• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

باز کردن حساب بانکی به همراه Visa & Mastercard و معرفی کلاه برداران

sarsabz

Registered User
لایک‌ها
2
ویزا کارت با حساب بانکی اینا ندارن، همون گیفت کارت دارند از نیوزلند، اون حساب رو من به جای دیگری سفارش دادم که الان 2 روز هیچ خبری نیست!!! گویا چند روز دیگه باید اینجا ذکر کنم :))

behnam_2000

Registered User
لایک‌ها
2,016
ویزا کارت با حساب بانکی اینا ندارن، همون گیفت کارت دارند از نیوزلند، اون حساب رو من به جای دیگری سفارش دادم که الان 2 روز هیچ خبری نیست!!! گویا چند روز دیگه باید اینجا ذکر کنم :))

سلام

آقا می شه بگی این حساب را از کجا گرفتی

اسم سایتش را اینجا بزار ببینیم چگونه است

rin9mast3r

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
1
ظاهراVMI توی دالاس آمریکا چطور می تونی رجیستر کنی اونجا ؟

ترنسفر و شارژ و ایناش به چه صورته ؟:cool:
سلام دوست عزیز..
VMI در واقع یک نوع دبیت کارت Debit Card هستش به همراه یک حساب بانکی از آمریکا / که از طریق نمایندگی های این شرکت میشه تهیه کرد / خود کارت به ایران نمیاد /
از طریق Wire Transfer میشه به حساب واریز کرد
چه گونه می شود پول داخل VMI را نقد کرد ؟
میتونید مبلغ رو با دلار دیگر سیستم ها exchange کنید / یا در صورت داشتن کارت از طریق ATM برداشت داشته باشید و البته داخل ایران امکان نداره/.

A-P-Razaghi

Registered User
لایک‌ها
24
سلام دوست عزیز..
VMI در واقع یک نوع دبیت کارت Debit Card هستش به همراه یک حساب بانکی از آمریکا / که از طریق نمایندگی های این شرکت میشه تهیه کرد / خود کارت به ایران نمیاد /

میتونید مبلغ رو با دلار دیگر سیستم ها exchange کنید / یا در صورت داشتن کارت از طریق ATM برداشت داشته باشید و البته داخل ایران امکان نداره/.

امکان شارژ و Withdraw کردن از پی پل رو داره ؟

sarsabz

Registered User
لایک‌ها
2
سلام مجدد
راستی کسی می دونه visa electron چیه و چه خصوصیاتی داره؟ من توی ویکی پدیا یه چیزایی خوندم ولی زیاد سر در نیاوردم! و نکته دوم کارتهایی که فری بیلینگ هستند و بدون اسم و حتی بیلینگ آدرس تهییه میشوند (گیفت کارت نه! از همین کردیت های قابل شارژ پلاستیکی) جریانش چیه؟ اصلا یه همچین چیزی هست!

rin9mast3r

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
1

تا جایی که من یادمه خیر ! بانکی که VMI با هاشون کار میکرد از طرف پی پال بلاک شده . البته ظاهرا حدود چند ماهی هستش که بانک صادره رو عوض کردن !

behnam_2000

Registered User
لایک‌ها
2,016
آدرس سایت رسمی کارت VMI چی هست ؟

smartchain

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ظاهراVMI توی دالاس آمریکا چطور می تونی رجیستر کنی اونجا ؟

ترنسفر و شارژ و ایناش به چه صورته ؟:cool:

من کارت فیزیکیشم با 30000 تومن میتونم براتون بفرستم به آدرس ایرانتون!
شارژ ماهانشم 4.5 دلار اینطوراست

چه گونه می شود پول داخل VMI را نقد کرد ؟

رجوع شود به
سلام دوست عزیز..

