• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

با 2 میلیون تومان صاحب ماشین شوید!!!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

m_2t_ab

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,026
داداش هرچی قطعه به درد بخور داره با قطعه خراب تعویض کن بعد ببر تحویلش بده خلاص .

مشکل همینه دیگه! از 57 به بعد تحویل می گیرن! این 54 ـه!
مردونه تیترو ببین طوری زده که میبینی فکر میکنی موسسه خیریه داره به بی بضاعتا ماشین میده با دو میلیون
یا ماشین بدون کارتنی چیزی هست:rolleyes:

تو این همه تاپیک فروش، باید یه جوری کاربرا رو جذب کرد که بیان تو دیگه!
ضمنا یه پیام داده بودید بهم که ظاهرا بن شدید و نتونستم بهتون پاسخ بدم، از بن که در اومدید، مجدد بهم پیام بدید.
موفق باشید

mortezafox

Registered User
لایک‌ها
721
الهم صلی الی محمد
اپ برای دوستام
عجب ماشینی هست :rolleyes:

9372

Registered User
لایک‌ها
224
عکس با نام کاربری؟

Sent from my SGPT12 using Tapatalk 2

m_2t_ab

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,026
عکس با نام کاربری؟

لطفا قانون بخش عمومی رو مطالعه بفرمایید.
ضمن اینکه عکس با نام کاربری هم در نوشته اول موجوده.
از توجه تون ممنونم

m_2t_ab

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,026
نه منظورم برای عکسهای ماشین بود

بله دوست عزیزم، متوه منظورتون شدم.
اما خیلی وقت هست که ماشین از قانون عکس استثنا شده، تو قانون بخش عمومی نوشته.
موفق باشید

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
اما فکر می کنم در شهر های کوچک بشه باهش کار کرد، نه؟
نه استاد نمیشه با اولین خلافی پلیس سه سوت میخوابونه . تازه پلاک ماشین باطل شده چجوری مخوای تو شهر تردد کنید ؟
همون که من گفتم , تحقیق کنید وام بهش تعلق میگیره یا نه , اونوقت مشتری پیدا میشه.

m_2t_ab

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,026
نه استاد نمیشه با اولین خلافی پلیس سه سوت میخوابونه . تازه پلاک ماشین باطل شده چجوری مخوای تو شهر تردد کنید ؟
همون که من گفتم , تحقیق کنید وام بهش تعلق میگیره یا نه , اونوقت مشتری پیدا میشه.
آره، البته شهر های کوچیکی منظورم بود که پلیسی به اون صورت نداره. مثل روستا ها. مثلا کسی بخواد با ماشین بره سر زمینش و برگرده.
ظاهرا مدل 54 رو اسقاط نمی کنن و وام نمیدن اینطوری که من پرسیدم.
ممنون

aryangolden

Registered User
لایک‌ها
88
بهتره ماشین رو خورد کنید و بفروشید
اینطوری که من دیدم کلی قطعه به درد بخور داره، مثلا همون آمپرهاش خیلی تمیزه،
اگر هم حوصله این کار ندارید هستن کسایی که ماشین رو به این هدف ازتون مثلا میخرن 1 میلیون و خورد خورد 5 میلیون از توش در میارن!!!فک نکنم به درد دیگه ای بخوره این ماشین

m_2t_ab

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,026
بهتره ماشین رو خورد کنید و بفروشید
اینطوری که من دیدم کلی قطعه به درد بخور داره، مثلا همون آمپرهاش خیلی تمیزه،
اگر هم حوصله این کار ندارید هستن کسایی که ماشین رو به این هدف ازتون مثلا میخرن 1 میلیون و خورد خورد 5 میلیون از توش در میارن!!!فک نکنم به درد دیگه ای بخوره این ماشین
ممنونم دوست عزیزم.
پیشنهاد خیلی خوبیه. البته یکجا فروختن برای من که هم دور هستم از ماشین و هم فرصتش رو ندارم، بهتره.
اما به ظنر شما اگر خوردش کنم، چطوری قطعاتش رو بفروشم، همینجا آگهی کنم یا مثلا ببرم پیش مغازه های مختلف؟
ممنونم داداش

