• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بالاخره تکلف ایگلد چی شد؟

egold4ucom

Registered User
لایک‌ها
0
معمولا کارت اینترنت های غیر معروف از لحاظ فیلترینگ خیلی بهتر هستند.من که تا به حال دچار مشکل نشده ام تا از پروکسی استفاده کنم.امیدوارم که بالاخره تکلیف معلوم شود.معمولا در کشور ما اول یک مساله ای اجرا می شود و بعد قانونش تصویب می شود.

sascovach

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از egold4ucom :
معمولا کارت اینترنت های غیر معروف از لحاظ فیلترینگ خیلی بهتر هستند.من که تا به حال دچار مشکل نشده ام تا از پروکسی استفاده کنم.امیدوارم که بالاخره تکلیف معلوم شود.معمولا در کشور ما اول یک مساله ای اجرا می شود و بعد قانونش تصویب می شود.
خوب ایراد اگه از فیلتره چرا او جمله معروف نمیاد؟:blink:

fifty_okay

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
عجب مکافاتی شده .مملکت که نیست

saeid.z

Registered User
لایک‌ها
3
چون خیلی از کارهاشون رو دیدم میتونم حدس بزنم اگه فیلتر شده باشه البته اگه چرا جمله معروف نمیاد . توجه کنید اگه جمله معروف بیاد من و شما کلا میفهمیم که فیلتر شد و رفت ولی اگر نیاد و این اتفاق که افتاده بیافته کلا کار ما از تب و تاب میافته یعنی همینی که میبینید نگاه کنید ببینید دوستان چقدر نا امید شدن حالا اگه جمله اومده بود فقط سعی میکردیم از یه راهی وارد بشیم متوجهید ؟

egold4ucom

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از saeid.z :
چون خیلی از کارهاشون رو دیدم میتونم حدس بزنم اگه فیلتر شده باشه البته اگه چرا جمله معروف نمیاد . توجه کنید اگه جمله معروف بیاد من و شما کلا میفهمیم که فیلتر شد و رفت ولی اگر نیاد و این اتفاق که افتاده بیافته کلا کار ما از تب و تاب میافته یعنی همینی که میبینید نگاه کنید ببینید دوستان چقدر نا امید شدن حالا اگه جمله اومده بود فقط سعی میکردیم از یه راهی وارد بشیم متوجهید ؟

دقیقا. این ها که دلشان به حال من و شما نسوخته که بیاین کاری انجام بدهند هدف این است که کسی جز دولت ایران از فعالیت های ایرانیان سودی نبرد غافل از این موضوع که ما در جامعه ای به گستردگی جهان امروز زندگی می کنیم و فعالیت هر کسی می تواند فرد دیگری را در گوشه دیگری از جهان صاحب ضرر یا سود نماید.
این جامعه ای است جهانی و هر چقدر هم از سوی دولتی در این خصوص ممانعت به عمل آید افراد این جامعه بنا به کششی که وجود دارد رو به همگرایی بیشتر خواهند رفت و در این میان بیشترین کسانی که متضرر می شوند دولت ها و ملت هایی هستند که این موضوع را نفهمند یا به دلیل ضعفی که دارند نخواهند این را بفهمند.
مگر ما دوست نداریم که یک سایتی مثل ایگلد وجود داشته باشد که هویتی ایرانی داشته باشد؟چرا وقتی نمی توانیم امکاناتی را به ملت خودمان ارائه دهیم و شخص یا شرکت ثالثی این امکانات را ارائه می دهد به چشم یک بنگاه اقتصادی غیر مجاز به آن نگاه می کنیم؟
واقعا متاسفم!

fifty_okay

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
اقا اگه بمن بگن به کدوم از این دو بیشتر اعتماد می کنی؟
1: یک سایته هایپ 1 روزه را افتاده و روزانه 300 درصد سود می ده مینیمم سرمایه گزاریشم 1000 دولاره یا
2: به کشورت ایران
من 1 رو انتخاب می کنم .اینا شورشو در اوردن خجالت بکشین
دیگه می خواین جلو چیو بگیرین؟
من قاتیه قاتیم اکون خفن:D

shiro

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از fifty_okay :
اقا اگه بمن بگن به کدوم از این دو بیشتر اعتماد می کنی؟
1: یک سایته هایپ 1 روزه را افتاده و روزانه 300 درصد سود می ده مینیمم سرمایه گزاریشم 1000 دولاره یا
2: به کشورت ایران
من 1 رو انتخاب می کنم .اینا شورشو در اوردن خجالت بکشین
دیگه می خواین جلو چیو بگیرین؟
من قاتیه قاتیم اکون خفن:D

