mohammad2671
Registered User
یا ایراد از ای پی شماست یا باید هیستوری رو یه بار پاک کنید.داداش من کلا امروز همین پیغام رو دیدم
هر ای پی هم که عهوض می کنم میگه تسکی نیست!!
علت چیه؟ چکار کنم؟
یا ایراد از ای پی شماست یا باید هیستوری رو یه بار پاک کنید.داداش من کلا امروز همین پیغام رو دیدم
هر ای پی هم که عهوض می کنم میگه تسکی نیست!!
علت چیه؟ چکار کنم؟
نه عزیزم.من متوسط روزی ۱۰دلار میزنم.66$ تو یه روز ؟ :blink:
چیکار کردی داداش به ماهم بگو
سلامسلام
یه سوال:بنده بندرت تو نئو تسک میزنم میخوام ببینم ربطی بهم دارن و میشه این سایت هم تسک زد؟
با همون یوزر کار کنید.سوال:
فکر کنم یبار با آی پی ایران ثبت نام کردم با همون یوزر کار کنم یا یکی دیگه با آی پی آمریکا بسازم؟
متاسفانه با این روش امکانش نیست.تسک زدن نیاز به یه مقدار تمرین داره و تو تاپیکهای دیگه تو همین فروم اطلاعات خوبی راجع بهش وجود داره که میتونید مطالعه کنید.من خوب بلد نیستم تسک بزنم اگه امکانش هست بیاید یاهو هر ساعتی که خواستید تسک بزنید و هر چقدر کارمزد خواستید، اگه حسابمان بلوک نشد حساب میکنیم بعدا :blush:
متاسفانه با این روش امکانش نیست.تسک زدن نیاز به یه مقدار تمرین داره و تو تاپیکهای دیگه تو همین فروم اطلاعات خوبی راجع بهش وجود داره که میتونید مطالعه کنید.
ولی باز اگه سوالی داشتید در خدمتم.
بررسی میشه.سلام
منم با لینک شما عضو شدم . ولی وقتی بلد نیستم تسک بزنم ، به خودم که هیچ ، حتی به شما هم نمیتونم نفعی برسونم !
یه پیشنهاد :
مثلا اگه شما بیاید از تسک هایی که میزنید ، ویدئو تهیه کنید و لینکشو در همین تاپیک بذارید ، ما هم میتونیم مثل شما تسک بزنیم ، در نتیجه هم برای خودمون میتونیم مفید باشیم و هم برای شما ...
سلام
منم با لینک شما عضو شدم . ولی وقتی بلد نیستم تسک بزنم ، به خودم که هیچ ، حتی به شما هم نمیتونم نفعی برسونم !
یه پیشنهاد :
مثلا اگه شما بیاید از تسک هایی که میزنید ، ویدئو تهیه کنید و لینکشو در همین تاپیک بذارید ، ما هم میتونیم مثل شما تسک بزنیم ، در نتیجه هم برای خودمون میتونیم مفید باشیم و هم برای شما ...
من خوب بلد نیستم تسک بزنم اگه امکانش هست بیاید یاهو هر ساعتی که خواستید تسک بزنید و هر چقدر کارمزد خواستید، اگه حسابمان بلوک نشد حساب میکنیم بعدا :blush:
سلامدر این وبلاگ مجموعه ای از جواب های تسک های کازینو رو جمع کردم
خیلی بهتون کمک می کنه
Task crowd flower
از دوستان قدیمی خواهش دارم کمک کنن که بلاگ تکمیل بشه
در این وبلاگ مجموعه ای از جواب های تسک های کازینو رو جمع کردم
خیلی بهتون کمک می کنه
Task crowd flower
در این وبلاگ مجموعه ای از جواب های تسک های کازینو رو جمع کردم
خیلی بهتون کمک می کنه
Task crowd flower
بخش مربوط به سایت taskpay کجاست ؟
لطفا باز چک کنید.احتمالا درست شده.چون ساعتش تغییر کرده بود و الان درست شده.تسکای product price و product name و بقیه تسکای مشابه دیگه برای من نمیاد.برای بقیه هم همینطوریه؟