• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

با 100 میلیون چه کار کنم که اصل پول دست نخوره ؟؟

SiSil1

Registered User
لایک‌ها
135
عنوان گفتمان (نه تاپیک!!!) به نظرم اگه واس این صد مهم نیست و باز هم خزانه بروت بازه، برو تو کار خرید و فروش کالای برقی و یواش یواش ابش کن. اگه هم برات مهمه و تکرار نشدنی ، سپردش کن.
کالای برقی از مرز یعنی ؟ (بیشتر لوازم خونه ...)؟
مغازه باید داشته باشم؟

SiSil1

Registered User
لایک‌ها
135

mojtabahd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
با هزینه حمل و انبار داری چند درصد سود داره متوسط روی هر قلم جنس؟
سلام
برادر اگه سر رشته نداری نرو تو این کار که همش سوخته !!!!
من کردم این کارو 1 بار . در مجموع 1 میلیارد ضرر !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
دورشو خط قرمززززززززززززززززززززززززززز بکش

mojtabahd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
ببین هنوز وارد نشده سر و کله دلالا پیدا شد که یه وقت یکی نیاد بساطشونو کساد کنه. اقا جان خلاصه این که یا سپردش کن که من می گم بکن یا بزن به یک کاری مثل این کارا و بساط دلال های فعلی رو برچین
نه داداش . اگه آدم یه دوست مثل شما داشته باشه نیازی به دشمن نداره !
فقط خواستم شکست نخوره . این کارا شوخی نیست .شما سر رشته داری ؟
میدونی کدوم کالا پر سوده ؟
میدونی الان واردات 70% گمرکیش شده ؟
2 ساله بازار لوازم خانگی کساده برادر چون اصلا سود نداره دیگه واسه واردکننده
والا اگه بودنی

mojtabahd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
بی عرضگی یک فرددر انجام یک کار و سردرگمی ذهنیش دلیلی بر ایه یأس خوندن و کند ذهن دانستن دیگران نمیشه که بیاد فتوای کلی صادر کنه برای دیگران. بهتره اون ادم بره خودش رو اصلاح کنه به حای فضولی تو کار دیگران و نصیحت دلسوزانه برای دیگران اونم رو پایه بی عرضگی خودش. البته روی صحبتم کلی بودا شما به خودت نگیر!!!!!!!!
فکر کنم داره این 100 تومن داداشمون بد بهت فشار میاره !!!!!!
خوب یدفه بگو بره تو چاه دیگه !!
تو که ادعات میشه تا حالا چند تا واردات داشتی ؟ بهت بگم یه پرفورما تهیه کنی میزایی داداش . البته شرمنده ها .

blue_ninja

Registered User
لایک‌ها
23
سلام دوست عزیز.تاحالا فکر کردی یه فست فود بزنی با 1 غذای جدید و خیلی خیلی ارزون؟ من ی ایده دارم .میدونی کسی که ساندویچ هایدا رو زد الان چند شعبه داره؟ خیلی.تمامه شهرای ایرانو بگیر تا دبی.اگر خواستی شمارتو پ خ کن تا باهات تماس بگریم.در موردش صحبت کنیم;)

new business

Registered User
لایک‌ها
76
شرایط و خواسته هات باهم تناسب ندارن
ولی باز همیشه راه حلی وجود داره باید ذهنتو برای تصمیم گیری اماده و قوی بکنی
فقط با مطالعه و تحقیق میتونی به اهدافت برسی
گفتی صد میلیون پول داری که پدرتون بهتون گفتن که هرکاری میخوای انجام بدی نباید اصل سرمایه دست بخوره
واما راه حل :
سرمایه تون رو در یکی از بانک ها که حالا حضور ذهن ندارم سپرده گذاری بلندمدت میکنید
مثال چهارساله
چهارسال اینده سرمایه تون چند برابر خواهد شد ( با توجه به مدتی که سپرده خواهید کرد مبلغ مشخص میشه )
خوب این از امنیت و افزایش سرمایه بدون ریسک .
ولی شما میخواید هر جوری شده فعالیتی رو شروع کنید و با این تفاسیر اگر بخواین پولتون رو سپرده بلند مدت کنید
سود ماهیانه و افزایش سرمایه خواهید داشت اما امکان فعالیت ازتون گرفته میشه
واما راه حل :
تو همون بانکی که سپرده گزاری میکنید که اسمشم یادم نمیاد در ازای سپرده گذاری سه سال و چهار ساله
با مبالغی اندازه همین سرمایه صدتومنی شما میشه بدون نیاز به ضامن و با ضمانت و پشتوانه سرمایه تون در عرض
یک هفته 80 درصد موجودیتون وام بگیرید و سود ماهیانه سپرده تون رو هم برای پرداخت اقساط تسهیلاتی که
دریافت خواهید کرد قرار بدین تا استرس و دغدغه بازپرداخت اقساطتون رو هم نداشته باشین .

