• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

با 170000 تومان

alidadash

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
ميخاستم بدونم با 170000 تومان بهترين گوشي كه ميشه خريد چيه؟
sony-ericsson z530i يا ......؟

hsn

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
413
motorola L7(روش حتما فکر کن )
سونی اریکسون 530+مموری
سونی اریکسون کی 700(ولی یه نمه قدیمی شده)

w810

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
6600 nokia

Dr.B.M

Registered User
لایک‌ها
3
مسلما بهترین انتخاب برای شما گوشی بسیار خوش ساخت و کامل سامسونگ مدل x700 میباشد:)

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
مسلما بهترین انتخاب برای شما گوشی بسیار خوش ساخت و کامل سامسونگ مدل x700 میباشد:)

البته من 1 هفته پیش تو علاالدین سراغ این گوشی رو از هرکی گرفتم نداشت....1 جا داشت میگفت 215 تومن....متاسفانه منم راضی به دادن این پول نشدم....چون برای کسی میخواستم بگیرم و بهش گفته بودم حدود 180 هست و خب جلوی اون بابا هم ضایع شدم...:p .

گویا خیلی کم شده و گرون شده....

alidadash

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
من اين سوال رو تو انجمن طرفداران نوكيا هم مطرح كردم
نوكيا 6125 در بازار ايران با چه قيمتي به فروش ميرسه؟

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
سلام
ميخاستم بدونم با 170000 تومان بهترين گوشي كه ميشه خريد چيه؟
sony-ericsson z530i يا ......؟

motorola L7
اگر مبلغ رو بیشتر کنی چیز دیگه ای هم هست ولی 170 یعنی فقط motorola L7

alidadash

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
يه سوال برام پيش اومده
چرا روي Motorola SLVR L7 تاكيد ميكنين
راديو كه نداره ، دوربينش هم كه كيفيت خوبي نداره
به نظر من samsung x700 انتخاب بهتريه و حتي sonyericsson z530i
ميخاستم بدونم اين Motorola SLVR L7 چي داره كه انقدر پيشنهاد ميشه

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
سلام
يه سوال برام پيش اومده

سخت افزار قویتری داره و تا یک گیگ مموری رو ساپورت میکنه. آنتن دهی و دیزاین خیلی بهتری داره. ضمن اینکه دوربین این گوشیها کلا زیاد خوب نیست اگر فکر دوربین هستید هیچکدوم این گوشیها عکسهاشون چنگی به دل نمیزنه رادیو هم اگر برای شما موضوع مهمیه میتونید موتورولا رو از لیست خارج کنید ولی از نظر بنده یا خیلیهایی که این گوشی رو پیشنهاد کردند این گوشی بهترین گوشی این رنج قیمته ولی انتخاب با خود شماست میتونید z530 یا هر گوشی که چشمتون رو گرفته بخرید

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
سلام
يه سوال برام پيش اومده

دوست عزیز ببینید X700 خیلی عالی تره از L7 ...شما حرف منو اگه قبول داری دارم بهت میگم...

دوربینش 1.3 هست در حالی که اون VGA هست....هرکی هم میگه اینا مثل هم هستن سخت در اشتباهه...کافیه نمونه عکسهاش رو ببینید...

رادیو داره....صفحه نمایش خیلی عالی و شفاف با رزولوشن خوب....از نزدیک ببیند متوجه تفاوتها میشید..میدونید که موبایل های سامسونگ توی ثفحه نمایش عالی داشتن معروف هستن که اینم از این قاعده مستثنی نیست...

مموری میخوره...منشی داره...تقویم فارسی...و... انتخاب کردنش بهترین راه هست...

اونایی که میبینی میگن L7 بهتره بزار من بهت بگم چرا؟

چون نوکیا تو این رنج گوشی دندونگیری نداره ناچار دست به دامن L7 شدن:D

خود دانید ولی من 100 درصد عمرا اگهL7 بگیرم....مشتری اول و اخرش خودتون خواهید بود....سامسونگ رو بعدا بهتر میخرن

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
دوست عزیز ببینید X700 خیلی عالی تره از L7 ...شما حرف منو اگه قبول داری دارم بهت میگم...

