ممنون، فرض کنیم من مشتری هستم و شما فروشنده، میام قیمت ده مدل لپ تاپ رو ازتون میپرسم، بعد قیمت یه جنس تقریبا ارزون تر مثل فلش مموری ازتون میپرسم، آخر سر هیچ کدوم رو نمیگیرم و میرم. حالا روزی چند نفر از این مشتری ها داشته باشید خیلی روی اعصابن، لپ تاپ رو مثال زدم چون قیمتش دم دست و آماده هست هرچند که هر روز ممکنه تغیر کنه. ولی سئو اصلا اینطور نیست، فقط یک کلمه رو بخوام قیمت بدم کلی آنالیز لازمه اون هم با دسترسی به پنل سایت. راستش نمیدونم رقبا چطور کار میکنن تا حالا خودن رو جای مشتری نزدم ببینم چی میگم ولی من از محدود افرادی هستم که میگم هزینه کار کامل پس داده میشه اگه بالا نیاد، دقیق و شفاف میگم چه کلمه ای برای چه مدت میاد بالا، بقیه فقط همون جملات کلی درمورد سئو سایت رو بکار میبرن یا خدمات جانبی مثل خرید بک لینک و... میدن یا کلماتی که بدرد نمیخورن میارن بالا. با اینکه بحث پس دادن هزینه هست، اگه ارزون تر خواستن خدمات جانبی هست. ولی معمولا کسی مشتری نباشه هیچ کدوم رو نمیخواد و من موندم و نصف روزی که براش تلف شده.به مشتری نگیم گدا
کمی روی دایره لغاتمون بیشتر کار کنیم
وقت برای یادگیری روش های بهتر بازاریابی و ارائه محصول بزاریم
به مشتری توهین نکنیم
به نظرت کسی بیاد تاپیکت رو بخونه ،اگر زمانی نیاز به خدمات شما سئو داشته باشه یاد آوری این تاپیک براش حالت مثبت داره یا منفی ؟
خب حالا این به کنار، شما جای اون فروسنده لپ تاپ باشید چه جوابی به مشتری میدید؟
اینطور نیست، با پولدار جماعت هم کار کردم. از آدم معمولی هم کمتر هزینه میکنن!!خب اوضاع اقتصادی اینروزای ایران بسیار تاثیر داره