• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

با 20 میلیون میشه چکار کرد؟؟؟؟؟؟

safeline

Registered User
لایک‌ها
1
سلام دوستان
با 20 ميليون هم ميشه خيلي كارا كرد هم هيچ كار ...
خواستي يه سر به ما بزن .

wolfmoon

Registered User
لایک‌ها
197
من هم واردات رو شديدا توصيه می‌كنم اون هم از چين و لاغير ، قبلش بايد با يه چند تا بازرگان صحبت كنی. الان كه هوس مسافرت كردی اونم تايلند ! پاشو برو چين ببين می‌تونی يه نفر رو پيدا كنی كه كارای اونورت رو راه بندازه ، مثلا پول رو براش حواله كنی و اون به دست فروشنده ‌ها برسونه و اجناس رو تحويل بگيره بفرسته اينور.

در كل الان بهترين كار اينه ، اما خوب قطعا اگه بخوای با روشی به جز كشتی اجناستو بياری همش ضرر ميشه . از اونجا كه با اين سرمايه احتمالا حتی نتونی يك كانتينر رو به طور كامل در اختيار بگيری شديدا توصيه ميشه كه با بازرگانان ايرانی مذاكره كنی تا اجناستو كنار جنسای اونا و از طريق كانتينر اونا بياری و مطمئنا به صرفه خواهد بود.

در هر صورت حواست باشه كه به شركت‌های وارد كننده نری ! حتما بازرگانی رو پيدا كن كه دست تنهاست و هنوز شركت نزده. برای شروع كارت هم برو گمرك !

stoemen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
با 20 ميليون هم ميشه خيلي كارا كرد هم هيچ كار ...
خواستي يه سر به ما بزن .
سلام
سلام دوست عزیز من برای توسعه کارم نیاز به ده میلیون دارم کار من جوجه کشی مرغ و غاز و اردک میباشد تضمین برگشت اصل و سود پولت صد در صد کاملا شرعی و حلال با ثبت در محضر حد اقل شش ماه حد اثر یک سال با سود ماهیانه 500 هزار تومان اگه دوست داشتی به [email protected] میل بزن یا همینجا پیام بده شماره تماس بدم برای توضیحات بیشتر با تشکر

بالا