• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بالاخره میشه از اینترنت پول درآورد یا نه؟

tehrancyber

Registered User
لایک‌ها
0
پول درآوردن از اينترنت همه ميگن آسونه. خوب راست مي گن اما هم وقت مي خواد هم دانش هم ايده هاي نو.
من با فعاليت تو همين انجمن اينجا كه خيلي چيز ساده اي كلي درآمد دارم. 4 تا سايت فارسي و انگيليسي دارم از راه تبليغات كه بقيه هم گفتن راحت روزي 10$ دارم از هر كدوم تازه 3 ماه خودم توشون نرفتم :)
فقط دنبال يك چيز نرو اونم hyip ريسكش بالاست.
بهترين و با كلاس ترينشم نوشتن برنامه است كه pool گفت البته نه براي ايراني جماعت باورت نميشه من براي يك كد ساده php 60$ گرفتم كه سر جمع 3 دقيقه هم وقت نگرفت اما همونو اگر ايراني بود ... ;)

راهاي رسيدن به پول به تعداد آدماي روي زمينه:)

خرداد

کاربر فعال ادبیات
لایک‌ها
82
تایید میشه
هم وقت هم دانش هم ایده
یه چیز دیگه هم که لازمه انعطاف پذیر بودنه اگه تو یه کاری به نتیجه نرسیدی فورا روش خودت رو عوض کن و روش دیگه ای رو امتحان کن این جوری هم تجربه تون بیشتر میشه هم زود تر به نتیجه میرسی هیچ وقت هم نا امید نشید

یاشار

Registered User
لایک‌ها
3
صرفا دونستن انگلیسی دردی رو دوا نمیکنه. چی بلدی به غیر از زبان. مثلا می تونی برای طراحی وب مقاله بنویسی به انگلیسی یا از این سبک کار ها. من دیدم یه سری از سایت ها مقاله مینویسم و سایتشون شبیه به وبلاگه و این مقالات رو قرار میدن و این مقالات در گوگل و یاهو ایندکس میشه و بعد از google adsense برای تبلیغ سرویس میگیرن و یه در آمدی از این طریق دارن. یه سری سایت های عکس میزنن و بازدید کننده جمع میکنم و باز از این سیستم های تبلیغاتی مثل همین google adsense استفاده میکنن. خیلی کار ها میشه کرد. باید ببینی چی بلدی و چه کاری میتونی انجام بدی
به نظر شما مثلاً از طریق راه اندازی Download Center هم میشه چیزی به جیب زد؟ مثلاً یه سایت برای دانلود رایگان موسیقی یا فیلم راه اندازی کنیم و بعد از این که در گوگل ایندکس شد، براش تبلیغات بزنیم؟

cyb3rninja666

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
13
aval host peyda kardanesh moshkele bad google bara hamchin chizi tabligh nemide
< copyright >

davidmors

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
31
به نام خدا

سلام دوستان
عجيبه برا من كه اين سوال تو اين فروم ده ها بار پرسيده شده و باز پرسيده ميشه .
ببينيد اين سوال شما مثل اينه كه بپرسيد در دنياي واقعي ميشه پول درآورد يا نه ؟ خوب اين فقط يه جواب داره : بله
و پول درآوردن در دنياي واقعي راه هاي مختلفي داره
يكي تعميرگاه ميزنه ، يكي بقالي و يكي هم آشغال جمع ميكنه و صد البته كسايي هستند كه دزدي ميكننند يا كلاه ملت رو بر ميدارند .
خب حالا در دنياي مجازي هم دقيقا همين طوره .
راه هاي بسيار زيادي وجود داره و اين محدود به تبليغات نيست .
من برا جواب به سوالاتون آماده هستم .

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
من یه وب سرور توی دیتا سنتر سایت بیا2... دات کام اجاره کردم
اگر یه سایت مثل persianhub راه اندازی کنم درآمد داره؟

Masood_Heidarni

Registered User
لایک‌ها
13
به نام خدا

سلام دوستان
عجيبه برا من كه اين سوال تو اين فروم ده ها بار پرسيده شده و باز پرسيده ميشه .
ببينيد اين سوال شما مثل اينه كه بپرسيد در دنياي واقعي ميشه پول درآورد يا نه ؟ خوب اين فقط يه جواب داره : بله
و پول درآوردن در دنياي واقعي راه هاي مختلفي داره
يكي تعميرگاه ميزنه ، يكي بقالي و يكي هم آشغال جمع ميكنه و صد البته كسايي هستند كه دزدي ميكننند يا كلاه ملت رو بر ميدارند .
خب حالا در دنياي مجازي هم دقيقا همين طوره .
راه هاي بسيار زيادي وجود داره و اين محدود به تبليغات نيست .
من برا جواب به سوالاتون آماده هستم .

با سلام
میشه بزرگواری بفرمایید و در این مورد بیشتر توضیح بدبد؟
با تشکر

cyb3rninja666

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
13

david_sh

Registered User
لایک‌ها
5
بقول دوستمون اینترنت معدل طلاست اما بشرط اینکه آگاهی کامل داشته باشی چون فرق این روش کسب درآمد باروشهای کسب درآمد سنتی اینه که اطلاعات در این روش باید تا حد ممکن کامل و کافی باشه وگرنه چیزی جز ضرر نصیب نخواهد شد.

Behrooz

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
292
به نظر شما مثلاً از طریق راه اندازی Download Center هم میشه چیزی به جیب زد؟ مثلاً یه سایت برای دانلود رایگان موسیقی یا فیلم راه اندازی کنیم و بعد از این که در گوگل ایندکس شد، براش تبلیغات بزنیم؟
ياشار جان

گوگل با موارد نقض كپي رايت مشكل دارد .

شما وقتي فيلم و موزيك را براي دانلود رايگان مي گذاريد به نوعي كپي رايت اين محصولات را نقض مي كنيد .

اگر سوال شما در مورد google adsense است بايد بگوبم گوگل بلافاصله ادسنس شما را مي بندد .

Oproz.com

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مراجعه كنيد به وب سايت زير:
www.oproz.com
اين مي تواند براي شما مفيد باشد.

بالا