• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بالاخره میشه از اینترنت پول درآورد یا نه؟

BraveKnight

Registered User
لایک‌ها
1
سلام
آقا ما آخرش نفهمیدیم که واقعا میشه از طریق اینترنت کسب درآمد کرد یا نه؟!:blink: یکی میگه من فلان قدر پول به جیب زدم، یکی میگه زندگیم سر این قضیه به فنا رفت!!!:wacko: من خودم یه بار تو یه سایتی (اگه اشتباه نکنم 100-dollar-mail.com) فعالیت می کردم اما وقتی درخواست Payout دادم ما رو گذاشت تو خماری!!!
258.gif
حالا اگه سایتی هست که واقعا پول بده دوستان عزیز معرفی کنن (جون مادرتون فقط سرکارمون نذارید!)
79.gif

cyber boy

Registered User
لایک‌ها
7
تا بخوای تو این کار وارد بشی کلی مایه از دست دادی

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697
سلام
آقا ما آخرش نفهمیدیم که واقعا میشه از طریق اینترنت کسی درآمد کرد یا نه؟!:blink: یکی میگه من فلان قدر پول به جیب زدم، یکی میگه زندگیم سر این قضیه به فنا رفت!!!:wacko: من خودم یه بار تو یه سایتی (اگه اشتباه نکنم 100-dollar-mail.com) فعالیت می کردم اما وقتی درخواست Payout دادم ما رو گذاشت تو خماری!!!
258.gif
حالا اگه سایتی هست که واقعا پول بده دوستان عزیز معرفی کنن (جون مادرتون فقط سرکارمون نذارید!)
79.gif

دوست عزیز شما توی اینترنت پولدار هم میشی اما نه از این راههایی که غیر علمی و غیر عاقلانس.
باید بری روی برنامه نویسی کار کنی خروجی بدی بیرون اون موقع توی خونه پاهاتو دراز میکنی و توی حسابت پول میاد.

علم ثروت میاره همونطور که ثروت علم میاره.

:p

BraveKnight

Registered User
لایک‌ها
1
دوست عزیز شما توی اینترنت پولدار هم میشی اما نه از این راههایی که غیر علمی و غیر عاقلانس.
باید بری روی برنامه نویسی کار کنی خروجی بدی بیرون اون موقع توی خونه پاهاتو دراز میکنی و توی حسابت پول میاد.

من هم با حرف شما موافقم. این فکر واقعا مسخره ست که آدم بشه تو خونه روزی رو چهار تا لینک کلیک کنه و آخر ماه هم یکی دو میلیون بیاد تو حسابش. منم دنبال یه چیزیم که واقعا یه کار جدی باشه با درآمدی معقول!;)

amir abbas

Registered User
لایک‌ها
17
شما میتونی از اینترنت پول در بیاری ولی همونطور که دوستان گفتن با ثبت نام تو بعضی از این سایت ها و کلیک روی تبلیغات چیزی گیرت نمیاد. اکثر این سایت ها کلاه بردارن و پولت رو اخر کار بهت نمیدن
شما اگر دنبال کسب در آمد هستی باید سایت انگلیسی راه اندازی کنی. خوب اکثر بروبچ ایرانی به دشت مشکل زبان انگلیسی دارن و بیشتر سایتهای انگلیسی که بچه ها میزنن ، سایت های عکس هستش
ولی همون هم بد نیست. شما سایت انگلیسی راه اندازی کن و روش کار کن ، من مطمئنم بعد از یک سال حداقل به اندازه 70 درصد حقوق یه کارمند در آمد داشته باشی ازش. البته این مقدار حداقل هست و میتونی خیلی بیشتر در بیاری

