sina1415
Registered User
- نوشتهها
- 1,019
- لایکها
- 260
سلام
من مهندس برق هستم
تو یه شرکت پیمانکاری کار می کنم ماهی 500- زیاد زور بزنم خودمو بکشم براشون 600 بدن
از 7 صبح تا 5 بعد از ظهر
خانوادم گیر دادن زن بگیر
خودم اصلا دوس ندارم
می گن بیاد دختر عموت رو بگیر
این خانم:
فوق لیسانس هستن مطمئنم امسال هم 100 در صد دکترا قبول میشه ( چون هم لیسانسش هم فوقش که الان ترم اخره تو یه دانشگاه خوبه و خودش هم خر خونه )
4 سال کوچکتر از منه
قد بلند
مامانم میگه خیلی خوشکله ( خودم 4 ساله ندیدمش چون اونها تو یه شهر دیگه هستن و من به شخصه خونشون نمیرم )
باباش براش یه پراید هم خریده
برم خواستگاری با کله بهم می دن
اگه شما جای من بودین با این خانم ازدواج می کردین؟
به نظر شما مشکل پیش نمیاد در اینده
یه حسی بهم میگه نکن چون:
1- اون دکتراش رو می گیره و من زور بزنم برم فوقم رو دانشگاه ازاد بگیرم.
2- به هیچ وجخ قدرت خرید خونه تو شهر اون رو ندارم ( چون تو مرکز استان هستن و یکی از شهرهای بزرگ ) همچنین من کارم معلوم نیس کدوم شهر باشه
3- اون شهر دیگست و من شهر دیگه
4- من دوست دارم زنم خاکی باشه ...خودشو نگیره .. نمی دونم این چه جوره .. می ترسم درس خونده اون جور خاکی و خودمونی که می خوام نباشه
من مهندس برق هستم
تو یه شرکت پیمانکاری کار می کنم ماهی 500- زیاد زور بزنم خودمو بکشم براشون 600 بدن
از 7 صبح تا 5 بعد از ظهر
خانوادم گیر دادن زن بگیر
خودم اصلا دوس ندارم
می گن بیاد دختر عموت رو بگیر
این خانم:
فوق لیسانس هستن مطمئنم امسال هم 100 در صد دکترا قبول میشه ( چون هم لیسانسش هم فوقش که الان ترم اخره تو یه دانشگاه خوبه و خودش هم خر خونه )
4 سال کوچکتر از منه
قد بلند
مامانم میگه خیلی خوشکله ( خودم 4 ساله ندیدمش چون اونها تو یه شهر دیگه هستن و من به شخصه خونشون نمیرم )
باباش براش یه پراید هم خریده
برم خواستگاری با کله بهم می دن
اگه شما جای من بودین با این خانم ازدواج می کردین؟
به نظر شما مشکل پیش نمیاد در اینده
یه حسی بهم میگه نکن چون:
1- اون دکتراش رو می گیره و من زور بزنم برم فوقم رو دانشگاه ازاد بگیرم.
2- به هیچ وجخ قدرت خرید خونه تو شهر اون رو ندارم ( چون تو مرکز استان هستن و یکی از شهرهای بزرگ ) همچنین من کارم معلوم نیس کدوم شهر باشه
3- اون شهر دیگست و من شهر دیگه
4- من دوست دارم زنم خاکی باشه ...خودشو نگیره .. نمی دونم این چه جوره .. می ترسم درس خونده اون جور خاکی و خودمونی که می خوام نباشه