mehran_f1
Registered User
- نوشتهها
- 41
- لایکها
- 0
سلام خدمت بچه های پی تی ( البته فقط فیلتر شکن داراش ! )
هدف از این تاپیک درخاسته راهنمایی از شماست .....
قضیه از این قراره که من یه زمینه کشاورزی به مساحته 132 هکتار توی یکی از بخشهای یک شهرستان توی هرمزگان دارم و بعد از 18 سال و اندی میخام ازش بهره برداری کنم !
فقط چند تا مشکل وجود داره :
1- برای کشاورزی تو اون زمینه دست نخورده 30 الی 40 میلیون ( و حتی بیشتر ) پول نیاز هست که از عهده ی ما خارجه ! تازه این پوله آماده سازیه زمین برای کشاورزیه ( تازه زمینش آب هم نداره ....فقط مجوز حفر چاه داره ! )
و اونوقت که این کار ها انجام شد خوده کشاورزی میمونه که کاره من نیست !
2- نمیدونم چطوری میتونم با اون زمین وام بگیرم ! یا اصلا میشه ؟
3- به نظره شما این زمین چند می ارزه ! اگه برای فروش بزارم چند وقته میتونم آبش کنم !
از هر کی اطلاعی از اینکه من چیکار میتونم با این زمین بکنم درخاست میکنم منو راهنمایی کنه !
فعلا .. .
هدف از این تاپیک درخاسته راهنمایی از شماست .....
قضیه از این قراره که من یه زمینه کشاورزی به مساحته 132 هکتار توی یکی از بخشهای یک شهرستان توی هرمزگان دارم و بعد از 18 سال و اندی میخام ازش بهره برداری کنم !
فقط چند تا مشکل وجود داره :
1- برای کشاورزی تو اون زمینه دست نخورده 30 الی 40 میلیون ( و حتی بیشتر ) پول نیاز هست که از عهده ی ما خارجه ! تازه این پوله آماده سازیه زمین برای کشاورزیه ( تازه زمینش آب هم نداره ....فقط مجوز حفر چاه داره ! )
و اونوقت که این کار ها انجام شد خوده کشاورزی میمونه که کاره من نیست !
2- نمیدونم چطوری میتونم با اون زمین وام بگیرم ! یا اصلا میشه ؟
3- به نظره شما این زمین چند می ارزه ! اگه برای فروش بزارم چند وقته میتونم آبش کنم !
از هر کی اطلاعی از اینکه من چیکار میتونم با این زمین بکنم درخاست میکنم منو راهنمایی کنه !
فعلا .. .