• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

با این شرایط ازدواج کنم با این خانم؟

erfan_2010

Registered User
لایک‌ها
572
عزیز من این طرز فکر و اینکه ما با داداشامون این حرفا رو نداریم مال قبل ازدواجه . بعد از دواج خودتون که هیچ زنهاتون همچین شماها رو به جون هم بندازن که حال کنین .

نه عزیزم از من که تجربه یه زندگی رو داشتم بپرسی میگم اینجوری فکر نکن . حتی ، حتی با مادر خودت هم بعد ازدواج با کمی رودربایستی و ابروداری رفتار کن .

اگر توان مالی نداری ول کن این فکرهارو .

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
سینا اصلا نظر منو خوندی .ولی من اینقدر حرص میخورم از دست ننه باباهایی که بچه هاشون هی اصرار میکنن زن بگیر زن بگیر

baroooon

Registered User
لایک‌ها
13
با شرایطی که گفتی این دختر خانوم ازت سره و احتمالا خواستگار خوب هم زیاد داره.و تنها دلیل این که پدر دختر علاقه داره دخترش با شما ازدواج کنه(طبق گفته خودت) اینه که فکر میکنه جوون خوب و سر به راهی هستی و آشنایی و ...ولی طبق حرف خودت که میگی بازار آزاد و این جور چیزا...به نظرم در اصل اون چیزی نیستی که خانواده دختر فکر میکنن و می پسندن و یه جورایی دارن اشتباه میکنن...پس توصیه ام اینه که پا پیش نذاری و در حق عموی خودت خیانت نکن.:rolleyes:

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
با توضیحاتی که دادی با این ازدواج مخالفم. ضمنا کلا با ازدواج شما با هر شخص دیگه ای هم مخالفم. اگر میخوای توی زندگیت لااقل حالاحالاها طعم آرامش رو بچشی ازدواج نکن. اگر از آرامش بدت میاد برو ازدواج کن

JVC

Registered User
لایک‌ها
263
ازدواج یعنی مسئولیت .یک ماه اول شادی .یک عمر بدبختی.

hoy-yaroo

Registered User
لایک‌ها
10
داشه گلم شما که ماهی 500 ت داری در میاری من موندم چطور هنوز با خونواده زندگی میکنی !

دوست نداری زن بگیری نگیر ! باور کن پشیمون میشی

ماهی 500 ت فک کنم تو یه خونه 40 متری بتونی زندگی کنی چون یه نفری
از خونواده جدا زندگی کن و از همین الان نزار کسی برات تصمیم بگیره

زن هم هر موقع حال کردی بگیر الان اینطور که شواهد نشون میده حس زن داشتن نداری !

behnam666

همکار بازنشسته
لایک‌ها
756
ازدواج کردن شرایط میخواد.هم شرایط مالی و هم خانوادگی.از روی احساس هم تصمیم نگیر و خوب فکر کن که دو روز دیگه پشیمون نشی و زندگی خودتو یکی دیگه رو خراب نکنی

JVC

Registered User
لایک‌ها
263
اونوقت ازدواج نکردن و هر روز بایکی بودن و بی بند و باری یعنی ته خوشبختی؟!!!!!!!!!!

دم شما گرم . یعنی ما اون کاره ایم !!!

---------------------------------------------

غلامتم در کل :D

در آغاز محبت گر پشیمانی بگو با من
که من هم دل زمهرت بر کنم تا فرصتی دارم

baroooon

Registered User
لایک‌ها
13
مثل اینکه ترشی لیته شدی شما دلت از روزگار پره ها !! :rolleyes:

اولا مودب باشید;)دوما دلم پره نه واس خودم واسه جوانان مملکت دلم پره که به بهونه پول نداشتن و مشکلات به تنوع طلبی خودشون میپردازن:rolleyes:

baroooon

Registered User
لایک‌ها
13
دم شما گرم . یعنی ما اون کاره ایم !!!

