• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

باطری شارجی خوب چی بخرم ؟

H_R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
به نقل از rezamansouri :
سلام
آداپتور باید توان جریان دهی برای باطری ها را داشته باشد.یعنی همون 250 میلی آمپر.خوب آداپتور 500 میلی آمپری و بالاتر مناسب است.چون با شارژ باطری ها ولتاژ آنها از 1.2 به 1.5 میرسد بهتر است در محاسبات همون 1.5 بگیریم.(چون در کمتر از یک ساعت یعنی 10% زمان شارژ ولتاژ به 1.4 میرسد)
خودم اینو ساختم:

chargeur.gif

LM317 یک رگولاتور ولتاژه.که همواره تلاش میکنه ولتاژ بین پایه شماره یک و شماره 2 را 1.25 ولت حفظ کنه.حتی اگر در این راه جون خودشو از دست بده.:D
خوب با تقسیم 1.25 بر جریان مورد نظر(250 میلی آمپر) مقدار مقاومت بدست می آید.به همین راحتی.در ضمن میشه از اون led صرفنظر کرد .محاسبات داخل شکل اونو در نظر گرفته است.گذاشتن هیت سینک (رادیاتور) برای LM317 هم الزامیست.
ضمنا برای دو باطری آداپتور 6ولت وبرای 4 باطری 12 ولت کافیست.ولتاژ اضافی باید در LM317 تلف شود که گرمای زیادی تولید می کند.
آقا دستت درد نکنه :blush:
این LM317 هم عجب رگلاتور اه با مرامی اه ها :lol: مگه وقتی میخریش هیت سینکش روش نیست ؟؟ غیر از اونی که اون بالا هم توی شکل کشیده هیت سینک اضافی باید براش بخریم ؟؟
یه سوال دیگه این مدار از سمت چپ برق 220 ولت میگیره از سمت راست وصل میشه به باطری ها دیگه ؟
اونوقت یه سوال این مدار فقط با تغییر R تعداد باطی هاش و ظرفیتش تغییر میکنه ؟؟ الان برای 4 تا باطری 2500 این R چقدر باید بشه ؟؟؟
آقا یه چیز دیگه اگه شتباه نکنم این مدار تا بعد از اون خازنه یه آداپتوره ، نمیشه ما از رگلاتور به اینورش رو بسازیم اونطرف رو آداپتور اه 12 ولت بذاریم ؟؟؟

آقا ما جوونیامون 1000 تا از این کیت های مهران کیت و درپیت کیت رو ساختیم ، امیدواریم این رو هم بسازیم به افتخاراتمون اضافه بشه :D
یه راهنمایی بکن ببنیم تا کجا میریم

rezamansouri

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام
در مرامش که شکی نیست.:D
خیر باید جداگانه هیت سینک بخرید.
تا قبل از پایه 3 رگولاتور همون مدار آداپتور است.اگه آداپتور داری این قسمت را سانسور کن.از سمت راست هم به مثبت باطری وصل میشه.این خیلی مهمه.چون اگه پلاریته را اشتباه بزنی باطری هات میترکه که سه ایراد بوجود میاد:
1-خسارت مالی(همون باطری ها):(
2-خسارت جانی(جدی نگیر):p
3-یه کتک مفصل به خاطر بوی گندی که خونه را فرا میگیره:D

مقدار مقاومت(مقاومت آبیه ) را از فرمولی که داده حساب کن(در پست قبلی گفتم)تعداد باطری ها هم به ولتاژ آداپتور بستگی داره.یعنی یکم بیشتر از 1.5ولت ضربدر تعداد باطری به علاوه 3ولت(افت روی رگولاتور) .اگه آداپتور 12 ولتی بذاری تا 4 باطری را جواب میده.فقط اگه 2 تا بذاری رگولاتور با مرام را به سختی میندازی و حسابی جوش میاره.من خودم برای دو تا باطری ترانس 6 ولتی گذاشتم.اگه آداپتور میذاری نیازی به دیود ها و اون خازن بزرگ نیست.اگه ترانس میذاری بجای اون چهار تا دیود یک پل دیود 1.5 آمپری بذار.(حتما 1.5 آمپری که یک دایره با چهار پایه است.دو و سه آمپری ها خیلی زود داغ میکنند.چراشو هم نمیدونم.فقط دیگه گول نمیخورم:lol: )
در مورد هیت سینک هم بگم که حتما پیچ و مهره اش کن.پیچ خودکاری که باهاش میدن زود شل میشه و بامرام داغ میکنه.آخه گناه داره.:D
اگه میخوای بسازی زود باش ممکنه حالا حالا ها نتونم پست بزنم.آشخوری و اینها دیگه....;) :(

راستی ظاهرا مایکروسافت بازی نه;)

H_R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
آقا ما ساختیمش شد این
attachment.php

