• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

باهوش ها کدام را انتخاب می کنند؟ 6230 || SX1

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
نه خوب يه سري از صحبتهاي ما جنبه شوخي داره من تو چند پست قبلم نقاط ضعف 6230 رو هم گفتم ولي در كل چيزي كه تجربه من نشون ميده و بهش برخورد كردم در نهايت سليقه طرف مهمه تقريبا 40 در صد كارائي رو مي بينند 60 درصد ديزاين و اين درسته چون موبايل مثل ماشين تو دست آدمه لازمه آدم از اون خوشش بياد مثلا بي ام و و بنز هر دو خوبند شايد كارائي بنز بهتر از بي ام و باشه ولي اكثر مردم بي ام و رو انتخاب مي كنند :happy: در مورد 6230 من به دوست عزيزم حامد گفتم كه حسابي تحقيق كنه بعد اقدام كنه 6230 رضايت منو جلب كرده ولي افراد نيز با هم متفاوت هستند ولي شخصا كاري به كارائي ندارم sx1 رو خدا وكيلي مفت بدن دستم نمي گيرم :happy: (توهين به دوستان طرفدار اين گوشي نشه نظر شخصي منه) :happy: :happy: :happy:

sina1808

Registered User
لایک‌ها
7
حالا يه سوال :)
اگه sx1 و اون نوكيا رو بذارن كنار هم بگن يكي رو به عنوان هديه بردار يعني واقعا اين نوكيا رو بر ميدارين ؟ :p :lol: :wacko:
من اين sx1 رو با 6600 و 7610 مقايسه كردم و اينو خرديم :happy:

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
گفتم بحث خريد موبايل سليقه اي است من كوچيك همه شما هم هستم ولي جان خودم :wacko: كه دروغ هم نمي گم sx1 رو مفت بدن نمي گيرم :blush: باور بفرمائيد جدي ميگم البته هدف از اين بحث وقت دوستانو گرفتن نيست بلكه مي خوام بگم انسانها از حيث سليقه چقدر با هم متفاوتند :happy: مخصوصا در حيطه گوشي اين پديده خودشو بهتر نشون ميده :rolleyes: ضمن اينكه من به نظر شما دوستان كاملا احترام قائل هستم چون خودمو اگه جاي شما بزارم نظر شما هم قابل احترامه :happy: در كل من ديزايني به زيبائي 6230 نديدم خيلي كلاسيكه و با اينكه حدود 2 ماه خريدمش ولي مثل روز اول دوسش دارم :blink:

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
به نظر من مقايسه اين دو تا مثل مقايسه چاقو و قيچي ـه. مثل اين مي مونه كه يكي بگه: " خب هر دو تاش وسيله بريدنه ديگه."

امكانات اوليه اين دو گوشي بسيار به هم نزديكه و ميشه گفت براي اونايي كه دنبال ارتقاي قابليت هايي گوشي از طريق نصب نرم افزارهاي جديد نيستند، اين دو گوشي دقيقا يكسانند. ولي SX1 به علت اينكه از سيستم عامل Symbian بهره مي بره، بسيار توانمندتر از 6230 مي تونه باشه.

اينم يه مقايسه تقريبا كامل:
6230-sx1.png

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
من كه اصلا نميتونم خودم رو براي كار با صفحه كليد sx1 قانع كنم. يه كم خلاقانه هست اما به نظرم چندان كارامد نيست. :eek:

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
xplod عزيز بسيار كار خوبي كردي اين مشخصاتو گذاشتي حالا دوستان راحت تر مي تونند انتخاب كنند :happy: سواي اينكه بقولشما بايد به سمبين هم نگاهي داشته باشن اگه مي خوان برن رو رده برنامه :f34r: در كل مقايسه جالبيه اميدوارم آقا حامد قبل از خريد مطالعه كنه تا انتخاب بهتذي داشته باشن .
6230 خداست :happy: :happy: :happy:

راستي يه نگاهي به data speed دو تا گوشي هم داشته باشين بد نيست سال ديگه كه GPRS اومد بدردتون ميخوره اين 6230 يكي از بالاترين ديتا ترانسفر هارو داره :happy:

buf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
فكر مي كنم اگه به جاي اينكه بگيم اين خوبه يا اون بده توضيح بديم گوشي مون چه مزايا و معايبي داره مفيدتر باشه ...

Azalia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
اينكه شما كدومشون رو ميپسندين بنظر من از خصوصيات روحي رواني سرچشمه ميگيره !!!
4 سال پيش يه بنده خدايي وقتي ديد من سي دي هامو با roxio winon cd دارم رايت ميكنم و از nero استفاده نميكنم 1 ساعت نشست برام تفاوتهاي فردي يه افرادي كه از اين 2 برنامه براي رايت استفاده ميكنن حرف زد و كلي برام شخصيت شكافي انجام داد !!!!! و منو واقعا متحير كرد
الانم فكر كنم اينم به روحيات آدم بر ميگرده و ريشه در كودكي يه آدم ها داره !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :blink:

من حتي اگه زيمنس 100 تا امكانات هم از همه گوشي هاي ديگه كمتر داشته باشه بازم زيمنس رو انتخاب ميكنم چون ازش خوشم مياد ولي از شوخي گذشته من تكنولوژي و كارايي محصولات زيمس رو خيلي قبول دارم .

