• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

با زمین خالی چه کنیم ؟

Mehran Mahmoodi

Registered User
لایک‌ها
350
یکی از دوستان ما زمینی به مساحت 30 هزار متر داره , این زمین تو یک شهرک صنعتی هم هستش (سمت اصفهان) , قسمتی از این زمین رو سوله درست کرده (خودش که نه , پدرش چندین سال پیش این کارو کرده) این سوله بیکار افتاده (سوله 2 هزار متر هستش) .
اومد به من گفت همچین موردی هست و باهاش چیکار کنیم ؟ نظر شما چیه ؟ تولیدی دستمال کاغذی خوبه یا وسایل مربوط به خوردن و .... ؟ یا مثلا پرورش قارچ ؟ نمیدونم , چون به نظرم میشه از این زمین یه استفاده ای کرد !

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,430
بهترین کار در اختیار دادن رایگان زمین و سوله به شخصی هست که کاربلد هست به مدت مشخص مثلا 3 سال و یاد گرفتن کار از اون شخص هست و بعد از اون برای خودشون کار کنن

آریامهر1368

Registered User
لایک‌ها
1,249
یکی از بزرگترین مشکلات این مملکت اینه افراد نمیدونن چیکار کنن، یکی میگه من صد ملیارد سرمایه دارم یکی مثل استارتر سوله داره یکی هم مثل @the boy یه مدت دنبال سوله می‌گشت و باید کلی اجاره میداد، متاسفانه هیچ مرکز مشاوره ای وجود نداره، خیلی از کارها پشتش رانته و از یک طرف اقتصاد ایران هم تکلیفش روشن نیست بخاطر همین همه چیز ریسکی شده و این اصلا خوب نیست، اینترنت و فروم ها متاسفانه فقط شده محل جروبحث و دخالت دادن سلیقه، تنها پیشنهاد من به عنوان یک بازاری که آدم‌های شکست خورده زیادی دیدم تا تو کاری حالا هر کاری حتی زدن کارخونه شاگردی نکردید وارد نشید

vlasek

Registered User
لایک‌ها
1,280
پرورش گیاهان دارویی، زعفران، قارچهای سنتی و مدرنتر مانند گانودرما و کامبوجیا و کفیر خلاقانه است.
فعلا بفکر نوشتن طرح توجیهی قوی و ناب از مهندسین و کارآفرینهای ماهر کشاورزی جهت اخذ وام کلان کم درصد تنفسدار باشید.

Fifa2018

Registered User
لایک‌ها
4,314
زمین ابیه یا دیم؟

بالا