• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

باز کردن حساب بانکی به همراه Visa & Mastercard و معرفی کلاه برداران

amir0000002

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام
من الان 3 یا 4ماهی میشه که برای باز کردن حساب بانکی تو کشورهای خارجی اقدام کردم ولی اکثرا کلاه بردار از آب در میان .
من 4 ماهه پیش تو حساب آقایی به نام احدی پور صاحب سایت www.mycards.ir پول واریز کردم از اون موقعه تا به حالا نه دیگه جواب تلفن رو میده و یا موقعه ای که جواب میده الکی میگه نیم ساعت دیگه باهاتون تماس میگیرم بعد دیگه اصلا به گوشیش هم دیگه جواب نمیده.
خلاصه از این حرفهایی که زدم این بود که دنبال یه آدم شیر پاک خورده هستم که بتونه یه حساب بانکی و مستر کارت یا ویزا برام بگیره .
اگه سراغ دارید ممنون میشم معرفی کنید .
و یا اگه کلاه برداری رو میشناسید اینجا معرفی کنید تا ما هم گول این آدمها رو نخوریم و سمتشون نریم.
با تشکر

dargharnn21

Registered User
لایک‌ها
6
به شدت بااین تاپیک موافقم ...اولینش که روشن شد ... اقا خوب

شد گفتی چیزی نمونده بود که از این شرکت کارت بگیریم ...اگه موفق شدی

یک ادم خوب که اینکار رو انجام بده گیر بیاری به منم معرفی کن لطفا

ali_golden

Registered User
لایک‌ها
1
یکی از دوستان در PT بود که یک بار برای من پرداخت انجام داد
کارش درسته ، آیدیش رو پیدا می کنم برات میذارم :)

آقا اینم آدرشون : epaymenthub.com
قبلا برای من یک پرداخت انجام دادن
خودشون هم در PT فعالیت دارن ، فکر کنم آیدیشون adnan بود ، ولی یه چند وقتیه مثل اینکه کمتر میان اینجا
به هر حال کارش درسته :)

amir0000002

Registered User
لایک‌ها
0
از دوستانی که سرشون کلاه رفته و یا به هر نحوی این افراد ازشون کلاه برداری کردن .خواهش میکنم اینجا مطرح کنن که دوستان دیگه گرفتار اینها نشوند.

markham

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آخه اينكار تقريبا غير ممكن شده بعد از 11 سپتامبر هيچ بانكي به اين راحتي ها حساب باز نميكنه و تازه اگر هم باز كنه تا بفهمه از ايران باهاش كار ميكنن حساب رو ميبنده بهترين حالت اينه كه بيخيال بشي و گول اين كلاه بردارا رو نخوري.:hmm:

behnam_2000

Registered User
لایک‌ها
2,016
epaymenthub.com
ایا اینجا حساب بانکی هم باز می کنند ؟؟؟

سایتی به نام persianec.com وجود دارد من قبلا ازشان یک vcc پنج دلاری گرفته بودم
کسی تا حالا از آنجا حساب بانکی باز کرده است و معتبر هست ؟

و اصلا اگر خودمان بخواهیم برویم و یک حساب باز کنیم کدام کشور را باید انتخاب کنیم و کدام بانک را ؟

esnbank

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
غیر ممکن هم که نیستش.بعضی از این کشورهای همسایه برای ایرانیها حساب باز میکنن.یعنی به نام خودتون و به آدرس خودتون .
اگر که فردا حسابتون رو بستن میتونید برید اونجا و دنبال کارتون رو بگیرید تا حساب باز بشه چون به نام شما و به نام کشور شما حساب باز میشه.
یعنی به عنوان یه فرد ایرانی میرید حساب باز میکنید.
آخه این چه شانسی که ایرانی شدیم که هیچ جا قبولمون ندارن.آی چقدر بدبختیم ما که برای یه باز کردن حساب چه کارهایی که باید بکنیم. کاشکی یه کشور دیگه بدنیا میومدیم اینقدر بدبخت نبودیم.

MMaker

Registered User
لایک‌ها
2
غیر ممکن هم که نیستش.بعضی از این کشورهای همسایه برای ایرانیها حساب باز میکنن.یعنی به نام خودتون و به آدرس خودتون .
اگر که فردا حسابتون رو بستن میتونید برید اونجا و دنبال کارتون رو بگیرید تا حساب باز بشه چون به نام شما و به نام کشور شما حساب باز میشه.
یعنی به عنوان یه فرد ایرانی میرید حساب باز میکنید.
آخه این چه شانسی که ایرانی شدیم که هیچ جا قبولمون ندارن.آی چقدر بدبختیم ما که برای یه باز کردن حساب چه کارهایی که باید بکنیم. کاشکی یه کشور دیگه بدنیا میومدیم اینقدر بدبخت نبودیم.
نظرت با نایروبی چیه؟

aminlv

Registered User
لایک‌ها
0
من یه مدت با این شرکت کار می کردم ولی بعد از اینکه 700$ رو نوش جان کرد و دستم به هیچ کجا بند نشد.
دیگه از خیرش گذشتم یه 10 12 تایی اسم مشابه هم وب سایت داره mypayment.ir myzps.ir ......

جای شما باشم حتی فکرشم نمی کنم سراغ این شرکت برم:wacko:

smartchain

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگر حساب بانکی VMI میخواهید میتونم کمکتون کنم
30 هزار تومن
البته با مشخصاتی که شما باید از شخصی که در کشوری که میخواهید باز کنید بدین
مدرکی که لازمه:گواهینامه و یا پاسپورت(حالا میتونه fake باشه یا واقعی! به هرحال برای افتتاح حساب لازمه)

markham

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تمام كشور هاي عربي و تركيه براي باز كردن حساب نياز به كارت اقامت دارن بنابر اين هيچ كدام براي ايراني هايي كه كارت اقامت ندارن حساب باز نميكنن.

aminlv

Registered User
لایک‌ها
0
ظاهراVMI توی دالاس آمریکا چطور می تونی رجیستر کنی اونجا ؟

ترنسفر و شارژ و ایناش به چه صورته ؟:cool:

behnam_2000

Registered User
لایک‌ها
2,016
چه گونه می شود پول داخل VMI را نقد کرد ؟

sarsabz

Registered User
لایک‌ها
2
چه گونه می شود پول داخل VMI را نقد کرد ؟

بروبچ تاپیک بسیار مفیدی می تونه باشه! اگر امکان داره تجاریش نکنید!
من هم از epaymenthub یا همون یاراان توس خرید کردن برام و راضی هستند سفارش ویزا کارت با حساب بانکی رو هم دادم اگر پولمو خوردن یا نخوردن حتما اینجا دکر می کنم!!!:D

sarsabz

Registered User
لایک‌ها
2
پارسی وب و آقای سعید زارعی هم هستند، said.z من بار ها شده که مثلا 150 تومان و .. به حسابشون ریختم اگر تونستند خرید کردن و اگر مشکلی پیش اومده پول رو کمتر از یکی دوروز برگردوندند.

mehr2000

Registered User
لایک‌ها
0
بروبچ تاپیک بسیار مفیدی می تونه باشه! اگر امکان داره تجاریش نکنید!
من هم از epaymenthub یا همون یاراان توس خرید کردن برام و راضی هستند سفارش ویزا کارت با حساب بانکی رو هم دادم اگر پولمو خوردن یا نخوردن حتما اینجا دکر می کنم!!!:D

سلام
کجای سایتشون ویزا کارت با حساب بانکی زده ؟ لینک بدید ممنون میشم

بالا