• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

باز کردن خروجی برنامه ها+ زبان برنامه نویسی استفاده شده در یک برنامه

shafagh.mb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام,
من دانشجوی مکانیکم و اطلاعات برنامه نویسیم خیلی کمه. اگر لطف کنید در حد درکم جواب بدین ممنون می شم:blush:
عرضم به خدمتتون برنامه ای هست در رشته ی مکانیک به اسم solid works که در زمینه ی نقشه کشیه. اول اینکه اگر لطف کنید بگید زبانی که با اون, این برنامه رو نوشتن چیه و کلاً چطور می شه متوجه شد چنین چیزی رو؟
دوم اینکه فرض کنید از این برنامه یه خروجی گرفتیم و یه گوشه save کردیم. چطور می شه این خروجی رو خوند؟
مثلا میگم, احتمالا آشنایی دارید با دستگاه های cnc. به بعضی از این دستگاه ها می شه فایل سالید رو داد و اون دستگاه می خونش و از روی اون یه قطعه رو تراش می ده. خب حالا به فرض من می خوام جوری که این دستگاه فایل رو می خونه,منم بتونم بخونم و بفهمم. نمی دونم واضح گفتم یا نه؟ یا فرض کنید می خوام چنین دستگاهی بسازم که فایل های خروجی برنامه های نقشه کشی رو بخونه و حالا مثلا محورهاش حرکت کنند متناسب با اون.
و برای چنین کاری, چه اطلاعات اولیه ای رو پیشنهاد می کنید برم یاد بگیرم؟ پروژه طولانی مدته و به اندازه ی کافی وقت و علاقه دارم که صرفش کنم. حالا اگر لازم بود توضیحات بیشتر میدم.
پیشاپیش متشکر:)
پ.ن: دلیل اینکه تو این فروم بحث رو باز کردم اینه که فکر میکنم با سی پلاس پلاس نوشته شده ولی مطمئن نیستم.

متالیک

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
286
سلام
خروجی برنامه solidwork به زبان ماشین های cnc اکسپورت می شه و زبان ماشین های cnc هم یادگیریش ساده است
من حفظ نیستم ولی مثلا اگه نوشته شده باشه c5، مثلا 5 میلیمتر به سمت راست، باید برنامه رو طوری بنویسید که خروجی رو بگیره و به ماشین فرمان حرکت متناظر با دستور نوشته شده بده.
موفق باشید

shafagh.mb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون...مرسی...ولی...این سالیدورکز نقشست...خط و ایناست...دستور نیست که...یعنی جای این که بگه 5تا برو راست... یه خط 5 واحدی کشیده...که فکر می کنم یه جوری باید اول با زبان مبدا بخونم و بفهممش... بعد برای دستگاه تعریف کنم...همون فایل سالید رو چطور اکسپرت می کنن؟

متالیک

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
286
نقشه تبدیل به زبان ماشین می شه. با solid نمی دونم من با master خروجی ماشین می گرفتم.

بالا