دوربینش 1.3 هست در حالی که اون VGA هست....هرکی هم میگه اینا مثل هم هستن سخت در اشتباهه...کافیه نمونه عکسهاش رو ببینید...

رادیو داره....صفحه نمایش خیلی عالی و شفاف با رزولوشن خوب....از نزدیک ببیند متوجه تفاوتها میشید..میدونید که موبایل های سامسونگ توی ثفحه نمایش عالی داشتن معروف هستن که اینم از این قاعده مستثنی نیست...

مموری میخوره...منشی داره...تقویم فارسی...و... انتخاب کردنش بهترین راه هست...

اونایی که میبینی میگن L7 بهتره بزار من بهت بگم چرا؟

چون نوکیا تو این رنج گوشی دندونگیری نداره ناچار دست به دامن L7 شدن:D

خود دانید ولی من 100 درصد عمرا اگهL7 بگیرم....مشتری اول و اخرش خودتون خواهید بود....سامسونگ رو بعدا بهتر میخرن

اتفاقا نوکیا تو همین رنج قیمت هم گوشیای خوبی داره ... یکیش 6103 هست .. شما اگه یکم دست از خصومت با نوکیا برداری میتونی بهتر دوستان رو راهنمایی کنی .. و البته جزو معدود کسایی در عالم بشریت! هستی که سامسونگ رو بعد از سونی همیشه پیشنهاد میدی .. سگ موتورولا به سامسونگ زپرتی شرف داره .. امریکایی ها احمق و خر نیستن که موتورولا رو حتی در انتخاب اول قبل از نوکیا میذارن .. کیفیت ساخت گوشیای موتورولا فقط با نوکیا قابل قیاسه .. وگرنه این اسباب بازیای رنگی سونی و ال جی و پنتک و در درجه بعد سامسونگ همیشه تو باقالیا هستن ... ضمنا من قیمت دقیق وی تری موتورولا رو نداریم ولی فک مینم حول و حوش 170 اینا باشه .. من میگم وی تری موتورولا ...

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
اتفاقا نوکیا تو همین رنج قیمت هم گوشیای خوبی داره ... یکیش 6103 هست .. شما اگه یکم دست از خصومت با نوکیا برداری میتونی بهتر دوستان رو راهنمایی کنی .. و البته جزو معدود کسایی در عالم بشریت! هستی که سامسونگ رو بعد از سونی همیشه پیشنهاد میدی .. سگ موتورولا به سامسونگ زپرتی شرف داره .. امریکایی ها احمق و خر نیستن که موتورولا رو حتی در انتخاب اول قبل از نوکیا میذارن .. کیفیت ساخت گوشیای موتورولا فقط با نوکیا قابل قیاسه .. وگرنه این اسباب بازیای رنگی سونی و ال جی و پنتک و در درجه بعد سامسونگ همیشه تو باقالیا هستن ... ضمنا من قیمت دقیق وی تری موتورولا رو نداریم ولی فک مینم حول و حوش 170 اینا باشه .. من میگم وی تری موتورولا ...

موتورولا تنها گوشی ایه که میشه با نوکیا مقایسه اش کرد و رقیب اصلی اصلی نوکیا هم هست وگرنه سامسونگ و الجی و سونی اریکسون کلشون با هم چیزی نیستند. این که یک طرفدار نوکیا موتورولا پیشنهاد میده معنیش اینه که اون گوشی واقعا گوشی استثناییه.
بدترین چیز توی سامسونگ علاوه بر اون مشکلات همیشگی که میدونید اون کلاس low level و چیپشونه. من اگر میخواستم جز نوکیا گوشی انتخاب کنم اون گوشی حتما موتورولا میبود.

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
ببخشید ها ولی سامسونگ اگه بد بود نمیشد مقام 3 فروش تو دنیا....

همون مارک ال جی که اینجوری میکنید و راجع بهش نظرات عالمانه !! میدین برید ببینید تو امریکا چه فروشی داره میکنه...

دلیلش میدونید چیه؟ تعصب نداشتن رو مارک...

واقعا تو ایران همون مشکل همیشگی برند پرستی همیشه حاکمه...