خوب تا اینجا شما فعلا به دوتا از خواسته هاتون رسیدید و میمونه اینکه با این وامی که میگیرید چیکار کنید
من واردات رو با پیشنهاد میکنم اما چون اطلاعات و تخصص و تجربه زیادی هم در موردش ندارید
در کنار یه نفر که تجربه داره با یک سوم سرمایه تون شروع کنید و بعد از چند ماه که روال کار دستتون اومد
میتونید بقیه سرمایه تون رو هم وارد کار کنید
برای شروع واردات نیز من میتونم کمکتون کنم اگر خواستید بهم اطلاع بدین

SiSil1

Registered User
لایک‌ها
135
سرمایه تون رو در یکی از بانک ها که حالا حضور ذهن ندارم سپرده گذاری بلندمدت میکنید
مثال چهارساله
چهارسال اینده سرمایه تون چند برابر خواهد شد ( با توجه به مدتی که سپرده خواهید کرد مبلغ مشخص میشه )
خوب این از امنیت و افزایش سرمایه بدون ریسک .
من خودمم به واردات علاقه دارم
فقط چند تا سوال درمورد توضیحاتتون ممنون میشم پاسخ بدید چون یکم گیج شدم !

بانک ها خیلی بدن سود 20 درصد میدن چطور پول من بعد 4 سال چند برابر میشه با این حساب؟ 20 درصد ضربدر 4 سال میشه 60 درصد که حتی یعنی پول من 2 برابر هم نمیشه با این حساب...
ولی شما میخواید هر جوری شده فعالیتی رو شروع کنید و با این تفاسیر اگر بخواین پولتون رو سپرده بلند مدت کنید
سود ماهیانه و افزایش سرمایه خواهید داشت اما امکان فعالیت ازتون گرفته میشه
در کل سود سپرده گذاری همون سود ماهیانه هست دیگه اصل پول که افزایش پیدا نمیکنه ! میکنه؟؟
در عرض یک هفته 80 درصد موجودیتون وام بگیرید و سود ماهیانه سپرده تون رو هم برای پرداخت اقساط تسهیلاتی که
دریافت خواهید کرد قرار بدین تا استرس و دغدغه بازپرداخت اقساطتون رو هم نداشته باشین .
من 100 بذارم بانک فرضا به من 80 بدن چند ساله میدن که سود سپرده برابر باشه با اقساط اون وام ؟

bravia2009

Registered User
لایک‌ها
35
سلام
الان سپرده های بلند مدت بانکی در عرض 5 سال تا 130 درصد به شما سود میدند به نظرم بالاتر هم باشه
البته اصل و سود دست نباید زده شه و همش باید جمع شه بعد 5 سال برداشت کنید
ممنون

