تا زمانی که خودت تو اینترنت به یک سطح فکری بالایی نرسیدی هرگز توش سرمایه گذاری نکن .
چون مفت خور و کلاه بردار زیاد هست تو نت که بخوان سرت کلاه بزارن .
اون آدمی هم که به سطح فکری بالایی رسیده می تونه خودش تصمیم بگیره چه کاری انجام بده .
اگه میخوایی سایت بخرید تاپیک زیر رو پیشنهاد میکنم.
http://forum.persiantools.com/t211683-page2.html
دوست من هم از این سایتها داره اگه روش کار بشه درامد خوبی داره.
صد بار گفتن که قصد سرمایه گذاری تو نت دارن حالا هی پیشنهاد خرید سکه و ... رو بدین !
اوکی برای خاطر شما 50 % سکه و بقیه اش هم زمین ...
الان همه به دنبال کلاه برداری هستند .حرف شما تایید میشه
ولی مشورت خیلی خوبه شاید از بین نظراتی که داده میشه یکیش به دردم بخوره
بعدم همه که دیگه اینجا کلاه بردار نیستند
الان همه به دنبال کلاه برداری هستند .
بعضی ها به روش آشکار و بعضی به صورت پنهانی .
فرشاد که صد در صد تایید میشه : دی فقط حواست باشه سر کیسه را باید شل کنیبرو بشین با فرشاد صحبت کن یه پروژه و روش درست حسابی بهت بده .
الان خوده فرشاد چند تا پروژه توپ داره نیمدونم چرا رو نمیکنه :دی
به نظر من با یکی مثل فرشاد که کارش همینه مشورت کن.
اون که بلههههه :دی باید سر کیسه شل که چه عرض کنم باید به کل سر کیسه رو باز کنی :دی اما هدفمند باز میکنی .فرشاد که صد در صد تایید میشه : دی فقط حواست باشه سر کیسه را باید شل کنی
منم میتونم راهنماییت کنم بیا خصوصی کارت دارم .
خوب درست میگین
سود مد نظر من حداقل بین 1 تومن هست ماهیانه
من هم با دوستان موافقم اول شما باید سطح اطلاعات خودتان را در زمینه کاری که فکر میکنید میتوانید موفق شوید بالا ببرید و دوم اینکه معلوم کنید خودتان چه تخصصی در زمینه کارهای اینترنتی دارید و تا چه حد علاقه مند هستید به اون کار
فقط محض اطلاع شما این حرف را میزنم بنده خودم طلافروش هستم در شهرستان و با کارطلا موافق نیستم و خودم به کارهای اینترنتی علاقه خاصی دارم و همیشه اگر کسی را نصیحت کنم میگم تو اینترنت پول ریخته فراوان بگرد راهی که با تو سازگاری داره پیدا کن این پول را جمع کن مثلا بنده خودم یک سایتی دارم که حداقل ماهی ۲ میلیون برام سود داره و خیلی خیلی کمتر از چیزی که شما مد نظر دارید هزینه کردم حدود ۱ میلیون هزینه اولیه بوده و چون هاست را ماهانه واریز میکنم ماهی ۶۴۰۰ پول هاست میدهم و ۲ تا وی پی اس ماهی ۴۰۰۰۰ تومان میشه کلا ولی برای بنده ماهی ۲ میلیون در شرایط عادی سود دهی داره
به شما هم پیشنهاد میکنم اول از همه ببین چه کاری هستش که شما خودت علاقه داری و فکر میکنی میتوانی انجام بدهی بعد تصمیم بگیر برای این ۱۸ میلیون من جا شما بودم با نصف این پول کارم را شروع میکردم که اگه موفق نشدم زمین نخورم
اینم بخونید بد نیست : http://forum.persiantools.com/t213676-page4.html#post3850545