از طرز تفکرت خوشم اومد ! چیزی رو فهمیدی که میتونه تفاوت بین افراد موفق و غیر موفق توی کسب و کار های مشابه باشه .از اول شرکت ثبت می کنم و سهام شرکت رو میفروشم .. یعنی کسی نمیاد تو یک شرکت موفق سرمایه گذاری کنه ؟
یک سایت مانند مثله ebay خوبه یا amazon ؟ میدونم نمونه هر دوش موجوده ولی میخام بهترشو بزنم .
کسی خواست شراکت هم میکنم
توضیحات رو پایین تر دادم شاید به درد بخوره
پستای شما هم خوندم , خوشم اومد .پس با این حساب ما هیچ سایتی تو ایران نداریم همه این سایت هخا خارجی هستند
همین پرشین تولزم خارجیه پس ما قسمت فارسی زبانشیم
گذاشتن پول توی بانک که بیشترین سود رو 24 میدن با تورمی که بالای 30 درصد هست اما میگن فلانه و فلان
یعنی عملا شما پولی که میزاری بانک سال دیگه به جای سود 50% اون سوخت شده و ارزش پول پائین اومده
من موندم چرا بعضضی از دوستان اصلا خوششون نمیاد کسی در اینترنت کار کنه البته یکی از دلایلش ترس از رقابت هست
همه جای دنیا رقابت میکنن اما تو ایران برای بالا رفتن میزنن اون یکیو خراب میکنن تا برای خودشون پله درست کنن !!!
در رابطه با دوستانی که نقل قول ازشون داشتم :
اگه مایل بودید , خوشحال میشم به بنده یه پیام خصوصی بفرستید تا با هم بیشتر آشنا بشیم .
اما توضیح کلی :
با 100 تومن اگه بخوای دفتر دستک و تشکیلان آنچنانی راه بندازی ( مشابه سایت های خارجی ) سرمایه چند میلیاردی میخوای ولـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــی >>>>>
من فکر میکنم شما دنبال یه کار هستی که از صفر شروع بکنی . و شک نکن که شدنیه , چه آنلاین و چه آفلاین , به سرمایه 100 تومنی هم نیاز نداری ! خیلی کمتر ولی اگه همه چیز مشخص باشه . فروش سهام هم میتونی داشته باشی . چرا نتونی سرمایه گذار پیدا بکنی ؟! پیدا میکنی ولی بعد از سه یا چهار سال پیشرفت و ایجاد درآمد پایدار و توانایی در جلب اعتماد سرمایه گذار . حتی میتونی به سرمایه های میلیاردی فکر بکنی !
بر خلاف تفکر بعضی از مردم ( نه فقط ایران , تمام دنیا ) برای راه اندازی کسب و کار شخصی نیاز به سرمایه زیاد داریم ولی بیشتر کسب و کار های موفق در ایران و دیگر کشور ها با دست خالی شروع شده !
بهتره به جای اینکه انرژی منفی به دیگران بدیم اونا رو تشویق بکنیم , اما نه اونارو به ته چاه راهنمایی بکنیم !
همه چیز شدنیه , میتونی از صفر به چند میلیارد برسی , اما برعکسشم ممکنه اگه بی هدف و بدون استراتژی جلو بریم .
توصیه کلی : برای شروع بهتره هزینه های غیر ضروری کم بشه . مثلا در ابتدای کار نیاز به شرکت , دفتر کار , مجوز و ... نیست . اگه دفتر میگیرید نیاز نیست لوکس باشه ! و ...