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
ببخشید ها ولی سامسونگ اگه بد بود نمیشد مقام 3 فروش تو دنیا....

همون مارک ال جی که اینجوری میکنید و راجع بهش نظرات عالمانه !! میدین برید ببینید تو امریکا چه فروشی داره میکنه...

دلیلش میدونید چیه؟ تعصب نداشتن رو مارک...

واقعا تو ایران همون مشکل همیشگی برند پرستی همیشه حاکمه...

اگر به فروش باشه نوکیا و موتورولا به تنهایی نصف موبایهای جهان رو میفروشند.
اگر علاقه به برندهایی سطح پایینی مثل ال جی و سامسونگ و سونی اریکسون دارید به دیگران انگ تعصب نچسبانید. دنیا دو برند نوکیا و موتورولا رو ترجیح داده و شما از روی تعصب چسبیدید به برندهای کف بازار!
:cool:

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
اره بابا حق با شماست....
رده بندی فروش که اینجوریه:
1-نوکیا
2- موتورلا
3-سامسونگ

اگه دنیا نوکیا و موتورلا رو پسندیده خب سامسونگ رو هم پسندیده که شده 3 ام....نمیدونم واقعا متوجه نمیشید ؟ یه موضوع ساده است....سامسونگ مقام سوم هست....بعد از موتورلاو نوکیا....چجوری دنیا اون دو تا رو پسندیده!! سامسونگ رو نپسندیده؟

جالبه ها ...یعنی میگی دنیا سامسونگ رو نپسندیده ولی شده 3 ام نه؟ جل الخالق....:p عجب!!!

میگم که تعصب بد جور بیداد میکنه تو ایران همینه دیگه....

ضمنا اینو بدونید حدود 40 تا شرکت تو دنیا گوشی موبایل تولید میکنن....فکر نمیکنم مقامهای 3 ام و4 ام بشن برندهای کف بازار....:D

قابل توجه بازاریابها : از 40 تا شرکت تولید کننده گوشی ...مقام های 3 ام و 4 ام شدن شرکتهای کف بازار....:p ...

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
اره بابا حق با شماست....
رده بندی فروش که اینجوریه:
1-نوکیا
2- موتورلا
3-سامسونگ

اگه دنیا نوکیا و موتورلا رو پسندیده خب سامسونگ رو هم پسندیده که شده 3 ام....نمیدونم واقعا متوجه نمیشید ؟ یه موضوع ساده است....سامسونگ مقام سوم هست....بعد از موتورلاو نوکیا....چجوری دنیا اون دو تا رو پسندیده!! سامسونگ رو نپسندیده؟

جالبه ها ...یعنی میگی دنیا سامسونگ رو نپسندیده ولی شده 3 ام نه؟ جل الخالق....:p عجب!!!

میگم که تعصب بد جور بیداد میکنه تو ایران همینه دیگه....

ضمنا اینو بدونید حدود 40 تا شرکت تو دنیا گوشی موبایل تولید میکنن....فکر نمیکنم مقامهای 3 ام و4 ام بشن برندهای کف بازار....:D

قابل توجه بازاریابها : از 40 تا شرکت تولید کننده گوشی ...مقام های 3 ام و 4 ام شدن شرکتهای کف بازار....:p ...

اگر درصد فروش بازار رو بنویسی متوجه میشی.
حالا سامسونگ باز یک چیزی ولی ال جی و سونی اریکسون روی هم حدودا 10% بازار موبایل دستشونه حالا اسما 4 و 5 هم باشند ولی به هیچوجه با موتورولا و نوکیا قابل مقایسه نیستند

alidadash

Registered User
لایک‌ها
0
به نظر من فروش بالاي موتورولا براي اينه كه يك شركت آمريكايي هست و آمريكايي ها هم مثل ژاپني ها روي صنايع خودشون تعصب دارند.

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نظر من فروش بالاي موتورولا براي اينه كه يك شركت آمريكايي هست و آمريكايي ها هم مثل ژاپني ها روي صنايع خودشون تعصب دارند.

در صنایع خودرو سازی که عکس این مورد دیده میشه.

بالا