بیخودی خون خودت رو کثیف نکن اینا اگه چیزی حالیشون بود که نمی اومدن ایگولدو فیلتر کنن

fifty_okay

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
عجب امضایی داری shiro ای ول .:D

IrSpeed.com

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سایت ما برای مدت ۴۸ ساعت مشکل داشت. بعد از اون هم به خوبی داره مشتریان رو ساپورت میکنه. در مورد egold هم من هیچی نمیگم ، فقط تاپیک های مربوط به این برنامه رو در انجمن ما بخونید :

http://forum.irspeed.com/viewforum.php?f=6

mammad81

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
23
تا حالا این لینکو امتحان کردید؟
کد:
https://www.e-gold.com

fifty_okay

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
تا این سیستم هوش مند فیلترینگ راه نیوفتاده یکی سی پیراشکی رو با کرک بزاره واسه دانلود .من که هر چی گشتم با کرکش گیرم نیومد

Ashimoto

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از fifty_okay :
تا این سیستم هوش مند فیلترینگ راه نیوفتاده یکی سی پیراشکی رو با کرک بزاره واسه دانلود .من که هر چی گشتم با کرکش گیرم نیومد
من تعريف برنامه Secure Accelerator رو از چند نفر شنيدم.... برنامه رو براي 3 ماه با $8 رجيستر ميشه كرد! اگه كسي با ايگلد كار ميكنه $8 براي 3 ماه زياد نيست كه!

mammad81

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
23

fifty_okay

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
به نقل از Ashimoto :
من تعريف برنامه Secure Accelerator رو از چند نفر شنيدم.... برنامه رو براي 3 ماه با $8 رجيستر ميشه كرد! اگه كسي با ايگلد كار ميكنه $8 براي 3 ماه زياد نيست كه!
من به برنامش اعتماد نمی کنم چون کسایی که این برنامه را شارج می کنن ایرانی هستن .می گن سری که درد نمی کنه دستمال نمی بندن.همین سی پیراشکی مگه چشه؟ حالا اگه کسی می تونه برنامشو با کرک بزاره یه دنیا ممنون می شم

Ashimoto

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از fifty_okay :
من به برنامش اعتماد نمی کنم چون کسایی که این برنامه را شارج می کنن ایرانی هستن .می گن سری که درد نمی کنه دستمال نمی بندن.همین سی پیراشکی مگه چشه؟ حالا اگه کسی می تونه برنامشو با کرک بزاره یه دنیا ممنون می شم
من يكي از دوستام از خود سايت شركتش برنامه رو رجيستر ميكنه و خوب كار ميكنه! ولي قيمتش 3.99$ در ماه هست البته نميدونم چطوري سايت ايراني كه ميگه نماينده فروشه ارزون تر از خود سايتش ميده:blink:

fifty_okay

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
به نقل از Ashimoto :
من يكي از دوستام از خود سايت شركتش برنامه رو رجيستر ميكنه و خوب كار ميكنه! ولي قيمتش 3.99$ در ماه هست البته نميدونم چطوري سايت ايراني كه ميگه نماينده فروشه ارزون تر از خود سايتش ميده:blink:
:lol: :lol: :lol:

ParsiaWeb

Registered User
لایک‌ها
2
به نقل از fifty_okay :
كرك نمي خواد، مينويسه دمو ولي تا سال 3000
24.gif
، تازه الان برا من علامت سوال ( ؟ ) ميزنه
21.gif
، لايسنس رو هم نگاه كرده باشي 30 تا يوزر هست، يعني فك كنم اگه 30 نفر همزمان از سرورش استفاده كنن ارور Too Connection ميده

fifty_okay

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
.اره الان که نگاه کردم واسه منم علامت سوال بود و 30 روز همون 30 روز مونده .حالا معلوم می شه .اگه همین جور بمونه که خوبه:D

بالا