• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

$$$$$$$$ با خیال راحت تسک بزنید و دیگه نگران دریافت درامدتون با پیزا و پیپپال نباشید $$$$$$$$

mohammad2671

Registered User
لایک‌ها
74
داداش من کلا امروز همین پیغام رو دیدم
هر ای پی هم که عهوض می کنم میگه تسکی نیست!!
علت چیه؟ چکار کنم؟
یا ایراد از ای پی شماست یا باید هیستوری رو یه بار پاک کنید.

ho3in(^_^)

Registered User
لایک‌ها
135
سلام
یه سوال:بنده بندرت تو نئو تسک میزنم میخوام ببینم ربطی بهم دارن و میشه این سایت هم تسک زد؟

mohammad2671

Registered User
لایک‌ها
74
سلام
یه سوال:بنده بندرت تو نئو تسک میزنم میخوام ببینم ربطی بهم دارن و میشه این سایت هم تسک زد؟
سلام
اگه منظورتون به صورت کلی هستش بله .شما میتونید همزمان تو سایتای زیادی تسک بزنید.ولی اگه منظور شما تسک خاصی هستش بعضی از تسکها رو میشه همزمان تو چتد تا سایت زد.مثل سورویها ولی خیلیای دیگرو فقط از یه سایت میتونید بزنید..

ho3in(^_^)

Registered User
لایک‌ها
135
سوال:
فکر کنم یبار با آی پی ایران ثبت نام کردم با همون یوزر کار کنم یا یکی دیگه با آی پی آمریکا بسازم؟

ho3in(^_^)

Registered User
لایک‌ها
135
من خوب بلد نیستم تسک بزنم اگه امکانش هست بیاید یاهو هر ساعتی که خواستید تسک بزنید و هر چقدر کارمزد خواستید، اگه حسابمان بلوک نشد حساب میکنیم بعدا :blush:

mohammad2671

Registered User
لایک‌ها
74
من خوب بلد نیستم تسک بزنم اگه امکانش هست بیاید یاهو هر ساعتی که خواستید تسک بزنید و هر چقدر کارمزد خواستید، اگه حسابمان بلوک نشد حساب میکنیم بعدا :blush:
متاسفانه با این روش امکانش نیست.تسک زدن نیاز به یه مقدار تمرین داره و تو تاپیکهای دیگه تو همین فروم اطلاعات خوبی راجع بهش وجود داره که میتونید مطالعه کنید.
ولی باز اگه سوالی داشتید در خدمتم.

123456hhh

Registered User
لایک‌ها
193
متاسفانه با این روش امکانش نیست.تسک زدن نیاز به یه مقدار تمرین داره و تو تاپیکهای دیگه تو همین فروم اطلاعات خوبی راجع بهش وجود داره که میتونید مطالعه کنید.
ولی باز اگه سوالی داشتید در خدمتم.

سلام
منم با لینک شما عضو شدم . ولی وقتی بلد نیستم تسک بزنم ، به خودم که هیچ ، حتی به شما هم نمیتونم نفعی برسونم !
یه پیشنهاد :
مثلا اگه شما بیاید از تسک هایی که میزنید ، ویدئو تهیه کنید و لینکشو در همین تاپیک بذارید ، ما هم میتونیم مثل شما تسک بزنیم ، در نتیجه هم برای خودمون میتونیم مفید باشیم و هم برای شما ...

mohammad2671

Registered User
لایک‌ها
74
سلام
منم با لینک شما عضو شدم . ولی وقتی بلد نیستم تسک بزنم ، به خودم که هیچ ، حتی به شما هم نمیتونم نفعی برسونم !
یه پیشنهاد :
مثلا اگه شما بیاید از تسک هایی که میزنید ، ویدئو تهیه کنید و لینکشو در همین تاپیک بذارید ، ما هم میتونیم مثل شما تسک بزنیم ، در نتیجه هم برای خودمون میتونیم مفید باشیم و هم برای شما ...
بررسی میشه.

rapidleech

Registered User
لایک‌ها
1,261
سلام
یه پیشنهاد :

در این وبلاگ مجموعه ای از جواب های تسک های کازینو رو جمع کردم
خیلی بهتون کمک می کنه
Task crowd flower

از دوستان قدیمی خواهش دارم کمک کنن که بلاگ تکمیل بشه

123456hhh

Registered User
لایک‌ها
193
در این وبلاگ مجموعه ای از جواب های تسک های کازینو رو جمع کردم
خیلی بهتون کمک می کنه
Task crowd flower

از دوستان قدیمی خواهش دارم کمک کنن که بلاگ تکمیل بشه
سلام
و ممنون از همه دوستان
ولی فک کنم یه سوئ تفاهمی شده . چون من منظورم تسک هایی به جز تسک های کازینو بود .
چون تسک های کازینو که در یه تاپیک دیگه کاملا مطرح شده .
ولی به هر حال ممنون

hosseinfm

Registered User
لایک‌ها
105

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,991

xenator

Registered User
لایک‌ها
83
تسکای product price و product name و بقیه تسکای مشابه دیگه برای من نمیاد.برای بقیه هم همینطوریه؟

mohammad2671

Registered User
لایک‌ها
74
تسکای product price و product name و بقیه تسکای مشابه دیگه برای من نمیاد.برای بقیه هم همینطوریه؟
لطفا باز چک کنید.احتمالا درست شده.چون ساعتش تغییر کرده بود و الان درست شده.

بالا