• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

با بچه دار شدن ؛میلیونر شو ( بچه پنجم تحویل جامعه بده پول بگیر)

Star.Sky

Registered User
لایک‌ها
143
1-آیا مردم چین بدبختن؟؟؟؟!!
2-فردای کشور که جوونی نبود تا تولیدی راه بندازه اونوقت معلوم میشه قدرت دست کیه
3- 3تا بچه با فاصله زمانی 2سال 6سال طول میکشه هم بچه ها افسرده نمیشن مث بچه های تک الان هم اگه تو 30سالگی هم ازدواج کرده باشی 36 سالگی 3تا بچه داری
4- مشکل رفقای ما اینه که تا سن 26سالگی عمرشونو هدر میدن 26سال تازه یادشون میفته زن و زندگی میخوان هی میچرخن اینور اونور دنبال کار و شکست مالی و ... تا 28-9 سالگی بعدم با هیچی میخوان زندگی شروع کنن خب نمیشه
من خودم 17سالم بود ازدواج کردم تو همین تهران کار و درس الانم پسرم 2سالشه مشکلات هست زیادم هست اما شما یکیو پیدا کن مشکل نداشته باشه میلیاردراشم اندازه خودشون مشکلات دارن
زندگی باید از یه جایی شروع بشه پس چه بهتر که دیر نشه

برادر من کشور چین بعد از آمریکا حرف اول رو تو اقتصاد دنیا میزنه . مقایسه ایران با کشوری که تولید مساوی است با ارزآوری براشون کلا اشتباهه

آخه نه اینکه خیلی به تولید کننده ها بها میدن فردا این بیچاره ها رو هم ما اضافه کنیم بیشتر بهشون بها داده بشه . همین الانشم اکثر تولیدی ها یا ورشکست شدن و جمع کردن یا نون خودشون و به زور در میارن

تک فرزندی رو قبول دارم زیاد جالب نیست اما چند فرزندی بلانصبت دوستان در این شرایط فکر کردن بهش حماقته

زندگی که فقط کار و بچه دار شدن نیست . متاسفانه بعضی ها مثل قدیمی ها فکر میکنند و زندگی رو خلاصه شده در زن و بچه و کار میبینند . باور کنید که بدون زن و بچه هم میشه زندگی کرد بعدا که دیدی شرایط اینو داری که یک زن و بچه رو هم در کنارت داشته باشی و برای مخارجشون ککت نگزه ازدواج میکنی و زندگی رو ادامه میدی ( زندگی رو ادامه میدی ) . زندگی با مشکلات اقصادی یک خانوار و دعواهای زن و شوهری خوبه یا زندگی با حداقل مشکلات شخصی و سر و سامون دادن بهش ؟!

اینا دیدن اوضاع جمعیت داره بی ریخت میشه و از بعد سیاسی و قدرت داریم ضعف پیدا میکنیم اومدن قانون گذاشتن . به قول دوستمون فقط بیچارگیش نصیب ما میشه .

هر وقت شرایط مملکت واقعا گل و بلبل بشه جوون ها خودشون میدونن کی ازدواج کنن و چند تا بچه بیارن . همه ی جوون ها دوست دارن بابا بشند یا مادر بشند و مسئولیت بچه یا بچه هایی رو عهده دار بشند .

ای کاش بجای این وعده های پوچ برن مشکل اصلی اقتصاد ویران شده رو حل کنند . آخه 5 میل فقط پول 1 سال مای بی بی بچه هم نمیشه . با بقیه ی بدبختی هاش چکار کنند .

koosharz

Registered User
لایک‌ها
9,551
نگران نباشید اونایی که که خانه های بهداشت رایگان میدادن ممنوع شد و الا داروخانه ها به عرضه کاندوم ادامه میدن:general304:
حاجی کاندوم حیواناتم داریم؟یوقت گیر نیومد از اینا میشه استفاده کرد:general711:

koosharz

Registered User
لایک‌ها
9,551
نگران نباشید من رفیقم تو شرکت پخش محصولات بهداشتیه اخیرا میگفت یک باکس کاندوم که بخری یکی هم رایگان کنارش میدن هر کی خواست بگه براش تهیه کنم;)
نه دیگه ایقدر هم مصرفمون بالا نیست:general711:

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
تا آخر صفحه دومم فکر کردم شوخیه این خبرا...
رسید دیدم نه، کلاً زندگی ماها شوخی شده برا اینا!
5 تا بچه!
برخورد با اونی که خانواده تشکیل نده!
کاندوم کالای لوکس!!!
خیلی مملکت باحالی داریم جدی!
کلاً همه چی شوخی شده، سیاسیت خارجیمون، وجهه ملیمون، اقتصادمون...
اینم اضافه شه دیگه مشکلی نیست!
اکثراً حرص میخورن اما بعد یه مقدار خاصی از حرص آدم خدنش میگیره فقط!

