• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

باطری شارجی خوب چی بخرم ؟

H_R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
من یهدونه دوربین از سری پاورشات دارم که باطری رو میخوره متاسفانه ! رفتم باطری شارجی براش قیمت کردم سونی با شارجر 30 تومن دیگه باطری NiMH اه 23000 پیدا نکردم . حالا ما چه جور باطری بخریم که با شارجرش خیلی گرون نشه و به دوربین ما هم بخوره ؟؟

IKEA

Registered User
لایک‌ها
4
بهترین همین باطری شارژر SONY کاری باریه اخ نگفته هم خودش هم باطری ها هم دوربین :D 2-3 سالی میشه دارم

H_R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
به نقل از Mehrzad6262 :
بهترین همین باطری شارژر SONY کاری باریه اخ نگفته هم خودش هم باطری ها هم دوربین :D 2-3 سالی میشه دارم

آخه من بخوام 30 تومن پول باطری شارژی بدم 15 بار خوب باطری آلکلاین میخرم دیگه منتظر شارژ شدنش هم نمیشم هرجای دنیا هم که باطیم تموم شه دوباره میرم میخرم :blush: بابا یه چیزی میخوام با 10 12 تومن سرو تهش هم بیاد ;)

IKEA

Registered User
لایک‌ها
4
ممکنه با همون 10-12 تومن سرو ته دوربینتم هم بیاد :D با این پول چیز خوبی نمیشه خرید نظر من بود بقیه شاید نظر بهتری داشته باشن

hamidvakili

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
C.LF 2500 mah بخر من 4تا ازش خریدم 7 هزار تومان با یک شارژؤ پاناسونیک 6 هزار تومان

تنها مشکاش زمتن شارژ طولانی ان تقریبا 20 ساعت است

در ضمن فکر الکالاین رو از سرن بیرون کن که هیچ فایده ای نداره

با الکالاین فقط میشه حدود 30 عکس با فلاش کرفت

ولی با یک شارز 20 ساعته باطری مذکور بالای 80 تا میشه گرفت

موفق باشی

H_R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
به نقل از hamidvakili :
C.LF 2500 mah بخر من 4تا ازش خریدم 7 هزار تومان با یک شارژؤ پاناسونیک 6 هزار تومان

موفق باشی

خوب خدا خیزت بده ، حالا اینی که میگی خاصیت Ni-HM رو هم داره 2300 هم هست ؟؟ بابا ما رفتیم اولش از این باطری معمولی ها خریدیم انداختیم توش یه عکس بیشتر نگرفت :lol: دیگه چسمون ترسیده !
زمان شارجش باشه 50 ساعت ! مگه من حالا عجله دارم واسه شارج شدنش !!! کار بکنه !

clever

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
من نمی دونم چه نوعی باطری مورد نیاز شماست ، ولی من توصیه می کنم از باطری های سایبر شات سونی cyber shot استفاده کنید که قابل شارژ هستند و عمر طولانی دارند . خود من الان 4 تا از این باطری ها دارم که بیش از 2 ساله دارن کار می کنن و انگار که باطری نو هستند .
البته باید توجه داشته باشید که باطری اصل بخرید . تفاوت اصل با فرعش هم اینه که باطری های اصل بسته بندی خیلی درست و حسابی دارند و باطری ها درون یه قوطی پلاستیکی هستند . قیمت باطری ها هم از 5 هزار تومان شروع میشه :blush:

hamidvakili

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
اره این باطری ni-mh است
در ضمن نمی خواهد که 2300 بخری همان 2500 رو بخر

چون ظرفیت بالا تر برای دوربین هیچ مشکلی ایجاد نمی کنه و من خودم ا 520 کنن دارم با 2500 C.l.Fکار می کنم

در مورد زمان شارز هم وقتی شارژرت رو خریدی مشخصاتش رو بده زمان شارز رو برات میگم

در مورد سونی باطری خوبیه اگر اصل باشد

adeliry

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
من هم توصيه ميكنم همون سوني بخري مخصوصا از سري Refresh دارش. عاليه و حرف نداره . زمان شارژ براي 4 تا باطري 2500 ميلي آمپر حدود 5 ساعت هست و باهاش بكرات ميتوني عكس بگيري. قيمت هم 36000 تومن. صبر كن يه جنس توپ بخر تا بعدا زياد تاسف نخوري، چون براي ساير وسايلتون هم بدرد ميخوره.

