alfredo
نفر اول عکاسی با موبايل
سلام دوستان !
داستان از این قراره : :f34r:
3 ماه پیش داشتم با کامپیوتر کار میکردم ... اومدم یه چیزی پرینت کنم که وسطای کار قاطی کرد و پرینتر رو دیگه نشناخت !:blink:
بعد از ریستارت کردن دیدم مودمم که USB بود رو هم نمیشناسه !:blink:
بعد که ریست کردم دیدم فقط کیبورد رو میشناسه و بقیه قطعات گلابی شدند این وسط !:blink:
دوباره ریست کردم دیدم تا روشن میشه شروع به ریست شدن میکنه و این کار تا قیامت ادامه داره !:blink:
خاموشش کردم تا خنک شه بعد که خواستم دوباره روشن کنم دیدم انگار که نه انگار سیستم تو برقه !:blink:
اصلا دکمه روشن رو میزدم سیستم هیچ عکس العملی نشون نمیداد و با ما قهر کرده بود !
خصلاه بعد از 1000 مشقت و ... فهمیدم که ایراد از مادربورده !!!!:wacko:
مادربوردم رو بردم گارانتی (آواژنگ !) اونها گفتند که دماغه چیپستش سوخته و رایگان واستون عوض میکنیم و چیزی که عوضیه و عوض داره گله نداره و ... !
بعد از چند روز مادربورد رو صحیح و سالم تحویل گرفتیم و خوشحال و خندان به خونه راه افتادیم !
یک ماه بعد ...:f34r:
اومدم موبایلم رو به کامپیوتر وصل کنم که ..........
درست هدس زدید ! همون آش و همون کاسه !
دوباره مادربورد رو انداختیم زیر بغل (بقل !؟) و رفتیم آواجنگ و اونجا کلی جنگ کردیم تا دوباره درستش کنند !:wacko:
اونها هم با کمال احترام رایگان درستش کردند و بعد از یک هفته بهم تحویلش دادند و اومدیم خونه ...:happy:
اول از هر چیزی !:hmm:
با یکی از کامپیوتر بازان عزیز و دوست لزیز و ... مشورت کردم و گفتش که دلیلش اینه که سیستمت پاور کم میاره و
باعث میشه که اینطوری بشه ! پاور من Green 400w هست و کلی چیز اظافه بر سازمان به سیستمم وصله !:f34r:
در همون لحظه بود که من قسم یاد کردم که دیگه بیشتر از 4 تا USB به سیستمم همزمان وصل نکنم (قبلا 8 تا وصل بود) تا
سیستم قشنگم که تیتیش مامانی هم هست برق کم نیاره ! و این عهد خونین رو با خودم بستم و بهش پایبند بودم:happy: تا !!
تا !!!:blink:
تا !!!!!:blink:
تا اینکه 3 روز پیش !!!!
3 روز پیش داشتم با کامپیوترم مثل همیشه صفا میکردم که دیدم هنگید !!
ریست کردم دیدم درست شد و بعد از 5 دقیقه دوباره ریپ زد !!:blink:
بازم ریست کردم و دیدم شده مثل این تلفن 5 دقیقه ایا !!!:blink:
خلاصه برای بار چهارم یا پنجم بود که دیدم دوباره مودم USB رو نمیشناسه !!!!!!!!:blink:
همینجا بود که انگشت شصتم خبردار شد !!! و فهمیدم که باید اشهد مادربورد رو بخونم !!!!
آقا ما اشهد رو خوندیم و مادربوردمون مسلمون از دنیا رفت !! (فاتحه یادتون نره ...)
الآن دیگه از قید هرچی کامپیوتر هست گذشتم ! احساس سبکی میکنم ! وقتی تو خونه به خودم نگاه میکنم میبینم
که خیلی خوشحالم که پای اون کامپیوتر نیستم ...
ولی ...:f34r:
ولی وقتی به کامپیوترم نگاه میکنم میبینم که بدون کامپیوتر هم نمیشه زندگی کرد !:wacko:
راستش من از اونجایی که به کامپیوتر های اولیه علاقه خاصی دارم یدونه (انیاک) هم تو خونه دارم که پنتیوم 2 هست
اون رو یادگاری نگهش داشتم آخه خیلی دوسش دارم .
خلاصه الآن از 20 کیلومتریه جنوب انیاک با شما در تماس هستم !
حالا چرا تایپیک زدم !؟ چون مشاوره میخوام !!!:blush:
شرایط فعلی : -----------------------------------------------------------------------------------------------------
تقریبا 200 تومن پول نقدر در چنته دارم !
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
مشخصات سیستم ناکام بنده : :f34r:
CPU : AMD Athlone 64bit 2800+ که تار 3600 Over میشه !
زن بابا بورد : GA-K8NSPro
VGA : ATI 128MB Radeon 9250
ram : 512 DDR Giel + 256 DDR kingstone
HDD : 80 IDE
Monitor : MB 1793 SAMSUNG
ADSL modem
56K Us Robotics Modem
TV Cart : Aver media
CASE : Green midi 2002 + Blue light
Power Green 400W
DVDR\W SONY + COMBO FARASOO + CDR\W Asus + CD Rom NEC
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
حالا با این وضعیت من چیکارکنم ؟! اینو بفروشم یدونه سیستم از نو بخرم !؟ با 200 تومن پول میشه این کارو کرد ؟!:f34r:
یدونه مادربورد بخرم ؟! (اگه این کار رو بکنم چه ضمانتی هست که بازم اینطوری نشه !؟):f34r:
بچه ها هر جوری راهنمایی که میونید بکنید بگید لطفا !
همکنون نیازمند یاریه سبزتان هستیم ... شدید !!!!!!!!!
داستان از این قراره : :f34r:
3 ماه پیش داشتم با کامپیوتر کار میکردم ... اومدم یه چیزی پرینت کنم که وسطای کار قاطی کرد و پرینتر رو دیگه نشناخت !:blink:
بعد از ریستارت کردن دیدم مودمم که USB بود رو هم نمیشناسه !:blink:
بعد که ریست کردم دیدم فقط کیبورد رو میشناسه و بقیه قطعات گلابی شدند این وسط !:blink:
دوباره ریست کردم دیدم تا روشن میشه شروع به ریست شدن میکنه و این کار تا قیامت ادامه داره !:blink:
خاموشش کردم تا خنک شه بعد که خواستم دوباره روشن کنم دیدم انگار که نه انگار سیستم تو برقه !:blink:
اصلا دکمه روشن رو میزدم سیستم هیچ عکس العملی نشون نمیداد و با ما قهر کرده بود !
خصلاه بعد از 1000 مشقت و ... فهمیدم که ایراد از مادربورده !!!!:wacko:
مادربوردم رو بردم گارانتی (آواژنگ !) اونها گفتند که دماغه چیپستش سوخته و رایگان واستون عوض میکنیم و چیزی که عوضیه و عوض داره گله نداره و ... !
بعد از چند روز مادربورد رو صحیح و سالم تحویل گرفتیم و خوشحال و خندان به خونه راه افتادیم !
یک ماه بعد ...:f34r:
اومدم موبایلم رو به کامپیوتر وصل کنم که ..........
درست هدس زدید ! همون آش و همون کاسه !
دوباره مادربورد رو انداختیم زیر بغل (بقل !؟) و رفتیم آواجنگ و اونجا کلی جنگ کردیم تا دوباره درستش کنند !:wacko:
اونها هم با کمال احترام رایگان درستش کردند و بعد از یک هفته بهم تحویلش دادند و اومدیم خونه ...:happy:
اول از هر چیزی !:hmm:
با یکی از کامپیوتر بازان عزیز و دوست لزیز و ... مشورت کردم و گفتش که دلیلش اینه که سیستمت پاور کم میاره و
باعث میشه که اینطوری بشه ! پاور من Green 400w هست و کلی چیز اظافه بر سازمان به سیستمم وصله !:f34r:
در همون لحظه بود که من قسم یاد کردم که دیگه بیشتر از 4 تا USB به سیستمم همزمان وصل نکنم (قبلا 8 تا وصل بود) تا
سیستم قشنگم که تیتیش مامانی هم هست برق کم نیاره ! و این عهد خونین رو با خودم بستم و بهش پایبند بودم:happy: تا !!
تا !!!:blink:
تا !!!!!:blink:
تا اینکه 3 روز پیش !!!!
3 روز پیش داشتم با کامپیوترم مثل همیشه صفا میکردم که دیدم هنگید !!
ریست کردم دیدم درست شد و بعد از 5 دقیقه دوباره ریپ زد !!:blink:
بازم ریست کردم و دیدم شده مثل این تلفن 5 دقیقه ایا !!!:blink:
خلاصه برای بار چهارم یا پنجم بود که دیدم دوباره مودم USB رو نمیشناسه !!!!!!!!:blink:
همینجا بود که انگشت شصتم خبردار شد !!! و فهمیدم که باید اشهد مادربورد رو بخونم !!!!
آقا ما اشهد رو خوندیم و مادربوردمون مسلمون از دنیا رفت !! (فاتحه یادتون نره ...)
الآن دیگه از قید هرچی کامپیوتر هست گذشتم ! احساس سبکی میکنم ! وقتی تو خونه به خودم نگاه میکنم میبینم
که خیلی خوشحالم که پای اون کامپیوتر نیستم ...
ولی ...:f34r:
ولی وقتی به کامپیوترم نگاه میکنم میبینم که بدون کامپیوتر هم نمیشه زندگی کرد !:wacko:
راستش من از اونجایی که به کامپیوتر های اولیه علاقه خاصی دارم یدونه (انیاک) هم تو خونه دارم که پنتیوم 2 هست
اون رو یادگاری نگهش داشتم آخه خیلی دوسش دارم .
خلاصه الآن از 20 کیلومتریه جنوب انیاک با شما در تماس هستم !
حالا چرا تایپیک زدم !؟ چون مشاوره میخوام !!!:blush:
شرایط فعلی : -----------------------------------------------------------------------------------------------------
تقریبا 200 تومن پول نقدر در چنته دارم !
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
مشخصات سیستم ناکام بنده : :f34r:
CPU : AMD Athlone 64bit 2800+ که تار 3600 Over میشه !
زن بابا بورد : GA-K8NSPro
VGA : ATI 128MB Radeon 9250
ram : 512 DDR Giel + 256 DDR kingstone
HDD : 80 IDE
Monitor : MB 1793 SAMSUNG
ADSL modem
56K Us Robotics Modem
TV Cart : Aver media
CASE : Green midi 2002 + Blue light
Power Green 400W
DVDR\W SONY + COMBO FARASOO + CDR\W Asus + CD Rom NEC
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
حالا با این وضعیت من چیکارکنم ؟! اینو بفروشم یدونه سیستم از نو بخرم !؟ با 200 تومن پول میشه این کارو کرد ؟!:f34r:
یدونه مادربورد بخرم ؟! (اگه این کار رو بکنم چه ضمانتی هست که بازم اینطوری نشه !؟):f34r:
بچه ها هر جوری راهنمایی که میونید بکنید بگید لطفا !
همکنون نیازمند یاریه سبزتان هستیم ... شدید !!!!!!!!!