بله! به شرطی پیپلتون کاملا وریفای شده باشه هم آدرس هم تلفن البته من آمریکاشو خبر دارم
کسیم پیپل وریفای شده از آمریکا بخواد با شماره تلفن مجازی میتونم آدرسشو وریفای کنم همینطور کارت simon هم میدم که یه کارت AVS هست! Adress Verificarion Service و 20 دلار هم بالانسشه (قیمتش 30 تومنه) و حساب VMI هم 30 تومن! در مجموع با 80 تومن صاحب حساب پیپل وریفای آمریکا میشین!
تا جایی که من یادمه خیر ! بانکی که VMI با هاشون کار میکرد از طرف پی پال بلاک شده . البته ظاهرا حدود چند ماهی هستش که بانک صادره رو عوض کردن !

تایید میشه و با حساب جدیدشونو پیپل قبول میکنه اما در مراحل سختتر شما نیاز به وریفای کردن...دارین که در بالا توضیح دادم!

آدرس سایت رسمی کارت VMI چی هست ؟

www.virtualmoneyinc.com

hamidyek

Registered User
لایک‌ها
1
درود

خدمت همگی دوستان این را من تنها جهت راهنماییی مینوسم وهیچگونه سودی برای من ندارد و هیچگونه مسعولیتی را قبول نمیکنم در این مورد حتما خودتان تحقیق کنید وپیگیری فرمایید

ینده یک سال پیش از این شرکت و یا سایت درخواست حساب بانکی و مسترکارت کردم و انها البته با کمی تاخیر برای من حساب راباز کردند و بعد از حدود یک ماه ونیم هم مستر کارت با نام و مشخصات خودم به من تحویل دادند لینک سایتشان را میگذارم میتوانید بروید و خودتان ببیند من امروز رفتم ودیدم هنوز هم این حساب را باز میکنند و کارت از طرف این بانک برای ایرانیها صادر میشود من خودم به حسابم پول فرستادم از کارتم برداشت کردم و خلاصه کارشان تا انجا که من دیدم درست است و پرسنل این شرکت که من نامشان را نمی برم در مواردی کمک هم به من کردند و برای مشکلات بانکی راهنمایی هم کردند . باز هم تکرار میکنم هیچگونه سودی برای من این نوشته ها ندارد تنها دیدم دوستان خیلی دنبال این کار هستند این را نوشتم ضمنا این را هم میخواهم بگویم کارت مستر کارت انها گولد است ایمنی ان بالا است ولی متاسفانه من جهت استفاده در یک سایت شرطبندی ان را میخواستم استفاده کنم که خود شرکت مستر کارت برا ی این شرکتها ( سایتها بت فوتبال و غیره) استفاده از کارت را مسدود کرده که این یک قانون کلی برای این کارت است اما شما میتوانید هر نوع خرید دیگری و یا واریز پول به کارتتان از هرجای بکنید و حتی برای سایت ای بای پول فرستادم خلاصه خودتان بروید و ببیند من هزینه را هم پیش دادم و هیچگونه موردی برایم پیش نیامد این هم لینک سایت هر گونه پرسشی هم دوستان دارید من درخدمتم
http://www.servebooks.com/cards.aspx

ضمنا من پیش از هم از سایت carditcardir درخواست کارت کردم که انها هم قرار بود برای من کارت وحساب بانکی باز کنند که متاسفانه بعد از یکسال این کاررا نکردند و مبلغ 100000 تومان پول من را به عنواوین گوناگون خوردند مدرک هم دارم

با سپاس فراوان

behnam_2000

Registered User
لایک‌ها
2,016
درود

خدمت همگی دوستان این را من تنها جهت راهنماییی مینوسم وهیچگونه سودی برای من ندارد و هیچگونه مسعولیتی را قبول نمیکنم در این مورد حتما خودتان تحقیق کنید وپیگیری فرمایید

