• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

با یک تیم پنج نفره جوان چه کاری میشه شروع کرد

amin94z

Registered User
لایک‌ها
224
ببین شما الان به سایت های پر بازدید داری نگاه میکنی و فکر میکنی اگه یه چنین سایتی بزنی شما هم به راحتی تا چند وقت دیگه یه سایت مثل اون داری
در حالی که یکی از کاربرای بالا نظر داده بود سایت دانلود بزنی خوب میگیره در حالی که الان کمتر از 10 تا سایت دانلود هست که بازدید بالا داشته باشن که اونم بالای 5 سال هست فعالیت دارن اونم از روز اول واسه درامد نبوده
حالا که سایت به این موقعیت رسیده ازش به عنوان درامد هم استفاده کرده
ولی صادقانه بگم اگه فکر کردی که 5 نفری بشینید پشت اینترنت واستون پول می باره اشتباه میکنی:general601:

amaa_tama

Registered User
لایک‌ها
96
ببین شما الان به سایت های پر بازدید داری نگاه میکنی و فکر میکنی اگه یه چنین سایتی بزنی شما هم به راحتی تا چند وقت دیگه یه سایت مثل اون داری
در حالی که یکی از کاربرای بالا نظر داده بود سایت دانلود بزنی خوب میگیره در حالی که الان کمتر از 10 تا سایت دانلود هست که بازدید بالا داشته باشن که اونم بالای 5 سال هست فعالیت دارن اونم از روز اول واسه درامد نبوده
ولی صادقانه بگم اگه فکر کردی که 5 نفری بشینید پشت اینترنت واستون پول می باره اشتباه میکنی:general601:

موافقم . به نظر بهتره ایشون یه ایده خاص رو با دوستانشون اجرایی کنن نه ایده های کپی . الان سطح نت پر از سایت دانلود و تفریحی هست مگر اینکه دوستانت حرص پول نداشته باشن و سرمایه درست و حسابی برای ساپورت تبلیغاتی و مالی بیارید وسط و حداقل سه ماهی منتظر سود نباشید و فقط رو سایتتون خرج کنید .اما چون دوستانت تجربه نت رو ندارن فکر کنم تو این مورد به مشکل برمیخورید .

alalalk71

Registered User
لایک‌ها
5,856
به نظر بنده شما اول کل این تخصص عزیزانی که دارن رو اول برا خودتون بیاریدپائین رو کاغذ بعد بیا اینجا بنویس
یه سری تخصص دارید که می تونید در کنار هم و اضافه کردن یه سری ایده خوب و منحصر به فرد قابل پیاده سازی بشه به درد بخور بزاریندر کنارش و ازش استفاده کنید

Pink.Smok

Registered User
لایک‌ها
52
ایده جدید نیازمند فکر خوب نیاز سنجی و... هستش ولی به قول دوستان ایده کپی اگه تمام کمال کپی باشه محکوم به شکسته ( تجربه ) مگر اینکه یه ایده کپی رو به نحوی جدید و غیر کپی اجرایی کنی

arashdownload

Registered User
لایک‌ها
1,043
اتفاقا من همین فکرو کردم که اگر 5 نفری بشینیم پشت اینترنت پول می باره اما نه در مسیری که شما فرمودین من قصدم تجارت الکترونیک هست و مباحث فروش با استفاده از تکنیک های لازم می خواهیم فروش رو انجام بدیم و هدف نهایی ایجاد یک برند تجاری معتبر در اینترنت هست بهتر هست این رو هم خاطر نشان کنم بسیاری از افراد کم یا زیاد دارن از نت پول درمیارن پس همچین هم کویر نیست این اینترنت فقط برای برخیا باغ خوب و پر میوه و برای برخیا کویر میشه اما این تنها به تلاش ممارست و کار اساسی اون افراد بستگی دارد

Rezaguitar

Registered User
لایک‌ها
414
فعلا واسه سرمایه اولیه میتونی از خدماتی مثل تایپ و ترجمه کسب درآمد کنید.
افرادی که جمع کردید اگر تخصصی ندارند معمولا جز ضرر چیزی به بار نمیارن,برای همین شما از دوستات بخواه که هر کدوم تو یک زمینه ای تا x ماه آینده کار بکنن تا یک تخصصی یاد بگیرن,به عنوان مثال اگر یکیشون با مباحث برنامه نویسی آشنایی ابتدایی داره شما ازش بخواه طی یک دوره ای با php یا asp کار بکنه و سعی بکنه یک تخصص در این زمینه داشته باشه, از یکی دیگه که ذوق هنری داره بخواه که با نرم افزارهای گرافیکی آشنا بشه,در واقع این شمایی که باید با تیمت آشنا بشی و هدایتشون بکنی,هیچکدوم از اعضای پرشین تولز نمیتونن به شما بگن از این تیم چی بخواه چون افراد رو نمیشناسن.شما سعی کن استعدادهای افراد رو بشناسی و پس از اینکه به درستی با توانایی هاشون آشنا شدی میتونی تصمیم بگیری چه کار یا کارهایی رو میتونی انجام بدی.
در ضمن پیشنهاد میکنم کتاب خوب به عالی رو از آقای جیم کالینز مطالعه کنید , خیلی کمکتون میکنه

arashdownload

Registered User
لایک‌ها
1,043
ایده جدید اجرا کن.سایتی که نمونه فارسی نداره.به نظر من هر نوع کار کپی(تفریحی,دانلود,نیازمندی,موزیک و ...)شکست میخوره
متاسفانه ایده جدید هر چه قدر هم خوب باشه بدون هزینه تبلیغات کلان و قوی نتیجش شکست هست

بالا