• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بالخره نئوباکس خوبه یا نه؟

sahra_001

Registered User
لایک‌ها
15
سلام.این سایت پی تی سی neobux هم داستانی برا خودش.خیلیها میگن سایت خوبیه و با اپگرید و زیر مجموعه اجاره ای میشه به درآمد2-3 میلیونی در ماه رسید.بعضیها هم میگن اسکم شده و دیگه درآمد زایی سابق رو نداره.
بالخره نئوباکس چجوریه؟ قابل اطمیناه هست یا نه؟میشه ازش درآمد داشت؟
دوستانیکه با این سایت کار کردن و تجربه دارن راهنمایی بفرمایند

این لینک هم یکی از دوستان فرستادن که مونیتورینگ نئوباکس هست.واثعا نئوباکس اسکمه و پرداختی نداره؟
http://www.ptc-investigation.com/neobux.php

esmaeillakzaei

Registered User
لایک‌ها
7
سلام.این سایت پی تی سی neobux هم داستانی برا خودش.خیلیها میگن سایت خوبیه و با اپگرید و زیر مجموعه اجاره ای میشه به درآمد2-3 میلیونی در ماه رسید.بعضیها هم میگن اسکم شده و دیگه درآمد زایی سابق رو نداره.
بالخره نئوباکس چجوریه؟ قابل اطمیناه هست یا نه؟میشه ازش درآمد داشت؟
دوستانیکه با این سایت کار کردن و تجربه دارن راهنمایی بفرمایند

این لینک هم یکی از دوستان فرستادن که مونیتورینگ نئوباکس هست.واثعا نئوباکس اسکمه و پرداختی نداره؟
http://www.ptc-investigation.com/neobux.php
سلام دوست عزیز neobux اسکم نیست فقط ممکنه کاربراش فعالیت سابقشونو نداشته باشن یعنی ممکنه فعالیت کاربرای سایت کم شده باشه از اعتبار خود سایت چیزی کم نشده از نظر من فعالیت کاربرای این سایت خیلی زود مثل اولش میشه
گرچه ممکنه روش های پیشرفته تری جایگزین پی تی سی بشه ولی از نظر من neobux حالا حالا ها هست

Last edited:

sahra_001

Registered User
لایک‌ها
15
میبخشید شما خودتون درآمد در حد میلیون هم از این سایت داشتید؟اصلا دریافتی داشتین؟

esmaeillakzaei

Registered User
لایک‌ها
7
میبخشید شما خودتون درآمد در حد میلیون هم از این سایت داشتید؟اصلا دریافتی داشتین؟
neobux روزانه ده دقیقه بیشتر وقتتونو نمیگیره ولی برای رسیدن به درآمد مورد نظرتون باید ماه ها به فعالیت روزانه خودتون ادامه بدید تا به اون جایی که میخواهید برسید من آموزشو کامل براتون گزاشتم برید بخونید متوجه مدتش میشید
اما برداشتی
بله من یکو نین سال قبل از این سایت برداشتی تا 470دلا هم داشتم نه تنها من بلکه همه دوستان برداشتی از این وب داشتن قبلش من داشتم ولی توی این یکو نیم سال من نه نداشتم چون بنا به دلایلی از کامپیوتر و اینترنت دور بودم
و اکانتی که حالا ساختم یک اکانت جدیده چون neobuxاکانت قبلیمو بخاطر فعالیت نداشتن حذف کرده

neobux اسکم نیست فقط ممکنه کاربراش فعالیت سابقشونو نداشته باشن یعنی ممکنه فعالیت کاربرای سایت کم شده باشه از اعتبار خود سایت چیزی کم نشده از نظر من فعالیت کاربرای این سایت خیلی زود مثل اولش میشه
گرچه ممکنه روش های پیشرفته تری جایگزین پی تی سی بشه ولی از نظر من neobux حالا حالا ها هست

big1280

Registered User
لایک‌ها
8
درود
اگه بخواید اره

big1280

Registered User
لایک‌ها
8
بابت خریدحساب پیزا

sahra_001

Registered User
لایک‌ها
15
حساب پیزا چند؟وریفای شده است؟

big1280

Registered User
لایک‌ها
8
درود
بله ویرفای شده هست و 8 دلار هم مانده حساب داره.
اکانت نیوباکس هم هست اگه میخواید باهم بردارید .
شما چقدر منظورتون هست دوست عزیز

بالا