ینده یک سال پیش از این شرکت و یا سایت درخواست حساب بانکی و مسترکارت کردم و انها البته با کمی تاخیر برای من حساب راباز کردند و بعد از حدود یک ماه ونیم هم مستر کارت با نام و مشخصات خودم به من تحویل دادند لینک سایتشان را میگذارم میتوانید بروید و خودتان ببیند من امروز رفتم ودیدم هنوز هم این حساب را باز میکنند و کارت از طرف این بانک برای ایرانیها صادر میشود من خودم به حسابم پول فرستادم از کارتم برداشت کردم و خلاصه کارشان تا انجا که من دیدم درست است و پرسنل این شرکت که من نامشان را نمی برم در مواردی کمک هم به من کردند و برای مشکلات بانکی راهنمایی هم کردند . باز هم تکرار میکنم هیچگونه سودی برای من این نوشته ها ندارد تنها دیدم دوستان خیلی دنبال این کار هستند این را نوشتم ضمنا این را هم میخواهم بگویم کارت مستر کارت انها گولد است ایمنی ان بالا است ولی متاسفانه من جهت استفاده در یک سایت شرطبندی ان را میخواستم استفاده کنم که خود شرکت مستر کارت برا ی این شرکتها ( سایتها بت فوتبال و غیره) استفاده از کارت را مسدود کرده که این یک قانون کلی برای این کارت است اما شما میتوانید هر نوع خرید دیگری و یا واریز پول به کارتتان از هرجای بکنید و حتی برای سایت ای بای پول فرستادم خلاصه خودتان بروید و ببیند من هزینه را هم پیش دادم و هیچگونه موردی برایم پیش نیامد این هم لینک سایت هر گونه پرسشی هم دوستان دارید من درخدمتم

ضمنا من پیش از هم از سایت carditcardir درخواست کارت کردم که انها هم قرار بود برای من کارت وحساب بانکی باز کنند که متاسفانه بعد از یکسال این کاررا نکردند و مبلغ 100000 تومان پول من را به عنواوین گوناگون خوردند مدرک هم دارم

با سپاس فراوان

سلام

لطفا اسم کشور و نام بانک و آدرس سایت بانکی که برای شما حساب باز کردند را اینجا بنویسید

hamidyek

Registered User
لایک‌ها
1
درود

دوست گرامی من لینک سایت مربوطه را داده ام به ان مراجعه کنید و همه چیز را ببیند ضمنا این سایت شرکت ثبت شده است شماره تلفنهای زیادی هم دارد میتوانید با انها تماس بگیرید و هر پرسشی دارید هم حضورا و هم تلفنی از انها بپرسید باز هم لینک انرا برایتان میگذارم این لینک صفحه اول انها است .همه چیز در این سایت جهت صدور حساب بانکی و دبیت مسترکارت توضیح داده شده است ولی باز هم من در خدمتم

