• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بانکا چجور سود میدن ؟

aryamehr1368

Registered User
لایک‌ها
4,170
در سوئد کفر وجدان وجود دارد
در ایران اسلامی وجدان وجود ندارد
در ایران اسلامی اگه کسی وام قرض الحسنه به مردم بده 70 میلیون آدم که نیازی به وام ندارن میان وام میگیرن چرا؟ چون حسودن چون ما عقده ای هستیم چون ماهی 20 میلیون درآمد داریم ولی از 45 هزار تومن یارانه نمیگزریم
همه صبح تا شب تو این فکرن که چطور میشه یه سر این و اونو کلاه بزاریم یه پولی به جیب بزنیم بریم اونور زندگی کنیم بخدا نصف مردم در همین حد فکر میکنن.
چون با اینکه کلی درآمد داریم اما حرص اون یه ذره سبد کالایی رو میزنیم که به برادر فقیرمون دادن و بلند میشیم میریم توی صف تا هر طور شده بگیریم و گرنه سرمون کلاه رفته.
نمونش وام ازدواج کلی آدم گرفتن ول کردن رفتن نیومدن پس بدن چیکارشون کنیم؟چقد زنگ بزنیم؟ با مامور بریم درخونشون زشت نیست؟
طرف تولیدی داره نمیاد روی بهره وری فکر کنه نمیاد تکنولوژی روز بکار ببره نمیاد هزینه هاشو کاهش بده فقط بلده بگه وااااام واااام وااام آخه وامو میخای توی سرت بزنی؟ آخه تویی که دنبال طرح های جدید فروش یا دانش روز و بهره وری نمیری مطمئن باش نمیتونی توی بازار با تولید کننده های خارجی رقابت کنی هرچی هم که بهش میگی میگه این کارا هزینه داره نمیفهمه که اینها هزینه نیست اینها سرمایه گذاری بلند مدته درسته اولش سودت کم میشه ولی در آینده کمکت میکنه
مملکت ما فقط دنبال سود کوتاه مدتن که سریع بارشونو ببندن برن
فقط هم عده محدودی موفق میشن بقیه مثل چرخ و فلک فقط میچرخن کشور هم به هیچ جایی نمیرسه
بانک هم مجبوره با این طرز تفکر(تفکر دروغ حرص طمع گرگ صفتی) مثل خودشون رفتار کنه و گرنه ورشکست میشه میره
همه ملت هم این طرز تفکر رو ندارن اما تشخیصش سخته
درست وقتی طرز تفکر مردم این باشه بانک هم اون میشه دیگه

MAS✪UD

Registered User
لایک‌ها
245
در مورد وام ازدواج همین پولی که به عنوان وام به ذوجین داده میشه دقیقا همون پولی هست که مردم به عنوان قرض الحسنه توی بانک گذاشتن
یعنی بانک فقط قرض الحسنه مردم برمیداره و میده به ذوجین که کمک حال زندگیشون باشه
فقط حق این کاری که انجام میده 4 درصد کارمزد از گیرنده میگیره
بعد اون وام گیرنده ها نمیان پول رو پس بدن یعنی خود مردم پول خودشونو پس نمیدن فکر میکنن پول بانکه
بابا اینا پول بانک نیست اینا واسه اون بنده خدایی هست که پولشو بع عنوان قرض الحسنه گذاشته بوده توی بانک
حالا بانک هم باید از خودش پول بزاره بده به سپرده گذارای قرض الحسنه چون ذوجین پولاشونو نمیدن
وقتی میگم وجدان نداریم ایناست
وقتی میگم برنامه اقتصادی توی زندگی نداریم ایناست
آقا وام ازدواج اجباری نیست چرا میای میگیری وقتی نمیتونی پس بدی
شما وقتی نمیتونی پول برادرتو پس بدی چرا ازش پول میگیری؟ خب نگیر برو یه کار دیگه کن ولی اگه گرفتی خودتو متعهد بدون که پس بدیش

parviz_r

کاربر فعال بخش کار و سرمایه
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,051
بانکها میان شرکت داری میکنند
یعنی چندین تا شرکت زیر مجموعه خودشون میکنند (واقعی یا صوری) بعد رو معاملات صوری بهشون وام کلان میدن و پول وام (از این جیب به اون جیب رفته) بر میداران تو کارهای ساخت وساز، بازار دلار و ارز، واردات قاچاق و...تا خود اختلا سهای کلان .....
از طرفی اگه به کسی وام بدن ، باسود 28 تا 40 درصد که میگیرن و دیر کردها....