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
به نقل از hamedf :
سلام
مرسي از دوستان و اين كه ميبينم اين تاژيك رونق گرفته
سه سوت جان من كه 6230 رو ديروز گرفتمش خيلي هم باهاش ور رفتم خدايي راضيم مشكلي تا الان بهش بر نخودم.
البته قبولم دارم زيمنس با كلاسه و با محصولاتش كار كردم اما نه گوشيش به نظر من زيمنس بيشتر دنبال دوام هستش و كار اصولي... حالا دقيق نميدونم! :happy:
مباركا باشه.. آقا شيريني! :blush:

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
مباركه به سلامتي :D البته من شيريني نمي خوام چون خودم امروز رفتم با بدبختي يه mmc 256 مارك Xtreme براي گوشيم گرفتم شيريني اين به اون در :happy: :happy: :happy: :happy: :happy:
دوست عزيز منم حرف شما رو قبول دارم كاملا شخصي است البته سواي نظر شخصي من به كمپاني زيمنس احترام مي زارم كمپاني با سابقه و معتبري است :happy: :happy:

black-die

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه حاضران در اين پست :
من هم 6230 دارم . و بسيار از اوون راضي هستم . ولي در جواب اوون دوستمون كه گفته بودن با گارانتي ايراتل بخرين حرف نداره , باسيت بگم كه اصلا اينطور نيست . در گارانتي گوشي هاي نوكيا در تمام خاورميانه و به خصوص در ايران و حاشيه خليج فارس شركت نيا كه گارنتي خدمات طلايي نيا نوكيا را عرضه مي كند بي رقيب است . لازم به يادآوري به دوست خوبمون است كه ايراتل همان ايرانوكيا ي سابق است كه پس از چندين سال رقابت با شركت نيا ورشكست شد و سهام قطعه قطعه شده اش را هر كسي كه از راه رسيد خريد و پس از مدتي نام ايراتل را به خود گرفت .
پس در زمينه گوشي هاي نوكيا نام خدمات طلايي نيا نوكيا را با سالها خدمات مطلوب به مشتريان را فراموش نكنيد .

با تشكر

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
پس در زمينه گوشي هاي نوكيا نام خدمات طلايي نيا نوكيا را با سالها خدمات مطلوب به مشتريان را فراموش نكن

:blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink:
دوست عزيز اين جمله آخري شما منو به اين شك انداخت كه نكنه شما يكي از دست اندر كاران نيا باشين ;) ;) ;)
در مورد ايراتل ....بله ايرانوكيا يه شركت قديميه كه من اولين گوشيمو يعني 8210 رو از اونجا خريدم در مورد اين جمله اي كه توصيه به گارانتي ايراتل كردم طبق اين اصل بود كه تو بازار موبايل گارانتي ايراتل را بعنوان اوژينال مي شناسند وبايد خدمت شما عرض كنم در خصوص 6230 گارانتي ايراتل گرانترين قيمتو داره :wacko: :wacko: ايراتل 6230 تو بازار تا 190 تومن معامله ميشه :happy:

Azalia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از black-die :
سلام به همه حاضران در اين پست :
من هم 6230 دارم . و بسيار از اوون راضي هستم . ولي در جواب اوون دوستمون كه گفته بودن با گارانتي ايراتل بخرين حرف نداره , باسيت بگم كه اصلا اينطور نيست . در گارانتي گوشي هاي نوكيا در تمام خاورميانه و به خصوص در ايران و حاشيه خليج فارس شركت نيا كه گارنتي خدمات طلايي نيا نوكيا را عرضه مي كند بي رقيب است . لازم به يادآوري به دوست خوبمون است كه ايراتل همان ايرانوكيا ي سابق است كه پس از چندين سال رقابت با شركت نيا ورشكست شد و سهام قطعه قطعه شده اش را هر كسي كه از راه رسيد خريد و پس از مدتي نام ايراتل را به خود گرفت .
پس در زمينه گوشي هاي نوكيا نام خدمات طلايي نيا نوكيا را با سالها خدمات مطلوب به مشتريان را فراموش نكنيد .

با تشكر

خب حالا نوكيا دوس داري كه خريده باش ! چرا داد ميزني ؟

با تشكر

sina1808

Registered User
لایک‌ها
7
مباركه
ايشالا دفعه بعد sx2 بخري ;)

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
بازم ميبينم زيمنسيها چشم مارو دور ديدن ....دارن جولون ميدن :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Babak Tigerboy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بچه ها درسته که sx1 صدای زنگش کمه ؟

و اینکه تم نداره ؟

:wacko:

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
به نقل از hamedf :
سلام
خوبيد همگي آقا ببخشيد من همش دستم تو 6230 بود نتونستم بيام
خيلي مرسي از دوستاني كه تبريك گفتن
دفتر خاطرات عزيز 3 سوت جان و ديگر دوستان جديدم.
شيريني به دفتر خاطرات اگه بخواد مي تونم بدم چون همشهري هستيم :D
اما ديگر دوستان مخلص شونم... حالا يكي ندونه فكر مي كنه 100 تا سهم شركت نوكيا را خريدم.
:happy:
شاد باشيد هميشه ;)
آقا ما شيريني نميخوايم فقط بده يه بوق باهاش بزنيم! :D
ايشالله ازش راضي باشي. من كه با همون نوكيا 8210 خودم كار ميكنم. نوكيا داراش صلوات! :happy:

بالا