• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

با فعالیت سایت های فید خوان / خبر خوان موافق هستید یا مخالف ؟

با فعالیت سایت های فید خوان / خبر خوان موافق هستید یا مخالف ؟

• Total voters
    43

unicode

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
23
خب اگه اینجوریه و سایت پیشرفت میکنه پس چرا این جور سایتا مثل خیلی سایتای دیگه قارچی رشد نمیکنن؟
خب تا دلتون بخواد تو کشور عزیزمون ادم بیشرف داریم که :D
عزیز به قول یکی از دوستان " هنوز انسان هایی هستند که به دنبال مال حلال باشند" در غیر این صورت به گفته شما مثل قارچ رشد میکردند !!!

Last edited:

barool

Registered User
لایک‌ها
2,864
عزیز به قول یکی از دوستان "شما به خودتون نگاه نکنید هنوز انسان هایی هستند که به دنبال مال حلال باشند" در غیر این صورت به گفته شما مثل قارچ رشد میکردند !!!
حالا با ادبتون کار ندارم . اما اگه اینجور میگین که سایت سریع پیشرفت میکنه پس چرا رشد نکردن این سایتا . پس مدیریت و تم سایت هم خیلی مهمه .

barool

Registered User
لایک‌ها
2,864
در ضمن این سایت mdir که اصلا هر جا میزنم نمیتونم رنکشو پیدا کنم .

unicode

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
23
حالا با ادبتون کار ندارم . اما اگه اینجور میگین که سایت سریع پیشرفت میکنه پس چرا رشد نکردن این سایتا . پس مدیریت و تم سایت هم خیلی مهمه .
معذرت میخوام
ادیت شد! (لطفاً نقل و قول هم ادیت کنید قصد توهین نداشتم)
شما بودید پس از نابودی سایت هات توسط این اسپمر ها ، با کسانی که به فکر ایجاد سایت اسپم هستند چه برخوردی میکردید؟

barool

Registered User
لایک‌ها
2,864
معذرت میخوام
ادیت شد! (لطفاً نقل و قول هم ادیت کنید قصد توهین نداشتم)
شما بودید پس از نابودی سایت هات توسط این اسپمر ها ، با کسانی که به فکر ایجاد سایت اسپم هستند چه برخوردی میکردید؟
خواهش میکنم شما ببخشید اگه من تند حرف زدم . درسته ار اینجوریه که کار نامردی هست .اما به نظر من این جور سایتا با این اوصاف که میگین اصلا سود نداره چون کسی هم که میخواد تبلیغ کنه بیشتر سایت مبدا رو ترجیح میده نا سایت کپی کارو . سوده اینا فقط احتمالا پاپ اپه .
الان این mdir که نه پاپ اپ داره نه تبلیغ درامدش از کجاست پس؟

unicode

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
23
خواهش میکنم شما ببخشید اگه من تند حرف زدم . درسته ار اینجوریه که کار نامردی هست .اما به نظر من این جور سایتا با این اوصاف که میگین اصلا سود نداره چون کسی هم که میخواد تبلیغ کنه بیشتر سایت مبدا رو ترجیح میده نا سایت کپی کارو . سوده اینا فقط احتمالا پاپ اپه .
الان این mdir که نه پاپ اپ داره نه تبلیغ درامدش از کجاست پس؟
خیلی از ما ها به دلیل مشکلاتی نظیر خرج و مخارج سایت مجبوریم از همان اول به کسب درامد بپردازیم
اینگونه سایت ها ممکن است برنامه ای دراز مدت داشته و سرمایه لازم را جهت تمدید و نگه داشتن سایت تا موئد برنامه را دارند...

trance

Registered User
لایک‌ها
33
سلام
این اسپمر mdir هم 4 تا پاپ آپ همزمان داره گویا توی سیستم شما بلاک میشه. وخود همین اقا یکی دو تا سایت دیگه اسپرم داره بنرش بالای همین اسپمر اصلیه هست که فیلتر شد با دامنه تغییر داده و اودرش بالا
در مورد رشد قارچی هم که گفتین همینطوریم هست منتهی یکسری ها دوست ندارن این سایت ها رو و دنبالش نمیرن ولی یکسری ها میرن
اما در مورد رشد که بعضی ها که خوب کدنویسی شده خوب رشد میکنند بعضی ها هم رشدی ندارن البته فاکتور های دیگه هم توی رشد دخیله مثل خرید بک لینک و...