پی نوشت: اون جوانی که بزور تونسته وام دو میلیونی ازدواج بگیر ، مقصر مشکلات اقتصادیه و خرابی وضع بانکهاست :D

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,760
بانکی که ورشکسته پول از کجا میاره وام و سود میده پس ؟ بانکا که تولید اسکناس نمیکنن که ....
1000تا ترفند کاغذ بازی دارند که منم بلد نیستم اما یکیش داستان سیستم پونزی است بانک میاد از اصل سرمایه افراد دیگه به یک سری دیگه سود و اصل سرمایه را میده و وقتی اصل سرمایه ها پولهای چند هزار میلیاردی سیستم های دولتی باشه که تو حساب جاری های بانکها خوابیده نتیجه اینکه سرمایه های من و شما و حتی میلیاردرها پول خرد به حساب میاد و سیستم پونزی به این زودی گندش در نمیاد .البته قبلا گفتم بازم میگم بعضی از بانک ها ورشکسته هستند نه همشون بعضی بازده های بالای 60-70درصد در سال دارند

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,760
برادر بزرگوار اگه جریه دیرکرد میگیره بحثی نیست ولی این سودی ک واسه وام میگیره ی چیزی کم میکنه ب مشتریها سود پرداخت میکنه کاملا اشکال داره واستون مثال میزنم کشور سوئد ب شهرونداش اگه ب پول ایران ده ملیون وام بده همون ده ملیون رو پس میگیره در عوض چیزی ب اسم سود روز شمار ب مشتری پرداخت نمیکنه این سیستم ضعیف بانکداری ماست ک تولید رو ورشکسته کرده بانک چبکار کنه معلومه سود رو کم کنه یا صفر کنه وام ک میده سودش رو کم بگیره در پروژه های واقعی تولید شرکت کنه نه بانک بشه دکون
سیستمهای اقتصادی خیلی پیچیده هستند .همین الان بیاند سیستم شما را اجرا کنند چه اتفاقی می افته تمام مردم بدون استسنا می روند پولشون را از بانک میارند بیرون و چون جایی براش سراغ ندارند ارز-ملک-ماشین-سکه-طلا می خرند نتیجه اینکه یک دفعه دلار میشه 6000تومن شاید هم 10000تومن

در تمام دنیا سیستم بانکی باید بتونه تورم سالانه را پوشش بده اگر نه تو همون سوئد یک نفر پولشو تو بانک نمی گذاره . تمام این مشکلات از گور این تورمه که بلند میشه همین 2-3سال پیش که همه چیز یک دفعه شد 2برابر من سپرده گذار بانک خیلی ضرر کردم نتیجه اینکه پولمو کشیدم بیرون وارد دلالی های مخرب کردم .و شد همون که نباید میشد .پس بانک حداقل باید تورم را پوشش بده اگر سود کم بشه دیگه پولی در بانک نخواهد ماند که به مردم وام بدهند حتی همون وام 30درصد

aryamehr1368

Registered User
لایک‌ها
4,170
سیستمهای اقتصادی خیلی پیچیده هستند .همین الان بیاند سیستم شما را اجرا کنند چه اتفاقی می افته تمام مردم بدون استسنا می روند پولشون را از بانک میارند بیرون و چون جایی براش سراغ ندارند ارز-ملک-ماشین-سکه-طلا می خرند نتیجه اینکه یک دفعه دلار میشه 6000تومن شاید هم 10000تومن

در تمام دنیا سیستم بانکی باید بتونه تورم سالانه را پوشش بده اگر نه تو همون سوئد یک نفر پولشو تو بانک نمی گذاره . تمام این مشکلات از گور این تورمه که بلند میشه همین 2-3سال پیش که همه چیز یک دفعه شد 2برابر من سپرده گذار بانک خیلی ضرر کردم نتیجه اینکه پولمو کشیدم بیرون وارد دلالی های مخرب کردم .و شد همون که نباید میشد .پس بانک حداقل باید تورم را پوشش بده اگر سود کم بشه دیگه پولی در بانک نخواهد ماند که به مردم وام بدهند حتی همون وام 30درصد
داداش وقتی گفتم سوئد اینطوره منظور این نیست ک ی دفعه بیان توایران اجراش کنن تازیرساخت مناسب نباشه هیچی نمیشه همین آلمان بعد نازی ها چطور تونست تورمی ک داشت خفشون میکرد و درست کن این خانه مااز پایه ویران