SiSil1

Registered User
لایک‌ها
135
سلام
الان سپرده های بلند مدت بانکی در عرض 5 سال تا 130 درصد به شما سود میدند به نظرم بالاتر هم باشه
البته اصل و سود دست نباید زده شه و همش باید جمع شه بعد 5 سال برداشت کنید
ممنون
5 سال که خیلی زیاده !!
من بخوام در مورد سپرده انواع بانک ها پرسجو کنم و خبر دار بشم باید تک تک به بانک ها زنگ بزنم ؟

ali_2021

Registered User
لایک‌ها
800
5 سال که خیلی زیاده !!
من بخوام در مورد سپرده انواع بانک ها پرسجو کنم و خبر دار بشم باید تک تک به بانک ها زنگ بزنم ؟
سپرده بانک ها همه 22% هستش.اما موسسه ثامن الحجج : شما میتونید 100 رو سپرده کنی 80 هم وام روش بت میدن و 80 رو به سپرده اولیه اضافه کنی ! یعنی مجموع 180 میلیون ! سود پولتون حدودا مساوی مبلغ اقساط میشه ! ولی خوب اگه دوباره یه تورم تخیلی بخوره پولتون بی ارزش شده !

raibo

Registered User
لایک‌ها
41
سلام میتونی بیای خریدو فروش سنگ البته به یه نفر اشنا به سنگم احتیاج داری که من میتونم کمکتون کنم اگر بخوای. سودش از هرچیزی بهتره

Rivolta

Registered User
لایک‌ها
220
سپرده بانک ها همه 22% هستش.اما موسسه ثامن الحجج : شما میتونید 100 رو سپرده کنی 80 هم وام روش بت میدن و 80 رو به سپرده اولیه اضافه کنی ! یعنی مجموع 180 میلیون ! سود پولتون حدودا مساوی مبلغ اقساط میشه ! ولی خوب اگه دوباره یه تورم تخیلی بخوره پولتون بی ارزش شده !
80 با بهره چند درصد و اقساط چند ماهه ؟ خود سپرده را چند درصد میده یکساله ؟
با تشکر .

gravity

Registered User
لایک‌ها
98
دوست عزیز همه پیشنهاداتی که بهت شده مفت نمی ارزه چون ریسک داره و مثلا شما 80 درصد سپرده وام بگیری این مثل اینه که شما 80 درصد پولتون رو دارین خرج می کنین تازه 4 درصد هم بیشتر باید پرداخت کنید. درسته پول پدرتونه اما امانته و اگر درست استفاده نشه دیگه بهتون اعتماد نمیشه.
شما یک سایت بزن و سفارش بگیر و از سایت ها وارد کن حالا بعدا که سایت بزنی می فهمی چی بیاری سود می کنی هر چی بیشتر سود داره و کمتر پیدا میشه بیار بزار تو سایت بفروش یا به مشتری که درخواست داده بفروش. همینجا هستند که تو 10 روز بهترین سایت رو برات راه می اندازند (هزینه اش هم 100 م رو یک ماه بزار یک بانک سودش رو بده به برنامه نویس).

khashayar-emami

Registered User
لایک‌ها
35
چندتا حرکت میتونی بزنی
مغازه خوبه ولی بازاره و گرگ زیاد داره :)باید با ادمش کار کنی
من خودم جدیدن یه اپل استور میخوام بزنم
تو خیابون اصلی کرج
چون شلوغه ماهی 5 میلیون + 90 تومن رهن باید بدم
ولی در میاره
رفیقامم بوتیک دارن
خوب دخل میزنن ، شب بدشون 1 تومنه
--------------------
روش دوم همکاری با یه سری توسعه دهنده هستش
اولین و مهمترین چیز در این موضوع : هرگز هرگز هرگز با توسعه دهنده های خنگ تو جو قاطی نشو. مثلا ک*سپ----ید :) البته بدون سانسورش :)
اونا دوست دارن با 1000 تا لایک ماهی 100 میلیون در بیارن و بدون کلاهبرداری هم دخلشون میاد
اگر توسعه دهنده خواستی یه چندتا میشناسم
توسعه دهنده تا نسبت به ریسکی که میخوای کنی بهت پروژه |تضمینی| میدن
مثلا میخوای ریسک نداشته باشه پروژه x رو میدن و میخوای 30% داشته باشه پروژه n ........
پس مواظب باش . درسته 100 میلیون باهاش خیلی کار نمیشه کرد
ولی زحمت کشیدی
حیفه

ali_2021

Registered User
لایک‌ها
800
80 با بهره چند درصد و اقساط چند ماهه ؟ خود سپرده را چند درصد میده یکساله ؟
با تشکر .
7درصد بیشتر از سودی که میده ! تعداد اقساط هم مساوی مدت سپرده است !

