• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

با سرعت حدود 80Mbps چه کسب درآمدی کنم؟

cd3

Registered User
لایک‌ها
106
سرور بدیم وصل می کنی؟ :)
///
یه سوال هم دارم ؛
ما ادعا می کنیم دارای بالاترین سرعت دانلود در کشور هستیماین "ما" که هست اون وقت چند نفرید شما که یه دومین Ir نگرفتید؟:eek:

این یا تو ایران نست یا داره از اینترنت ماهواره استفاده می کنه...
همین سرعت رو بری شرکت های ارائه دهنده اینترنت بگی بهمون بده بهت نمی دن به جز اینکه دادش ریس جمهور باشی...
حتما یادشون رفته بگیرن...
به ضرب مثل هست که می گه:: از حول حلیم افتادن تو دیگ...

sefaresh.download

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
همین سرعت رو بری شرکت های ارائه دهنده اینترنت بگی بهمون بده بهت نمی دن به جز اینکه دادش ریس جمهور باشی...

نزدیک بود بیفتیم تو دیگ ولی اینقدر مردم سفارش دادند که با 4 نفر به زور از پس سفارشای همین وبلاگ برمیایم خدایا شکرت

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560
احتمال اینترنت ماهواره هست ولی با توجه به اینکه پارازیت روی ماهواره ای هست بعید می دونم .
برادر رئیس جمهور هم باشی 10 مگ رو نمی دهند ولی امکانش هست اینترانت داشته باشند و سرور ایران که با ریموت به سرور به تقریبا به همون سرعت می شه رسید.

! Devil !

Registered User
لایک‌ها
97
دوستان داشتن چنین سرعتی با اینترنت م ا ه و ا ر ه ای ممکن هست.اینقدر اسپم نکنید که از کجا آوردید البته شاید ایشون از طریق دیگه ای تهیه کردن :cool:

cd3

Registered User
لایک‌ها
106
دوستان داشتن چنین سرعتی با اینترنت م ا ه و ا ر ه ای ممکن هست.اینقدر اسپم نکنید که از کجا آوردید البته شاید ایشون از طریق دیگه ای تهیه کردن :cool:

خوب باید بدونیم از کجا آوردن.. تا ما هم تهیه کنیم...

behnam_2000

Registered User
لایک‌ها
2,016

اینترنت م ا ه و ا ر ه ای نیست

سرعت آپلود رو نگاه کن, تو م ا ه وا ره ای فقط دانلود زیاد هست
علاوه بر آن کدام م ا ه وا ره ping 10ms داره!

به نظر من توی ISP هستش, یا دانشگاه یا دیتاسنتر
80mb dedicated حدود 20 میلیون درمیاد ماهی برای ISP ها

behroozkami

Registered User
لایک‌ها
91
از این سرعت میتونی سرور بهش وصل کنی و یک میزبانی وب در ایران راه اندازی کنی و هاست بفروشی:D

اگه نه هم همون سفارش دانلود رو ادامه بده

! Devil !

Registered User
لایک‌ها
97
اینترنت م ا ه و ا ر ه ای نیست

سرعت آپلود رو نگاه کن, تو م ا ه وا ره ای فقط دانلود زیاد هست
علاوه بر آن کدام م ا ه وا ره ping 10ms داره!

به نظر من توی ISP هستش, یا دانشگاه یا دیتاسنتر
80mb dedicated حدود 20 میلیون درمیاد ماهی برای ISP ها

والا من خیلی تو این زمینه مهارت ندارم اما اینکه میگید تو اینترتن م ا ه ... فقط دانلود زیاد هست به این خاطر که سرویس های م ا ه... عادی(اونایی که به کاربرای عادی ارائه میشه) یک طرفست(فقط دانلود) و آپلودشون معمولا از طریق DSL یا ... هست چون در غیر اینصورت 5 دقیقه ای یکی(شایدم چند نفر) در خونشونو میزنه :D و فقط بانک ها و مراکز دولتی و یا افراد حقوقی خاص که مجوز دارن میتونن دو طرفه داشته باشن و این سرویس های دو طرفه هم معمولا روی م ا ه ... های خاص ارائه میشه که دادن چنین پینگی روشون ممکن هست.بازم میگم اینا فقط اطلاعاتی بود که چون خودم یک مدت از این سرویس ها داشتم و تقریبا از چند منبع مختلف جمع کرده بودم گفتم و نمیخواستم تز بدم :rolleyes:

behnam_2000

Registered User
لایک‌ها
2,016
والا من خیلی تو این زمینه مهارت ندارم اما اینکه میگید تو اینترتن م ا ه ... فقط دانلود زیاد هست به این خاطر که سرویس های م ا ه... عادی(اونایی که به کاربرای عادی ارائه میشه) یک طرفست(فقط دانلود) و آپلودشون معمولا از طریق DSL یا ... هست چون در غیر اینصورت 5 دقیقه ای یکی(شایدم چند نفر) در خونشونو میزنه :D و فقط بانک ها و مراکز دولتی و یا افراد حقوقی خاص که مجوز دارن میتونن دو طرفه داشته باشن و این سرویس های دو طرفه هم معمولا روی م ا ه ... های خاص ارائه میشه که دادن چنین پینگی روشون ممکن هست.بازم میگم اینا فقط اطلاعاتی بود که چون خودم یک مدت از این سرویس ها داشتم و تقریبا از چند منبع مختلف جمع کرده بودم گفتم و نمیخواستم تز بدم :rolleyes:

من خودم م ا ه و ا ره ای تا حالا استفاده نکردم, یه سرچی که تو اینترنت زدم دیدم بیشترین سرعتش رو زده بود 15mb
2 طرفش هم تو ایران جرم هست
پینگش هم زیر 500ms نمیاد

این پینگ مربوط به یه سرور داخل ایران می شه
چون پینگ 10ms هست یعنی خیلی به سرور نزدیک هست! به احتمال زیاد از همون مرکز به کامپیوتر وصل شده که تو speedtest.net سرور برا تست سرعت قرار دادن
کلا 4 تا سرور توی تهران هست که ثبت کردن تو speedtest, احتمالا ایشان در یکی از این شرکت ها کار می کند

با تشکر پوآرو :D

بالا