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,760
در سوئد کفر وجدان وجود دارد
در ایران اسلامی وجدان وجود ندارد
در ایران اسلامی اگه کسی وام قرض الحسنه به مردم بده 70 میلیون آدم که نیازی به وام ندارن میان وام میگیرن چرا؟ چون حسودن چون ما عقده ای هستیم چون ماهی 20 میلیون درآمد داریم ولی از 45 هزار تومن یارانه نمیگزریم
همه صبح تا شب تو این فکرن که چطور میشه یه سر این و اونو کلاه بزاریم یه پولی به جیب بزنیم بریم اونور زندگی کنیم بخدا نصف مردم در همین حد فکر میکنن.
چون با اینکه کلی درآمد داریم اما حرص اون یه ذره سبد کالایی رو میزنیم که به برادر فقیرمون دادن و بلند میشیم میریم توی صف تا هر طور شده بگیریم و گرنه سرمون کلاه رفته.
نمونش وام ازدواج کلی آدم گرفتن ول کردن رفتن نیومدن پس بدن چیکارشون کنیم؟چقد زنگ بزنیم؟ با مامور بریم درخونشون زشت نیست؟
طرف تولیدی داره نمیاد روی بهره وری فکر کنه نمیاد تکنولوژی روز بکار ببره نمیاد هزینه هاشو کاهش بده فقط بلده بگه وااااام واااام وااام آخه وامو میخای توی سرت بزنی؟ آخه تویی که دنبال طرح های جدید فروش یا دانش روز و بهره وری نمیری مطمئن باش نمیتونی توی بازار با تولید کننده های خارجی رقابت کنی هرچی هم که بهش میگی میگه این کارا هزینه داره نمیفهمه که اینها هزینه نیست اینها سرمایه گذاری بلند مدته درسته اولش سودت کم میشه ولی در آینده کمکت میکنه
مملکت ما فقط دنبال سود کوتاه مدتن که سریع بارشونو ببندن برن
فقط هم عده محدودی موفق میشن بقیه مثل چرخ و فلک فقط میچرخن کشور هم به هیچ جایی نمیرسه
بانک هم مجبوره با این طرز تفکر(تفکر دروغ حرص طمع گرگ صفتی) مثل خودشون رفتار کنه و گرنه ورشکست میشه میره
همه ملت هم این طرز تفکر رو ندارن اما تشخیصش سخته
کلا سیستم تربیتی ما تو این کشور در نیم قرن اخیر همین بوده بهمون یاد دادند اگر مفت بود کوفت هم بود بخور . مواظب باش به هم کلاسیت چیزی یاد ندی که یه تست تو کنکور بیشتر میزنه اون قبول میشه تو نه . از خرس یدونه مو هم بکنی غنیمته. بعدش هم خانواده ها برای اینکه انگشت اتهام گنده کاری تربیتیشون به سمتشون نیاد به بچه ها یاد می دهند .مشکلات تو از دولته ،از دینه،از شاه،از کشوره ،از شهره و..........در حالی که یک زمانی در همین ایران کاسبهایی بودند و هنوز انگشت شمار هستند که اگر خودش فروش می کرد و می دید همسایه کم فروش کرده ترازو را برعکس می کرد به نشانه اینکه من امروز فروش کردم برو از همسایه بخر. حالا چی ؟؟؟!!!!:general503::general503::general503:

