من سوکس دارم از جرمنی >>>>> :mario: جی میل تعطیل شد !:blink:
ضمنا دوستان خوبم ایرانی جماعت پشت در نمیمونه
Google Search
صبح خودم باهاش وارد جیمیل شدم
استایل کلاسیک
چرا شایعه میکنی پی سی رو ری استارت کردم دیگه وارد یاهو مسنجر نمیشه
باز نمیشه
پارس آنلاین
صبح خودم باهاش وارد جیمیل شدم
استایل کلاسیک
دوستان من از جایی ساکس میگیرم که خود طرف آمریکاست . بهش ایمیل زدم یه راه حل داد . که الان هم فیسبوک رفتم هم جیمیل هم یاهو باز شد 2تا هم سایت دارن .
این راه حلی که بهم گفت :
http://irspeedy.com/d13/
اینم سایت دیگشون برای خرید . همه چیو زده . فقط خواهشا فکر بد نکنید این سایت اصلا مال نیست به قران حسن ولی من 4 سال ازشون سرویس میگیرم . سرویس دهیشون عالی بازم میگم قصدم اصلا تبلیغ نبود بلکه کمک بود
PPTP L2TP SSTP SSL IPHONE IPOD IPAD LINUX MAC
این آمریکا رو از کجات در آوردی؟ این بنده خدا از دوستای منه :blink:
تعجب نکنید اگر فردا پس فردا اومدن تو تیلیویزون و گفتند که "اصلا هیچ مشکلی هم نبوده و اینها همش شایعه بوده، همه چیز صحیح و سالم بوده" حتی خبرنگار 20:30 امروز میره توی یک کافی نت و اونجا آدرس جیمیل و یاهو رو تایپ می کنه و نشون میده که قشنگ سایت باز میشه ( اون 1-2 ساعتی که دیدید همه چیز درست شده بود احتمالا داشتن گزارش پر می کردند ).
اصلا آقا؛
از طلا بودن پشیمان گشته ایم .. مرحمت کرده ما را مس کنید.
باشه فرجاد جان بیشتر ادامه نمیدم دیگه :دیاقا 3 نکن دیگه
دقیقآ موافقم باهات. کارش عالیه همه این چیز... فروشا ریسلری از ایشون دارن :دی
این آمریکا رو از کجات در آوردی؟ این بنده خدا از دوستای منه :blink:
اقا به جان خودم از خودم چیزی نگفتم . این آمریکا رو که گفتم خودش میزنه . وقتی ایمیل میدی جواب که میده زیرش آدرس آمریکا میزنه . دیگه بقشیو الله اعلم آدرس پایین میزارم بهش هم گفتم گفت 2تا سرور که اونجا ادد کنی دیگه پاکت ها با 2 مرحله رمز نگاری لاک نمیشن خدا وکیلی کارشون درسته . کانشکن هوشمندشون هم که نگووو
IRSPEEDY, 8721 SANTA MONICA BLVD # 1068, LOS ANGELES, CA 90069-450, United States