• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

با ۱۰۰ میلیون تومان کدوم سایته خارجی رو در ایران بزنم ؟

davodmg

Registered User
لایک‌ها
1,311
از اول شرکت ثبت می کنم و سهام شرکت رو میفروشم .. یعنی کسی نمیاد تو یک شرکت موفق سرمایه گذاری کنه ؟
یک سایت مانند مثله ebay خوبه یا amazon ؟ میدونم نمونه هر دوش موجوده ولی میخام بهترشو بزنم .
کسی خواست شراکت هم میکنم
از طرز تفکرت خوشم اومد ! چیزی رو فهمیدی که میتونه تفاوت بین افراد موفق و غیر موفق توی کسب و کار های مشابه باشه .
توضیحات رو پایین تر دادم شاید به درد بخوره

پس با این حساب ما هیچ سایتی تو ایران نداریم همه این سایت هخا خارجی هستند
همین پرشین تولزم خارجیه پس ما قسمت فارسی زبانشیم :)
گذاشتن پول توی بانک که بیشترین سود رو 24 میدن با تورمی که بالای 30 درصد هست اما میگن فلانه و فلان
یعنی عملا شما پولی که میزاری بانک سال دیگه به جای سود 50% اون سوخت شده و ارزش پول پائین اومده

من موندم چرا بعضضی از دوستان اصلا خوششون نمیاد کسی در اینترنت کار کنه البته یکی از دلایلش ترس از رقابت هست

همه جای دنیا رقابت میکنن اما تو ایران برای بالا رفتن میزنن اون یکیو خراب میکنن تا برای خودشون پله درست کنن !!!
پستای شما هم خوندم , خوشم اومد .

در رابطه با دوستانی که نقل قول ازشون داشتم :
اگه مایل بودید , خوشحال میشم به بنده یه پیام خصوصی بفرستید تا با هم بیشتر آشنا بشیم .;):general601:

اما توضیح کلی :
با 100 تومن اگه بخوای دفتر دستک و تشکیلان آنچنانی راه بندازی ( مشابه سایت های خارجی ) سرمایه چند میلیاردی میخوای ولـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــی >>>>>
من فکر میکنم شما دنبال یه کار هستی که از صفر شروع بکنی . و شک نکن که شدنیه , چه آنلاین و چه آفلاین , به سرمایه 100 تومنی هم نیاز نداری ! خیلی کمتر ولی اگه همه چیز مشخص باشه . فروش سهام هم میتونی داشته باشی . چرا نتونی سرمایه گذار پیدا بکنی ؟! پیدا میکنی ولی بعد از سه یا چهار سال پیشرفت و ایجاد درآمد پایدار و توانایی در جلب اعتماد سرمایه گذار . حتی میتونی به سرمایه های میلیاردی فکر بکنی !
بر خلاف تفکر بعضی از مردم ( نه فقط ایران , تمام دنیا ) برای راه اندازی کسب و کار شخصی نیاز به سرمایه زیاد داریم ولی بیشتر کسب و کار های موفق در ایران و دیگر کشور ها با دست خالی شروع شده !
بهتره به جای اینکه انرژی منفی به دیگران بدیم اونا رو تشویق بکنیم , اما نه اونارو به ته چاه راهنمایی بکنیم !
همه چیز شدنیه , میتونی از صفر به چند میلیارد برسی , اما برعکسشم ممکنه اگه بی هدف و بدون استراتژی جلو بریم .
توصیه کلی : برای شروع بهتره هزینه های غیر ضروری کم بشه . مثلا در ابتدای کار نیاز به شرکت , دفتر کار , مجوز و ... نیست . اگه دفتر میگیرید نیاز نیست لوکس باشه ! و ...

ODE112

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,288
تجارت آزاد :general711::general710::general405::general709::general404:
از این سایت های چینی بزن! علی بابا دات کام. :general704:

gkd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
خیلی پروژه ها هست که تو ایران سود داره و خیلی پروژه ها هم هست که از داخل ایران میتونید برای خارج از کشور بزنید و سود کنید...
با ما تماس بگیرید
www.gkd.ir
09118065076
01333522931

a262

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
58
من صفحه اول رو خوندم
متاسفانه جو پرشین تولز خیلی منفیه و افرادی دائما در حال نظردهی هستند که در حرفهاشون نه پشتوانه علمی هست نه تجربی و عملی
به نظرم بهتره خودتون فکر کنید و سعی کنید ابتدا با سرمایه کمتر مثل دو میلیون وارد بشید
به صورت حضوری هم برید با صاحبان سایتهای معتبر اشنا بشید و ازشون کمک بگیرید
برای اینکه یه سایت تاپ تاسیس کنید باید قبلش چندین سایت خوب رو ایجاد کرده باشید.پس در قدم های اول نه بودجه تون رو تخلیه کنید و نه انتظار داشته باشید.
ضمنا اینکه سایت امازون با مبلغ بسیار کمتری از 100 میلیون شروع کرده
فکر کنم با 50 دلار بوده باشه