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,760
داداش وقتی گفتم سوئد اینطوره منظور این نیست ک ی دفعه بیان توایران اجراش کنن تازیرساخت مناسب نباشه هیچی نمیشه همین آلمان بعد نازی ها چطور تونست تورمی ک داشت خفشون میکرد و درست کن این خانه مااز پایه ویران
داداش این خط این نشون تا وقتی تک تک مردم برای اصلاح خودشون قدم بر ندارند وضعیت از همین که هست بدتر خواهد شد که بهتر نمیشه .تحریم و توافق و..........هم همش جو روانی کوتاه مدت داره همون آلمان ،ژاپن و........خودشون خواستند تا به اینجا رسیدند .وقتی تولید کننده جنس با کیفیت میسازه 100تومن چینی هست 90تومن مردم میرند چینی می خرند در حالی که 10تومن تفاوت هیچ تاثیری در زندگی من و شما نداره اما می تونه به قیمت تعطیل شدن یک کارگاه و بیکار شدن 10نفر جوان تمام بشه .تحریم برداشته بشه چیزی عوض میشه ؟؟؟؟؟؟؟نه

aryamehr1368

Registered User
لایک‌ها
4,170
داداش این خط این نشون تا وقتی تک تک مردم برای اصلاح خودشون قدم بر ندارند وضعیت از همین که هست بدتر خواهد شد که بهتر نمیشه .تحریم و توافق و..........هم همش جو روانی کوتاه مدت داره همون آلمان ،ژاپن و........خودشون خواستند تا به اینجا رسیدند .وقتی تولید کننده جنس با کیفیت میسازه 100تومن چینی هست 90تومن مردم میرند چینی می خرند در حالی که 10تومن تفاوت هیچ تاثیری در زندگی من و شما نداره اما می تونه به قیمت تعطیل شدن یک کارگاه و بیکار شدن 10نفر جوان تمام بشه .تحریم برداشته بشه چیزی عوض میشه ؟؟؟؟؟؟؟نه
کاملا باهات توافق دارم :D

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,760
کاملا باهات توافق دارم :D
کی بیام خواستگاری :D

حالا خارج شوخی این فقط مال مبادلات کشور با کشور نیست داخل شهرها هم اهمیت داره . یکی از بزرگترین مشکلات ایران اینه که همه می خواهند بروند تهران و همه امکانات تو تهرانه خوب دلیلش چیه ؟؟؟؟؟طرف می خواهد لباس بخره قرار هفته آینده هم بره تهران میره از تهران لباس میخره و نمیاد از شمای بوتیک دار تو شهر خودش بخره برای خودش هم دلیل میاره چون مثلا تهران فلان لباس 5تومن ارزون تر بود اما به این فکر نمی کنه این 5تومن پولی نیست اما وقتی کار شمای بوتیک دار در شهر خودتون نچرخید تعطیل می کنید و در نتیجه شهر خودتون پس رفت و هر روز تهران پیشرفت می کنه در مورد اقتصاد کشورها هم همینه :general208::general208::general208:

MasoudM

Registered User
لایک‌ها
651
کی بیام خواستگاری :D

حالا خارج شوخی این فقط مال مبادلات کشور با کشور نیست داخل شهرها هم اهمیت داره . یکی از بزرگترین مشکلات ایران اینه که همه می خواهند بروند تهران و همه امکانات تو تهرانه خوب دلیلش چیه ؟؟؟؟؟طرف می خواهد لباس بخره قرار هفته آینده هم بره تهران میره از تهران لباس میخره و نمیاد از شمای بوتیک دار تو شهر خودش بخره برای خودش هم دلیل میاره چون مثلا تهران فلان لباس 5تومن ارزون تر بود اما به این فکر نمی کنه این 5تومن پولی نیست اما وقتی کار شمای بوتیک دار در شهر خودتون نچرخید تعطیل می کنید و در نتیجه شهر خودتون پس رفت و هر روز تهران پیشرفت می کنه در مورد اقتصاد کشورها هم همینه :general208::general208::general208:

شما تمرکزگرایی کشور ایران رو به یک مثال جزئی تقلیل دادید ! یا مثلا رشد پایین اقتصادی بخاطر اینه که من و دوستام و فامیلامون لباس چینی خریدیم یه حرف بی پایه و اساسه که در علم اقتصاد جایی نداره. جامعه مثل یک هرمه که از بالا تا پایینش در قبال شرایط جامعه مسئولن. هر چقدر به بالای هرم نزدیک تر بشیم مسئولیت در قبال مشکلات بیشتره. هرچند اونایی که بالای هرم هستن سعی دارن حل مشکلات رو در مسائل ساده و به دست خود مردم نشون بدن ( مردم از شهر خودتون خرید کنید تا مشکلات اقتصادی حل بشه ) و ظاهرا میلیاردها تومان بودجه تبلیغاتی شون برای القای همچین طرز تفکری در مورد شما بی تاثیر نبوده.

dollar1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,639
ملک و ساخت و ساز مجتمع های بزرگ و غیره مثلا بانک مهر می گفت تو کارخانه تراکتور سازی خارجی سرمایه گذاری کرده ... بانک ملت پارسال یک گاو داری بزرگ گذاشته بود برای فروش در همه زمینه ها فعالیت می کنن!