BraveKnight

Registered User
لایک‌ها
1
شما میتونی از اینترنت پول در بیاری ولی همونطور که دوستان گفتن با ثبت نام تو بعضی از این سایت ها و کلیک روی تبلیغات چیزی گیرت نمیاد. اکثر این سایت ها کلاه بردارن و پولت رو اخر کار بهت نمیدن
شما اگر دنبال کسب در آمد هستی باید سایت انگلیسی راه اندازی کنی. خوب اکثر بروبچ ایرانی به دشت مشکل زبان انگلیسی دارن و بیشتر سایتهای انگلیسی که بچه ها میزنن ، سایت های عکس هستش
ولی همون هم بد نیست. شما سایت انگلیسی راه اندازی کن و روش کار کن ، من مطمئنم بعد از یک سال حداقل به اندازه 70 درصد حقوق یه کارمند در آمد داشته باشی ازش. البته این مقدار حداقل هست و میتونی خیلی بیشتر در بیاری
مثلا چه جور سایتی؟ توش چی کار کنم؟! (انگلیسیم هم بدک نیست:p )​

amir abbas

Registered User
لایک‌ها
17
صرفا دونستن انگلیسی دردی رو دوا نمیکنه. چی بلدی به غیر از زبان. مثلا می تونی برای طراحی وب مقاله بنویسی به انگلیسی یا از این سبک کار ها. من دیدم یه سری از سایت ها مقاله مینویسم و سایتشون شبیه به وبلاگه و این مقالات رو قرار میدن و این مقالات در گوگل و یاهو ایندکس میشه و بعد از google adsense برای تبلیغ سرویس میگیرن و یه در آمدی از این طریق دارن. یه سری سایت های عکس میزنن و بازدید کننده جمع میکنم و باز از این سیستم های تبلیغاتی مثل همین google adsense استفاده میکنن. خیلی کار ها میشه کرد. باید ببینی چی بلدی و چه کاری میتونی انجام بدی

BraveKnight

Registered User
لایک‌ها
1
صرفا دونستن انگلیسی دردی رو دوا نمیکنه. چی بلدی به غیر از زبان. مثلا می تونی برای طراحی وب مقاله بنویسی به انگلیسی یا از این سبک کار ها. من دیدم یه سری از سایت ها مقاله مینویسم و سایتشون شبیه به وبلاگه و این مقالات رو قرار میدن و این مقالات در گوگل و یاهو ایندکس میشه و بعد از google adsense برای تبلیغ سرویس میگیرن و یه در آمدی از این طریق دارن. یه سری سایت های عکس میزنن و بازدید کننده جمع میکنم و باز از این سیستم های تبلیغاتی مثل همین google adsense استفاده میکنن. خیلی کار ها میشه کرد. باید ببینی چی بلدی و چه کاری میتونی انجام بدی
یعنی منظورتون اینه که یه سایت پر بیننده راه بندازم و توش برای سایتهای دیگه تبلیغات کنم؟
خوب با این روش میشه پول درآورد؟! (اما روش جالبیه!);)

mammad81

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
23
اونچه مسلمه با سایت های ptc و هایپ مطمئنا پولدار نمیشید

amir abbas

Registered User
لایک‌ها
17
یعنی منظورتون اینه که یه سایت پر بیننده راه بندازم و توش برای سایتهای دیگه تبلیغات کنم؟
خوب با این روش میشه پول درآورد؟! (اما روش جالبیه!)

دقیقا

الان اکثر سایت های انگلیسی به همین شکل دارن پول در میارن
اگر دقت کرده باشی بیشترشون سرویس هاشون مجانیه. به نظر غیر منطقی میاد و آدم فکر میکنه خوب اینها خرجشون رو از کجا در میارن. خوب خرجشون رو از راه همین تبلیغات در میارن. سرویس های مجانی میدن و بازدید کننده جمع میکنن و از راه تبلیغ پول در میارن

BraveKnight

Registered User
لایک‌ها
1
دقیقا

الان اکثر سایت های انگلیسی به همین شکل دارن پول در میارن
اگر دقت کرده باشی بیشترشون سرویس هاشون مجانیه. به نظر غیر منطقی میاد و آدم فکر میکنه خوب اینها خرجشون رو از کجا در میارن. خوب خرجشون رو از راه همین تبلیغات در میارن. سرویس های مجانی میدن و بازدید کننده جمع میکنن و از راه تبلیغ پول در میارن
اما خوب برپایی یه همچین سایتی خیلی مشکله!
308.gif

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
به نظر من بستگی داره چه کاری رو شروع کنی...هر چی به اندازه خودش که توانایی داشته باشی درآمد داره
از تبلیغ گرفت تا طراحی و فروش

phantom_alon

Registered User
لایک‌ها
1

خوب این ایده جالبیه .اما وقتی کرکر اومد باید لنگاتو جمع کنی بندازی پشت سرت .