http://www.servebooks.com/

با سپاس فراوان

A-P-Razaghi

Registered User
لایک‌ها
24
درود

با سپاس فراوان

ممنون از اطلاعاتی که در اختیار بقیه گذاشتید.
برای تکمیل صحبتهای ایشون بگم که این سایت فقط مدارک شما را به بانک Yesilada در قبرس پست میکنه که شما هم میتونید مستقیما همین کار رو انجام بدید و هزینه های اضافی رو متحمل نشید.
آدرس سایت این بانک : http://www.yesilada-bank.com/homePage.aspx است که یک بانک مجازیست و تصادفا ایرانی ها رو نیز قبول میکنه. (بنده خودم دارای یک حساب در این بانک هستم)
برای باز کردن حساب کافیست به سایت بانک مراجعه و یک حساب به صورت آنلاین باز کنید. بعد از این کار یک کد به شما داده می شه و از یک فرم که اسم خودتون روش هست براتون میل میشه. ازتون میخواد فرم رو پر کنید و به همراه یک کپی پاسپورت براشون پست کنید. که توی این فرم یه تاییدیه مشخصاتتون از بانکتون توی ایران لازمه که گرفتنش خیلی مشکله.
بعد از پست کردن حدود یک هفته طول میکشه که حسابتون تایید و آماده استفاده بشه.
خود حساب بانکی هیچگونه هزینه افتتاح ، ماهانه یا سالیانه نداره ولی بابت هز دریافت یا پرداخت هزینه ای معادل 25 دلار از شما میگیره !! چه یک دلار انتفال بدید چه 10 هزار دلار.
در ضمن این بانک برای چه دریافت چه پرداخت خودش از بانک واسط (Corresponding) استفاده میکنه (سوئیفت مستقیم نداره) که خوب اکثر سایتهای پدر مادر دار یا صرافیهای اینترنتی مثل مانی بوکرز یا پی پل یا حتی بروکرهای فارکس دست چندم این موضوع رو قبول ندارند و اینجور بانکها رو add نمی کنند.
برای گرفتن MasterCard شما باید 150 یورو حداقل توی حسابتون باشه که پس از درخواست آنلاین توی پنل حسابتون این مقدار برداشت میشه و ظرف 2-3 هفته مسترکارتتون براتون ارسالا میشه. ولی خوب مسترکارتتون فقط از طریق حسابتون شارژ میشه و امکان شارژ نه از طریف مانی بوکرز، پی پل یا هیج سیستم پرداخت دیگه ای نداره. هر سال هزینه نگهداری 50 یورویی داره که خوب هزینه کمی نیست.
بطور کلی من از این بانک به هیچ عنوان خوشم نیومد و به کسی توصیه نمی کنم. توصیه من اگر فقط کارتتون رو برای خرید میخواید نه برای دریافت حساب WireCard هست که میتونید یک کارت مجازی با مبلغ انتخابی برای خودتون ایجاد کنید. کارمزدش پایینه و کارتهای مجازیش معتبره. البته وایرکاردبانک بهتون مسترکارت فیزیکی قابل شارژ هم به اضافه یک خساب بانکی توی آلمان میده که فی این حساب واقعااااااااااااا بالاست !
سوالی بود در خدمتم.

hamidyek

Registered User
لایک‌ها
1
برای تکمیل صحبتهای ایشون بگم که این سایت فقط مدارک شما را به بانک Yesilada در قبرس پست میکنه که شما هم میتونید مستقیما همین کار رو انجام بدید و هزینه های اضافی رو متحمل نشید.
آدرس سایت این بانک : http://www.yesilada-bank.com/homePage.aspx است که یک بانک مجازیست و تصادفا ایرانی ها رو نیز قبول میکنه. (بنده خودم دارای یک حساب در این بانک هستم)
برای باز کردن حساب کافیست به سایت بانک مراجعه و یک حساب به صورت آنلاین باز کنید. بعد از این کار یک کد به شما داده می شه و از یک فرم که اسم خودتون روش هست براتون میل میشه. ازتون میخواد فرم رو پر کنید و به همراه یک کپی پاسپورت براشون پست کنید. که توی این فرم یه تاییدیه مشخصاتتون از بانکتون توی ایران لازمه که گرفتنش خیلی مشکله.
خود حساب بانکی هیچگونه هزینه افتتاح ، ماهانه یا سالیانه نداره ولی بابت هز دریافت یا پرداخت هزینه ای معادل 25 دلار از شما میگیره !! چه یک دلار انتفال بدید چه 10 هزار دلار.
در ضمن این بانک برای چه دریافت چه پرداخت خودش از بانک واسط (Corresponding) استفاده میکنه (سوئیفت مستقیم نداره) که خوب اکثر سایتهای پدر مادر دار یا صرافیهای اینترنتی مثل مانی بوکرز یا پی پل یا حتی بروکرهای فارکس دست چندم این موضوع رو قبول ندارند و اینجور بانکها رو add نمی کنند.
برای گرفتن MasterCard شما باید 150 یورو حداقل توی حسابتون باشه که پس از درخواست آنلاین توی پنل حسابتون این مقدار برداشت میشه و ظرف 2-3 هفته مسترکارتتون براتون ارسالا میشه. ولی خوب مسترکارتتون فقط از طریق حسابتون شارژ میشه و امکان شارژ نه از طریف مانی بوکرز، پی پل یا هیج سیستم پرداخت دیگه ای نداره. هر سال هزینه نگهداری 50 یورویی داره که خوب هزینه کمی نیست.
بطور کلی من از این بانک به هیچ عنوان خوشم نیومد و به کسی توصیه نمی کنم. توصیه من اگر فقط کارتتون رو برای خرید میخواید نه برای دریافت حساب WireCard هست که میتونید یک کارت مجازی با مبلغ انتخابی برای خودتون ایجاد کنید. کارمزدش پایینه و کارتهای مجازیش معتبره. البته وایرکاردبانک بهتون مسترکارت فیزیکی قابل شارژ هم به اضافه یک خساب بانکی توی آلمان میده که فی این حساب واقعااااااااااااا بالاست !
سوالی بود در خدمتم.