pouya4

Registered User
لایک‌ها
154
در نت بایستی به میزانی سرمایه گذاری کنید که از دست رفتن اون مقدار هزینه ، هیچ تغییری در روند کاری و زندگی شما نگذارد . به همراه هزینه بایستی وقت کافی نیز صرف وبسایت خود کنین .
هیچ چیز به اندازه سابقه نمیتونه باعث موفقیت یک وبسایت بشه . اگه میخوای سایتی بزنی که نمونش تو ایران هم هست ، معمولا کاربرا به اون سایتی اعتماد دارن که چنیدن ساله که فعالیت داره . تو هر زمینه ای کار کنی بالاخره به نتیجه میرسه ولی بعد از 3 ، 4 سال . ولی اگه یه سایتی میخوای بزنی که نمونش تو ایران نیست و مطمئنی که تحولی در نت ایران به وجود خواهی آورد ، خیلی زود سایتت میگیره و 2 ، 3 ماهه راه چنیدین ساله رو میری .

saeedboy68

Registered User
لایک‌ها
254
تجارت آزاد :general711::general710::general405::general709::general404:
از این سایت های چینی بزن! علی بابا دات کام. :general704:
به علی بابا توهین نکن!!!!
دوست عزیز فروش این سایت از مجموع فروش دو غول اینترنتیه آمازون و ابای بیشتره:
https://fa.wikipedia.org/wiki/گروه_علی‌بابا
در مورد جک ما موسس سایت علی بابا و 118 امین فرد ثروتمند جهان هم بخونید کسی که به خاطر لاغر و قدکوتاه بودنش کی اف سی استخدامش نکرده بود!!!!

ODE112

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,288
به علی بابا توهین نکن!!!!
دوست عزیز فروش این سایت از مجموع فروش دو غول اینترنتیه آمازون و ابای بیشتره:
https://fa.wikipedia.org/wiki/گروه_علی‌بابا
در مورد جک ما موسس سایت علی بابا و 118 امین فرد ثروتمند جهان هم بخونید کسی که به خاطر لاغر و قدکوتاه بودنش کی اف سی استخدامش نکرده بود!!!!
علی بابا مدیرش تو پرشین تولزه. :general206::general704::general601: گوندس خعلی.

AhangCity.CoM

Registered User
لایک‌ها
1,907
داداش خوش بحالت صد میل می خوای سایت بزنی
من دارم با بدبختی صد تومن جور می کنم بک لینک بخرم :general503:

ODE112

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,288
داداش خوش بحالت صد میل می خوای سایت بزنی
من دارم با بدبختی صد تومن جور می کنم بک لینک بخرم :general503:
بک لینک هم میخری میبینی سرکاری بود رنک طرف؛‌جواب نداد :general509:

mousavisepehr

Registered User
لایک‌ها
115
من خودم پنجاه میلیون دارم و میخام با یک نفر دیگه که اون هم پنجاه میلیون داره یک ایده موفق خارجی رو در ایران پیاده سازی کنم ... چند سوال داشتم :
۱- آیا ارزش داره توی وب ایران سرمایه گذاری کنم ؟
۲- چه ایده خارجی رو کپی کنیم که توی ایران جواب بده ؟ .. دنبال ایده جدید نیستم فقط دنبال یک ایده ای هستم که جواب داده باشه قبلا
۳- یک فروشگاه خوب مثل آمازون میشه زد؟..میدونم فروشگاه زیاد شده تو ایران ولی فکر کنم در آمدش بهتر باشه از بقیه سایت ها
با همین مبلغ، همون کسب و کارهای خارجی رو بزنی، شش ماهه جواب گرفتی،، کاری مثل سایت buysellads.com

erfanmax

Registered User
لایک‌ها
153
به نظر من به دنبال کپی ایده نباش.
با یه ایده ی خوب یه سایت خارجی بزن و سعی کن به تمام دنیا معرفیش کنی نه انکه فقط به ایران.

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
یاد سایت ادگاه افتادم . اون موقع ها با صد میلیون اومده بود . آخر سر هم نابود شد.به نظرم با پولت تو دنیای واقعی سرمایه گذاری کنی خیلی بهتره

بالا