• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بالاترين سرعت اينترنت جهان

ali206speed

Registered User
لایک‌ها
3
دانشمندان مرکز تحقيقاتي CERN، موسسه فن آوري کاليفرنيا و شرکت هاي AMD، سيسکو، مايکروسافت، Newisy3 و S2IO موفق شدند تا رکورد سرعت در اينترنت 2 که نسل جديد اينترنت محسوب مي شود را با همکاري هم بشکنند.

پژوهشگران توانستند تا 859 گيگابايت اطلاعات را در کمتر از 17 دقيقه و با سرعت 63/6 گيگابايت در ثانيه ارسال نمايند. اين بدان معناست که انتقال کل اطلاعات يک فيلم DVD از طريق اينترنت 2 تنها چهار ثانيه به طول خواهد انجاميد.

جالب آنکه نقاطي که اطلاعات بين آنها رد و بدل شد به طور متوسط 15 هزار کيلومتر از هم فاصله داشتند.

mehrdad1355

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30
و پژو هشگران ایران هم کندترین مسیر انتقال اطلاعات رو که در اون سرعت انتقال اطلاعات کمتر از سرعت ماشین ها در بزرگ راه همت و در اوج ترافیک هست رو اختراع کردند!!!!!!! برای تست به دیال اپ های شرکتهای وطنی رجوع کنید!!!!!!!!!
علی جان وبلاگ و فروم ایرونی کید رو یه نگاه بکن ببین می خواهی بیای هم کاری یا نه اونجا ادمینت هم میکنیم و هرچه خواستی میتونی بنویسی!!
http://www.iroonikids.com/

ali206speed

Registered User
لایک‌ها
3
مهرداد جان اينجايي كه شما گفتي در مورد چي هست و اگر من خواستم بيام بايد چه كارهايي رو انجام بدم ؟

kasra_kh

Registered User
لایک‌ها
4
سرعت اینترنت من که به بیت در ثانیه رسیده!!!!!!

mehrdad1355

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30
هرچی که بخواهی و کافیه به من یا مهیار بگی
اونجا ما گالری عکس - وبلاگ و فروم داریم ادرسشم این پاین میزنم برو اونجا و به قسمتهاش نگاه کن و ببین تو کدوم میتونی و میخواهی فعالیت کنی

mehrdad1355

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30
به نقل از mehrdad1355 :
هرچی که بخواهی و کافیه به من یا مهیار بگی
اونجا ما گالری عکس - وبلاگ و فروم داریم ادرسشم این پاین میزنم برو اونجا و به قسمتهاش نگاه کن و ببین تو کدوم میتونی و میخواهی فعالیت کنی
کسری جان من رفته بودم دانشگاه ازاد مرکز تهران جنوب سر کامپیوترشون!!!!!!! سخت افزاری عتیقه بود ولی سرعتش خدا بود!!!!!!! من با نزدیک 20 کیلو بایت بر ثانیه تو اوج ساعت کاریشون دانلود کردم!!!!!!! تازه میگن معمولا بیشتره!!!!!

kasra_kh

Registered User
لایک‌ها
4
پول بزاریم رو هم بریم یه اینترنت خفن بگیریم
تو ایران دی اس ال داریم؟؟؟

mehrdad1355

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30
به نقل از kasra_kh :
پول بزاریم رو هم بریم یه اینترنت خفن بگیریم
تو ایران دی اس ال داریم؟؟؟
دی اس ال که نه!!!!!!! ولی ال اس دی و اکس بخواهی!!!!!!!!!! تو دست و بال فریده زیاده!!!!!!

shankimout

Registered User
لایک‌ها
3
ساری . . . . . . . . . . . . . . Permanently Bann
من وقتی بعضی موقه ها سرعت کم میشه یا دیتا قطو وصل میشه یا ( بدتر!!!! ) دی سی میشم عزاب جهنمو میکشم به جون خودم

بالا