• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

با این شرایط ازدواج کنم با این خانم؟

sina1415

Registered User
لایک‌ها
260
سلام
من مهندس برق هستم
تو یه شرکت پیمانکاری کار می کنم ماهی 500- زیاد زور بزنم خودمو بکشم براشون 600 بدن
از 7 صبح تا 5 بعد از ظهر
خانوادم گیر دادن زن بگیر
خودم اصلا دوس ندارم
می گن بیاد دختر عموت رو بگیر
این خانم:
فوق لیسانس هستن مطمئنم امسال هم 100 در صد دکترا قبول میشه ( چون هم لیسانسش هم فوقش که الان ترم اخره تو یه دانشگاه خوبه و خودش هم خر خونه )
4 سال کوچکتر از منه
قد بلند
مامانم میگه خیلی خوشکله ( خودم 4 ساله ندیدمش چون اونها تو یه شهر دیگه هستن و من به شخصه خونشون نمیرم )
باباش براش یه پراید هم خریده
برم خواستگاری با کله بهم می دن
اگه شما جای من بودین با این خانم ازدواج می کردین؟
به نظر شما مشکل پیش نمیاد در اینده
یه حسی بهم میگه نکن چون:
1- اون دکتراش رو می گیره و من زور بزنم برم فوقم رو دانشگاه ازاد بگیرم.
2- به هیچ وجخ قدرت خرید خونه تو شهر اون رو ندارم ( چون تو مرکز استان هستن و یکی از شهرهای بزرگ ) همچنین من کارم معلوم نیس کدوم شهر باشه
3- اون شهر دیگست و من شهر دیگه
4- من دوست دارم زنم خاکی باشه ...خودشو نگیره .. نمی دونم این چه جوره .. می ترسم درس خونده اون جور خاکی و خودمونی که می خوام نباشه

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627
دوست عزیز شما اینقدر خودت رو دست کم نگیر .. ایراد آقایون اینه که همش فکر میکنند از طرف مقابل کمترن ..

monavari

Registered User
لایک‌ها
30
دوست گرامی
اول اینکه به قول خودت 4 سال ندیدش
دوم اینکه هنوز که با خودش حرف نزدی
سوم اینکه اون شهر دیگه شما شهر دیگه ملاک خیلی بالایی برای ازدواج نیست
چهارم اینکه هنوز شرایط اون رو که نمیدونی
پنجم شاید حس هم دخیل باشه در ازدواج اما فعلا ببین عقلت چی میگه
......

JVC

Registered User
لایک‌ها
263
سلام

اول برو طرف رو ببین بعد تصمیم بگیر .

محمد دیدن و موسی شنیدن /// شنیدن کی بود مانند دیدن.

موفق باشی.

hsh988

Registered User
لایک‌ها
64
اول ببینش بعدشم به نظر من با ۵۰۰ ۶۰۰ تومان نمیشه زندگی چرخوند بعدشم به قول خودت او دکتراشم احتمالا می گیره. یکمی باید سیاست داشته باشی که دکتراشو تو سرت نزنه اگه داری و می تونی بهش ثابت کنی از اون سرتری برو جلو. البته همین اول خودت و نباز قبل اینکه خواستگاری بری اول ببینش چند بار باهاش برو بیرون ببین چند چندین بعد تصمیم بگیر.

Sent from my iPad using Tapatalk

Adin

Registered User
لایک‌ها
769
اول برو ببینش ... بهترین کار همینه که ببینیش

cclboys

Registered User
لایک‌ها
447
ازش بخوا رفوزه بشه

Sent from wc using sifoun

bahri-d

Registered User
لایک‌ها
225
اولا که رشته اش چیه ؟ شما لیسانس نیستی و مهندسی ;) ثانیا که شما که همدیگرو خیلی وقته ندیدین تا میتونی هم موقع خواستگاری که با هم حرف میزنین هم موقع نامزدی از راه میتونی امتحانش کن . ثالثا که تو زندگی هر چی خودتو پایین تر فرض کنی همونقدر هم پایین فرض خواهی شد .

hamidk

Registered User
لایک‌ها
144
دوست عزیز شما اینقدر خودت رو دست کم نگیر .. ایراد آقایون اینه که همش فکر میکنند از طرف مقابل کمترن ..
این دوستمون میگه "برم خواستگاری با کله بهم می دن" شما میگی خودت را دست کم نگیر؟؟؟ :blink:

برادر من وقتی نمیشناسیش چطور می خواهی باهاش یه عمر زندگی کنی؟ اگر فقط مدرک و ماشینش را ملاک قرار دادی من تضمین می کنم بعد ازدواج بدبخت میشید, بحث تمام عمرت هست بدون شناخت تصمیم نگیر

kasra03

Registered User
لایک‌ها
276
باماهی 500 تومن و یه لیسانس از دهات میخوای بری خواستگاری یه خانم دکتر خوشگل قد بلند بالا شهری تازه فکر کردی با کله هم بهت میدن؟!! فقط ناراحتی خودشو برات نگیره؟!!
درسته دوره قحط الرجاله ولی نه دیگه اینقدر!!