منتها چیزی که هست led ش روشن نمیشه :blink: ولی رگلاتوره داغ میشه ، یعنی الکتریسیته این وسط جریان داره :D (تحلیل رو حال کردی ) به نظرت چجوری هاست ؟؟

یه چیزی پایه های رگلاتور رو شماره گذاریش رو فرض کردم که نوشت هاش باید بالا باشه (این جوری بود دیگه ؟ )

دات نت باز :blush: نه بیل گیتس باز :lol:

فایل های ضمیمه

• charger.jpg
    charger.jpg
    28.8 KB · نمایش ها: 141

H_R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
عکس مدار رو هم میذارم اینجا روش کلیک کنی بزرگ و واضح میشه ، ببین ایرادی چیزی داره ؟:blush:
دستت درد نکنه (راسی باطری های 1500 فعلا گذاشتم توش که اگه ترکید اینا بترکه ;) )
مقاومتش هم برای led 30 ohm داد یارو برای 1500 ها هم 8.2 داشت (توی شکل معوله دیگه )

فایل های ضمیمه

• myCharger.jpg
    myCharger.jpg
    57.4 KB · نمایش ها: 19

rezamansouri

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
آقا تبریک میگم.
اگر led روشن نشه یا سوخته یا جهت پایه هاش برعکسه.البته من به صورت این مدار نگذاشتمش.این جوری وقتی شارژر تو برق باشه ولی باطری توش نباشه led روشن نمیشه.من led را با یک مقاومت 220 اهمی مستقیما به مثبت و منفی وصل کردم تا همیشه روشن باشد.(سلیقه ایه دیگه)
برای 1500 هم 8.2 اهمی خوبه.
پایه های رگولاتور هم درسته.
فقط این طور که پیداست مقاومت 8.2 اهمی معمولی گذاشتی.اگر خیلی داغ میشه برای اینکه نسوزه باید مقاومت 2 واتی بگذاری.
هیت سینکت هم یکم کوچیکه.البته مهم هم نیست.چون رگولاتور اگه یکم زیادی داغ بشه نمیسوزه.فقط مواظب باش اشیاع دور و برش را آب نکنه.

دات نت باز :blush: نه بیل گیتس باز :lol:
از این بابت خوشحالم:happy:
البته نه اینکه از بیل گیتس بدم بیاد.مهندس قابلی است:) ولی در تجارت خیلی نامرده.:hmm:
اما من بورلند بازم:D
درضمن اصلا تجربه دات نت ندارم.:(
آقا اگه میشه یک مقاله کوچک درباره دات نت معرفی کن تا بهفمم باهاش چه کارا میشه کرد.مثلا تروجان میشه نوشت؟:p شاید من هم دات نت باز شدم.;)
خلاصه اینکه:

اگر بدانم دات نت چیست و به آشخوری برم بهتر است یا ندانسته برم؟:lol:

راستی اینم شارژر من::lol:

فایل های ضمیمه

• IMG_0001.JPG
    IMG_0001.JPG
    26.2 KB · نمایش ها: 18
  • IMG_0002.JPG
    IMG_0002.JPG
    54.2 KB · نمایش ها: 24
  • IMG_0003.JPG
    IMG_0003.JPG
    112 KB · نمایش ها: 18

H_R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
آره فکر کنم که led اه خراب بود :blush: به هرحال سروته اونم با واتاژ های بالا روشن میشد (6 ولت مثلا :wacko: ) تا حالا ندیده بودم led سروته روشن بشه :lol: حالا بعدا یدونه دیگه میخرم اگه دیدم اونم سروته روشن میشه معنیش اینه که باید مدار رو سرته کنم :D

عجب شارجری ساختی ، جدی جدی شارجره مال تو ! البته مال من با 800 تو.من سرو تهش هم اومد مال تو کلی پول برد و جعبه معبش شده :D (من نمیدونم چرا هرچی برای خودم میسازم باسمه ای میسازم :cool: )

دات نت عشق منه ! درباره دات نت اینو بخون :
http://iranasp.net/Articles/ShowArticle.aspx?articleid=86
و وبلاگ من رو هم میتونی بخونی :D راسی امید وارم که سربازی خوبی داشته باشی ;) بازم ازت به خاطر کمکی که کردی تشکر میکنم ، الان باطری ها رو گذاشتم تا صیح شارج بشن ببینم چی میشه .

راسی نمیشه یه کاری کرد که وقتی باطی شارج میشه چراغه روشن بشه یا بهتر از اون اتوماتیک قطع بشه ؟؟؟؟

rezamansouri

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
تا حالا ندیده بودم led سروته روشن بشه
یعنی چی اونوقت؟؟؟؟؟؟؟؟:eek: شوخی که نمیکنی؟
اگه جدیه : روی مدار اینجوری شد یا جداش کردی؟وقتی اینجوری شد باطری هات وصل بودند؟
خلاصه بگذریم.
در مورد قطع اتوماتیک یه مدار دارم که البته تستش نکرده ام.پرینتشو دارم.اگه لینکشو پیدا کردم برات میگذارم.وگرنه یکم صبر کن با Visio برات میکشم.
در مورد قیمت هم خیلی نشد.جعبشو 2200 تومن خریدم.می ارزه چون جمع و جورش میکنه.

