• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

با 170000 تومان

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
موتورولا تنها گوشی ایه که میشه با نوکیا مقایسه اش کرد و رقیب اصلی اصلی نوکیا هم هست وگرنه سامسونگ و الجی و سونی اریکسون کلشون با هم چیزی نیستند. این که یک طرفدار نوکیا موتورولا پیشنهاد میده معنیش اینه که اون گوشی واقعا گوشی استثناییه.
بدترین چیز توی سامسونگ علاوه بر اون مشکلات همیشگی که میدونید اون کلاس low level و چیپشونه. من اگر میخواستم جز نوکیا گوشی انتخاب کنم اون گوشی حتما موتورولا میبود.

تا دو روز پیش که کلا سامسونگ و lg خیلی عزیز بودن و پز فروش بیشتر اونها رو میدادین !! و راست هم میگین چون اونا باید با نوکیا مقایسه بشن!!

اتفاقا موتورولا اصلا با نوکیا قابل قیاس نیست. چون ( شما که مخصوصا روی سیستم عامل حساس هستید) موتورولا فکر کنم تنها شرکتی هست که هم داره رو سیستم عامل لینوکس , ویندوز موبایل و سیمبین کار میکنه:cool: و اگه قرار باشه یکی از این سیستم عامل ها از دور خارج بشه میتونه راحت رو یکی دیگه کار کنه.

برند سطح پایین سونی اریکسون؟!:lol: فعلا که اگه قرار باشه گوشیهای معمولی رو با ویندوز موبایل و پاکت پی سی ها مقایسه کنیم فقط میشه رو سری p سونی- اریکسون حساب کرد:cool: و نه حتی سری های رنگارنگ N نوکیا!

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
این که یک طرفدار نوکیا موتورولا پیشنهاد میده معنیش اینه که اون گوشی واقعا گوشی استثناییه.

هر کی ندونه فکر میکنه شما پیامبر و فرستاده خدا هستی!!!! :lol: :blink: :wacko: :eek: :f34r:

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
تا دو روز پیش که کلا سامسونگ و lg خیلی عزیز بودن و پز فروش بیشتر اونها رو میدادین !! و راست هم میگین چون اونا باید با نوکیا مقایسه بشن!!
!

نه دیگه داستان نگید. صحبت رقابت بود گفته بودم نوکیا با موترولا رقابت میکنه . سونی اریکسون با الجی وگرنه الجی یا سونی اریکسون که یک ششم نوکیا هم فروش ندارند که برای نوکیا رقیب به حساب نمیان.

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
من فقط بگم x700 يه زماني 170 180 بود الان حولو حوش 200 تا 220 هست ...............

باز دوباره اينجا دعواي سوني و نوکيا در گرفت بابا دارين عمرتونو تلف ميکنين رو بحثهاي بيخود.............

دوست عزيز شما با رنج 170 ميتونيد انتخابهاب زير رو داشته باشين:

nokia 6101
nokia 6103
se z530
se k700
motorola v3
motorola slvr l7
.....

البته بستگي داره چه انتظاراتي از گوشي داشته باشين.....

بالا