• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

باکسی با پرداخت کمتر از 24 ساعت

وضعیت
موضوع بسته شده است.

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
من کلا کاری به بحثا ندارم ولی میتونم بگم avabux در حال حاضر تنها سایت معتبر کلیکی ایرانیه با ادمین با شخصیت و حرفه ای که عضو همین فروم هم هست
بنده پلنی رو از سایت ایشون خریدم که اونطور که باید نتیجه نداد ادمینش هم ,حمیدرضای گل ,پول بنده رو در کمتر از 2 ساعت برگردوندن
البته در کل کار با پی تی سی ایرانی اشتباست
خارجی خیلی بهتر جواب میده
بله این سایت در حال حاظر بهترین پی تی سی ایران هست و من به همین دلیل اینجا معرفیش کردم :)
ولی با جمله آخرتون موافق نیستم،اونقدی که توی نئوباکس و پروباکس و هایپ های خارجی ضرر کردم تو هیچ سایت ایرانی ضرر نکردم :)

MAHDIGHADIMI

Registered User
لایک‌ها
385
سلام
همونطور که می دونید الان هرکسی از خونه فرار می کنه یه باکس می زنه و بعد از چند روز الی چند ماه شکست می خوره و پول کسی رو پرداخت نمی کنه،بعد از اینکه 110 تومن پول بی زبون رو توی باکس24 از دست دادم،تصمیم گرفتم دیگه توی هیچ باکسی فعالیت نکنم،اما همون موقع ها بود که آواباکس نظرم رو جلب کرد و 21 تومن توش سرمایه گذاری کردم و نتیجه این کارم رو هم دیدم،دیروز 38 تومن درخواست دادم به حسابم واریز بشه و در کمتر از 1 ساعت پرداخت شد که توی هیچ باکسی تاحالا سابقه نداشته! :)
سند پرداخت:
14876705643651314187.jpg

نحوه کار سایت هم که دیگه توضیح نمی خواد،ولی اگر کسی خواست بگه تا براش توضیح بدم ;)
برای عضویت کلیک کنید
این سایتی که شما گفتی خوبه اما از اون بهتر اینهhttp://buxiranzamin.com/?r=mahdighadimi2325

MAHDIGHADIMI

Registered User
لایک‌ها
385
من کلا کاری به بحثا ندارم ولی میتونم بگم avabux در حال حاضر تنها سایت معتبر کلیکی ایرانیه با ادمین با شخصیت و حرفه ای که عضو همین فروم هم هست
بنده پلنی رو از سایت ایشون خریدم که اونطور که باید نتیجه نداد ادمینش هم ,حمیدرضای گل ,پول بنده رو در کمتر از 2 ساعت برگردوندن
البته در کل کار با پی تی سی ایرانی اشتباست
خارجی خیلی بهتر جواب میده
نمی دونم چرا شما ها به سایت های خارجی گیر دادید اکثر سایت های خارجی باز دهش از سایت های ایرانی کمتره و اکثرشون اسکم می شن اکثرشون به ایران پرداخت ندارن(اونایی که ایران رو تحریم نکردن مثل پرفکت مانی) و... ایرانی خیلی بهتره
حالا خودتون می دونید این نظر شخصی بنده حقیر بود

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا