• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

باکسی با پرداخت کمتر از 24 ساعت

وضعیت
موضوع بسته شده است.

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
سلام
همونطور که می دونید الان هرکسی از خونه فرار می کنه یه باکس می زنه و بعد از چند روز الی چند ماه شکست می خوره و پول کسی رو پرداخت نمی کنه،بعد از اینکه 110 تومن پول بی زبون رو توی باکس24 از دست دادم،تصمیم گرفتم دیگه توی هیچ باکسی فعالیت نکنم،اما همون موقع ها بود که آواباکس نظرم رو جلب کرد و 21 تومن توش سرمایه گذاری کردم و نتیجه این کارم رو هم دیدم،دیروز 38 تومن درخواست دادم به حسابم واریز بشه و در کمتر از 1 ساعت پرداخت شد که توی هیچ باکسی تاحالا سابقه نداشته! :)
سند پرداخت:
14876705643651314187.jpg

نحوه کار سایت هم که دیگه توضیح نمی خواد،ولی اگر کسی خواست بگه تا براش توضیح بدم ;)
برای عضویت کلیک کنید

xenator

Registered User
لایک‌ها
83
سایتا و باکسای ایرانی ممکنه اوایل چند روزی یه مقدار پول بدن ولی خیلی زود اسکم میشن.شما برو سایت 1bazdid که اونقدر طرفداریشو میکردی پیداش کن بیارش.نکنه خودتم باهاش همکاری!

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
سایتا و باکسای ایرانی ممکنه اوایل چند روزی یه مقدار پول بدن ولی خیلی زود اسکم میشن.شما برو سایت 1bazdid که اونقدر طرفداریشو میکردی پیداش کن بیارش.نکنه خودتم باهاش همکاری!
lol "کاربر تازه وارد"،فعلا که این سایت پرداخت داره،و به نظرم در آینده هم خواهد داشت،1بازدید اس ام اس داده که یه سری مشکلات فنی پیش اومده و بعد از رفع کردنشون بر می گردن :)

xenator

Registered User
لایک‌ها
83
من اگه تازه واردم حداقل سایتای بی ارزشو میتونم تشخیص بدم.ولی بعضیا که به قول خودشون قدیمین و چند ساله تو این کارن اینقدر بیشعورن که با معرفی سایتای بی ارزش و خیلی اوقات اسکم وقت دیگرانو میگیرن.

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
من اگه تازه واردم حداقل سایتای بی ارزشو میتونم تشخیص بدم.ولی بعضیا که به قول خودشون قدیمین و چند ساله تو این کارن اینقدر بیشعورن که با معرفی سایتای بی ارزش و خیلی اوقات اسکم وقت دیگرانو میگیرن.
بله همچین آدمایی وجود دارن،ولی خوب به من چه :)

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
من تازه وارد نیستم .
اما واقعا باید به عقل کسانی که هنوز سراغ باکس های ایرانی میرن شک کرد . همین و بس
به عقل کسایی هم که سراغ سایتی میرن که تند و تند حسابشون رو می بنده و "وریفای" می خواد هم باید شک کرد :)

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
حشره کش رو نمی دونم کجا گذاشتم چه قدر سوسک و مگس جمع شده این دور و بر :)))))
تعداد اعضای سایت الان 3153 نفره،بعد از رسیدن به 4000 نفر دیگه سایت عضو گیری نمی کنه پس هرچه زودتر برای عضویت اقدام کنید :)

salehinia

Registered User
لایک‌ها
180
اوه اوه
من بدو برم ثبت نام کنم
میلیاردر شدن رو دارم از دست میدم
اوه اوه اوه اوه چه فرصت مناسبی رو داریم از دست میدیم اوه اوه اوه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
تعداد اعضای سایت الان 3153 نفره،بعد از رسیدن به 4000 نفر دیگه سایت عضو گیری نمی کنه پس هرچه زودتر برای عضویت اقدام کنید :)
ما هم بدنبال واکسینه کردن فروم پرشین تولز از شر باکتری و ویروسها همچون شما هستیم .

xenator

Registered User
لایک‌ها
83
واقعا چیزی که لیاقت خودت هستو به دیگران نسبت میدی.مگه اینکه منظورت همون 3153 نفر + خودت باشه.:D

vbnsan

Registered User
لایک‌ها
168
این بنده خدا یک سایت معرفی کرده ،حالا چه دوستانی که در "پ.ت" تازه کار هستند چه حرفه ای خودشون بهتره تشخیص بدهند خوب هست یا نه!
اما دوستانی که حرفه ای هستند خواهشا با حرف های غیر حرفه ای ارزش خودشون را هیچ وقت پایین نیاورید.
امیدوارم شما در سایتی که معرفی کرده اید موفق باشید.اما اصولا تا حالا سایت کلیکی ایرانی خوب نیامده اما شاید " 0.01%" این سایت خوب باشد.
دوستان تمام سایت های ایرانی رو زیر سوال نبرید، من خودم با چند سایت پاپ آپ همکاری می کنم و هم در این 6 ماه پرداخت سریع و به موقع داشتند.