phantom_alon

Registered User
لایک‌ها
1
جناب امیر عباس جان حرف شما صد در صد منطقی و درست هست .در ضمن چون بیشتر بازدید ها رو ای پی های غیر ایرانی تشکیل می دن و ارزش کلیک بالایی هم دارن ، میشه روی تبلیغات گوگل حساب کرد .البته اون هم مسدودی داره که وارد یه بحث کارشناسی میشه .اونم برای خودش جا و تاپیک دیگه داره .
در کل به نظر من راه پولدار شدن با استفاده از فکر برتره .

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697
خوب این ایده جالبیه .اما وقتی کرکر اومد باید لنگاتو جمع کنی بندازی پشت سرت .

شما درست میگی اما همین به اصطلاح کرکرها همیشه دنباله یک لقمه نون هستن ولی شرکتهای نرم افزاری روز به روز رشد میکنن. به نظر شما توی جمعیت میلیاردی جهان چند نفر آدم حسابی البته ما ایرانیها که به خاطر تحریم دسترسی نداریم از نرم افزار کرک شده استفاده می کنن به نظر شما حتی کسی که یک کارمند جزء هست و ماهیانه 5000 تا 6000 دلار درآمد داره میاد ریسک کنه و کرک برنامه ای رو نصب کنه نه دوست عزیز طرف اگر با نرم افزارت درآمد داشته باشه که اونو خیلی راحت میخره اگر هم نداشته باشه مثل ما ایرانیها نمیاد 1000 تا برنامه رو یک جا روی سیستمش نصب کنه و سیستم به یک جسد تبدیل کنه.

8ali8

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
دوستان من هم دقیقا همین سئوال رو داشتم که دوستمون گفت
من هم تو فکر این هستم که سایت بزنم واز تبلیغات پول در بیارم ولی سلیت خارجی نمی دونستم .
آیا سایت ایرانی بزنیم فایده نداره ؟ می دونم تبلیغات اگه باشه سایت های خارجی کلیک هاشون ارزش بیشتری داری ؟ در مورد سایت ایرانی هم بگید
به جای عکس باز چی می شه گذاشت ؟ مثلا چه مطالبی؟

hamid206

Registered User
لایک‌ها
2

amir abbas

Registered User
لایک‌ها
17
آیا سایت ایرانی بزنیم فایده نداره ؟ می دونم تبلیغات اگه باشه سایت های خارجی کلیک هاشون ارزش بیشتری داری ؟ در مورد سایت ایرانی هم بگید
به جای عکس باز چی می شه گذاشت ؟ مثلا چه مطالبی؟

سایت فارسی فایده نداره. سیستم های تبلیغات اکثرا سیستم ها حساس به متن هستند و تبلیغات مرتبط به متن نمایش میدن و زبان فارسی برای این برنامه ها هنوز قابل قبول نیست و پشتیبانی نمیشه. البته برای زبان عربی مثل اینکه گوگل به تازگی این سرویس رو راه اندازی کرده در ضمن اگر برای زبان فارسی هم راه اندازی بشه ما تحریم هستیم و با کلی مصیبت شاید بتونی پول بدست بیاری.
به جای عکس شما میتونی مثلا یه سایت تخصصی طراحی داشته باشه و طراحی رو یاد بقیه بدی. تو هر چیزی که تخصص داری اون رو آموزش بدی. دقت کن که تخصصت باید واقعا تخصص باشه نه اینکه دو روز با یه نرم افزار کار کرده باشی خودت رو متخصص بدونی. متخصص به معنای واقعی

اقا من بفرض بیام سایت خارجی بزنم همه سایت های تبلیغاتی از جمله گوگل ایران رو تحریم کرده چک نمی فرسته

این همه از بچه های پی تی الان سایت خارجی دارن و تبلیغات گوگل هم دارن. خوب اینها چطور تبلیغ گرفتن. درسته چک رو به ایران نمیفرسته ولی شما وقتی تو اروپا یا آمریکا آشنا داشته باشی آدرس اونها رو میدی و چک میره در خونه اونها. اون ها هم چک رو نقد میکنن و میفرستن برات

بالا