• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

با یکم پول تو چه کاری برم بهتره؟

iranamir

Registered User
لایک‌ها
1,614
سلام دوستان من داره امتحانام تموم میشه اگه خدا بخواد کارناممه خوب بشه مقداری پول ددی میده [emoji4] [emoji4].
حدودا 5 تومنه...
به نظرتون چه کاری کنم باهاش خرجش کنم یا...؟
چند نفر گفتن برو تو فارکس سرمایه گذاری کن رفقا لطفا پیشنهاد بدید. [emoji8] [emoji8]
ساندویچ فروشی بزن

sv_derek

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام دوست عزیز
شما با 2 تومن میتونی یک کاسبی قدرتمند به معنی واقعی برای خودت جور کنی؟
از اون کار هایی که پله پله رشد میکنی و میری بالا
اگر کمر همت ببندی 1 ماه وقت و انرژی و کافی و به اندازه بذاری پیشرفتت از شروع ماه دوم شروع میشه و سر سال میبنی که بالای 20 میلیون سود خالص داشتی
وقت و انرژی به معنی کار طاقت فرسا نیست بلکه باید فکرت کار کنه و روزی5 ساعت از تفکرت استفاده کنی
شغلش تو مایه بازار یابی هست ولی همه کاره خودت هستی
اگر فکر میکنی میتونی یک مدیر فروش عالی باشی خبرم کن تا اطلاعات بیشتری در اختیارت بذارم

behzadinho

Registered User
لایک‌ها
51
دوستان خوبم سلام
قسد ندارم محصول و تاپیک خودم رو تبلیغ کنم و از این حرفا ولی اگه راستی راستی می خوای برای خودت کسب و کار همیشگی داشته باشی و درآمد ماهانه بسیار عالی داشته باشید این درآمد به خودتون بستگی داره
الان دیگه عصر ارتباطاته دیگه زمان روش سنتی نیست. بله دوست عزیزم خوب فرمودن ساندویچی فروشی خوبه ولی نه الان دیگه ماشالله هر دو قدم شده ساندویچی !
الان پر سود ترین و آسان ترین کسب کار متعلق به اینترنت هست اگر راه و روشش رو بلد باشی
فقط چون خیلی وقت بود این تاپیک رو می دیدم گفتم یه راهنمایی کرده باشم
که بتونی از بین این گفته ها یکی رو انتخاب کنی
تاپیک آموزش گام به گام کسب درآمد نوین اینترنتی
سپاس

simorghtalayee

Registered User
لایک‌ها
67
برو بچه درس بخون ! :D
بی شوخی
من خودم تحصیلات درست و حسابی ندارم ! کامپیوترم در حد کار خودم رو راه بندازم (یه خورده بیشتر ) بلدم !;)
ولی توی این تایپیکا وقتی میبینم آدمایی میان میگن 5 تومن پولی نیست و (بیشتر از 200 تا 300 نباید ازش انتظار داشته باشی) من یکی مایه میشم !:general208:
الآن من بدون اینکه پولی بذارم ( با یه خریدو فروش ساده !) روزی 50 تومن درمیارم (2 ساعت وقتمو میگیره ! ) ! من الآن با 5 تومن ( یه عالمه کار میتونم بکنم ! و دارم میکنم ! ) حالا بماند ...;)
ولی میتونم بگم اگه ( از تجارت خوشت میاد ! ) ببین بازار چه چیزی تقاضا داره و سورس اول یا در برخی موارد سورس دوم رو پیدا کن ! بعد با قیمت مناسب بفروش ( قبل از اینکه اون کالایی که فک میکنی خوب فروش میره . حتما قبلش دربارش اطلاعات به ظاهر تخصصی پیدا کن !);) زیاده خواه هم نباش !
در ضمن من فکر میکنم بورس ارز هم خوبه ( اگه منظورت کار با همون نرم افزار بورس ارز هست که یه عالمه نمودار داره و با اونا پیش بینی میکنی ! )اما نه الآن ( حداقل بعد از یکی دو سال تجربه یعنی برو تو حالت دمو کار کن تا قشنگ دستت بیاد نمودارا و اینجور چیزا ! البته قبلش باید بری کلاسش ) البته من خودم دربارش چیز زیادی نمی دونم ولی یکی از دوستانم تو همین کار هست ضرر کرده و سود هم کرده ! سودش بیشتر از ضررش بوده گفته !
قابلی نداشت ...:D

Last edited:

Imaginer

Registered User
لایک‌ها
74
خداییش ما کل زورمونو بذریم دو سه تومن با کارگری و اینچیزا جم و جور کردیم ..تازه دانشجو هم هستیم شهر غربت ..
البته نوش جون استارتر هاااا ... ولی آدم میمونه با این وضع جامعه ..درس بخونه دانشگاه یا بره دنبال کار .. یا سربازی ..یا عشق وحال یا که چی ..

miladmishmast

Registered User
لایک‌ها
94
خداییش ما کل زورمونو بذریم دو سه تومن با کارگری و اینچیزا جم و جور کردیم ..تازه دانشجو هم هستیم شهر غربت ..
البته نوش جون استارتر هاااا ... ولی آدم میمونه با این وضع جامعه ..درس بخونه دانشگاه یا بره دنبال کار .. یا سربازی ..یا عشق وحال یا که چی ..
شانس بد ما هم کارنامه رو خراب کردم یک درس افتادم شهریور بابام گفت 5 تومن که هیچ هزارتومن هم از این به بعد بت نمیدم [emoji22] [emoji22]

Sent from my blackberry using Tapatalk

mehrashkan

Registered User
لایک‌ها
2,340
ساندویچ فروشی؟!!![emoji23] [emoji23]

Sent from my SM-A500H using Tapatalk
هر کس از دید خودش نگاه میکنه و مشورت میده و شما هم از نظر خودت تصمیم بگیر ولی با مشورت

من با توجه به امضای توافق هسته ای و با توجه به سابقه ای که خودم دارم بهت بورس رو پیشنهاد میدم
البته باید بدونی چه موقع بخری و چی بخری و چه موقع بفروشی و چه وقت نفروشی
اگه خواستی اطلاعات کاملتری بگیری بگو تا برات توضیح بدم

jamshid1371

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
هر کس از دید خودش نگاه میکنه و مشورت میده و شما هم از نظر خودت تصمیم بگیر ولی با مشورت

من با توجه به امضای توافق هسته ای و با توجه به سابقه ای که خودم دارم بهت بورس رو پیشنهاد میدم
البته باید بدونی چه موقع بخری و چی بخری و چه موقع بفروشی و چه وقت نفروشی
اگه خواستی اطلاعات کاملتری بگیری بگو تا برات توضیح بدم

میشه به من راجع به بورس اطلاعات بدی؟ خیلی دوست دارم واردش بشم ولی اصن هیچی نمیدونم ازش

aak24

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
پنج تومان رو بده من یه ایده توپ در مورد سرویس فروشگاه سازی دارم میترکونه

mehrashkan

Registered User
لایک‌ها
2,340
شانس بد ما هم کارنامه رو خراب کردم یک درس افتادم شهریور بابام گفت 5 تومن که هیچ هزارتومن هم از این به بعد بت نمیدم [emoji22] [emoji22]

Sent from my blackberry using Tapatalk
عنوان تاپیک رو تغییر بده
چگونه بر تعداد پست ها و تاپیک هایمان بیفزاییم؟!

amme joon

Registered User
لایک‌ها
2,939
به ددی بگو بهت کار یاد بده دیگه . کتاب بابای پولدار بابای بی پول رو مگه نخوندی:general106:

george-best

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
یه همچین بازاری به شدت پرریسک هست توصیه می کنم واردش نشی ، از پولت استفاده کن لذتشو ببر ... خیلی خطرناکه .. از ما گفتن بود خود دانی

بالا