• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بالاخره بانک سپه هم اينترنتي شد و مي توانيد حساب اينترنتي باز كنيد

princekin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
بالاخره يکي از بانکهاي ايراني دل و زد به دريا و حساب اينترنتي راه انداخت

شما از طريق لينک زير مي توانيد افتتاح حساب کنيد ابتدا ايميل شما را مي پرسد بعد يک ايميل مي فرستد بعد شما از طريق ايميل بقيه مراحل ثبت نام را انجام مي دهيد و بالاخره ثبت نام تمام
اين سيستم نيز با سيستم امنيتي اس اس ال قرارداد بسته است

https://www.ebanksepah.ir:8443/main.htm

ويرايش 15 مردادماه

امروز براي فعال سازي به شعبه مركزي بانك سپه شهر مراجعه كردم
با كمال ناباوري رئيس بانك از اين سيتسم هيچگونه اطلاعي نداشت
بنابراين سر صبر نشستم براش توضيح دادم جريان چيه
بعد سيستم بانكيشون نگاه كرد و بنده خدا هيچ گزينه اي در اين زمينه نديد
و بعد از تماس تلفني گفتند كه اين سيستم فعلا از طريق رسانه ها تبليغ ميشه مرحله اول ثبت نام هم انجام ميشه ولي هنوز نرم افزار ايين نامه و راهكار ان به بانكهاي تابعه اعلام نشده است
بلافاصله ياد وام ها افتادم كه تلويزيون اعلام ميكنه سه ماه بعد به بانك مراجعه مي كني ميگن ايين نام ش هنوز ابلاغ نشده
دل جناب رييس هم پر بود ميگفت اينها به جاي اينكه اول بيايند به ما بگن ما را در جريان بگذارند بعد بيان اعلام كنن اول اعلام مي كنند و ما را در مقابل مشتري خجالت زده مي كنند

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
به چه درد ميخوره حالا ! بعد كه باز شد چي كار ميشه باهاش كرد ؟؟؟

princekin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از شايان :
به چه درد ميخوره حالا ! بعد كه باز شد چي كار ميشه باهاش كرد ؟؟؟

سوال خوبي بود

با توجه به دريافت و پرداختهاي زيادي كه اكنون از طريق اينترنت بخصوص در مورد خريد و فروش ايگولد انجام مي شود
بهترين و راحت ترين وسريعترين راه استفاده از يك حساب بانكي اينترنتي است
كه ديگر براي خريد و يا فروش ان لازم نباشد در ساعت اداري به بانك مراجعه كنيم بخصوص براي افرادي مثل من كه تا ظهر خوابند

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
فقط بريد ثبت نام كنيد و به طراحي ها .... متن نامه ها ... خلاصه هر چي ميبينيد يه دل سير بخنديد !!!!!!!!!!

چطوري روشون ميشه همچين چيزي رو عمومي كنن !!! من همچين سايتي داشتم ... قرار بود خودم local كار كنم از اين بهتر ميشد !

آخرش هم بعد همه اين ماجراها .... بايد پاشيد بريد بانك !!!!!!!!!!! من نميدونم پس اين ثبت نام چي بود ؟

ميشه مثل بانك توسعه صادرات ! اينترنتي كارت بانك ثبت نام ميكنه ... من كردم ! فرداش هم زنگ زدم گفتم كارت چي ميشه ... گفت اگر ثبت نام كردي كارت حاضره برو بگير ! گفتم ايول !!!!!!!

بعد 1 هفته رفتم ... گفتم من ثبت نام كردم اينترنتي ... با زبون بي زبوني گفت به $#$% !!!!!! اين فرم هارو پر كن كم حرف بزن ! ... هيجي دوباره پر كردم ... ( البته از حق نگذريم ... كل كارم نيم ساعت شد و كارت رو گرفتم اومدم ! )

princekin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از شايان :
فقط بريد ثبت نام كنيد و به طراحي ها .... متن نامه ها ... خلاصه هر چي ميبينيد يه دل سير بخنديد !!!!!!!!!!

چطوري روشون ميشه همچين چيزي رو عمومي كنن !!! من همچين سايتي داشتم ... قرار بود خودم local كار كنم از اين بهتر ميشد !

آخرش هم بعد همه اين ماجراها .... بايد پاشيد بريد بانك !!!!!!!!!!! من نميدونم پس اين ثبت نام چي بود ؟

ميشه مثل بانك توسعه صادرات ! اينترنتي كارت بانك ثبت نام ميكنه ... من كردم ! فرداش هم زنگ زدم گفتم كارت چي ميشه ... گفت اگر ثبت نام كردي كارت حاضره برو بگير ! گفتم ايول !!!!!!!

بعد 1 هفته رفتم ... گفتم من ثبت نام كردم اينترنتي ... با زبون بي زبوني گفت به $#$% !!!!!! اين فرم هارو پر كن كم حرف بزن ! ... هيجي دوباره پر كردم ... ( البته از حق نگذريم ... كل كارم نيم ساعت شد و كارت رو گرفتم اومدم ! )

چه ميشه كرد عزيز دل من تا ايران بشه مثل بقيه موهاي سرمون همرنگ دندون هامون ميشه مگي نه صبر كن و ببين

اره عزيز حكايت ايران حكايت تصوير منه نگاهش كن همه چي تو دستمون هست ولي فقط بايد بنشينيم و نگاهش كنيم استفاده نميشه كرد

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
خب بانك ملت كه چند وقت پيش اين كار رو كرده بود ! اينترنتي ... حساب به حساب ( ملت ) ميشد پول جابجا كرد ! فكر نكنم اينم كاري بيشتر از اين بتونه بكنه !

princekin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از شايان :
خب بانك ملت كه چند وقت پيش اين كار رو كرده بود ! اينترنتي ... حساب به حساب ( ملت ) ميشد پول جابجا كرد ! فكر نكنم اينم كاري بيشتر از اين بتونه بكنه !

فرقش در اينست كه بانك ملت اين امكان را فقط در اختيار حساب هاي جاري قرار مي دهد و فقط كساني كه داراي حساب جاري هستند مي توانند از آن استفاده كنند
ولي اين حساب، حساب پس انداز است و هر كسي مي تواند باز كند

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
اين بانك ملي هم كه هميشه آخر صفه..
32.gif

Mahiar0

کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
لایک‌ها
1,210
اين بانك سپه اشغالترينشون تو رشت
يه دفعه تا حالا نشده تو اين عابر بانكش دستگاش سالم باشه همش خرابه
تازگي ها هم سيبا ملي هم داره اينطوري ميشه همش ارتباط قطع
نمي تونند از پس اين چنين سيستمي در بيان چرا اين كارارو مي كنند :blink:

Arasteh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

خب. من رفتم تو سایت و ثبت نام کردم. می دونم چندان آش دهن سوزی نیست ولی باز هم از هیچی بهتره. فکر کنم باهاش فقط می شه پول قبض آب و برق رو داد!

بانک ملی هم خدمات تقریبا مشابهی رو می ده. کافی که برید سایتش http:www.bmr.ir و ببینید تو بخش خدمات به اصلاح نوین و اینترنتی چیا هست.

این خدماتی که اینا الان تازه می خوان ارائه کنن سال ها پیش تو آمریکا ارئه شد. که ایده ی اصلی اینترنت امروزی شد.

من تو خبرها خوندم که تا دو سال دیگه کل **** بانکی کشور خدمات باید به صورت خدمات بانکی الکترونیکی یا به قولی اینترنتی ارائه کنن.

به نظر من بهتره از همین الان دست به کار شید... یه دفعه می بینید که ملت هجوم می یارن و باز کردن حساب میشه کار حضرت فیل!!!!!!!

princekin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از Arasteh :
سلام

خب. من رفتم تو سایت و ثبت نام کردم. می دونم چندان آش دهن سوزی نیست ولی باز هم از هیچی بهتره. فکر کنم باهاش فقط می شه پول قبض آب و برق رو داد!

بانک ملی هم خدمات تقریبا مشابهی رو می ده. کافی که برید سایتش http:www.bmr.ir و ببینید تو بخش خدمات به اصلاح نوین و اینترنتی چیا هست.

این خدماتی که اینا الان تازه می خوان ارائه کنن سال ها پیش تو آمریکا ارئه شد. که ایده ی اصلی اینترنت امروزی شد.

