Star.Sky
Registered User
- نوشتهها
- 350
- لایکها
- 143
1-آیا مردم چین بدبختن؟؟؟؟!!
2-فردای کشور که جوونی نبود تا تولیدی راه بندازه اونوقت معلوم میشه قدرت دست کیه
3- 3تا بچه با فاصله زمانی 2سال 6سال طول میکشه هم بچه ها افسرده نمیشن مث بچه های تک الان هم اگه تو 30سالگی هم ازدواج کرده باشی 36 سالگی 3تا بچه داری
4- مشکل رفقای ما اینه که تا سن 26سالگی عمرشونو هدر میدن 26سال تازه یادشون میفته زن و زندگی میخوان هی میچرخن اینور اونور دنبال کار و شکست مالی و ... تا 28-9 سالگی بعدم با هیچی میخوان زندگی شروع کنن خب نمیشه
من خودم 17سالم بود ازدواج کردم تو همین تهران کار و درس الانم پسرم 2سالشه مشکلات هست زیادم هست اما شما یکیو پیدا کن مشکل نداشته باشه میلیاردراشم اندازه خودشون مشکلات دارن
زندگی باید از یه جایی شروع بشه پس چه بهتر که دیر نشه
برادر من کشور چین بعد از آمریکا حرف اول رو تو اقتصاد دنیا میزنه . مقایسه ایران با کشوری که تولید مساوی است با ارزآوری براشون کلا اشتباهه
آخه نه اینکه خیلی به تولید کننده ها بها میدن فردا این بیچاره ها رو هم ما اضافه کنیم بیشتر بهشون بها داده بشه . همین الانشم اکثر تولیدی ها یا ورشکست شدن و جمع کردن یا نون خودشون و به زور در میارن
تک فرزندی رو قبول دارم زیاد جالب نیست اما چند فرزندی بلانصبت دوستان در این شرایط فکر کردن بهش حماقته
زندگی که فقط کار و بچه دار شدن نیست . متاسفانه بعضی ها مثل قدیمی ها فکر میکنند و زندگی رو خلاصه شده در زن و بچه و کار میبینند . باور کنید که بدون زن و بچه هم میشه زندگی کرد بعدا که دیدی شرایط اینو داری که یک زن و بچه رو هم در کنارت داشته باشی و برای مخارجشون ککت نگزه ازدواج میکنی و زندگی رو ادامه میدی ( زندگی رو ادامه میدی ) . زندگی با مشکلات اقصادی یک خانوار و دعواهای زن و شوهری خوبه یا زندگی با حداقل مشکلات شخصی و سر و سامون دادن بهش ؟!
اینا دیدن اوضاع جمعیت داره بی ریخت میشه و از بعد سیاسی و قدرت داریم ضعف پیدا میکنیم اومدن قانون گذاشتن . به قول دوستمون فقط بیچارگیش نصیب ما میشه .
هر وقت شرایط مملکت واقعا گل و بلبل بشه جوون ها خودشون میدونن کی ازدواج کنن و چند تا بچه بیارن . همه ی جوون ها دوست دارن بابا بشند یا مادر بشند و مسئولیت بچه یا بچه هایی رو عهده دار بشند .
ای کاش بجای این وعده های پوچ برن مشکل اصلی اقتصاد ویران شده رو حل کنند . آخه 5 میل فقط پول 1 سال مای بی بی بچه هم نمیشه . با بقیه ی بدبختی هاش چکار کنند .