درود

خدمت این دوست گرامی باید عرض کنم این بانک مجازی نیست و در قبرس قسمت ترک نشین است و دارای شعبه های متعدداست تا انجا که من میدانم 6شعبه در شهرهای مختلف قبر س ترک نشین است(ادرس شعبه ها را میتوانید درخود سایت این بانک ویا با سرچ کردن در گوگل ببیند حتی عکس شعبه های انرا هم انداخته است ) و گفته این دوست گرامی کاملا درست است که سوییفت ندارد اما من خودم به بانک واسطه ان در المان پول فرستادم از راه بانک ملی و پول خیل سریع به حساب من واریز شد ضمنا کارت مستر کارتی که هم میدهد مستر دبیت کارت است و مستقیما به شرکت مستر کارت وصل است و نام ومشخصات شما در ان قید شده است فیزکی است همانند کارتهای عابر بانک شتاب ایران میتوانید در هر کجای دنیا از دستگاه خود پردازی که مستر کارت را پشتیبانی می کند از ان پول نقد برداشت کنید و از هرسایتی که مستر کارت را قبول دارد میتوایند درخواست پولتان را بکنید که به مستر کارت شما واریز میشود و بی درنگ به حساب شما که اینترنت بانگینگ است واریز میشود که این حساب هم اینترنت بانگینگ است وشما میتوانید به درون حسابتان بروید وبه هر کجایی دنیا تا این لحضه حتی به ایران پولتا ن را حواله کنید . اصولا شما وقتی که یک مستر کارت به نام و شماره خود داشته باشید و معتبر نیز باشد میتوانید حسابهای خود را در پی پال ومانی بوکر و غیره وری فای کنید. و البته این بانک معادل شش دلار در ماه از شما برای داشتن حساب اتوماتیک کم میکند نمی دانم که این دوست گرامی تابحال چگونه متوجه این موضوع نشده اند.ضمنا از این دوست گرامی خواهش میکنم در مورد وایر کارد بیشتر توضیح بدهند این بانک تا انجایی که من به سایتش رفتم حساب هم باز کردم اما پس از باز کردن حساب بی درنگ به ایمیل من نامه امد که شما ایرانی هستید و حسابتان مسدود شده است اگر راه دیگری این دوست گرامی جهت باز کردن حساب در این بانک مجازی دارد خواهش میکنم محبت بفرماییند راهنمایی کنند اگر خواستند در پیام خصوصی هم میتوانند این کار را برای من بکنند ضمنا دوستانی که میخواهند در این بانک که در قبرس است حساب باز کنند از نظر من که تجربه این کار را دارم از راه همان شرکتی که لینک سایت انرا گذاشتم بهتراست اقدام کنید هزینه خیلی کم بابت این کاراز شما میگیرند ولی جهت خدمات بعدی انها با بانک در ارتباط بیشتر ی هستند و مشکلی پیش بیاید بهتر میتوانند شما را راهنمایی وکمک کنند ضمنا بنده هم هیچگونه وابستگی به این سایت و این شرکت ندارم خودم هم هزینه باز کردن حسابم رابه انها داده ام و اینها را تنها جهت راهنمایی مینوسم . دوست گرامی که محبت کردید این راهنمایییها را کردید خواهشمیکنم حتما در مورد باز کردن حساب در وایرکارت بانک که ان یک بانک مجازی است من و دیگر دوستان را راهنمایی بفرمایید