در مورد دهن سوز بودنش بايد فعالش كرد ديد چه جوريه هر كي زودتر فعال كرد بگه

بانك ملي فقط صورتحساب عابر بانك و جاري سيبا رو ميده

و اما در مورد اخر ايران تو كدوم كار اول بوده حالا اول نگيم بيستم بوده كه تو اين كار

Tiva

Registered User
لایک‌ها
113
من اگر می دونستم احتیاج به فعال شدن داره اصلا ثبت نام نمی كردم !!
ایگولد و پی پال به اون بزرگی از این قرتی بازی ها ندارن !!

princekin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از Tiva :
من اگر می دونستم احتیاج به فعال شدن داره اصلا ثبت نام نمی كردم !!
ایگولد و پی پال به اون بزرگی از این قرتی بازی ها ندارن !!

حرف شما درست است ولي فكر مي كنم براي خريد و فروش ايگولد از طريق ديگه نيازي به رفتن به بانك نباشه
چون من هر وقت ميخواهم ايگولد بخرم بايد نيم ساعت تا يك ساعت تو صف بايستم تا واريز كنم

ali313

Registered User
لایک‌ها
0
زیر خون قمه ، زنجیر ، سینه ، لطم ، سیلی و ... جای
به نقل از princekin :
سوال خوبي بود

با توجه به دريافت و پرداختهاي زيادي كه اكنون از طريق اينترنت بخصوص در مورد خريد و فروش ايگولد انجام مي شود
بهترين و راحت ترين وسريعترين راه استفاده از يك حساب بانكي اينترنتي است
كه ديگر براي خريد و يا فروش ان لازم نباشد در ساعت اداري به بانك مراجعه كنيم بخصوص براي افرادي مثل من كه تا ظهر خوابند
فكر نكنم بشه باهاش پول رد و بدل كرد اينجور كه اينا مي گفتن فقط ميشه صورت حساب آنلاين گرفت همين و بس
حالا بازم بي زحمت يه كم در بارش تحقيق كنيد ببينيم قضيه اش چيه
از قرار معلوم فقط بانك سامانه كه گيتور هاي بانكيش تو اينترنت بازه
بقيه شون ... ندارن اين كار رو بكنن :lol: :lol: :lol:

Arasteh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یه تار مو کندن از خرس غنیمته!!!!!!!!!!!!!!!!!!

بانک ملی وقت صورتحساب یا موجودی می ده. و می شه پول برق رو هم باهاش داد!!!

بانک سپه یه خرده پشرفته تره می شه پول از یه حساب به حساب دیگه انتقال داد و خرید کرد و این چیزا!

ولی فکر می کنم به زودی امکاناتشون رو باید افزایش بدن. به نظر من بهتره که از الان شروع کنیم به باز کردن حساب.

princekin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از Arasteh :
یه تار مو کندن از خرس غنیمته!!!!!!!!!!!!!!!!!!

بانک ملی وقت صورتحساب یا موجودی می ده. و می شه پول برق رو هم باهاش داد!!!

بانک سپه یه خرده پشرفته تره می شه پول از یه حساب به حساب دیگه انتقال داد و خرید کرد و این چیزا!

ولی فکر می کنم به زودی امکاناتشون رو باید افزایش بدن. به نظر من بهتره که از الان شروع کنیم به باز کردن حساب.

همينقدر كه پولو بشه تو حسابها جابجا كرد خوبه

princekin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ويرايش 15 مردادماه

و بعد از تماس تلفني گفتند كه اين سيستم فعلا از طريق رسانه ها تبليغ ميشه مرحله اول ثبت نام هم انجام ميشه ولي هنوز نرم افزار ايين نامه و راهكار ان به بانكهاي تابعه اعلام نشده است
بلافاصله ياد وام ها افتادم كه تلويزيون اعلام ميكنه سه ماه بعد به بانك مراجعه مي كني ميگن ايين نام ش هنوز ابلاغ نشده
دل جناب رييس هم پر بود ميگفت اينها به جاي اينكه اول بيايند به ما بگن ما را در جريان بگذارند بعد بيان اعلام كنن اول اعلام مي كنند و ما را در مقابل مشتري خجالت زده مي كنند

Reza364

Registered User
لایک‌ها
9
به نقل از princekin :
ويرايش 15 مردادماه

بازم گلي به گوشه جمال آقاي رئيس كه به حرفت گوش داده !

kamelot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
يه چيزه جالب، موقع ثبت نام خواستم تاريخ تولد وارد كنم، ديدم براي روز اصلا 31 ام نداره :lol: :lol:
عجب بساطيه ها ما كه 31 ام دنيا اومديم چي كار بايد بكنيم :D :D :D

بالا