ramin_njf

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
خرید باتری سونی احتیاط داره چونکه تقلبی شده من خریدم ولی شارژ نمیشه

خودم از دوراسل استفاده میکنم با یک شارژر ارزان 3500 تومنی ولی خیلی طول میکشه که شارژ بشه

بهمین خاطر دو عدد باتری اضافه دارم که همیشه شارژ هستند البته دوربین من فقط دوعدد باتری لازم داره

شنیدم شارژر دوراسل هم خوبه حدود 15000 تومن

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
به نقل از hamidvakili :

موفق باشی
نظر ايشون رو تاييد ميكنم.

shork

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
cfl و sony هر دو تو بازار تقلبيشون زياده حتی بيشتر از اصلشون cfl های 2500 خوبه ولی چون
تقلبيش زياده پيشنهاد ميکنم sony رو از خود نمايندگی sony بگيری يا همون cfl رو اگه جايی
آشنا داری.

H_R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
به نقل از adeliry :
من هم توصيه ميكنم همون سوني بخري مخصوصا از سري Refresh دارش. عاليه و حرف نداره . زمان شارژ براي 4 تا باطري 2500 ميلي آمپر حدود 5 ساعت هست و باهاش بكرات ميتوني عكس بگيري. قيمت هم 36000 تومن. صبر كن يه جنس توپ بخر تا بعدا زياد تاسف نخوري، چون براي ساير وسايلتون هم بدرد ميخوره.

هر باطریش یا 4 تا باطریش ؟؟؟

ببینم این 2300 چیه آخر ظرفیتش اه یا شدت جریانش ؟؟

hamidvakili

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
اگر به واحدش که mahاست دقت کنی می فهمی که ظرفیت;) ..

این لینک اطلات کامل میده

خصوصا در مورد زمان شارژ
http://www.digibattery.co.uk/nimh_charger_faqs.html

ان 36000 تومنی یک پگیج است شامل 4 باطری و شارزر اگر خاستی اون رو بخری دنبال مدلی باش که که باطری های همراهش 2500 باشند مدلش رو اگر سیرچ کنی توی همین فرم است;)

موفق باشی:)

tkavosh

Registered User
لایک‌ها
71
باطریهای اصل چه برای sony و چه مارکهای دیگه در مقایسه با تقلبیشون به طور محسوسی سنگینتر هستند بنابراین
با در دست گرفتن باطری و با وزن کردن اونها هر کدوم که سنگینتر بود بهتر و اصلی تره اینو به تجریه میگم

shork

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
نه از رو وزن دو مدل نميشه cfl بيشتر از 10 مدل تقلبی داره و شايد اون دو مدل
مورد مقايسه هر دوش تقلبی باشه.حتی بيشتر مغازدارا خودشون نميفهمن.

H_R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
hamidvakili جان دستت درد نکه مقاله رو خوندم و واقعا کلی اطلاعاتم بالا رفت حد اقل الان فهمیدم که چی میخوام :D همون شارجر ساده ارزون مارا کفایت میکنه !

حالا میخوام یکی بهم بگه که باطری های آلکلاین اندازه باطری شارجی با چه ظرفیتی معمولا کار میکنن ؟؟ چون میخوام باطریم حد اقل اندازه باطری های آلکلاین برام هردفعه کار کنه ، مثلا با این باطری آلکالاین حدود 30 تا عکس با فلاش گرفتم و 120 تا عکس بدون فلاش و 120 تا رو توی یک روز گرفتم حالا اگه باطریم نتونه جواب بده اصلا حال نمیده وسط بر بیابون آدم رو بذاره :D ....

hamidvakili

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
سلام

قابلی نداشت:)

در مورد ظرفیت الکالاین من اطلاعی دقیق ندارم

ولی به صورت تجربی دیدم باید ظرفیتی حدود 1000mahداشته باشند

چون من با یک شارژ کامل باطری شارزی 2500mah C.l.Fحود 80-90 تا عکس با فلاش می گیرم

در حالی که با یک جفت الکالاین حدود 30 تا با فلاش میگیرم

خیالت راحت که ni-mh از الکالاین معمولی بهتر جواب می ره;)

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
من تا 150 تا عكس هم با cfl 2500 گرفتم . حرف نداره . منتها به شرطي كه تقلبي از توش در نياد.

بالا