برو بچه درس بخون !
بی شوخی
من خودم تحصیلات درست و حسابی ندارم ! کامپیوترم در حد کار خودم رو راه بندازم (یه خورده بیشتر ) بلدم !
ولی توی این تایپیکا وقتی میبینم آدمایی میان میگن 5 تومن پولی نیست و (بیشتر از 200 تا 300 نباید ازش انتظار داشته باشی) من یکی مایه میشم !:general208:
الآن من بدون اینکه پولی بذارم ( با یه خریدو فروش ساده !) روزی 50 تومن درمیارم (2 ساعت وقتمو میگیره ! ) ! من الآن با 5 تومن ( یه عالمه کار میتونم بکنم ! و دارم میکنم ! ) حالا بماند ...
ولی میتونم بگم اگه ( از تجارت خوشت میاد ! ) ببین بازار چه چیزی تقاضا داره و سورس اول یا در برخی موارد سورس دوم رو پیدا کن ! بعد با قیمت مناسب بفروش ( قبل از اینکه اون کالایی که فک میکنی خوب فروش میره . حتما قبلش دربارش اطلاعات به ظاهر تخصصی پیدا کن !)
زیاده خواه هم نباش !
در ضمن من فکر میکنم بورس ارز هم خوبه ( اگه منظورت کار با همون نرم افزار بورس ارز هست که یه عالمه نمودار داره و با اونا پیش بینی میکنی ! )اما نه الآن ( حداقل بعد از یکی دو سال تجربه یعنی برو تو حالت دمو کار کن تا قشنگ دستت بیاد نمودارا و اینجور چیزا ! البته قبلش باید بری کلاسش ) البته من خودم دربارش چیز زیادی نمی دونم ولی یکی از دوستانم تو همین کار هست ضرر کرده و سود هم کرده ! سودش بیشتر از ضررش بوده گفته !
قابلی نداشت ...