درباره دات نت هم ممنون.میرم یه کتاب میخرم تا تو آموزشی هم حوصلم سر نره هم دات نت باز تئوری بشم فعلا.
خودمونیما از عکاسی دیجیتال تا الکترونیک و دات نت و.....

H_R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
به نقل از rezamansouri :
یعنی چی اونوقت؟؟؟؟؟؟؟؟:eek: شوخی که نمیکنی؟
اگه جدیه : روی مدار اینجوری شد یا جداش کردی؟وقتی اینجوری شد باطری هات وصل بودند؟
خلاصه بگذریم.

جدی دارم میگم ! با شارج خود باطری ها روشن شد (شارجی که توی باطری های جا باطری مونده بود از قبل )، یه ویز ویزی هم میکرد انگار داره یه چیزی توش آب میشه بد دیدم سرو ته (برام عجیب بود بعد برگردندمش دیدم بازم روشن شد )باز اونوری کردم باز ریز ویز کرد روشن شد:lol: بعد برگردوندم دوباره (جهت اصلی ) دیگه روشن نشد ، باز اونوری یه بار دیگه روشن شد دیگه هیچ وری روشن نشد :wacko:

rezamansouri

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
وقتی اینجوری شد آداپتور هم تو برق بود؟
led را مستقیم به باطری وصل کردی یا همون داخل مدار؟

H_R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
به نقل از rezamansouri :
وقتی اینجوری شد آداپتور هم تو برق بود؟
led را مستقیم به باطری وصل کردی یا همون داخل مدار؟

نه جا باطری با 4 تا باطری که یه کم شارج هنوز داشت ، به هیچی وصل نبود خود جای باطی و 4 تا باطی های توش بودن فقط!

hsn

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
413
بالاخره باطری و شارژز خوب کدوم شد؟؟؟؟

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
شارژر سوني + رفرش هست حدود 36000 تومن با 4 تا باتري سوني 2500
شارژر CFL هست حدود 20000 تومن با 4 تا باتري cfl 2500

H_R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
من خیلی از این انرجایزر ها که خریدم راضی ام ها ! همینطور از این شارجری که خودم ساختم ! هم خیلی حال داد هم خیلی ارزون تموم شد در ضمن اینقدر این باطریهاش دیر تموم میشه که یه وقتا خسته میشم میگم بابا چرا باطریش تموم نمیشه شارجش کنم :D

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
مدل دقیقش هم داری؟
نه:rolleyes:
من خیلی از این انرجایزر ها که خریدم راضی ام ها ! همینطور از این شارجری که خودم ساختم ! هم خیلی حال داد هم خیلی ارزون تموم شد در ضمن اینقدر این باطریهاش دیر تموم میشه که یه وقتا خسته میشم میگم بابا چرا باطریش تموم نمیشه شارجش کنم :D

اتفاقا منم 4 تا باتري انرجايزر خريدم . منتها 3 ماه نشده به لقالله پيوست:(
احتمالا مال من تقلبي بوده.:(

mahdi206

Registered User
لایک‌ها
5
شاررژ فقط سوني. باتري فقط CFL !
سوني مدلش فكر كنم BCG-34HRE (مدل بدون LCD داراي نشانگر چراغ براي هر باتري) و BCG-34HRME (مدل LCD دار) باشه كه هم رفرش دارن و هم هر باتري رو جداگانه و مستقل از بقيه شارژ ميكنن و هم اينكه اگه باتري خراب باشه ، مشخص ميكنن. البته اين مدلها به هرماه 4 باتري قلمي 2500 هست. مدل BCG-34HRD هم هست كه باتريهاي همراهش 2300 هستن و شارژش همون مدل HRE هست.
در مورد عمر باتري هم ، سوني 2500 تا 500 عكس در شرايط CIPA (نصف با فلاش ، 30 ثانيه زمان براي تنظيمات هر عكس ، LCD روشن) رو راحت جواب ميده. (براي يك دوربيني كه 4 باتري ميخوره)
و CFL رو خودم تا حالا امتحان نكردم ولي شنيدم كه مدل اصلش تا 1000 عكس رو راحت جواب ميده!!

شارژر سوني رو حتما از نمايندگيهاش بخرين (مثلا فروشگاه پرشيا ، تقاطع جمهوري و حافظ) و CFL اصل رو هم ميتونين از ناصرخسرو - فروشگاه فيلمباران تهيه كنين.

بالا