• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

با 10 تومن پول باید رفت یا باید کار کرد و دست پرتر رفت ؟؟

Greenten

Registered User
لایک‌ها
15
هزینه های رفتن از جمله بلیط و ویزا و ... تا زمان اینکه اونجا مستقر بشم خانواده میدن . این ده تومن که گفتم تمام سرمایه ی خودمه برای ادامه ی زندگی اونجاست. حالا یه سرمایه گذاری کوچیک توی بانکهای اونجا یا پیدا کردن یه کار پاره وقت یا هرچیز دیگه که بشه مقداری از هزینه ی زندگی اونجام رو تأمین کنه. می خوام ببینم میشه روی این مقدار پول جساب باز کرد یا اینکه باید بیشتر باشه !

TLSD

Registered User
لایک‌ها
34
هزینه های رفتن از جمله بلیط و ویزا و ... تا زمان اینکه اونجا مستقر بشم خانواده میدن . این ده تومن که گفتم تمام سرمایه ی خودمه برای ادامه ی زندگی اونجاست. حالا یه سرمایه گذاری کوچیک توی بانکهای اونجا یا پیدا کردن یه کار پاره وقت یا هرچیز دیگه که بشه مقداری از هزینه ی زندگی اونجام رو تأمین کنه. می خوام ببینم میشه روی این مقدار پول جساب باز کرد یا اینکه باید بیشتر باشه !

اگر اینطور که شما میگی باشه ما رو هم می تونی با خودت ببری !:D

آره یه تماسی با چند تا دفاتر مهاجرتی بگیر از اونها بپرس، بعد خودت یه جمع بندی کن. به نظر من با این شرایط که میگی میشه! به شرطی که بتونی اونجا یه کار نیمه وقت (البته غیرقانونی در سوئد) پیدا کنی که اموراتت بگذره. چون با این پول اونجا خیلی دوام نمیاری !

Greenten

Registered User
لایک‌ها
15
حقیقتش رو بخواید خیلی اعتماد ندارم به این شرکتهای مهاجرتی . لااقل تا زمانی که یه معتبر و کاردرستش رو پیدا کنم.

شما میشناسی ؟

بالا