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
این بنده خدا یک سایت معرفی کرده ،حالا چه دوستانی که در "پ.ت" تازه کار هستند چه حرفه ای خودشون بهتره تشخیص بدهند خوب هست یا نه!
اما دوستانی که حرفه ای هستند خواهشا با حرف های غیر حرفه ای ارزش خودشون را هیچ وقت پایین نیاورید.
امیدوارم شما در سایتی که معرفی کرده اید موفق باشید.اما اصولا تا حالا سایت کلیکی ایرانی خوب نیامده اما شاید " 0.01%" این سایت خوب باشد.
دوستان تمام سایت های ایرانی رو زیر سوال نبرید، من خودم با چند سایت پاپ آپ همکاری می کنم و هم در این 6 ماه پرداخت سریع و به موقع داشتند.
بله همینطور که میبینید یه عده معلوم الحال ریختن تو تاپیک و چرت و پرت میگن و پست های هم رو لایک می کنن که بگن ما حرفه ای هستیم و... ولی باید بگم زرشک :)))،مثلا اگر فعالیت در سایت های ایرانی یعنی خریت،پس 70% وبمستر های ایرانی خریت کردن که دارن از سایت های پاپ آپ ایرانی استفاده می کنن،حالا خوبه مدرک پرداخت سایت رو هم گذاشتم که زیر یک ساعت پرداخت کرده،این حرف خیلی احمقانست که بگی فعلا پرداخت داره ولی در آینده نخواهد داشت،اون سایت ایرانی هم که تاپیکش بسته شد و همین افراد توش وز وز می کردن دیشب فکر می کنم 35مین برداشتم رو پرداخت کرد و تاحالا 634 هزارتومن پرداخت کرده به من،حالا من یه بار توی یکی از هایپ هایی که همین هایی که خودشون رو "حرفه ای" می دونن ثبت نام کردم و 17 دلار پولمو بالا کشید،البته کاربرای PT هم عاقل هستن و می دونن به حرف کی گوش بدن به حرف کی گوش ندن،تا الان 2 نفر از این تاپیک ثبت نام کردن توی این سایت :)

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
بله همینطور که میبینید یه عده معلوم الحال ریختن تو تاپیک و چرت و پرت میگن و پست های هم رو لایک می کنن که بگن ما حرفه ای هستیم و... ولی باید بگم زرشک :)))،مثلا اگر فعالیت در سایت های ایرانی یعنی خریت،پس 70% وبمستر های ایرانی خریت کردن که دارن از سایت های پاپ آپ ایرانی استفاده می کنن،حالا خوبه مدرک پرداخت سایت رو هم گذاشتم که زیر یک ساعت پرداخت کرده،این حرف خیلی احمقانست که بگی فعلا پرداخت داره ولی در آینده نخواهد داشت،اون سایت ایرانی هم که تاپیکش بسته شد و همین افراد توش وز وز می کردن دیشب فکر می کنم 35مین برداشتم رو پرداخت کرد و تاحالا 634 هزارتومن پرداخت کرده به من،حالا من یه بار توی یکی از هایپ هایی که همین هایی که خودشون رو "حرفه ای" می دونن ثبت نام کردم و 17 دلار پولمو بالا کشید،البته کاربرای PT هم عاقل هستن و می دونن به حرف کی گوش بدن به حرف کی گوش ندن،تا الان 2 نفر از این تاپیک ثبت نام کردن توی این سایت :)
بذار تصحیح کنم،674 هزارتومن،40 هزارتومن دیگه همین الان بهم پرداخت کرد این سایت "ایرانی"،مدارکش توی وبلاگم که توی امضام هست موجوده :)

rapidleech

Registered User
لایک‌ها
1,261
من کلا کاری به بحثا ندارم ولی میتونم بگم avabux در حال حاضر تنها سایت معتبر کلیکی ایرانیه با ادمین با شخصیت و حرفه ای که عضو همین فروم هم هست
بنده پلنی رو از سایت ایشون خریدم که اونطور که باید نتیجه نداد ادمینش هم ,حمیدرضای گل ,پول بنده رو در کمتر از 2 ساعت برگردوندن
البته در کل کار با پی تی سی ایرانی اشتباست
خارجی خیلی بهتر جواب میده

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا