Asef
Registered User
- نوشتهها
- 1,228
- لایکها
- 21
داداشي خودتي يا خودمي؟ :blink:به نقل از hwt :يه چيزي تو مايه هاي خيلي دمت گرم![]()
كجا بودي؟ خوفي خوشي؟
داداشي خودتي يا خودمي؟ :blink:به نقل از hwt :يه چيزي تو مايه هاي خيلي دمت گرم![]()
ممنمون از لطفتبه نقل از hamedana :بابا كارت درست
خيلي حاليدم
در ضمن تو سايتگردي هم معرفيش كردم
به نقل از davidmors :در مورد پهناي باند همين حالا تا 10 گيگ رو من هستم
كم اومد هم فايل هاي داونلود رو رو دوتا سرور ميذاريم
ملالي نيست.
ولي در كل منو كه خيلي تكون داد
اصلا كف كردم . انگار من تا حالا اشتباه ميكردم.
چون ايراني ها هم ميتونند.
در كل ممنون
View Bandwidth Usage : 116.15 Meg
راست ميگيابه نقل از mohsenmx :آصف جان من یه مشکلی تو فایرفاکس باهاش دارم اونم اینه که توی Posٍt Repley کار نمی کنهولی توی Fast Replay کار می کنه
چرا نشه كار نشد نداره! ولي منظورت از دنسر چي هست دقيقا؟به نقل از athar :yohooooooooooooooooooo
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
مرسیییییییییییییییییییییی![]()
خیلی باحال شد
مرسی
میتونی یه Dancer واسه YahooMessenger MSNMessenger Paltalk و .... درست کنی؟ خیلی خاطرخواه پیدا میکنه ها. منطق برنامه هم یه چیزی توی همین مایه ها هست. یعنی یه متن رو کپی میکنه توی پنجره مسنجر مورد نظر و به طور خودکار Enter میکنه. به نظرت میشه؟
خوب اينجوري كه حال نمي ده عذاب آورهبه نقل از Asef :راست ميگيابررسي ميكنم ببينم چشه! البته با درگ دراپ توي Post Reply كار ميكنه
ايناها!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
مشكل خواستس خوب منم مشكلش رو گفتم چرا ميزنيبه نقل از Asef :كل حال برنامه به اينه كه تو Quick Reply ازش استفاده كنيم! تو Post Reply كه اسمايلي هست!
Use َQuick Smile in Quick Reply![]()
اما اين ايرادي كه ميگي صدقه سري تعويض اديتور هاست و من هنوز تستش نكردم ببينم چي به چيه!
ولي كلا 90 درصد از آي اي استفاده ميكنن 10 درصد از بقيه مرورگرها! ولي براي آي اي 10 درصد وقت گذاشتم براي بقيه مرورگرها 90 درصد!
خدا اين فاير فاكس و مكستون را به راه راست هدايت فرمايد!![]()
به نقل از mohsenmx :مشكل خواستس خوب منم مشكلش رو گفتم چرا ميزني![]()
![]()
به نقل از athar :Dancer
یعنی اینکه مثلا شما توی روم Paltalk باشی. یکی داره موزیک نازی جون رو میذاره. شما میتونی با کلمات یه رقص راه بندازی. البته برنامه واسه این کار هست و من دارمش. اما اولا پولی هست و نسخه رایگانش قدرت کافی نداره. دوما اینکه برنامه نویسش رفیقمون باشه اصل حاله.......
حالا منظور از رقص کلمات چیه؟
یعنی اینکه این برنامه شما سه تا کادر داشته باشه. توی این سه تا کادر سه تا جمله مختلف بنویسی. مثلا:
بیا
برو
نازی جون
و وقتی روی Start کلیک میکنی این برنامه این کلمات رو هر یک ثانیه یک بار به طور خودکار توی روم میذاره. یعنی یه چیزی تو مایه های Bomber. حتی میتونی قابلیت تعویض رنگها رو به برنامه اضافه کنی.یا اینکه بین کلمات از اسمایل ها استفاده کنی. قابلیت تنظیم تایم بین ارسال هر جمله قابل تنظیم باشه. و و و و ........
هزاران قابلیت دیگه که میشه با AutoUpdate (که خیلی باهاش حال کردم) به برنامه اضافه کنی.
میشه به نظرت؟
C++ Programming