---------------------------------------------

غلامتم در کل :D

در آغاز محبت گر پشیمانی بگو با من
که من هم دل زمهرت بر کنم تا فرصتی دارم

خواهش میکنم.شما رو که نمیدونم ولی ما هر چی تاپیک عشقی رفتیم یه سری یه کارایی میکردن!:D

kambiz_g

Registered User
لایک‌ها
1,522
شما چطور می تونی با کسی ازدواج کنی که 4 ساله ندیدیش
من جای شما بودم سعی می کردم اول آشنا شم بعد اگه به من میخورد این کارو انجام بدم

15619

Registered User
لایک‌ها
31
درسته مادر دلسوزه
به حرفش باید گوش بدی اما آینده تو خراب نکن
1از همین اول بگم نرو خواستگاری بعدا پشیمون میشی نگی نگفتی
2 برادر من تا کسی رو دوست نداری هیچ وقت نرو خواستگاریش 99 درصد اختلاف پیدا میکنید
3تو که ندیدیش چطور می خوای بری خواستگاریش
4 حتما یک مشاوره قبل ازدواج برو خیلی بهت کمک میشه
5لنگ جوراب که نیست عوض کنی یک عمر زندگیه:lol: اگرمشکل داشتی زود طلاق بدی
6 خواستی بازم بگم

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415

criss21

Registered User
لایک‌ها
40
ای بابا هر کی میاد یا میگه بگیر یا میگه نگیر اخه دلیل نظری که میدید چی هست؟

حرفای منو حتما بخون بدردت میخوره

1. علاقه خیلی مهمه ولی اگه واقعا بهم علاقه ندارید بازم جای اشکال نیست چون اگه واقعا مال هم باشید و اخلاقتون به هم بخوره خوبیش اینه که علاقتون از روز اول شروع به افزایش میکنه برعکس اینکه همه با علاقه و عشق شروع میکنن و این باعث میشه که عیب هم دیگرو نمیبینن (یه عاشق واقعا کوره تا تجربه نکید معنی این حرفم رو نمیفهمید) تا اونجایی که کم کم عشقشون به طلاق تبدیل میشه! پس اگه عشق وجود نداره دلیل نمیشه زندگیت خراب بشه تازه یه امتیاز هم محسوب میشه

2. این قسمت از علاقه هم مهمتره چون علاقه و دوست داشتن نسبت به اخلاق ادما شکل میگیره من خودم همیشه بین دوستام اونایی که اخلاق گندی دارن یا از اخلاقشون خوشم نمیاد یا قطع رابطه میکنم یا کمتر تحویل میگیرم هیچوقت باهاشون گرم نیستم اما اونایی که واقعا اخلاقشونو دوست دارم خیلی با هم رفیقیم اونا هم با من خوب میسازن کلا خیلی خوبین قبول داری توی نگاه اول با هرکسی که روبرو بشی اولین اخلاقی که ازش میبینی اگه به دلیت بشینه یجور دیگه بهش نگاه میکنی اگرم از اخلاقش خوشت نیاد اصلا نگاش نمیکنی -- سعی کن با شریک زندگیت مثل رفیقت صمیمی باشی و اخلاقشو دوست داشته باشی اگه اخلاقتون بهم میخوره جای هیچ شکی نیست برو جلو. خوشبختی و ارامش توی زندگی به اینه که اخلاقتون به هم بخوره با هم سازگار باشید.اگه اخلاقشو دوست نداشته باشی یا اون هم همینطور بدبخت میشید تنها دلیل بدبختی همینه

3.اینکه بعضی ها میگن ازداواج فامیلی نکنید اشتباهه ولی خوب جای ریسک هم هست عموی من با دختر عمه اش ازدواج کرد دختری هم به حمدالله گیرشون اومده خیلی هم باهوشه اصلا نقصی هم نداره

4.کلا اینو بگم که پول هم توی زندگی حرف زیادی برای گفتن داره کلا مسئولیت قبول کردن یعنی توانایی اراده ی زندگی که معمولا زندگی با پول اداره میشه خرج و مخارج خرید وسایل خونه درجه 1 هم که نباشه راضی کننده باشه پس حتما باید حقوقتونو افزایش بدید!