امیرعباس63

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
من یک پیشنهاد برای شما دارم شما اگر بتوانید درتهران برای ما مشتری ماشین های خارجی پیدا کنی می توانیم باهم همکاری خوبی داشته باشسم اگر مایل بودی به من ایمیل بدهویا50میلیون ازپولرا بهمن بده تادرکار واردات بندازم وبعد درامدش راباهم نصف می کنیم
[email protected]
درامدبسیارعالی داره مازیر قیمت بازارماشین رامی دهیم

khashayar-emami

Registered User
لایک‌ها
35
من یک پیشنهاد برای شما دارم شما اگر بتوانید درتهران برای ما مشتری ماشین های خارجی پیدا کنی می توانیم باهم همکاری خوبی داشته باشسم اگر مایل بودی به من ایمیل بدهویا50میلیون ازپولرا بهمن بده تادرکار واردات بندازم وبعد درامدش راباهم نصف می کنیم
[email protected]
درامدبسیارعالی داره مازیر قیمت بازارماشین رامی دهیم
اطلاعات این موضوع رو برای من ارسال کن
من مخاطب چند ده هزار نفری روزانه دارم
اگر چیزی باشه که بشه فروخت ، من میفروشمش :)

SiSil1

Registered User
لایک‌ها
135
سلام میتونی بیای خریدو فروش سنگ البته به یه نفر اشنا به سنگم احتیاج داری که من میتونم کمکتون کنم اگر بخوای. سودش از هرچیزی بهتره
یعنی دلال سنگ شم؟ عمده بخرم ... به کی بفروشم؟
شما یک سایت بزن و سفارش بگیر و از سایت ها وارد کن حالا بعدا که سایت بزنی می فهمی چی بیاری سود می کنی هر چی بیشتر سود داره و کمتر پیدا میشه بیار بزار تو سایت بفروش یا به مشتری که درخواست داده بفروش. همینجا هستند که تو 10 روز بهترین سایت رو برات راه می اندازند (هزینه اش هم 100 م رو یک ماه بزار یک بانک سودش رو بده به برنامه نویس).
فروشگاه انلاین منظورتون هست؟

چندتا حرکت میتونی بزنی
مغازه خوبه ولی بازاره و گرگ زیاد داره :)باید با ادمش کار کنی
من خودم جدیدن یه اپل استور میخوام بزنم
تو خیابون اصلی کرج
چون شلوغه ماهی 5 میلیون + 90 تومن رهن باید بدم
ولی در میاره
رفیقامم بوتیک دارن
خوب دخل میزنن ، شب بدشون 1 تومنه
--------------------
روش دوم همکاری با یه سری توسعه دهنده هستش
اولین و مهمترین چیز در این موضوع : هرگز هرگز هرگز با توسعه دهنده های خنگ تو جو قاطی نشو. مثلا ک*سپ----ید :) البته بدون سانسورش :)
اونا دوست دارن با 1000 تا لایک ماهی 100 میلیون در بیارن و بدون کلاهبرداری هم دخلشون میاد
اگر توسعه دهنده خواستی یه چندتا میشناسم
توسعه دهنده تا نسبت به ریسکی که میخوای کنی بهت پروژه |تضمینی| میدن
مثلا میخوای ریسک نداشته باشه پروژه x رو میدن و میخوای 30% داشته باشه پروژه n ........
پس مواظب باش . درسته 100 میلیون باهاش خیلی کار نمیشه کرد
ولی زحمت کشیدی
حیفه
خودمم به مغازه موبایل و بوتیک فکر کرده بودم مخصوصا پوشاک خوبه
این دوستتون فرضا همین 1 تومن دخلش هست سود خالصش چقدر میشه ؟
اون مغازه که گفتی چند ماهی در میاد که بتونی 5 بدی اجاره دوست عزیز ؟
=D
----
از این قسمت دوم توضیحاتتون هیچی نفهمیــدم... توسعه دهنده کیه ؟ :general707:

بالا