پرهیـزگار

Registered User
لایک‌ها
75
ایران برای اینکه نفوذ و قدرت سیاسی و اقتصادیش در جهان حفظ بشه باید جمعیتش زیاد باشه
اگر جمعیت ایران کم بشه میشیم یه کشور درجه 2 و بی تاثیر در معادلات جهانی که دیگه نمی تونیم از دکترین فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در جهان دفاع کرده و انقلاب رو به اقصی نقاط جهان صادر کنیم.

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
جمعیت (میلیون) طول عمر میانگین (سال)
ژاپن 127 86.5
ایتالیا 60.92 84.6
کانادا 34.88 82.5
فرانسه 65.7 82.3
اسپانیا 47.27 82
آلمان 81.89 81
بریتانیا 53.01 81
ایلات متحده 313 79.8
ایران 76.42 73 سال 2011
بله کاملاً جمعیت باید زیاد شه :general208:

parviz_r

کاربر فعال بخش کار و سرمایه
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,050
رسید دیدم نه، کلاً زندگی ماها شوخی شده برا اینا!
کلاً همه چی شوخی شده، سیاسیت خارجیمون، وجهه ملیمون، اقتصادمون...
کل زندگی یک شوخی بزرگ است و خنده دار
زندگی در ایران سراسر طنز و شادی است

کاندوم کالای لوکس!!!
با طعم خیار و هندوانه و طالبی و هلو و.... ؛آخه مگه طرف می خواد بخورش

جمعیت (میلیون) طول عمر میانگین (سال)
ژاپن 127 86.5
ایتالیا 60.92 84.6
کانادا 34.88 82.5
فرانسه 65.7 82.3
اسپانیا 47.27 82
آلمان 81.89 81
بریتانیا 53.01 81
ایلات متحده 313 79.8
ایران 76.42 73 سال 2011
بله کاملاً جمعیت باید زیاد شه :general208:

نكته اي كه بيشتر بر موضوع صهيونيستي بودن اين موضوع صحه ميگذارد آمارهاي ارائه شده درباره رشد جمعيت كشورها و مقايسه بين ايران و رژيم صهيونيستي است .
بر اساس آمارهاي بانك جهاني در اين ميان اسرائيل در رتبه ۶۸ و كشور ايران در رتبه ۱۰۴ قرار دارد …
بر اساس آمارهاي ارائه شده از سوي كتاب حقايق جهان رژيم صهيونيستي در رتبه ۷۹ و كشور ايران در رتبه ۱۳۶ قرار دارد …
و در پايان آمارهاي رسمي و معتبر ارائه شده از سوي سازمان ملل رژيم صهيونيستي را در رتبه ۷۸ و جمهوري اسلامي ايران را در رتبه ۹۶ نشان ميدهد

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
با طعم خیار و هندوانه و طالبی و هلو و.... ؛آخه مگه طرف می خواد بخورش
تجربه جنسی افراد با هم فرق داره، مسلماً برا همه اتفاق نمیفته :)
بر اساس آمارهاي بانك جهاني در اين ميان اسرائيل در رتبه ۶۸ و كشور ايران در رتبه ۱۰۴ قرار دارد …
بر اساس آمارهاي ارائه شده از سوي كتاب حقايق جهان رژيم صهيونيستي در رتبه ۷۹ و كشور ايران در رتبه ۱۳۶ قرار دارد …
و در پايان آمارهاي رسمي و معتبر ارائه شده از سوي سازمان ملل رژيم صهيونيستي را در رتبه ۷۸ و جمهوري اسلامي ايران را در رتبه ۹۶ نشان ميدهد
من حرفی از اسرائیل نزدم، آمار هم از گوگل بود، شما دقیق تر دارید قرار بدید مشکلی نیست!

amin885

Registered User
لایک‌ها
1,149
نكته اي كه بيشتر بر موضوع صهيونيستي بودن اين موضوع صحه ميگذارد آمارهاي ارائه شده درباره رشد جمعيت كشورها و مقايسه بين ايران و رژيم صهيونيستي است .

یعنی رفاه , تربیت ,عاقلانه تولید مثل کردن بر اساس درامد, علم و پیشرفت و رشد جمعیت و آثار آن مهم نیست فقط مهم اسرائیل هست !!!

Last edited:

iSalar

Registered User
لایک‌ها
3,302
@sorush21 پسر خوب از تعداد لایکا معلومه حرف کی منطقیه! چرا سعی داری حرف خودتو تحمیل کنی؟!