فلک زده

Registered User
لایک‌ها
2,917
@barool دقیقا میدونم چرا این تاپیک رو زدی و چه تو سرته ! :general703:

sab20

Registered User
لایک‌ها
106
اینکه گفته میشه مردم جنس ارزون چینی یا امثال اون رو می خرن مقصرند این کلا بی معنیه . این که بگیم فرق جنس چینی 10 تومن بیشتر نیست اشتباهه چون اگه این 10 تومن رو به اضافه صد نوع خرج و بدبختی دیگه ای بکنی سر به فلک میکشه .
حالا مردم از کجا مطمئن باشن که اجناس دیگه با کیفیت ترند وقتی که کلاهبردار هم فراونه جنس چینی رو بعنوان کره ای یا فرانسوی می فروشن.

paeeizan

Registered User
لایک‌ها
4,003
بانک و دانشگاه آزاد و غیر انتفاعی ها خون ملت رو دارن میمکن !

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,760
بانک و دانشگاه آزاد و غیر انتفاعی ها خون ملت رو دارن میمکن !
دانشگاه ها انگشت کوچیکه بانک هم نمی شوند چون حداقل دانشگاه 4ریال هزینه داره بده اما بانک همون هزینه هم نداره

behzad_vision

Registered User
لایک‌ها
121
در مورد وام ازدواج همین پولی که به عنوان وام به ذوجین داده میشه دقیقا همون پولی هست که مردم به عنوان قرض الحسنه توی بانک گذاشتن
یعنی بانک فقط قرض الحسنه مردم برمیداره و میده به ذوجین که کمک حال زندگیشون باشه
فقط حق این کاری که انجام میده 4 درصد کارمزد از گیرنده میگیره
بعد اون وام گیرنده ها نمیان پول رو پس بدن یعنی خود مردم پول خودشونو پس نمیدن فکر میکنن پول بانکه
بابا اینا پول بانک نیست اینا واسه اون بنده خدایی هست که پولشو بع عنوان قرض الحسنه گذاشته بوده توی بانک
حالا بانک هم باید از خودش پول بزاره بده به سپرده گذارای قرض الحسنه چون ذوجین پولاشونو نمیدن
وقتی میگم وجدان نداریم ایناست
وقتی میگم برنامه اقتصادی توی زندگی نداریم ایناست
آقا وام ازدواج اجباری نیست چرا میای میگیری وقتی نمیتونی پس بدی
شما وقتی نمیتونی پول برادرتو پس بدی چرا ازش پول میگیری؟ خب نگیر برو یه کار دیگه کن ولی اگه گرفتی خودتو متعهد بدون که پس بدیش

دوست عزیز شما تا به حال وام ازدواج گرفتید. بانک اولا گواهی کسر از حقوق می گیره یعنی قبل از اینکه حقوقت بره تو حسابت بانک قسطش رو بر می داره دوما باید ضامن ببری اونهم از نوع رسمیش. یعنی بانک به خاطر 3 میلیون ده جور ضامن و کوفت و زهر مار از ادم می گیره ،اون وام های چند صد یا چند هزار میلیاردی برای از ما بهترون و بدون هیچ گونه وثیقه و ضامن هست.

MAS✪UD

Registered User
لایک‌ها
245
ملک و ساخت و ساز مجتمع های بزرگ و غیره مثلا بانک مهر می گفت تو کارخانه تراکتور سازی خارجی سرمایه گذاری کرده ... بانک ملت پارسال یک گاو داری بزرگ گذاشته بود برای فروش در همه زمینه ها فعالیت می کنن!
البته فکر میکنم اینطوری بود که اون گاوداری رو به عنوان وثیقه نزد بانک گذاشته بودن که چون وامشونو پرداخت نکردن بانک هم رفت گاوداریه رو گرفت گذاشت مزایده واسه فروش.
یه جا هم من شنیدم طرف طویله رو به به عنوان وثیقه برده بود توی رهن بانک بهش وام داده بودن

بالا