ها
3
این دو موضوع ارتباطی به هم نداره دوست گرامی
یکی هست که ادعای سئوش میشه . میخام ببینم سایتهایی که سئو کرده رو با چی اندازه میگیرن . معیار معتبرش چیه . وگرنه گوگل که هزار تا مرجع پیشنهاد میده
توجه کنید دوست عزیز، SEO یک سری استاندارد هست که مدیر وب سایت برای آنکه سایت استاندارد شود باید به کار ببرد
حالا سایت شما استاندارد مناسبی دارد برای موتورهای جستجو اما دلیل نمی شود چون سایت شما SEO بر رویش انجام شده فردا در صدر جستحوها قرار بگیرد
حال می‌ماند آمدن سایت شما به صفحه اول سرچ و ... که این بر میگردد به انتخاب کلمات کلیدی و هنر آن فردی که مدیریت SEO سایت شما
را به عهده می گیرد.

بالا