• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

باز کردن فروشگاه یا شرکت کامپیوتری

داش ممد

Registered User
لایک‌ها
221
خیر ، اصلا از نظر من کار خوبی نیست و این سرمایه در این کار تلف میشه !
ببینید الان اگه بگم خریدها انلاین شده همه میگن این همه مغازه دارن کار میکنن ولی من برای شروع و این کار پیشنهاد نمیکنم ، با تجربه ای که داشتم توی 10 سال گذشته در بازار (دفتر فنی داشتم) ولی مثلا توی شهر ما چندین مغازه این چنینی وجود داره ، ولی فقط یه مغازست خیلی فروش داره اونم به علت قدمتشه و اینکه چکی میفروشه.

تو این بازار اگه بتونی چکی بفروشی خیلی خیلی راحت میتونی خودتو بیاری بالا
چندتا مغازه میشناسم فقط به علت چکی دادن درامد بسیار وحشتناک بالایی دارن خخخ
اولیش همین مغازه قطعات کامپیوتر و لب تاپه
دومی و سومی ، موبایل فروشی هست .

mtt2018

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
37
خیر ، اصلا از نظر من کار خوبی نیست و این سرمایه در این کار تلف میشه !
ببینید الان اگه بگم خریدها انلاین شده همه میگن این همه مغازه دارن کار میکنن ولی من برای شروع و این کار پیشنهاد نمیکنم ، با تجربه ای که داشتم توی 10 سال گذشته در بازار (دفتر فنی داشتم) ولی مثلا توی شهر ما چندین مغازه این چنینی وجود داره ، ولی فقط یه مغازست خیلی فروش داره اونم به علت قدمتشه و اینکه چکی میفروشه.

تو این بازار اگه بتونی چکی بفروشی خیلی خیلی راحت میتونی خودتو بیاری بالا
چندتا مغازه میشناسم فقط به علت چکی دادن درامد بسیار وحشتناک بالایی دارن خخخ
اولیش همین مغازه قطعات کامپیوتر و لب تاپه
دومی و سومی ، موبایل فروشی هست .
البته فروش چکی ریسک داره، اولا از جهت cash flow منفی، چونکه اگه خودت بخوای چک رو نقد کنی، باید صبر کنی و در نتیجه بخشی از سرمایه شما قفل شده یا باید بفروشی به جایی مثل بانک. ثانیا، باید اعتبار سنجی بکنی. خیلی آدم‌ها هستن که مدیریت سرمایه خودشون رو خیلی خوب انجام نمیدن یا با وجود کار درستی اصلا ورشکسته میشن، اونجوری وصول مطالبات باید انجام بدی از کسی که شاید در حالت دیگه یک انسان کاملا محترم هست ولی الان شده صادر کننده یک چک بلامحل. کاری که جاهای بزرگ مثل خودروساز و لیزینگ انجام میدن اینه که چک مشتری رو قبل از اینکه تاریخش برسه (شاید حتی ۴۵ روز قبل از تاریخش) رو میبرن میفروشن ولی به نظر شخصی خودم چک بیزنسی هست که خیلی چیزهای کثیف توشه.

@enshan من پیشنهاد می‌کنم اگه قصد فروش سخت‌افزار رو دارین، یک سایت تر تمیز اینترنتی رو داشته باشید، هم به کشف کسب و کار شما کمک می‌‌کنه و هم امکان فروش به سراسر کشور رو دارید. در مراحل اولیه و تا زمانی که کار شما نگرفته، ممکنه بتونید در حد یک دفتر کوچیک و یک کسب و کار پاره وقت هم شروع کنید و وضعیت بازار رو یکم بسنجید. شما چون نزدیک منطقه آزاد هستید هم احتمالا واردات سفارشی برای مشتری راحت تره (البته بنده از تشریفات گمرکی مناطق آزاد اطلاعی ندارم). ولی بشدت پیشنهاد می‌کنم که یک نگاه جدی به قضیه خدمات انجام بدین، مثلا: جمع کردن و فروش سیستم استوک، تعمیرات و عیب‌یابی سیستم و نصب و عیب‌یابی نرم‌افزار. معمولا خدمات حاشیه سود خوبی نسبت به خرید و فروش صرف داره.

الان دو تا نکته تو بازار کامپیوتر هست. اولا به خاطر وضع خراب اقتصادی، مردم کمتر طرف خرید کامپیوتر میرن. ثانیا کامپیوترها به یک سطحی از سرعت رسیدن که برای خیلی از انواع استفاده «سرعت کافی» رو دارن. من یک لپ تاپ Core i5 سال ۹۳ خریده بودم و ترکونده بودم. دادم تعمیر و مشکلش رو حل کردم، روش یک SSD نسبتا بزرگ گذاشتم و همین الان کار خانومم رو کامل راه انداخته. تنها خرید جدید کامپیوتر من تو یک سال و نیم اخیر یک لپ تاپ بوده. قبلش یک لپ تاپ استوک داشتم. برای مادرم هم قطعات استوک دسکتاپ خریدم و مونیتور فعلی من هم استوک هست. تازه من برنامه‌نویس هستم، تحصیلم کامپیوتر بوده و از بچگی عاشق کامپیوتر بودم.

بالا