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
خودمون تو این دنیا زیادی هستیم .با روزی 12 ساعت کار چیزی از زندگی نمیفهمیم . حالا بیاییم یک انسان دیگه هم تو این دنیا دعوت کنیم .... بنداریمش وسط مشکلات

-Arash-

Registered User
لایک‌ها
2,060
به نظر من دولت بجای اینکارا یه قرصی دربیاره که ملت یکی بزنن 5 تا دربیاد .

همین الانش داروهای باروری مشکل دارن . هی پنج قلو به دنیا میارن

اگه قبل از این طرح ضربتی افزایش جمعیت نبود می گفتم عمدا دستکاری کردن

homayo0on

Registered User
لایک‌ها
620
جدیدا قوانین که وضع میشن خیلی خشنن
یعنی یه جوری زیر پوستی مردم تکریم میشن که ادم شک میکنه

هرکی یارانه ثبت نام کنه جریمه میشه
هرکی ناباروری تبلیغ کنه جریمه میشه

چند وقت دیگه تو تبلیغات مثلا میگن هرکی کفش تن تاک نخره می بایست جریمه 15000 تومنی پرداخت کنه :general112:

aminvet

Registered User
لایک‌ها
310
حاجی کاندوم حیواناتم داریم؟یوقت گیر نیومد از اینا میشه استفاده کرد:general711:
ماله اونا به درد آدم نمیخوره، یه چیز تو مایه های تیوپ موتور سیکلت یا بزرگتر در نظر داشته باشین;-)

sent from my sony xperia s

Rivolta

Registered User
لایک‌ها
220
جدیدا قوانین که وضع میشن خیلی خشنن
یعنی یه جوری زیر پوستی مردم تکریم میشن که ادم شک میکنه

هرکی یارانه ثبت نام کنه جریمه میشه
هرکی ناباروری تبلیغ کنه جریمه میشه

چند وقت دیگه تو تبلیغات مثلا میگن هرکی کفش تن تاک نخره می بایست جریمه 15000 تومنی پرداخت کنه :general112:
امکانش زیاده ..

parviz_r

کاربر فعال بخش کار و سرمایه
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,050
لینک خبرشو میدی؟
برای نمونه:
1)
ازدواج کنید ، بچه دارشوید وگرنه بفرمایید از آن در خارج شوید

در همین راستا کمیسیون فرهنگی مجلس طرحی را ارایه داده است که بر اساس آن اولویت استخدام با مردان متاهل فرزند دار سپس متاهل بعد زنان متاهل فرزند دار و بعد زنان متاهل و در آخر از همه مجردان قرار دارند.
2)
طرح کمیسیون فرهنگی مجلس برای بچه دار شدن (مردان کار کنند، زنان بچه بیاورند)

نکته و پی نوشت:
این طرحها مخصوص ایران نیست در کشورهای دیگه مثل کانادا و اروپا و و تایوان و ... هم اجراء میشه اما این کجا و اون کجا .....

Dark.Knight

Registered User
لایک‌ها
745
من که تا 30 سالگی به ازدواج فکرم نمیکنم :general410:

mahdi.b20

Registered User
لایک‌ها
1,406
آقای شهردار با 5 میلیون یه نهال را نمیشه بزرگ کرد!
هر روز اخبار نا امید کننده : 2 میلیون ماهی در ری تلف شد ، درختان سیب باغ مهر شهر کرج قطع شد ، بنزین با شیب ملایم گران میشود (اخبار یک هفته گذشته) و ...
یه نیمچه خبر خوش : بادی وزید و آیت اله ... پر پر شد حالا همه مسئولین پیام میدن نمیدونم کدوم کافر دعا کرد ...
روحانی : ما به یارانه دست رد می زنیم بعد مردم یارانه را در آغوش میگیرن (اعتماد شدید مردم به دولت)
با این وضعیت خودمون را می خواهیم گول بزنیم مردم دارن ایستاده می میرن
آقای روحانی درختی که از ریشه خشکیده هیچ وقت شکوفه نمیده

sorush21

Registered User
لایک‌ها
160
وَ لاتَقْتُلُوا أَوْلادَكُمْ خَشْيَةَ إِمْلاقٍ نَحْنُ نَرْزُقُهُمْ وَ إِيّاكُمْ إِنَّ قَتْلَهُمْ كانَ خِطْأً كَبِيراً - اسراء - 31
و فرزندانتان را از ترس فقر، به قتل نرسانيد; ما آنها و شما را روزى مى دهيم; به يقين كشتن آنها گناه بزرگى است
میخواستم دیگه تو این تاپیک شرکت نکنم به دلیل اینکه حوصله بحث و جدال ندارم و متاسفانه برخی دوستان پی تی حرمت شکنی میکنن و تهمت و توهین و ... که واقعا حقش نیست ولی حیف دونستم گفتم شاید برخی این آیه رو بخونن و یه تجدید نظری کنن
موفق باشید

بالا