aryangolden

Registered User
لایک‌ها
88
بدنه و گیربکس و موتور و ایناش تقریبا تکلیفش مشخصه، اگه به درد بخور باشه ازتون میخرن،اگه نه هم که خوب به عنوان آهن میتونید بفروشید
من بیشتر منظورم قطعات تزییناتیش بود که خیلی کمیابه و کسی که دنبال بازسازی باشه براش خیلی ارزشمند میشه، حالا دقیق ندیدم عکسهارو ولی مثلا زه ها و سپرش اگه تمیز باشه شاید کسی حاظر بشه صد تومن یا بیشتر پای همین دو قلم جنس بده، اینکه چجوری این قطعات رو بفروشید یکی از راه حلاش همین آگهی کردن توی نت هست مثل اینجا یا بازار تی تی،
اگر هم وقتش رو ندارید و دسترسی به اون صورت هم ندارید باید یکی که کارش اینه رو پیدا کنید
پیشنهاد میکنم توی کلوپ پیکان تی تی یه مشورت بگیرید

m_2t_ab

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,026
بدنه و گیربکس و موتور و ایناش تقریبا تکلیفش مشخصه، اگه به درد بخور باشه ازتون میخرن،اگه نه هم که خوب به عنوان آهن میتونید بفروشید
من بیشتر منظورم قطعات تزییناتیش بود که خیلی کمیابه و کسی که دنبال بازسازی باشه براش خیلی ارزشمند میشه، حالا دقیق ندیدم عکسهارو ولی مثلا زه ها و سپرش اگه تمیز باشه شاید کسی حاظر بشه صد تومن یا بیشتر پای همین دو قلم جنس بده، اینکه چجوری این قطعات رو بفروشید یکی از راه حلاش همین آگهی کردن توی نت هست مثل اینجا یا بازار تی تی،
اگر هم وقتش رو ندارید و دسترسی به اون صورت هم ندارید باید یکی که کارش اینه رو پیدا کنید
پیشنهاد میکنم توی کلوپ پیکان تی تی یه مشورت بگیرید
ممنونم دوست من. این کار رو می کنم.

ahijoon

Registered User
لایک‌ها
420
رفیق یه سری به مراکز اسقاط بزن... تو شهر ما شبکه استانی داره تبلیغ میده که فقط تا آخر اسفند هرکی بیاره برای سواری 2800 و برای وانت 3500 میدیم. مدلم میگف اما یادم نیست.

m_2t_ab

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,026
رفیق یه سری به مراکز اسقاط بزن... تو شهر ما شبکه استانی داره تبلیغ میده که فقط تا آخر اسفند هرکی بیاره برای سواری 2800 و برای وانت 3500 میدیم. مدلم میگف اما یادم نیست.
ممنونم احمد جان.
مشکل اینه که 54 رو اسقاط نمی کنن!!!

ahijoon

Registered User
لایک‌ها
420
ممنونم احمد جان.
مشکل اینه که 54 رو اسقاط نمی کنن!!!
آخر ساله شاید اون محدودیت رو ورداشته باشن. درسته شاید اوراق کنی بیشتر دربیاری اما به اذیتش نمی ارزه .یکجا رد کنی بهتره .

m_2t_ab

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,026
آخر ساله شاید اون محدودیت رو ورداشته باشن. درسته شاید اوراق کنی بیشتر دربیاری اما به اذیتش نمی ارزه .یکجا رد کنی بهتره .
ممنون، فردا تماس می گیرم.
لطف کردید احمد جان.

soroushsj

Registered User
لایک‌ها
279
سلام اگه نفروختید قیمت و یه عکس کامل ممنون

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا