• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

با ۱۰۰ میلیون تومان کدوم سایته خارجی رو در ایران بزنم ؟

dargharnn21

Registered User
لایک‌ها
6
من خودم پنجاه میلیون دارم و میخام با یک نفر دیگه که اون هم پنجاه میلیون داره یک ایده موفق خارجی رو در ایران پیاده سازی کنم ... چند سوال داشتم :
۱- آیا ارزش داره توی وب ایران سرمایه گذاری کنم ؟
۲- چه ایده خارجی رو کپی کنیم که توی ایران جواب بده ؟ .. دنبال ایده جدید نیستم فقط دنبال یک ایده ای هستم که جواب داده باشه قبلا
۳- یک فروشگاه خوب مثل آمازون میشه زد؟..میدونم فروشگاه زیاد شده تو ایران ولی فکر کنم در آمدش بهتر باشه از بقیه سایت ها

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
با 100 میلیون؟ آمازون؟
سرمایه بامیلو برای شروع 30 میلیون دلار بوده دوست عزیز که سرمایه گذارش آلمانیه.

aalireza439

کاربر فعال وب مسترها
کاربر فعال
لایک‌ها
7,670
کاری به مبلغ سرمایه گذاری و زمینه اش ندارم .
فقط این رو بگم که وب ایران به هیچ وجه ارزش سرمایه گذاری نداره ، به هیچ وجه وضعیت پایداری نداره ، هر روز هم محدودیت های و قوانین جدیدی اضافه میشه و این تازه شروعشه.
البته اگر دارای روابط خاص باشید ، شرایط میتونه متفاوت باشه.

Navid2zp

Registered User
لایک‌ها
213
ایران هر روز یک شرایط داره و قوانین هم که دولت هر روز یک مدل جدید میاره.
نمونه جدید مالیاتی که برای دارندگان نماد بریدن.
فروشگاه کارت شارژ بزنید باید کلی مالیایت بدید.
بهتره خارج از ایران فعالیت کنید

dargharnn21

Registered User
لایک‌ها
6
یعنی وب ایران اینقدر خرابه ؟
البته مشکل سرمایه نیست چون میخام سهام شرکت رو بعد از راه اندازی شرکت بفروشم تا زود تر گسترش بدم ..مشکل فقط یک ایده خوب که جواب پس داده باشه و تا حالا تو ایران کسی کار نکرده باشه ..یا اگر هم کار کرده باشن جا برای بهتر کار کردن باشه یا سود دهیش ثابت شده باشه

mehdifirouzi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
من خودم پنجاه میلیون دارم و میخام با یک نفر دیگه که اون هم پنجاه میلیون داره یک ایده موفق خارجی رو در ایران پیاده سازی کنم ... چند سوال داشتم :
۱- آیا ارزش داره توی وب ایران سرمایه گذاری کنم ؟
۲- چه ایده خارجی رو کپی کنیم که توی ایران جواب بده ؟ .. دنبال ایده جدید نیستم فقط دنبال یک ایده ای هستم که جواب داده باشه قبلا
۳- یک فروشگاه خوب مثل آمازون میشه زد؟..میدونم فروشگاه زیاد شده تو ایران ولی فکر کنم در آمدش بهتر باشه از بقیه سایت ها
سایت خارجی و هیچوقت نمیشه تو ایران به صورت کامل پیاده کرد. این سایت هایی که میبینی تا یه حدودی شبیه خارجی هستن. نکته بعدی اینه که دوست عزیز اگه کسی ایده هم داشته باشه نمیاد دو دستی تقدیم شما کنه که.
وب ایران ریکسه. ریسکی که حد وسط نداره یا 0 میشی یا 100
تمام

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,287
یعنی وب ایران اینقدر خرابه ؟
البته مشکل سرمایه نیست چون میخام سهام شرکت رو بعد از راه اندازی شرکت بفروشم تا زود تر گسترش بدم ..مشکل فقط یک ایده خوب که جواب پس داده باشه و تا حالا تو ایران کسی کار نکرده باشه ..یا اگر هم کار کرده باشن جا برای بهتر کار کردن باشه یا سود دهیش ثابت شده باشه
داداش مگه اینجا سیلیکون ولیه ؟ کی میاد سهام سایت اینترنتی بخره ؟ مگه این که تبدیل بشی به یه دیجی کالا یا کافه بازار که بتونی سهام بفروشی
ولی در کل با کپی کاری سایت موفق انگلیسی موافقم فقط با احتیاط پولتو خرج کن ریسک نت ایران خیلی بالاست

dargharnn21

Registered User
لایک‌ها
6
داداش مگه اینجا سیلیکون ولیه ؟ کی میاد سهام سایت اینترنتی بخره ؟ مگه این که تبدیل بشی به یه دیجی کالا یا کافه بازار که بتونی سهام بفروشی
ولی در کل با کپی کاری سایت موفق انگلیسی موافقم فقط با احتیاط پولتو خرج کن ریسک نت ایران خیلی بالاست
از اول شرکت ثبت می کنم و سهام شرکت رو میفروشم .. یعنی کسی نمیاد تو یک شرکت موفق سرمایه گذاری کنه ؟
یک سایت مانند مثله ebay خوبه یا amazon ؟ میدونم نمونه هر دوش موجوده ولی میخام بهترشو بزنم .
کسی خواست شراکت هم میکنم

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,287
از اول شرکت ثبت می کنم و سهام شرکت رو میفروشم .. یعنی کسی نمیاد تو یک شرکت موفق سرمایه گذاری کنه ؟
یک سایت مانند مثله ebay خوبه یا amazon ؟ میدونم نمونه هر دوش موجوده ولی میخام بهترشو بزنم .
کسی خواست شراکت هم میکنم
شرکت موفق گفتم بهت یعنی بشی دیجی کالا و کافه بازار اون موقع میشه سهام بفروشی
ایده خارجی کپی کن که ایرانیش نباشه نمونه آمازون هست دیجی کالا - بامیلو با 100 تومن نمیشه با اینا رقابت کرد
اگه پولت 7 برابر میشه من یه ایده توپ بیرون از نت دارم :دی

rizak

Registered User
لایک‌ها
704
شرکت موفق گفتم بهت یعنی بشی دیجی کالا و کافه بازار اون موقع میشه سهام بفروشی
ایده خارجی کپی کن که ایرانیش نباشه نمونه آمازون هست دیجی کالا - بامیلو با 100 تومن نمیشه با اینا رقابت کرد
اگه پولت 7 برابر میشه من یه ایده توپ بیرون از نت دارم :دی
هر شرکتی میتونه سهامشو بفروشه مهم توانایی مدیر اونه که بتونه جذب کنه
بامیلو و دیجیکالا و امثال اینا سرمایهمیلیاردی باید باشه و اینکه دیجیکالا اعتبار و برند شده یعنی پشتیبانی عالی و خدمات پس از فروش که با پول به دست نمیادبامیلو رو ببین تو انجمن و سایت های مختلف برو چقدر ازش ناراضی هستند
استارت اپ های زیادی هستند که تونستن با سرمایه کم جذب بازار بشن و سهامو ...
بستگی به تلاش خود آدم داره اینترنت ایران هم به دلیل محدودیت هاش بهترین جا هست
برای مثال همین محدودیت باعث شد دیجیکالا برسه اینجا وگرنه در مقابل آمازون به اینجا نمیرسید

SNo

Registered User
لایک‌ها
538
100 تومن سرمایه و زدن سایت مشابه آمازون مثل این میمونه که بگید 100 تومن پول دارم میخوام شمال تهران یه برج 15 طبقه رو کامل بخرم، کجا باشه خوبه؟!

شما باید دنبال کسب و کاری باشید که در حالت عادی با 10 تومن سرمایه میشه راه انداختش، بعد شما بیاین اون کسب و کار رو به صورت حرفه ای تر و قوی تر دست بگیرید و با سرمایه بیشتری که دارید از رقبا پیشی بگیرید.
ضمنا همه تخم مرغ ها رو توی یه سبد قرار ندین ;)

اگر هم تجربه تو کسب و کار تحت وب ندارید، یا مشاور مطمئن توی این زمینه ندارید، به هیچ وجه سرمایه گذاری نکنید.
نه تنها وب، توی هر زمینه ای بخواید وارد بشید باید قبلش تجربه داشته باشید.

rizak

Registered User
لایک‌ها
704
100 تومن سرمایه و زدن سایت مشابه آمازون مثل این میمونه که بگید 100 تومن پول دارم میخوام شمال تهران یه برج 15 طبقه رو کامل بخرم، کجا باشه خوبه؟!

شما باید دنبال کسب و کاری باشید که در حالت عادی با 10 تومن سرمایه میشه راه انداختش، بعد شما بیاین اون کسب و کار رو به صورت حرفه ای تر و قوی تر دست بگیرید و با سرمایه بیشتری که دارید از رقبا پیشی بگیرید.

اگر هم تجربه تو کسب و کار تحت وب ندارید، یا مشاور مطمئن توی این زمینه ندارید، به هیچ وجه سرمایه گذاری نکنید.
دقیقا منم موندم چطور بعضی دوستان پیشنهاد میدن یا انتظار دیجیکالا یا بامیلو یا آمازون!!!! با 100 میلیون

فکر کنم 100 میلیون مثلا 50 تا گوشی هم نشه چه برسه به این همه جنس
سرمایه میلیاردی هم کمه برای آمازون و امثال این سایت ها

dargharnn21

Registered User
لایک‌ها
6

مرحله بعدی سرمایه گذاری میلیاردی از طریق فروش سهام شرکت برای گسترش پروژه پس از ثابت شدن سود ده بودن پروژه هست

SNo

Registered User
لایک‌ها
538
مرحله بعدی سرمایه گذاری میلیاردی از طریق فروش سهام شرکت برای گسترش پروژه پس از ثابت شدن سود ده بودن پروژه هست
فرض کنیم شما 100 میلیون تومان روی پروژه سرمایه گذاری کردید و پس از چند ماه ارزش کسب و کار شما شده 200 میلیون تومان و میخواید سهام رو واگذار کنید.
چند درصد سهام رو میخواید واگذار کنید؟
بر فرض 50% ش رو. یعنی با 100 میلیون تومان اضافه تر شما میتونید سرمایه میلیاردی مورد نظر رو تامین کنید؟
شما دنبال فروش سهام نباید باشید!
اگر قصد راه اندازی سایتی مثل آمازون دارید، باید دنبال سرمایه گذار، تامین کننده و ... باشید.
100 میلیون تومان تون هم هزینه اجاره دفتر و تجهیز اون + راه اندازی وبسایت اولیه ست.
----
شما نظر خواستید، بنده هم نظرم رو عرض کردم، 50 تومن خودتون رو بدون اینکه با کسی شریک بشید (اگه دانش و تجربه کافی در زمینه وب دارید) روی یک ایده کم خرج تر و کوچک تر سرمایه گذاری کنید که شانس موفقیت تون رو بیشتر کنید.
50 تومن رو بانک بذارید، ماهی 900 تومن بهتون سود میده، ولی اگه با همین سرمایه یک کسب و کار کوچک موفق بتونید راه بندازید، ماهی 4-5 تومن سود براتون داره.

dargharnn21

Registered User
لایک‌ها
6
فرض کنیم شما 100 میلیون تومان روی پروژه سرمایه گذاری کردید و پس از چند ماه ارزش کسب و کار شما شده 200 میلیون تومان و میخواید سهام رو واگذار کنید.
چند درصد سهام رو میخواید واگذار کنید؟
بر فرض 50% ش رو. یعنی با 100 میلیون تومان اضافه تر شما میتونید سرمایه میلیاردی مورد نظر رو تامین کنید؟
شما دنبال فروش سهام نباید باشید!
اگر قصد راه اندازی سایتی مثل آمازون دارید، باید دنبال سرمایه گذار، تامین کننده و ... باشید.
100 میلیون تومان تون هم هزینه اجاره دفتر و تجهیز اون + راه اندازی وبسایت اولیه ست.
----
شما نظر خواستید، بنده هم نظرم رو عرض کردم، 50 تومن خودتون رو بدون اینکه با کسی شریک بشید (اگه دانش و تجربه کافی در زمینه وب دارید) روی یک ایده کم خرج تر و کوچک تر سرمایه گذاری کنید که شانس موفقیت تون رو بیشتر کنید.
50 تومن رو بانک بذارید، ماهی 900 تومن بهتون سود میده، ولی اگه با همین سرمایه یک کسب و کار کوچک موفق بتونید راه بندازید، ماهی 4-5 تومن سود براتون داره.
این تاپیک رو برای همین زدم که هر کسی نظرشو در این مورد بگه .
حرف شما منطقی هست ولی اگه چند شریک با تجربه داشته باشیم موفقیت کار رو بالاتر میبره
به نظره شما چه جوری میشه سرمایه گذار قوی برای این طرح پیدا کرد ؟
ابتدا شرکت رو ثبت کنم و سایت رو راه اندازی کنم و بعد دنبال سرمایه گذار باشم ؟

Hamid_KK

Registered User
لایک‌ها
6,722
تو ایران نمیشه سرمایه گذاری کرد چون قانون درست و حسابی نداره
مثلا باید سایتت رو تو ساماندهی ثبت کنی وگرنه زرتی فیلتر میشه
بخوای دستت رو تو دماغت بکنی باید بری مجوز دست تو دماغ کردن بگیری :D
برای فروش کالا باید بری نماد نمی دونم چی چی بگیری.
خیلی از کالا ها قابل فروش نیست و ممنوع هست
هر روز صبح هم باید چک کنی ببینی چه چیز جدیدی ممنوع شده
بعضی وقت ها همینجوری یهو دیدی ریختن تو خونه دست و پا بسته بردنت آگاهی و بعد از کلی داستان معلوم میشه اشتباهی بوده و مثلا مجرم یه یارو دیگه بوده که 5 سال پیش یه بار از شما خرید کرده...
چیزهای عجیب غریب یهویی جرم میشه. مثلا اگه کی ورد و یا تگ بی ربط به سایتت بزاری در گوگل بیای بالا این از نظر پلیس جرم هست . :general404:lolz
پاپ گذاشتن هم جدیدا جرم شده...
خلاصه اینجوریه ای دیگه. مثلا 100 میلیون رو میزاری یه نتورک پاپ آپ میسازی و بعد فرداش ممنوع میشه :p

rizak

Registered User
لایک‌ها
704
تو ایران نمیشه سرمایه گذاری کرد چون قانون درست و حسابی نداره
مثلا باید سایتت رو تو ساماندهی ثبت کنی وگرنه زرتی فیلتر میشه
بخوای دستت رو تو دماغت بکنی باید بری مجوز دست تو دماغ کردن بگیری :D
برای فروش کالا باید بری نماد نمی دونم چی چی بگیری.
خیلی از کالا ها قابل فروش نیست و ممنوع هست
هر روز صبح هم باید چک کنی ببینی چه چیز جدیدی ممنوع شده
بعضی وقت ها همینجوری یهو دیدی ریختن تو خونه دست و پا بسته بردنت آگاهی و بعد از کلی داستان معلوم میشه اشتباهی بوده و مثلا مجرم یه یارو دیگه بوده که 5 سال پیش یه بار از شما خرید کرده...
چیزهای عجیب غریب یهویی جرم میشه. مثلا اگه کی ورد و یا تگ بی ربط به سایتت بزاری در گوگل بیای بالا این از نظر پلیس جرم هست . :general404:lolz
پاپ گذاشتن هم جدیدا جرم شده...
خلاصه اینجوریه ای دیگه. مثلا 100 میلیون رو میزاری یه نتورک پاپ آپ میسازی و بعد فرداش ممنوع میشه :p
یه دفعه بگو کلید اینترنتو بزنید خاموش بشه دیگه !!!

AMIN-MOGHADDAM

Registered User
لایک‌ها
4,684
وب ایران ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :eek: پنجاه میلیون تومن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :eek:

بذار تو بانک ماهی 1/125 هزار تومن در بیاد نه مالیات بدی نه غصه بخوری نه فیلتر بشی نه دی داس بهت بخوره نه هک بشی نه هارد دیسک سرور بسوزه نه سرور بخوابه و...................

البته بانک یه مورد بی دردسر و بهتر از سایت زدن هست کلی سرمایگذاری میشه کرد

البته یه مورد دیگه ام هست داداش گلم که بعضی ها دیگه وقتشون رو تلف نمیکنن و مستقیم پولو دو دستی میریزن به حساب یه کلاهبردار و خودشون رو راحت میکنن و از دنیای بی دردسری و بی پولی لذت میبرن :general405:

بالا