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
كلا دخترها دو دسته اند : يا دانشجو اند يا شوهر كردن :lol:

اگه با اين اوصافي كه تو گفتي باشه اينو تا بلندش كردن و ديگه واسه تو نمونده . از من ميشنوي اينو نگير . چرا ؟‌
1- خانوادش شهر دوره
2- كسي از شهر بزرگ نمياد شهر كوچيك زندگي كنه (البته كسايي هستن كه ميان ولي كلا استثنا قائده رو پاك نمي كنه )
3- اين دكتراست تو ليسانسي بيش نيست . بي سواد .... (شووووخي) . كلا شوور بايد يه سر و گردن از زيدش بالا باشه
4- قد بلنده و به درد نمي خوره چون تو خونه زياد جا ميگيره و چون بدنش بزرگه لباساش گرونم ميشه :دي !
5- اين فقط نشسته درس خونده پس اين هيچي از خونه داري نيدونه . بگي بوس بده با ملاقه ميزن تو ملاجت !

حالا اگه بخواي نظر كارشناسي بدم بايد ببينمش .

sina1415

Registered User
لایک‌ها
260
ممنون از همه دوستان
رشتش فیزیک هست
بعد هم من تو دهات نیستم:دی
کاشکی تو دهات زندگی می کردم .. عشق است صفای مردم دهات
نظر همه خوب بود.. باید باهاش حرف بزنم
اینم که می گن با کله بهم میدن جدی بود
چون
عموم که سالی 1 بار هم به من زنگ نمی زده ( سالی که چه عرض کنم ) این اواخر خیلی مهربون شده و همینطور زن عموم و علائمی دیگر ....
دختره خواستگار هم داره.. اینم که تا حالا ازدواج نکرده به خاطر اینه که عموم سخت گیره و دوست داره به یه آشنا و اقوام نزدیک بدتش .. چون تک دختره و دوست نداره بعدها پشیمون بشه
من می خوام وقتی مثلا یه رفیقم اومد خونمون زنم نگه این کیه اوردی .... حتی رو خودش نزاره بیاد سلام کنه .. چرا این جوری حرف میزنه... چرا اینکارا رو می کنه
دلم می خواد زنم خاکی باشه
مثلا اگه میوه خونه نداریم
بیاد بگه ما میوه نداریم .. کلم داریم می خوای بیارم بخورین( این مثال بود فقط)
با این اوصاف فک نمی کنم بدرد من بخوره ( البته می گم من ندیدمش تازگی ها و اخلاقشو نمی دونم )
البته من دوست ندارم ازدواج کنم ( چون ما بازار آزاد کار می کنیم:d ) ولی خانواده گیر دادن

iloveuiran

Registered User
لایک‌ها
2
به نظر من برای خودت 2 کار جور کن درامدت که بره بالا خانوادت هم کم کم بیخیال میشن مثلا برو بزن تو کار برنامه نویسی پروژه های خونگی بگیر شبا بشین انجام بده درامدشم عالیه

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
like .....

این دوستمون میگه "برم خواستگاری با کله بهم می دن" شما میگی خودت را دست کم نگیر؟؟؟ :blink:

برادر من وقتی نمیشناسیش چطور می خواهی باهاش یه عمر زندگی کنی؟ اگر فقط مدرک و ماشینش را ملاک قرار دادی من تضمین می کنم بعد ازدواج بدبخت میشید, بحث تمام عمرت هست بدون شناخت تصمیم نگیر

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
حالا نظر من رو به عنوان 1 دختر بشنو .اگه واقعا دوست نداری ازدواج کنی و بهت تحمیل میکنن خانوادت اصلاااااااااااااااااااا نرو خواستگاری اینو جدی میگم .اول ببین از زندگی چی میخوای و دوست داری زن آیندت چه شکلی باشه از هر لحاظ .بعدم واقعا رو راست و صادقانه برو جلو و همه چیو بگو.و از اونم بخواه که کاملا رو راست تمام خواسته هاشو بگه .هر شرط و شروطی دارین با هم بذارین
اصلا تحصیلات مهم نیست لیسانس یا فوقش تاثیر آن چنانی نداره مهم طرز فکره و عاقل بودن افراد هست که مهمه .نه خیلی خودتو دست بالا بگیر که معذرت میخوام حال طرف بهم بخوره که طرف کسی نیست چه کلاسی میذاره نه خودتو دست کم بگیر هر کس شرایط خودشو داره دیگه .
خلاصه حتما چند ماهی باهاش برو بیا .ایشالا هر چی به صلاحته پیش بیاد

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
بیاد بگه ما میوه نداریم .. کلم داریم می خوای بیارم بخورین

مهمون هم ميگه آره بيار دور همي كلم قاچ كنيم بخوريم . واسه معده خيلي حال ميده . هوا رو تسفيه ميكنه .

faithless

Registered User
لایک‌ها
48
همین 2کلمه برای منتفی شد قضیه کافیه
دوست عزیز 0.000000000001% درصد فکر نسل آیندت باش و این کار رو نکن
آزمایش و این حرف ها همه با درصدی خطا همراه ان

sina1415

Registered User
لایک‌ها
260
دوست كيه . شما فكر داداشت بياد خونتون . بعد ميگه زن داداش كجاست . رفته ميوه ميوه بياره الان مياد .

زن داداش بعد دو ساعت با دوتا كلم اومد . يكي كلم قرمز يكي سفيد .بفرمائيد تو رو خدا تعارف نكنيد . واسه بچه ها بردارين خونه بخورن

عزیز من
من فقط یه مثال زدم
شما انگار نمی گیری موضوع رو
اره داداش بیاد میوه نداشته باشیم چرا که نه
ما با داداش هام این حرفا نداریم

بالا