آژانس هواپیمایی
tanki

باز کردن فرم2 با کلیک یک button

شروع موضوع توسط nsh ‏22 نوامبر 2007 در انجمن دات نت

  1. nsh

    nsh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 ژانویه 2006
    نوشته ها:
    681
    تشکر شده:
    4
    محل سکونت:
    i & j : 2 & 3
    خوب سوال من اینجا است که من یه فرم دارم که توش یک دکمه هستش میخوام وقتی دکمه کلیک میشه فرم شماره2 باز بشه حالا من باید توی event کلیک دکمه چی بنویسم ؟
     
  2. آموزش لینک سازی 2018
  3. 611

    611 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏11 سپتامبر 2007
    نوشته ها:
    133
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    سوال بعدی
  4. nsh

    nsh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 ژانویه 2006
    نوشته ها:
    681
    تشکر شده:
    4
    محل سکونت:
    i & j : 2 & 3
    خوب اینجا یک سوال پیش میاد اونم اینه که با این روش بایداین فرم جدید رو در همون متدی که اینا رو نوشته ایم طراحی کنیم.نمیشه کاری کرد که این از قبل طراحی شده باشه و ما اونو احضار کنیم ؟
     
  5. 611

    611 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏11 سپتامبر 2007
    نوشته ها:
    133
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    سوال بعدی
    شما با این روش، فرم ای رو که از قبل نوشتید رو احضار می کنید.

    یعنی شما "Form1" و "Form2" رو از قبل نوشتید .


    و اینجا فقط دارید از "Form1" ، اون ("Form2") رو صدا میزنید.
     
  6. nsh

    nsh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 ژانویه 2006
    نوشته ها:
    681
    تشکر شده:
    4
    محل سکونت:
    i & j : 2 & 3
    چه اشتباه فجیعی کردم. دستت درد نکنه.
     
  7. nsh

    nsh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 ژانویه 2006
    نوشته ها:
    681
    تشکر شده:
    4
    محل سکونت:
    i & j : 2 & 3
    خوب حالا یه سوال دیگه پیش میاد اونم اینکه من چه طوری میتونم فرم1 رو غیر فعال کنم ( یا به عبارتی قفل کنم) به این صورت که تا موقعی که کار فرم 2 تموم نشده به فرم یک دسترسی نداشته باشه کاربر و با کلیک کردن رو فرم1 این فرم فعال نشه ؟
    در واقع با این راه حلی که شما گفتید این مشکل پیش میاد که کاربر دوباره با کلیک کردن روی دکمه ای که در فرم اولیه قرار داره میتونه تعداد زیادی فرم2 به وجود بیاره
     
  8. خرید بیت کوین
  9. 611

    611 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏11 سپتامبر 2007
    نوشته ها:
    133
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    سوال بعدی
  10. nsh

    nsh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 ژانویه 2006
    نوشته ها:
    681
    تشکر شده:
    4
    محل سکونت:
    i & j : 2 & 3
    و بعد چه جوری میتونم ببندمش ؟

    دستت درد نکنه تا اینجا واقعا کمک کردی
     
  11. 611

    611 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏11 سپتامبر 2007
    نوشته ها:
    133
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    سوال بعدی
    خواهش میکنم ،

    اگر میخواهی فقط "form2 " رو ببندی از
    کد:
    this.close();
    استفاده کن ،ولی اگر میخواهی از برنامه خارج بشی ، بهتر هست از

    کد:
    Application.Exit();
    استفاده کنی.
     
  12. nsh

    nsh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 ژانویه 2006
    نوشته ها:
    681
    تشکر شده:
    4
    محل سکونت:
    i & j : 2 & 3
    خوب یه سوال دیگه :
    ایا میتونم ارایه ای از object ها تعریف کنم ؟
    اگه اره چه جوری ؟
     
  13. 611

    611 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏11 سپتامبر 2007
    نوشته ها:
    133
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    سوال بعدی
    کد:
    [LEFT] object[] _arrObj = new object[10];[/LEFT]
    تعریف آرایه یک بعدی با مقدار نامشخص.(طول آرایه 10)

    _
    کد:
    [LEFT]arrObj[0]="Meghdar dehi";[/LEFT]
    مقدار دهی آرایه یک بعدی.

    کد:
    [LEFT]object[] _arrObj_known ={ "_first", "_second" };[/LEFT]
    تعریف آرایه یک بعدی با مقدار مشخص .(طول آرایه 2)


    کد:
    [LEFT]object[,] _arrObj_2 = new object[10, 12];[/LEFT]
    تعریف آرایه دوبعدی

    _
    کد:
    [LEFT]arrObj_2[0, 1] = "meghdar dehi do bodi";[/LEFT]
    مقدار دهی آرایه دو بعدی.
     
  14. nsh

    nsh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 ژانویه 2006
    نوشته ها:
    681
    تشکر شده:
    4
    محل سکونت:
    i & j : 2 & 3
    دستت درد نکنه اما مشکل همچنان باقی است.
    نمیشه یه جوری طول ارایه رو تعیین نکرد چون انطوری من باید new کنم و ممکنه تعداد object ی که نیاز دارم خیلی بیشتر یا کمتر از طول ارایه باشه بنابراین یا حافظه کم میارم یا دارم حافظه رو هدر میدم
    راهی داره؟
     
  15. 611

    611 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏11 سپتامبر 2007
    نوشته ها:
    133
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    سوال بعدی
    میتونی از تعریف دو تیکه ای استفاده کنی

    قسمت اول رو به صورت گلوبال تعریف کنی

    کد:
     object [] obj;

    بعد بیای تو اون متد ، مورد نظر ، طول آن را متناسب با نیازت تعریف کنی

    کد:
     obj =new object[10];


    اگر دقیق تر بگی میخوای چی کار کنی ، شاید بهتر بتونم کمک کنم.
     
  16. amin_lili

    amin_lili کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏24 آپریل 2007
    نوشته ها:
    528
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    ای کاش آنجا ...
    در چنین مواقعی باید از System.Collections.ArrayList استفاده کنی . ArrayList این خصوصیت رو داره که نیاز نداره در هنگام تعریفش طول ثابت براش تعریف کنی بلکه طولش متغیره و در هنگام اجرا می تونی بهش آیتم جدید اضافه کنی
    کد:
    //تعریف ArrayList
    System.Collections.ArrayList a = new System.Collections.ArrayList();
    // می تونی یک آبجکت تعریف کنی و به آرایه اضافه کنی
    object o1 = new object();
    a.Add(o1);
    // می تونی آبجکت اولی رو که در خونه اول آرایه قرار داره درون یک آبجکت جدید قرار بدی 
    object o2 = a[0];
    
     
  17. H_R

    H_R مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏30 مارس 2005
    نوشته ها:
    3,285
    تشکر شده:
    17
    محل سکونت:
    North Pole
    اول از همه دوست گلم چرا برای یه سوال دیگت یه تاپیک دیگه باز نمیکنی !؟

    دوم به نظر من بهتره بگی میخوای چیکار کنی شاید کلا راه بهتری جلوی پات گذاشتیم :)

    سوم اگر دوست داشتی محبت کت یه تاپیک دیگه برای این موضوع باز کن منم از پست 10 به بعد رو میفرتسم اونتو ;)
     
  18. nsh

    nsh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 ژانویه 2006
    نوشته ها:
    681
    تشکر شده:
    4
    محل سکونت:
    i & j : 2 & 3
    به روی چشم
     
  19. aminbrlee

    aminbrlee Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏18 سپتامبر 2007
    نوشته ها:
    115
    تشکر شده:
    15
    شما باید یک آبچکت از نوع فرم 2 درست کنی و اونو show کنی
     
avanak همکاری در فروش عسل طبیعی و گرده گل ایرانیتبلیغات در گوگل