بنده در خدمتم پیام خصوصی رو چک کنید.
آقا من نیاز به طراحی سایت مشابه اوکسین ادز را دارم . با قیمت 30الی 50تومان
در صورت موافقت پیام بدید
بنده در خدمتم پیام خصوصی رو چک کنید.
جناب فکر نکنم بتونم با هم همکاری کنیمآقا من نیاز به طراحی سایت مشابه اوکسین ادز را دارم . با قیمت 30الی 50تومان
در صورت موافقت پیام بدید
دوست عزیز
1- از هم گسیختگی اطلاعات
2- نداشتن معماری طراحی
3- دسترسی پائین به اطلاعات سایت
4- سایز بزرگ اسلایدر (بدون بهره وری شده چرا چون تنها در حال حاضر فقط حجم سایت رو برده بالا و بارگذاری بیشتر شده و سرعت لود پائین (
و ..................
این ها علاوه بر این که از نظر زیبایی قالبتون برده زیر سوال از نظر سئو هم مشکل سازه چرا سئو چون بیینده گم میشه و نمی تونه درست تو سایت شما اطلاعات خودش رو پیدا کنه و امکان داره زمانی که تو سایت شما میمونه خیلی خیلی کم بشه و وقتی ببینه که نمی تونه اطلاعات مورد نظرش رو پیدا کنه از سایت شما میره ما شالله رقبا هم که ریختن و زیادن در نتیجه در مدت زمان اون کیفیتی که می خواهید از سایت داشته باشید رو از دست می دید
و نتیجه ایی که مورد نظر شماست از دست میره ( زمانی که یک بازدید کننده توی سایت شما میمونه یکی از فاکتور های مهم در سئو از نظر گوگل می باشد )
بنده اصراری ندارم که شما طراحی قالب کنید یا قالبتون رو بدید به ما یا هر گونه استفاده مالی برای بنده داشته باشید این ها رو گفتم چون پیش خودم گفتم شاید ندونید
بعدم دوست عزیز دراپل چیز ساده ایی نیست به شوخی نگریدیدش توی سایت های بالای 10000 مطلب فقط و فقط دراپل که منابع هاست رو کمتر درگیر می کنه
:wacko: :blink: ای بابا یعنی جنابعالی نمی دونید واقعا این مسئله رو من واقعا دیگه حرفی ندارم ( از طریق کدی ک توی سایت میزارید )
کدوم کد؟!!
گوگل کجا اعلام کرده یکی از فاکتور های سئو این مسئله هست!!؟
کدوم کد؟!!
گوگل کجا اعلام کرده یکی از فاکتور های سئو این مسئله هست!!؟
ای بابا برادر من کاملا پرتید از این مسئله بی خیال شما یه سرچی بزن توی گوگل دستت میاد
به نقل از AGHIL1265 :شما خلافش رو ثابت کن اگه میدونی همچین چیزی وجود نداره
پرت تویی! درست صحبت کن!
بلدی سرچ کنی خودت سرچ کل لینک بده!
تو شهر شما هرکس ادعا میکنه به صورت پیش فرض روی صحیح قرار گرفته و باید برای خلافش دلیل اورد؟!
یکی همینجوری یه چیزی از خودش میپرونه بقیه هم قبول میکنن!
برای اثباتش هم کافیه به مغز گرامیتون رجوع کنید دلیلش رو متوجه میشید!
بیا برادر وقتی می گم پرتی فش نمی دم بهت دارم می گم بی اطلاعی و از این که کلمه نامناسب انتخاب کردم معذرت می خواهم
لینک : زمانی که بازدید کننده در سایت شماست یا همون Bounce Rate
که شما این گزینه رو توی گوگل آنالیز هم می بینید و دلیلی برای وجودش هست
بعدم در مورد چیزی که نمی دونی اظهار نظر لازم نیست بکنی واقعا
در ضمن من از استارتر عزیز هم معذرت می خواهم به خاطر این که تاپیک به حاشیه کشیده شد
این ها علاوه بر این که از نظر زیبایی قالبتون برده زیر سوال از نظر سئو هم مشکل سازه چرا سئو چون بیینده گم میشه و نمی تونه درست تو سایت شما اطلاعات خودش رو پیدا کنه و امکان داره زمانی که تو سایت شما میمونه خیلی خیلی کم بشه و وقتی ببینه که نمی تونه اطلاعات مورد نظرش رو پیدا کنه از سایت شما میره ما شالله رقبا هم که ریختن و زیادن در نتیجه در مدت زمان اون کیفیتی که می خواهید از سایت داشته باشید رو از دست می دید
و نتیجه ایی که مورد نظر شماست از دست میره ( زمانی که یک بازدید کننده توی سایت شما میمونه یکی از فاکتور های مهم در سئو از نظر گوگل می باشد )
[I]noun[/I]
noun: [B]bounce rate[/B]; plural noun: [B]bounce rates[/B]
[LIST]
[*][B]1[/B].
the percentage of visitors to a particular website who navigate away from the site after viewing only one page.
"a rising bounce rate is a sure sign that your homepage is boring or off-putting"
[/LIST]
چیزی که شما گفتید:
معنای Bounce Rate (چیزی که در فرهنگ لغت اومده):
ترجمه فارسی Bounce Rate:کد:[I]noun[/I] noun: [B]bounce rate[/B]; plural noun: [B]bounce rates[/B] [LIST] [*][B]1[/B]. the percentage of visitors to a particular website who navigate away from the site after viewing only one page. "a rising bounce rate is a sure sign that your homepage is boring or off-putting" [/LIST]
درصد بازدیدکنندگان وبسایتی مشخص که پس از بازدید تنها یک صفحه از آن سایت خارج میشوند.
یعنی همون: کاربر وارد سایت شما میشه، بدون اینکه صفحه ای دیگه از سایت شما رو باز کنه، از سایت خارج میشه.
خب حالا این چه ربطی به زمان موندن توی سایت داره؟! Bounce Rate فقط درصدی از IP هایی با یک بازدید هست!
شما منظورتو اشتباه میرسونی بی زحمت ننداز گردن من که متوجه نیستم!
اطلاعات جالبی دوستان مطرح میکنند
سپاس
اساتید کسی میدونه بهترین مرجع برای اینکه بفهمیم یک سایت چقدر سئو شده ، چیه ؟
من از Seo Tools, Check My SEO and Free SEO Tools - Website SEO Tool استفاده میکنم
گزینه بهتری هم وجود داره ؟
هیچکی نیست مارو راهنمایی کنه ؟![]()
جناب شما اول سایتو طراحی کن بعد بیفت دنبال سئوش
فخ آیت الله گوگل سرچ کنید : Seo Tools یا Seo Checker
توجه کنید دوست عزیز، SEO یک سری استاندارد هست که مدیر وب سایت برای آنکه سایت استاندارد شود باید به کار ببرداین دو موضوع ارتباطی به هم نداره دوست گرامی
یکی هست که ادعای سئوش میشه . میخام ببینم سایتهایی که سئو کرده رو با چی اندازه میگیرن . معیار معتبرش چیه . وگرنه گوگل که هزار تا مرجع پیشنهاد میده