micropinger

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
95
الان دیگه گوگل خودش تشخیص میده کدوم مطلب اصلیه کدوم فرعی ، اولا که گوگل همچین گاگول هم نیست ، اول اینکه آی فریم رو تو صفحه میبینه ، دوم اینکه خیلی از سایتهای کپی ، منبع رو میزنن و در نتیجه گوگل منبع رو میاره بالا حالا شاید یه کوچولو دیرتر ، اینکه این سایتها بازدیداشون زیاده بیشتر به خاطر کلمات کلیدی و برچسب و تعداد تکرار زیاد و لینک سازی داخلیشون هست ، وقتی وب سایت آی فریم اومده تمام خبرهای مثلا مربوط به کلمه "فوتبال آرژانتین" رو از تمام خبرگذاریها جمع کرده یه جا از نظر گوگل کار زشتی نکرده! و از نظرش بهترین نتیجه ایه که میتونه به کاربر نشون بده ، اگه شما یه موضوع خبر رو عینا کپی کنید تو گوگل میبینید که اول ، منبع اصلی رو میاره بعد این سایتهای آی فریم دار رو ، اما اینکه با یه سری کلمات کلیدی این سایتها میان تو گوگل بالا و سایت شما رو تو آی فریم باز میکنن و سایت شما اول نیست خداتونو شکرم کنید ، چون اگه سایت به این قدرت و این همه لینک داخلی و درصد کلیک بالا نبود بعید میدونم برای اون کلمه کلیدی خاص سایت شما میومد بالا. برای همین موارد گوگل کلا با این سایتها مشکلی نداره مگه اینکه متن رو هم کپی کنن که با نرم افزار و خودکار این کارو میکنن ، بعد از ایندکس 1000 مطلب کپی و در عرض چند روز گوگل متوجه کپی میشه و سایت رو پنالتی میکنه ولی با آی فریم با اینکه میدونه کپی هست هیچ مشکلی نداره و درخواست های وب مسترها به گوگل در مورد گزارش این وب سایتها رو رد میکنه ، گوگل کلا از دایرکتوری خوشش میاد ، گوگل خودش یه واحد ضد اسپم قوی داره و میدونه چیکار میکنه.

Last edited:

Taher_Tehrani

Registered User
لایک‌ها
58
بالا اوردن این سایت ها هنر نیست ! :general705:نگه داشتن آن هنر می باشد !:general210:

arashdownload

Registered User
لایک‌ها
1,043
ظاهرا کل اون اسچپمرا رو گوگل کله پا کرد برا سایت من که امروز نیومدن

prans.info

Registered User
لایک‌ها
263
الان دیگه گوگل خودش تشخیص میده کدوم مطلب اصلیه کدوم فرعی ، اولا که گوگل همچین گاگول هم نیست ، اول اینکه آی فریم رو تو صفحه میبینه ، دوم اینکه خیلی از سایتهای کپی ، منبع رو میزنن و در نتیجه گوگل منبع رو میاره بالا حالا شاید یه کوچولو دیرتر ، اینکه این سایتها بازدیداشون زیاده بیشتر به خاطر کلمات کلیدی و برچسب و تعداد تکرار زیاد و لینک سازی داخلیشون هست ، وقتی وب سایت آی فریم اومده تمام خبرهای مثلا مربوط به کلمه "فوتبال آرژانتین" رو از تمام خبرگذاریها جمع کرده یه جا از نظر گوگل کار زشتی نکرده! و از نظرش بهترین نتیجه ایه که میتونه به کاربر نشون بده ، اگه شما یه موضوع خبر رو عینا کپی کنید تو گوگل میبینید که اول ، منبع اصلی رو میاره بعد این سایتهای آی فریم دار رو ، اما اینکه با یه سری کلمات کلیدی این سایتها میان تو گوگل بالا و سایت شما رو تو آی فریم باز میکنن و سایت شما اول نیست خداتونو شکرم کنید ، چون اگه سایت به این قدرت و این همه لینک داخلی و درصد کلیک بالا نبود بعید میدونم برای اون کلمه کلیدی خاص سایت شما میومد بالا. برای همین موارد گوگل کلا با این سایتها مشکلی نداره مگه اینکه متن رو هم کپی کنن که با نرم افزار و خودکار این کارو میکنن ، بعد از ایندکس 1000 مطلب کپی و در عرض چند روز گوگل متوجه کپی میشه و سایت رو پنالتی میکنه ولی با آی فریم با اینکه میدونه کپی هست هیچ مشکلی نداره و درخواست های وب مسترها به گوگل در مورد گزارش این وب سایتها رو رد میکنه ، گوگل کلا از دایرکتوری خوشش میاد ، گوگل خودش یه واحد ضد اسپم قوی داره و میدونه چیکار میکنه.
ممنون از پاسختون واقعا استفاده کردیم ...
فقط شما نظر خودتون رو مبنی بر این که با این سایت ها موافق هستید یا مخالف نگفتید .