با سپاس فراوان

Last edited:

behnam_2000

Registered User
لایک‌ها
2,016
سوالی بود در خدمتم.

آقا خیلی ممنون بابت اطلاعاتتان خیلی مفید بود

این سایتهای ایرانی که می گویند حساب بانکی باز می کنیم اکثرشان کلاهبردارند و آن تعداد اندکی هم که باز می کنند به خاطر 3-4 تا کلیک کردند که خوده ما هم می توانیم انجام دهیم مبالغ 150-200 هزارتومانی از ما می گیرند علاوه بر آن باید اطلاعات شخصی و خصوصیمان هم برایشان ارسال کنیم

فقط یک سوال آن قسمتی که گفتید "فرم یه تاییدیه مشخصاتتون از بانکتون توی ایران لازمه که گرفتنش خیلی مشکله."
قضیه این فرم چی هست و شما کجا رفتید و چکار کردید
و چرا می گید که مشکل هست ؟

A-P-Razaghi

Registered User
لایک‌ها
24
آقا خیلی ممنون بابت اطلاعاتتان خیلی مفید بود

این سایتهای ایرانی که می گویند حساب بانکی باز می کنیم اکثرشان کلاهبردارند و آن تعداد اندکی هم که باز می کنند به خاطر 3-4 تا کلیک کردند که خوده ما هم می توانیم انجام دهیم مبالغ 150-200 هزارتومانی از ما می گیرند علاوه بر آن باید اطلاعات شخصی و خصوصیمان هم برایشان ارسال کنیم

فقط یک سوال آن قسمتی که گفتید "فرم یه تاییدیه مشخصاتتون از بانکتون توی ایران لازمه که گرفتنش خیلی مشکله."
قضیه این فرم چی هست و شما کجا رفتید و چکار کردید
و چرا می گید که مشکل هست ؟

خواهش میکنم دوست من.
فروم اصولا برای شریک کردن افراد در تجربه های هم هست.
اون فرم رو بنده با هزار جور پارتی بازی از ساختمان مرکزی بانک سامان که توش حساب ارزی دارم گرفتم. در واقع باید توی قسمتی از فرمی که حود بانک یاشیلادا براتون میل میکنه بانک ایرانی اون رو امضا کنه ولی خوب این کار رو نمیکنن. من برای این کار یک Statement از حساب ایرانی ام گرفتم و بنک ایرانی اون رو مهر و امضا کرد . براشون فرستادم. نمیدونم روی حساب های غیر ارزی این کار امکان داشته باشه. توی بانک سامان خرج این استیتمنت 10 دلاره .

در جواب فرمایشات دوست قبلیمون هم بگم که بله. حق با شماست . جدیدا ظاهرا 1 ساله که شعبه های واقعی تاسیس شده از این بانک ولی حدود 2 سال پیش که من این حساب رو باز کردم هیج شعبه غیر اینترنتی این بانک نداشت.
در ضمن منم عرض نکردم که حواله به این حساب امکان پذیر نیست . اینجوری که دیگه اسمش بانک نمی شد ! ولی اولا هر حواله چه ورودی چه خروجی به حساب شما به هر مقداری شامل 25 دلار کارمزده که خیلی سنگینه اگر زیاد با حسابتون کار میکنید. تنها راه شارژ کردن حسابتون هم همین وایر ترنسفر هست. یعنی نمیتونید از پی پل یا مانی بوکرز دریافت داشته باشید. توجه کنید میگم دریافت، پرداخت از طریق مسترکارتتون امکان پذیره.
نکته دیگه اینکه وریفای کردن مانی بوکرز یا پی پل با یک ویرچوال کارت 2 دلاری هم امکان پذیره. مهم اینه که حساب بانیتون add بشه به اینها برای واریز از اونها به حساب بانکیتون که با این بانک نمیشه این کار (به دلیل داشتن سوئیفت غیر مستقیم یا راحت ترش نداشتن سوئیفت)

