سلام فردا سهم دشیری بگیر تو بورس ۱۵۶۰۰ هست تا دو ماه میشه۲۵ تومن سودشم بذار کنار حالشو ببر هم به صنعت کمک کردی هم سهام دار شدی
نکنه من اشتباه کردم یا نکنه واقعا درست گفتم هنوز لنگ حجم مبنا تو این قرمزی بازار ..... زمان همه چیو مشخص میکنه
سلام فردا سهم دشیری بگیر تو بورس ۱۵۶۰۰ هست تا دو ماه میشه۲۵ تومن سودشم بذار کنار حالشو ببر هم به صنعت کمک کردی هم سهام دار شدی
اینجا از ابتدا همه متعجب بودند که چرا شما زمینتو فروختی پولتو گذاشتی بانک ...واقعا در ایران با این موضع تورم سخت تر از پیدا کردن کار حفظ خود سرمایه و حفظ ارزش سرمایه ست
ی مقدارشو بیار با هم جوونی کنیمخواهش میکنم بله درسته شاید خنده دار به نظر بیاد ولی فکر میکنم زندگی ارزش این همه صبر رو نداشته باشه شاید اگر صبر میکردم این پول 2 برابر هم میشد ولی روزهای عمر و جوانی من هم همراهش میگذشت
داداش قصد بی ادبی ندارم،ولی من دارم ۱۰ ساله کار میکنم کل سرمایه زندگیم نصف پول زمینتم نیست،برای بدست اوردن این پول یا باید بابای پولدار داشته باشی یا ارث خوب برسه بهت وگرنه تو ایران این مقدار پول نمیشه با کار کردن جمع کرد با توجه به تورم و گرونیقابل شمارو نداره ان شاالله خدا به شماهم برکت بده
متوجهم اما قوانین بازار در زندگی ثابتند کلاخواهش میکنم بله درسته شاید خنده دار به نظر بیاد ولی فکر میکنم زندگی ارزش این همه صبر رو نداشته باشه شاید اگر صبر میکردم این پول 2 برابر هم میشد ولی روزهای عمر و جوانی من هم همراهش میگذشت