arashdownload

Registered User
لایک‌ها
1,043
نخیر ادرس هاشون رو عوض میکنن
نه دیگه دوست من وقتی عمو گوگل یه اسپمری رو می خواد از صفحه روزگار حذف کنه کاری با ادرسش نداره به کل سیستماتش گیر میده امیدوارم اینا رو هم حذف کرده باشه

micropinger

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
95
ممنون از پاسختون واقعا استفاده کردیم ...
فقط شما نظر خودتون رو مبنی بر این که با این سایت ها موافق هستید یا مخالف نگفتید .
اگر این سایتها یکی دوتا بود موافق بودم ، همون شهر خبر و یکی دیگه فوقش کافی بود ، اما متاسفانه ما یاد گرفتیم تا یکی یه کاری میکنه یه سایت نه بلکه صدتا سایت دیگه مثل همونو میزنن ، اینقد زیاد شده این وب سایت های آی فریم که تا دلتون بخواد اینجا میشه نام برد و هر روزم جدیدش میاد ، چون اسکریپتشم میفروشن ، با اینقد زیاد مخالفم ولی یکی دوتاش به هرحال بد نیست ، من خودم اخبار رو ترجیح میدم از همینا دنبال کنم.

Others70

Registered User
لایک‌ها
1,664
واقعیتش بالا آوردن این گونه سایت ها فقط ضربه زدن به زحمت و پشتکار کسانیست که ساعت ها تلاش می کنند یک سایت با پست اختصاصی بالا بیاورند ، بنده اگر بخوام این نوع سایت رو بزنم اول از سایت مرجع سوال میکنم آیا شما راضی هستید بنده به این شیوه مطلب شما رو پی کنم ؟
بنظرم کسی راضی نمیشه مطالب سایتش بدین طریق در اختیار سایت های دیگه قرار بگیره ! این نوع سایت ها باعث میشه بازدید سایت کسی که کلی زحمت کشیده بشدت کم بشه ! از لحاظ اخلاقآ و شرعا این کار دست نیست .

campfarsi

Registered User
لایک‌ها
162
بشدت با این کار مخالفم ... دیگه داره حالم ازشون بهم میخوره . کارشون فقط ضربه زدن به اعتبار سایتهای خوبه همین الانشم تو برخی کلمات 5 الی 6 تا از همین جور سایت ها صفه اولن . با این روند 6 ماه دیگه خدا میدونه چه بلایی سر وب فارسی میاد ...

prans.info

Registered User
لایک‌ها
263
یه سوالی ذهنم رو درگیر خودش کرده که این دوستانی که میگند ما با این سیستم ها مخالفیم کلا با این سیستم ها مخالفند یا با این مخالفند که بدون اجازه سایتون تویه سایت اونا ایندکس بشه ؟

micropinger

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
95
واقعیتش بالا آوردن این گونه سایت ها فقط ضربه زدن به زحمت و پشتکار کسانیست که ساعت ها تلاش می کنند یک سایت با پست اختصاصی بالا بیاورند ، بنده اگر بخوام این نوع سایت رو بزنم اول از سایت مرجع سوال میکنم آیا شما راضی هستید بنده به این شیوه مطلب شما رو پی کنم ؟
بنظرم کسی راضی نمیشه مطالب سایتش بدین طریق در اختیار سایت های دیگه قرار بگیره ! این نوع سایت ها باعث میشه بازدید سایت کسی که کلی زحمت کشیده بشدت کم بشه ! از لحاظ اخلاقآ و شرعا این کار دست نیست .
عزیز این سایتها که مطلبو کپی نمی کنن ، موضوع رو کپی می کنن فقط و بقیش آی فریم خود سایت ، نکته بعدیم اینکه معروفترین این وب سایتها مثل شهر خبر و خبرپو و ... میان سایتهای خبری زیر 100 رو با RSS ایندکس میکنن که اون وب سایتها به اندازه کافی بازدید دارن و براشون مهم نیست ، شما یکی از این وب سایتهای زیر 100 داری که نگرانی؟

micropinger

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
95
بشدت با این کار مخالفم ... دیگه داره حالم ازشون بهم میخوره . کارشون فقط ضربه زدن به اعتبار سایتهای خوبه همین الانشم تو برخی کلمات 5 الی 6 تا از همین جور سایت ها صفه اولن . با این روند 6 ماه دیگه خدا میدونه چه بلایی سر وب فارسی میاد ...
عزیز یعنی فکر میکنی اگه اونا تو این 5 یا 6 کلمه تو گوگل بالا نبودن وب سایت شما به جاش بالا بود؟!!!!!

بالا