5.زندگی توی 2 شهر دلیل نمیشه جلوی ازدواج رو بگیر - پیدا کردن شریک مناسب برای زندگی به قدری مهم هست که حاضر هستی تمام زندگیت رو بخاطرش بدی هرچی باشه بهتر از اینکه دختر همسایه رو بگیری اما باهم نسازیدو کار به طلاق بکشه بازم کار به طلاق بکشه خیلی بهتر از اینه یه عمر زندگی جهنمی رو تجربه کنی

دیگه حضور ذهن ندارم - ولی حرف اول و اخر رو اخلاق طرف مشخص میزنه - هیچوقت عاشق ذاهر زیبا قد بلند وضعیت مالی خوب نشید - همیشه عاشق اخلاق ادما بشید!

badform

Registered User
لایک‌ها
97
آخرش چه کار کردی ؟ ( صاحب تاپیک )

mardekohan

Registered User
لایک‌ها
40
سلام
شما داري ميگي خواستگار زياد داره ولي عموي شما سخت گيره پس مطمئن باش انتظارات زيادي ازت ميره و همين در آينده بهت فشار وارد خواهد كرد
ازدواج فاميلي بدون آزمايش ژنتيك ريسك زيادي داره
ايشون تو شهري زندگي ميكنه كه بزرگتر از شهر شماست پس ناخودآگاه انتظارات معيشتي ورفاهي بيشتري نسبت به مثلا دختر همسايتون داره
اين چند سالي كه شما از صبح تا شب مشغول كار بودي ايشون تو دانشگاه داشته درس ميخونده و اينو رو در نظر داشته باش شش سال تو يه محيط علمي پژوهشي بودن ، طرز فكر آدم رو خيلي عوض ميكنه
من نميدونم تو شهر شما سطح قيمت ها و هزينه ها چطور هست ولي با ماهي ششصد تومن زندگي كردن تو كشوري كه نرخ خط فقر نهصد و پنجاه تومن هست ( حتي با در نظر گرفتن حمايت خانواده ) يكم مشكل به نظر ميرسه
با اين وضع مالي قيد ادامه تحصيل تو دانشگاه آزاد رو بزن براي سراسري قبول شدن هم وقت ميخواد كه شما نداري ، پس نگو حالا ازدواج بكنم بعد خودم رو بهش ميرسونم . با شرايط امروزت تصميم بگير

و در آخر :
چند سال هست ايشون رو نديدي پس مطمئنا مثل هر كس ديگه اي تا حالا در موردش كلي خيال بافي كردي و تصورات خودتت رو با گفته هاي خانوادت تطبيق دادي ، اگه تو خانواده ي عموت هم حرف اين ماجرا باشه ، ايشون هم احتمالا همين خيال بافي رو در مورد شما داشتن پس احتمال اينكه تو ذوقش بخوره هم هست . با خيال اينكه با كله قبول خواهند كرد رو از سرتون بيرون كنيد وانتظار هر پيشامدي رو داشته باشين 

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
حالا نظر من رو به عنوان 1 دختر بشنو .اگه واقعا دوست نداری ازدواج کنی و بهت تحمیل میکنن خانوادت اصلاااااااااااااااااااا نرو خواستگاری اینو جدی میگم .اول ببین از زندگی چی میخوای و دوست داری زن آیندت چه شکلی باشه از هر لحاظ .بعدم واقعا رو راست و صادقانه برو جلو و همه چیو بگو.و از اونم بخواه که کاملا رو راست تمام خواسته هاشو بگه .هر شرط و شروطی دارین با هم بذارین
اصلا تحصیلات مهم نیست لیسانس یا فوقش تاثیر آن چنانی نداره مهم طرز فکره و عاقل بودن افراد هست که مهمه .نه خیلی خودتو دست بالا بگیر که معذرت میخوام حال طرف بهم بخوره که طرف کسی نیست چه کلاسی میذاره نه خودتو دست کم بگیر هر کس شرایط خودشو داره دیگه .
خلاصه حتما چند ماهی باهاش برو بیا .ایشالا هر چی به صلاحته پیش بیاد

تایید...

بالا