alidadash
Registered User
سلام
ميخاستم بدونم با 170000 تومان بهترين گوشي كه ميشه خريد چيه؟
sony-ericsson z530i يا ......؟
LOL........6600 nokia
مسلما بهترین انتخاب برای شما گوشی بسیار خوش ساخت و کامل سامسونگ مدل x700 میباشد
سلام
سلام
يه سوال برام پيش اومده
چرا روي Motorola SLVR L7 تاكيد ميكنين
راديو كه نداره ، دوربينش هم كه كيفيت خوبي نداره
به نظر من samsung x700 انتخاب بهتريه و حتي sonyericsson z530i
ميخاستم بدونم اين Motorola SLVR L7 چي داره كه انقدر پيشنهاد ميشه
سلام
يه سوال برام پيش اومده
چرا روي Motorola SLVR L7 تاكيد ميكنين
راديو كه نداره ، دوربينش هم كه كيفيت خوبي نداره
به نظر من samsung x700 انتخاب بهتريه و حتي sonyericsson z530i
ميخاستم بدونم اين Motorola SLVR L7 چي داره كه انقدر پيشنهاد ميشه
دوست عزیز ببینید X700 خیلی عالی تره از L7 ...شما حرف منو اگه قبول داری دارم بهت میگم...
دوربینش 1.3 هست در حالی که اون VGA هست....هرکی هم میگه اینا مثل هم هستن سخت در اشتباهه...کافیه نمونه عکسهاش رو ببینید...
رادیو داره....صفحه نمایش خیلی عالی و شفاف با رزولوشن خوب....از نزدیک ببیند متوجه تفاوتها میشید..میدونید که موبایل های سامسونگ توی ثفحه نمایش عالی داشتن معروف هستن که اینم از این قاعده مستثنی نیست...
مموری میخوره...منشی داره...تقویم فارسی...و... انتخاب کردنش بهترین راه هست...
اونایی که میبینی میگن L7 بهتره بزار من بهت بگم چرا؟
چون نوکیا تو این رنج گوشی دندونگیری نداره ناچار دست به دامن L7 شدن
خود دانید ولی من 100 درصد عمرا اگهL7 بگیرم....مشتری اول و اخرش خودتون خواهید بود....سامسونگ رو بعدا بهتر میخرن
اتفاقا نوکیا تو همین رنج قیمت هم گوشیای خوبی داره ... یکیش 6103 هست .. شما اگه یکم دست از خصومت با نوکیا برداری میتونی بهتر دوستان رو راهنمایی کنی .. و البته جزو معدود کسایی در عالم بشریت! هستی که سامسونگ رو بعد از سونی همیشه پیشنهاد میدی .. سگ موتورولا به سامسونگ زپرتی شرف داره .. امریکایی ها احمق و خر نیستن که موتورولا رو حتی در انتخاب اول قبل از نوکیا میذارن .. کیفیت ساخت گوشیای موتورولا فقط با نوکیا قابل قیاسه .. وگرنه این اسباب بازیای رنگی سونی و ال جی و پنتک و در درجه بعد سامسونگ همیشه تو باقالیا هستن ... ضمنا من قیمت دقیق وی تری موتورولا رو نداریم ولی فک مینم حول و حوش 170 اینا باشه .. من میگم وی تری موتورولا ...
ببخشید ها ولی سامسونگ اگه بد بود نمیشد مقام 3 فروش تو دنیا....
همون مارک ال جی که اینجوری میکنید و راجع بهش نظرات عالمانه !! میدین برید ببینید تو امریکا چه فروشی داره میکنه...
دلیلش میدونید چیه؟ تعصب نداشتن رو مارک...
واقعا تو ایران همون مشکل همیشگی برند پرستی همیشه حاکمه...
اره بابا حق با شماست....
رده بندی فروش که اینجوریه:
1-نوکیا
2- موتورلا
3-سامسونگ
اگه دنیا نوکیا و موتورلا رو پسندیده خب سامسونگ رو هم پسندیده که شده 3 ام....نمیدونم واقعا متوجه نمیشید ؟ یه موضوع ساده است....سامسونگ مقام سوم هست....بعد از موتورلاو نوکیا....چجوری دنیا اون دو تا رو پسندیده!! سامسونگ رو نپسندیده؟
جالبه ها ...یعنی میگی دنیا سامسونگ رو نپسندیده ولی شده 3 ام نه؟ جل الخالق.... عجب!!!
میگم که تعصب بد جور بیداد میکنه تو ایران همینه دیگه....
ضمنا اینو بدونید حدود 40 تا شرکت تو دنیا گوشی موبایل تولید میکنن....فکر نمیکنم مقامهای 3 ام و4 ام بشن برندهای کف بازار....
قابل توجه بازاریابها : از 40 تا شرکت تولید کننده گوشی ...مقام های 3 ام و 4 ام شدن شرکتهای کف بازار.... ...
به نظر من فروش بالاي موتورولا براي اينه كه يك شركت آمريكايي هست و آمريكايي ها هم مثل ژاپني ها روي صنايع خودشون تعصب دارند.