در مورد وایر کارد بانک یک چند وقتی هست (کمتر از 4-5 ماه) که برای ایرانیها حساب باز نمیکنن ولی قبلا هیچ مشکلی وجود نداشت و 2 از همکارهای من حساب توی اونجا دارن. کارمزدهاش بسیار بالاست ولی حسابتون کاملا معتبره.
خود وایر کارد چون لازم نیست فرم یا چیزی براشون بفرستید میتونید با وی پی N حساب باز کنید و از فروشنده های دلار وایرکارد که کم هم نیستند دلارشو بگیرید و درخواست کارت مجازی با مقدار انتخابی خودتون رو بدید.

سوالی باز داشتید در خدمتم.

sarsabz

Registered User
لایک‌ها
2
وایر کارت 10 ماهی هست که با ایران مشکل داره!
" به خاطر 3-4 تا کلیک کردند که خوده ما هم می توانیم انجام دهیم مبالغ 150-200 هزارتومانی از ما می گیرند علاوه بر آن باید اطلاعات شخصی و خصوصیمان هم برایشان ارسال کنیم"
بعضی وقت ها یکی دوتا کلیک خیلی بیشتر از اینها ارزش داره!!! چون طرف کلی هزینه و وقت گذاشته تا به همون دو سه تا کلیک رسیده! متاسفانه تو کشور هایی مثل کشور ما که راحت از تجربه فرد استفاده می کنیم بدون اینکه کارمزدی به اون شخص بدیم، بار ها برای خود من پیش اومده که رو کار کلی زحمت کشیدم، وقتی که گذاشتم ، دیدم خیلی راحت دیگران ازش استفاده می کنند، بدون اینکه ...، البته من خوشحال می شم به مردمم کمک کنم، ولی خوب اینو فراموش نکنیم، معما وقتی حل شد آسان می شه!
----
من این کارتم رو که از سایت myvisacard.ir سفارش دادم امروز به دستم رسید، البته هنوز باهاش خرید نکردم، ولی همین که به دستم رسیده تو این خرتوخری اینترنت معلومه تا اینجاش راست گفتند!!!
در ضمن این کارت محدودیت هایی هم داره که نسبت به قیمتش این محدودیت هاش مناسبه

rs.link.com

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
epaymenthub.com
ایا اینجا حساب بانکی هم باز می کنند ؟؟؟

سایتی به نام persianec.com وجود دارد من قبلا ازشان یک vcc پنج دلاری گرفته بودم
کسی تا حالا از آنجا حساب بانکی باز کرده است و معتبر هست ؟

و اصلا اگر خودمان بخواهیم برویم و یک حساب باز کنیم کدام کشور را باید انتخاب کنیم و کدام بانک را ؟

من از persianec مستر کارت مجازی گرفتم. خيلی گرون ميگيره ولی کارش درسته چون وقتی کارت بعد از چند مدت بسته شد , پولمو پس داد...

A-P-Razaghi

Registered User
لایک‌ها
24
من از persianec مستر کارت مجازی گرفتم. خيلی گرون ميگيره ولی کارش درسته چون وقتی کارت بعد از چند مدت بسته شد , پولمو پس داد...

این شرکت از قدیمی های این کار هستند و بسیار محترم و قابل اعتماد ولی مدتیه که دیگه کار نمی کنند.

بالا